Cidden yaaResmen her anını yaşadı doğum sürecinin de doktorunun bu durumdan haberi olmadı. Maşallah yine bişey olmadı kızın suyu bitmiş doktorunun haberi yok. Kaç sefer de gitti doktora. 1 sefer bile baksa anlar suyunun azaldığını. İnşallah doğumu güzel atlatır. Sağlıcakla kavuşsun yavrucuğuna
Korkma canım az kaldı sonra bebişine kavuşacaksınKizlar oyle bekliyorum. Birazdan bir NST daha yapip, 1 gibi lagman yapacaklar. Soldan agir bir agri da saplandi demekki bu cocuk hic durmayacakmis, pazartesiyi beklemeyecekmis. Ben de akabinde dus alip bekleyeecgim. Saat 2'de iceri alacaklar. Kardesim ucakla yetisecek insallah cikisima. Beklemek cok zormus.
Evet ya kızcağız günlerdir bir tuhafım, bu kadar su akıntı olamaz diyor. Doktoru güya test de yaptı hastanedeResmen her anını yaşadı doğum sürecinin de doktorunun bu durumdan haberi olmadı. Maşallah yine bişey olmadı kızın suyu bitmiş doktorunun haberi yok. Kaç sefer de gitti doktora. 1 sefer bile baksa anlar suyunun azaldığını. İnşallah doğumu güzel atlatır. Sağlıcakla kavuşsun yavrucuğuna
Özellikle ilk doğumlarda uzun beklemek zor olsa gerek. Sağlıkla doğsun da biz burdayız. Bekliyoruz siziKizlar oyle bekliyorum. Birazdan bir NST daha yapip, 1 gibi lagman yapacaklar. Soldan agir bir agri da saplandi demekki bu cocuk hic durmayacakmis, pazartesiyi beklemeyecekmis. Ben de akabinde dus alip bekleyeecgim. Saat 2'de iceri alacaklar. Kardesim ucakla yetisecek insallah cikisima. Beklemek cok zormus.
Normal doğumda genelde yapıyorlar diye biliyorum. Ikınma sırasında bağırsaklar boş olsun diye yapılıyor.Korkma canım az kaldı sonra bebişine kavuşacaksınlavmanı herkese yapıyorlar mı peki?
Hayırlı uğurlu olsun canım Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallahKızlar herkes teşekkür ediyorum sancım var biraz sütüm çok yok bebek müthişş herkes inşallah biran önce kavusur bebeiişine
Hadi gözün aydın olsun canım.Kızlar herkes teşekkür ediyorum sancım var biraz sütüm çok yok bebek müthişş herkes inşallah biran önce kavusur bebeiişine
Gözün aydın canımBen de dün sağlıkla kızımı kucağıma aldım 37+2 2550 kg minnak bi kız geldi dünyaya. Sezaryen sonrası hiç anlatıldığı gibi zor geçmedi çok kolay oldu her şey. Bekleyen anneler de sağlıkla alır inş kucağına
Gözün aydın kuzumKızlar herkes teşekkür ediyorum sancım var biraz sütüm çok yok bebek müthişş herkes inşallah biran önce kavusur bebeiişine
Ben 30. Haftadan beri duyuyorum nerdeyseKızlarcım 39+1 deyim sabah doktora gittik değişiklik yok durumlarda ağrım olmuştu dün gece sabah nst de çıkmadı gününü bekleyeceğiz artık.. 9 kasım da gelin dedi doktor bebeğin durumuna göre karar vereceğiz şuan suyu vs iyiymiş çok şükür..
