Ay canım benim o kadar sevindim ki çok şükürcanımın içleri
hastaneden şimdi çıktım bu kez karından baktı 5+5 hamilesin bebek var ve kalp atışı duyulabilir dedi ama dinletmedi kanama oldu iki gün dedim normal yerleşme olmuş kesede vs hiçbir sorun görünmüyor dedi. öyle rahatladım anlatamamMucizem 0,2 cm ay çok küçük ya ❤ Asıl meseleye geleyim. Ben geçen hafta alttan muayne olduğumda folk sac solda duruyordu. (ilk foto) , bugün normalde karından bakınca sağda durması gerekirdi. (2. foto bügün ki foto ) Kağıdı elime bi aldım anaaaaa bi baktım solda doktor da sürekli sol tarafıma baktı.
Hadi gözün aydın olsun canım,bidaha ne zaman gideceksincanımın içleri
hastaneden şimdi çıktım bu kez karından baktı 5+5 hamilesin bebek var ve kalp atışı duyulabilir dedi ama dinletmedi kanama oldu iki gün dedim normal yerleşme olmuş kesede vs hiçbir sorun görünmüyor dedi. öyle rahatladım anlatamamMucizem 0,2 cm ay çok küçük ya ❤ Asıl meseleye geleyim. Ben geçen hafta alttan muayne olduğumda folk sac solda duruyordu. (ilk foto) , bugün normalde karından bakınca sağda durması gerekirdi. (2. foto bügün ki foto ) Kağıdı elime bi aldım anaaaaa bi baktım solda doktor da sürekli sol tarafıma baktı.
Ayyyycanımın içleri
Ben de öğretmenim. Covid sebebiyle 24. haftada izne ayrılıyor hamileler 2 yıldır. Umarım değiştirmezler sıra bize gelincecanım memur musun? bizim izin ne zman başlıyor acaba hiç araştırmadım.Öğretmenim
ilk defa benimde bu sabah bir bulantı hissi geldi tatlıyı görünceKizlar bnm az az midem bulaniyo. Progestan vajinal alınınca yapar mi. Yoksa bebek buyuyo da ondan mi basliyo acaba
Yaa kapali kutu hamilelik dusun dusun dur valla
Canım 24.haftamız yaz tatiline denk geliyormuş. gerek yok o yüzden almamızaBen de öğretmenim. Covid sebebiyle 24. haftada izne ayrılıyor hamileler 2 yıldır. Umarım değiştirmezler sıra bize gelince
Allah razı olsun kuzum benim çoook teşekkür ederim darısı herkesin başına inşallah sağlıcaklaAy canım benim o kadar sevindim ki çok şükürsağlıkla ilerler inşallah böyle
saol kuzum benim , 10 gün sonra gel dediHadi gözün aydın olsun canım,bidaha ne zaman gideceksin
Hep yazıyorum aslında beni etiketleyin veya mesajdan alıntı yapın ki göreyim yazdıklarınızı diye bu kadar mesajı takip etmek kolay olmuyor
Ah şükürler olsun nasıl sevindim anlatamam :) Yerim onun poposunu :) Bir sonraki muayenede kalp atışını da duyacaksın inşallah :)canımın içleri
benim çevremde çok duyduğum bir şey değildi. ben de kağıda doktorun odasından çıkınca baktım soramadım da ama artık hep pozitif düşüneceğim çok rahatladımAyyyyGözün aydın canım ya. Bak bişi yok endişelenme . Yolk saçın yer değiştimesi normal mi hiç bilmiyorum .Ama doktor bişi demediyse sorun yoktur..
Son adet tarihin kaşı ve ne zaman duydun listeye ekliyeyimPapatyamelo ben de 7+4 üm. Kalp atışını gördüm.
kalp atışı duyulabilir yazmış doktor ama dinletmedi. evet kesin sonraki gidişimde muhtemelen dinletir. ay o yazıyı görünce bile dinlemiş kadar oldumAh şükürler olsun nasıl sevindim anlatamam :) Yerim onun poposunu :) Bir sonraki muayenede kalp atışını da duyacaksın inşallah :)
Aynen canım güzel düşünelim güzel olsunbenim çevremde çok duyduğum bir şey değildi. ben de kağıda doktorun odasından çıkınca baktım soramadım da ama artık hep pozitif düşüneceğim çok rahatladım
Kızzzz bende merak ediyordum seni buralara gelmişsin hayırlı olsunn Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah birgün bende buralara yazmak nasip olur hamişimm diyeeecanımın içleri
Sat 2 mart 17 Mart kalp atışıSon adet tarihin kaşı ve ne zaman duydun listeye ekliyeyim
öyle yapabiliriz ama ben hiç sanmıyorum. Muhtemelen daha erken doğum olur diye düşünüyorum kendim için ve İkiz gebelik ve tüp bebekle muhtemelen zorlu bi hamilelik geçireceğim gibi görünüyor şimdiden öyle maalesef elimden gelse hiç gitmek istemiyorum şu anda keşke öyle bir hak verseler hamilelere.Erken kullanmanıza gerek yok o zaman daha iyi :) Doğum sonrasına kalır kalan haftalarınız :)
Covid gündemden düşecek diyorlarmış, sence bizim izini 32. haftaya çekerler miCanım 24.haftamız yaz tatiline denk geliyormuş. gerek yok o yüzden almamıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?