2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
canımın içleri
hastaneden şimdi çıktım bu kez karından baktı 5+5 hamilesin bebek var ve kalp atışı duyulabilir dedi ama dinletmedi kanama oldu iki gün dedim normal yerleşme olmuş kesede vs hiçbir sorun görünmüyor dedi. öyle rahatladım anlatamam Mucizem 0,2 cm ay çok küçük ya ❤ Asıl meseleye geleyim. Ben geçen hafta alttan muayne olduğumda folk sac solda duruyordu. (ilk foto) , bugün normalde karından bakınca sağda durması gerekirdi. (2. foto bügün ki foto ) Kağıdı elime bi aldım anaaaaa bi baktım solda doktor da sürekli sol tarafıma baktı.

Eklentiler

• IMG_20220319_134841_edit_11222738104016.webp
    50,1 KB · Görüntüleme: 62
  • IMG_20220325_164928.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 61
Ay canım benim o kadar sevindim ki çok şükür sağlıkla ilerler inşallah böyle

Hadi gözün aydın olsun canım,bidaha ne zaman gideceksin

Ayyyy Gözün aydın canım ya. Bak bişi yok endişelenme . Yolk saçın yer değiştimesi normal mi hiç bilmiyorum .Ama doktor bişi demediyse sorun yoktur..

Kizlar bnm az az midem bulaniyo. Progestan vajinal alınınca yapar mi. Yoksa bebek buyuyo da ondan mi basliyo acaba
Yaa kapali kutu hamilelik dusun dusun dur valla
ilk defa benimde bu sabah bir bulantı hissi geldi tatlıyı görünce ama ilacın yan etkisi de olabilir demişti doktor bana

Ah şükürler olsun nasıl sevindim anlatamam :) Yerim onun poposunu :) Bir sonraki muayenede kalp atışını da duyacaksın inşallah :)

Ayyyy Gözün aydın canım ya. Bak bişi yok endişelenme . Yolk saçın yer değiştimesi normal mi hiç bilmiyorum .Ama doktor bişi demediyse sorun yoktur..
benim çevremde çok duyduğum bir şey değildi. ben de kağıda doktorun odasından çıkınca baktım soramadım da ama artık hep pozitif düşüneceğim çok rahatladım

Ah şükürler olsun nasıl sevindim anlatamam :) Yerim onun poposunu :) Bir sonraki muayenede kalp atışını da duyacaksın inşallah :)
kalp atışı duyulabilir yazmış doktor ama dinletmedi. evet kesin sonraki gidişimde muhtemelen dinletir. ay o yazıyı görünce bile dinlemiş kadar oldum çok rahatladım desteğin için saol kuzum

Kızzzz bende merak ediyordum seni buralara gelmişsin hayırlı olsunn Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah birgün bende buralara yazmak nasip olur hamişimm diyeee

İn
Erken kullanmanıza gerek yok o zaman daha iyi :) Doğum sonrasına kalır kalan haftalarınız :)
öyle yapabiliriz ama ben hiç sanmıyorum. Muhtemelen daha erken doğum olur diye düşünüyorum kendim için ve İkiz gebelik ve tüp bebekle muhtemelen zorlu bi hamilelik geçireceğim gibi görünüyor şimdiden öyle maalesef elimden gelse hiç gitmek istemiyorum şu anda keşke öyle bir hak verseler hamilelere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…