Yalnız ben inanılmaz bunaldım bugün de doğuramadın laflarından güya şaka ama kaldıramıyorum kimseyi görmek istemiyorum
Sağlıkla büyütün maaşallahBen de dün sağlıkla kızımı kucağıma aldım 37+2 2550 kg minnak bi kız geldi dünyaya. Sezaryen sonrası hiç anlatıldığı gibi zor geçmedi çok kolay oldu her şey. Bekleyen anneler de sağlıkla alır inş kucağına
Çok sevindim gözün aydın canım bebişinle mutluluklarKızlar herkes teşekkür ediyorum sancım var biraz sütüm çok yok bebek müthişş herkes inşallah biran önce kavusur bebeiişine
Çok az kaldı, yakında mis kokulu bebişiniz kucağınızda olacak. Bunu hayal edin, sağlıkla kucağınıza almanızı diliyorumKizlar oyle bekliyorum. Birazdan bir NST daha yapip, 1 gibi lagman yapacaklar. Soldan agir bir agri da saplandi demekki bu cocuk hic durmayacakmis, pazartesiyi beklemeyecekmis. Ben de akabinde dus alip bekleyeecgim. Saat 2'de iceri alacaklar. Kardesim ucakla yetisecek insallah cikisima. Beklemek cok zormus.
Ay canım ya çok iyi anlıyorum seni. Üzme kendini. Az kalmış. Biraz daha sabır.Kızlarcım 39+1 deyim sabah doktora gittik değişiklik yok durumlarda ağrım olmuştu dün gece sabah nst de çıkmadı gününü bekleyeceğiz artık.. 9 kasım da gelin dedi doktor bebeğin durumuna göre karar vereceğiz şuan suyu vs iyiymiş çok şükür..
Yalnız ben inanılmaz bunaldım bugün de doğuramadın laflarından güya şaka ama kaldıramıyorum kimseyi görmek istemiyorum
Aynen yaa aynı dertten bende muzdaribim doğunca haberiniz olucak zaten. Sitresimiz bize yetmiyo sanki hesap veriyoruz bide. İlk defa bu gecce şiddetli sancı yaşadım uyuyamadım. Su ve nişan gelmediği için hastahaneyede gitmedim. Ama sancım çok şiddetliydi kesin doğururum diyodum ama tık yokKızlarcım 39+1 deyim sabah doktora gittik değişiklik yok durumlarda ağrım olmuştu dün gece sabah nst de çıkmadı gününü bekleyeceğiz artık.. 9 kasım da gelin dedi doktor bebeğin durumuna göre karar vereceğiz şuan suyu vs iyiymiş çok şükür..
Allah bağışlasın yavrunu canım gözün aydınBen de dün sağlıkla kızımı kucağıma aldım 37+2 2550 kg minnak bi kız geldi dünyaya. Sezaryen sonrası hiç anlatıldığı gibi zor geçmedi çok kolay oldu her şey. Bekleyen anneler de sağlıkla alır inş kucağına
Canım rabbim yardımcın olsun şifalar versin sağlıkla al yavrunu kucağınaKizlar oyle bekliyorum. Birazdan bir NST daha yapip, 1 gibi lagman yapacaklar. Soldan agir bir agri da saplandi demekki bu cocuk hic durmayacakmis, pazartesiyi beklemeyecekmis. Ben de akabinde dus alip bekleyeecgim. Saat 2'de iceri alacaklar. Kardesim ucakla yetisecek insallah cikisima. Beklemek cok zormus.
Evet gümüş kalkan bilmiyorum ki doğru mu kullandım yanlış mı kullandım. Meme ucum büyük olduğu için takımca hava da duruyor çamaşırı giyince meme yapışıyor yarım saate kalmadan kenarları batma yapıyor bi de çamaşırımdan çok belli olduGumus kapak mi yaramadi ? Belki kullanma sekline uygun mu kullanmadm acaba
Canım gözün aydın güzel ve kolay atlatmana sevindim sağlıkla büyüsün yavrunBen de dün sağlıkla kızımı kucağıma aldım 37+2 2550 kg minnak bi kız geldi dünyaya. Sezaryen sonrası hiç anlatıldığı gibi zor geçmedi çok kolay oldu her şey. Bekleyen anneler de sağlıkla alır inş kucağına
Hadiiii gözün aydın sanki ben doğurmuş gibi sevindimKızlar herkes teşekkür ediyorum sancım var biraz sütüm çok yok bebek müthişş herkes inşallah biran önce kavusur bebeiişine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?