2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Amcamin gelini son care onu kullanmsti ve cok memnundu.

Kizlar gumus gogus kapaklarini kullanmaya basladim 1 haftadir gunde 2 saatle baslayin diyordu.Dun unutmusum gogsumde :)) ay gogus ucumu resmen cikarmis ve nemlendirmis.Twbi cok bekletmemek lazm ama gercekten işe yaradigini hissettim.Gogsu cok guzel kavriyo

Kızlar ben doğuma giriyorum bana dua edin sezeryan suyum gitmiş bebek kafaso cok yukards
Ee su değil demişlerdi senden gelen akıntıya ay noldu nasıl oldu anlamadım bir anda sağlıkka kucağına almak nasip olsun atlascım, seni merak ediyoruz
Kizlar bugun 36+5im ama 1 haftaya ve en fazla 10 gune ben de dogururum gibime geliyo. Aksamlari kasilmam cok oluyo ama duzenli degil. Bebek de biraz iriymis kizim gibi.Muhtemelen ablasi gibi 37. Hfta biterken gelir . Sonlara kalicam belliki :))
Ben varım 36+4üm bugün sen de biraz erken doğurursan bn kesin sona kalırım

P pembeumutyildizi kuzum sen de doğum yapacaktın sanki bugün yanlış mı hatırlıyorum? İyi olunca kendinden haber et lütfen

Evaante cim doğuracak arkadaşlar için etiketliyorum seni her ihtimale karşın

Ay artik 37. Haftayi doldurunca artk hayrlisiyla beklemeyeyim de iznim dogum sonrasina dahs cok kalsn istiyorum. Haberlesiriz :)

Kizlar bugun 36+5im ama 1 haftaya ve en fazla 10 gune ben de dogururum gibime geliyo. Aksamlari kasilmam cok oluyo ama duzenli degil. Bebek de biraz iriymis kizim gibi.Muhtemelen ablasi gibi 37. Hfta biterken gelir . Sonlara kalicam belliki :))
bana iri bebek bu dendiğinde ( 35 hafta) keşke hemen multi vitamini bırakıp yürüyüşleri arttırsaydım şimdi iştahımın en açık olduğu anlar çok yeni bıraktım vitamini diyet yürüyüş vs zor geliyor. Ben de 39+5 oldum

Gozunaydin saglikla büyüsün insallah

ayy darısı bizlerin başına inşallah kendi sancımızla bir avaz'da sağlıcakla doğuralım. Gözün aydın canım, sağlıcakla bebeğini tekrar kucağına al inşallah

gözün aydın canım bundan sonraki sürecinde Allah yardımcın olsun

Bu kilo farklılıkları +500- olması bi bana mı çok geliyor geçenlerde biri yazmiştı kim hatırlayamadım sırf bebeğin kilosunu iri bulduklarından sezeryana alınmış ama bebek çokta zayıf gelmiş ve boşuna sezeryan oldum demişti çok üzülmüştüm

Hayirlisiyla kavus insallah canim

Saglikla büyüsün duru kiz insallah
Ah ne güzel darısı basimiza insallah

Ay bende kararsizim alip almama konusunda bunlari okuyunca alayim diyorum

Benim de iştahim cok acik ama cwlisiyorum halen.Evde de hareketliyim simdilik iyiyim ama haftaya izne ayrilinca hareketlilik azalabilir.Rutin yuruyus yapsam iyi olur.Asansor yerine merdiven kullaniyorum :) Doktor ilk defa bu hafta iri boylu poslu bebek dedi. Ben miyonum ve uzun degilim yine baba tarafina cekti demekki. Saglikli olsunlar da iriymis uzunmus ksiwyms sorun yok ama dogumu zorlastirabilir belki 4lere ulasirsa kilodu.Seninki kac gr oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…