2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Her gun asagi insin bebek diye bekliyorum ama yok... Normal dogumu cok istiyorum aslinda ama hakkimda iyi olan hayrli nedir bilemem.

ayy darısı bizlerin başına inşallah kendi sancımızla bir avaz'da sağlıcakla doğuralım. Gözün aydın canım, sağlıcakla bebeğini tekrar kucağına al inşallah
Amin canım Allah razı olsunn

Kuşum burda bi arkadaş yazmıştı pahalı kremler yerine tahin yağı sürün diye tayinin üzerindeki yapı farklı bir kaba alıp pamuk yardımıyla sürün diye yazmıştı. Ben de göğüs kalkanı aldım deneyim dedim batma yapıyor daha memelerimde süt yok. Ben sanki kalkan kullanamicam meme üçüm çok büyük onun için farklı imkanlar arıyorum deneyim sahibi anneler inşallah onu da yazarlar

Bende dün denedim benimkinde batma yapıyor canımı çok yakıyor yaa. Meme ucum büyük benim ondan mı acaba kabus oldu bi anda. O kadar insana şifa olup iyi gelen bana neden olmadı kullanamicam galiba daha süt yokken böyle varken nasıl olur bilmiyorum. Başka alternatifi olanlar yazar inşallah

Yaa kuzum demek boşuna hissetmiyordun bu kadar seyi
Saglikla kavuş insallah
Bizi habersiz bırakma
Resmen her anını yaşadı doğum sürecinin de doktorunun bu durumdan haberi olmadı. Maşallah yine bişey olmadı kızın suyu bitmiş doktorunun haberi yok. Kaç sefer de gitti doktora. 1 sefer bile baksa anlar suyunun azaldığını. İnşallah doğumu güzel atlatır. Sağlıcakla kavuşsun yavrucuğuna

iki hafta önce 3800 dü Salı kontrolde soracağım.

Bitanem tekrar hayırlı uğurlu olsun bebeğin. Ömrü bahtı güzel olsun. Ne güzel şeyler paylaşmışsın canım harikasın.

Canım göğüslerin daha fazla yara olmadan şu plastik kalkanları deneyebilirsin.

Kizlar oyle bekliyorum. Birazdan bir NST daha yapip, 1 gibi lagman yapacaklar. Soldan agir bir agri da saplandi demekki bu cocuk hic durmayacakmis, pazartesiyi beklemeyecekmis. Ben de akabinde dus alip bekleyeecgim. Saat 2'de iceri alacaklar. Kardesim ucakla yetisecek insallah cikisima. Beklemek cok zormus.

güzel güzel duşunu al saçını makyajını yap kendini psikolojini sağlam tut herşey güzel olacak, haberlerini bekliyoruz

Gumus kapak mi yaramadi ? Belki kullanma sekline uygun mu kullanmadm acaba

Herkes istisnasiz cok memnun canim.Yoksw fiyati fazla gelmsti ama o yaraya katlanilmaz yani.
Yani bir daha o yarayı çekmektense ne gerekiyorsa yaparım
Bir krem vardi sadece o iyilestirmisti daha önce yaralarımı onu aldim hastane cantasina da koycam
Buna da bir bakalik garanti olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…