- 9 Mart 2022
- 2.521
- 1.821
- 83
- 40
Amcamin gelini son care onu kullanmsti ve cok memnundu.Göğüs çatlağında tahin yağı kullanan oldu mu kızlar ise yaradı mi ben lansioh almıştım son anda onu kullanıyorum ama bebisin emme zamanı belli olmadığı için çok etki etmiyor silmem gerekiyor hemen normalde yumuşatıyor ama emerken çok aci cekiyorum herkes bir haftaya geçer diyor gerçekten öyle mi acaba geçer mi bu
Ee su değil demişlerdi senden gelen akıntıyaKızlar ben doğuma giriyorum bana dua edin sezeryan suyum gitmiş bebek kafaso cok yukards
Ben varım 36+4üm bugünKizlar bugun 36+5im ama 1 haftaya ve en fazla 10 gune ben de dogururum gibime geliyo. Aksamlari kasilmam cok oluyo ama duzenli degil. Bebek de biraz iriymis kizim gibi.Muhtemelen ablasi gibi 37. Hfta biterken gelir . Sonlara kalicam belliki :))
Ay artik 37. Haftayi doldurunca artk hayrlisiyla beklemeyeyim de iznim dogum sonrasina dahs cok kalsn istiyorum. Haberlesiriz :)Ee su değil demişlerdi senden gelen akıntıyaay noldu nasıl oldu anlamadım bir anda sağlıkka kucağına almak nasip olsun atlascım, seni merak ediyoruz
Ben varım 36+4üm bugünsen de biraz erken doğurursan bn kesin sona kalırım
P pembeumutyildizi kuzum sen de doğum yapacaktın sanki bugün yanlış mı hatırlıyorum? İyi olunca kendinden haber et lütfen
Evaante cim doğuracak arkadaşlar için etiketliyorum seni her ihtimale karşın
bana iri bebek bu dendiğinde ( 35 hafta) keşke hemen multi vitamini bırakıp yürüyüşleri arttırsaydım şimdi iştahımın en açık olduğu anlar çok yeni bıraktım vitamini diyet yürüyüş vs zor geliyor. Ben de 39+5 oldumKizlar bugun 36+5im ama 1 haftaya ve en fazla 10 gune ben de dogururum gibime geliyo. Aksamlari kasilmam cok oluyo ama duzenli degil. Bebek de biraz iriymis kizim gibi.Muhtemelen ablasi gibi 37. Hfta biterken gelir . Sonlara kalicam belliki :))
Gozunaydin saglikla büyüsün insallahBen de bugün doğum yaptım arkadaşlar. Geçen hafta 2300 dü kilo almiyor suyum da kireçlenmeye başladı diye erken alındı. 2620 doğdu oğlum. Şükür küvoze gerek yok suan için. Sadece ilk oksijen verildi. Simdi emzirme çabaları icindeyiz. Hissislik gecmeye, agrilar gelmeye basladiAllah hepimizin yardımcısı olsun. Rabbim olmayanlara da nasip etsin inşaalah.
bir yol arkadaşmız daha elendiKızlar ben doğuma giriyorum bana dua edin sezeryan suyum gitmiş bebek kafaso cok yukards
ayy darısı bizlerin başına inşallah kendi sancımızla bir avaz'da sağlıcakla doğuralım. Gözün aydın canım, sağlıcakla bebeğini tekrar kucağına al inşallahKızlarr kendi sancımla doğum yaptımm suni sancıya gerek kalmadıama dikişin hem fazla hem derin ve fazla kanamalı oldu, bebeği hastaneye sevk ettiler oksijensiz kalmış sanırım oysa 30 dk da doğum yaptım,dua edin olurmu
gözün aydın canım bundan sonraki sürecinde Allah yardımcın olsunBen de bugün doğum yaptım arkadaşlar. Geçen hafta 2300 dü kilo almiyor suyum da kireçlenmeye başladı diye erken alındı. 2620 doğdu oğlum. Şükür küvoze gerek yok suan için. Sadece ilk oksijen verildi. Simdi emzirme çabaları icindeyiz. Hissislik gecmeye, agrilar gelmeye basladiAllah hepimizin yardımcısı olsun. Rabbim olmayanlara da nasip etsin inşaalah.
GozunaydinKızlar selam. Kavuştuk kızımlaanca doğru düzgün alabiliyorum telefonu elime. Şu mesajı yazana kadar en az 5 kez uykuya daldım iyiyiz biz Bebiş kucağımda, gözlerim kapanıyor, geniş bi zamanda detayları aktarırım.
Hayirlisiyla kavus insallah canimTeşekkür ederim kızlar ALLAH razı olsun hepinizden tek tek mesaj alıntısı yapıp etiketleyemiyorumsabah 9.30 da suyumun gelmesiyle uyandım doğuma girene kadar zorlandım çünki 2 hastane değiştirdim ama bebeğimi 10 saniye bile kucağımda tutmak görmek çok güzeldi,ondan sonrasında dahada göremedim ben manisadayım bebek İzmir'de
Yaa kuzum demek boşuna hissetmiyordun bu kadar seyiKızlar ben doğuma giriyorum bana dua edin sezeryan suyum gitmiş bebek kafaso cok yukards
Saglikla büyüsün duru kiz insallahKızlar herkese günaydın doğumdan beri yazamadim inanın her şey o kadar yoğun ki ama hayal ettiğimden daha güzelmiş annelik fırsat buldukça yazılanları okuyorum doğum yapanları tebrik ediyorum, daha bekleyenlere de sağlıklı doğumlar diliyorum.
Doğum sürecimden bahsedeyim biraz bilenler bilir bebisin suyu sınırdaydı riske atmamak adına günümü beklemeyip spinal anestezi ile sezeryan oldum iğne asamasinda sıkıntı yaşamadım aciyor diye çok korkmuştum sonrasında da bas ağrısı vs yaşamadım doğum yaptığım günün akşamına yardımsız yuruyebildim su an kendi isimi görebiliyorum.
Valizde en çok isime yaratanlar
Gecelik depend göğüs pedi göğüs kremi bol lastiği olan büyük çorap ayaklarım ve bacaklarım en az 3 numara büyüdü odemden hastaneye aldığım terligimi bile giyemedim eşimin terliklerinden getirttim hala yoğun odemim var
Bebek için de çok kıyafet kullanmadim 2 günde 3 kıyafet giydik öyle altını çok pisleten çiş kaka gölüne çeviren bi bebek değildi, molfix bizde pisik yapmadı hastanede 2 günde 16 adet kullanmışız. Ben oda süsleme vs yapmadım pişman da olmadım gözüm onları asla görmezdi çünkü şaşkınlıktan
Bu arada sutum tam anlamıyla eve gelince duş aldığimda geldi catlaklar korkunç derecede canımı yakıyor ve önemli bir not bestlak damla candır inanılmaz arttırıyor
Evaante
Kızımın ismi duru, kilosu 3400gr fırsat bulunca güncellersen sevinirim
Ay bende kararsizim alip almama konusunda bunlari okuyunca alayim diyorumKizlar gumus gogus kapaklarini kullanmaya basladim 1 haftadir gunde 2 saatle baslayin diyordu.Dun unutmusum gogsumde :)) ay gogus ucumu resmen cikarmis ve nemlendirmis.Twbi cok bekletmemek lazm ama gercekten işe yaradigini hissettim.Gogsu cok guzel kavriyo
Benim de iştahim cok acik ama cwlisiyorum halen.Evde de hareketliyim simdilik iyiyim ama haftaya izne ayrilinca hareketlilik azalabilir.Rutin yuruyus yapsam iyi olur.Asansor yerine merdiven kullaniyorum :) Doktor ilk defa bu hafta iri boylu poslu bebek dedi. Ben miyonum ve uzun degilim yine baba tarafina cekti demekki. Saglikli olsunlar da iriymis uzunmus ksiwyms sorun yok ama dogumu zorlastirabilir belki 4lere ulasirsa kilodu.Seninki kac gr oldubana iri bebek bu dendiğinde ( 35 hafta) keşke hemen multi vitamini bırakıp yürüyüşleri arttırsaydım şimdi iştahımın en açık olduğu anlar çok yeni bıraktım vitamini diyet yürüyüş vs zor geliyor. Ben de 39+5 oldum
Herkes istisnasiz cok memnun canim.Yoksw fiyati fazla gelmsti ama o yaraya katlanilmaz yani.Ay bende kararsizim alip almama konusunda bunlari okuyunca alayim diyorum
İnşallah canım Allah razı olsunHayirlisiyla kavus insallah canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?