2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Cidden yaa
Gercekten doktor ne kadar önemli
Ben doktor hatasindan bebeğimi düşürdugumden beri güvenim de kalmadı artık
Insallah hayielisiyla saglikla doğurur

Korkma canım az kaldı sonra bebişine kavuşacaksın lavmanı herkese yapıyorlar mı peki?

Evet ya kızcağız günlerdir bir tuhafım, bu kadar su akıntı olamaz diyor. Doktoru güya test de yaptı hastanede
Özellikle ilk doğumlarda uzun beklemek zor olsa gerek. Sağlıkla doğsun da biz burdayız. Bekliyoruz sizi
Korkma canım az kaldı sonra bebişine kavuşacaksın lavmanı herkese yapıyorlar mı peki?
Normal doğumda genelde yapıyorlar diye biliyorum. Ikınma sırasında bağırsaklar boş olsun diye yapılıyor.

Kızlarcım 39+1 deyim sabah doktora gittik değişiklik yok durumlarda ağrım olmuştu dün gece sabah nst de çıkmadı gününü bekleyeceğiz artık.. 9 kasım da gelin dedi doktor bebeğin durumuna göre karar vereceğiz şuan suyu vs iyiymiş çok şükür..
Yalnız ben inanılmaz bunaldım bugün de doğuramadın laflarından güya şaka ama kaldıramıyorum kimseyi görmek istemiyorum

Kızlar herkes teşekkür ediyorum sancım var biraz sütüm çok yok bebek müthişş herkes inşallah biran önce kavusur bebeiişine
Gözün aydın kuzum
Ben 30. Haftadan beri duyuyorum nerdeyse bazı şakaları insanlar çok uzatıyor
Sağlıkla büyütün maaşallah

Evaante

Çok az kaldı, yakında mis kokulu bebişiniz kucağınızda olacak. Bunu hayal edin, sağlıkla kucağınıza almanızı diliyorum

Ay canım ya çok iyi anlıyorum seni. Üzme kendini. Az kalmış. Biraz daha sabır.

Aynen yaa aynı dertten bende muzdaribim doğunca haberiniz olucak zaten. Sitresimiz bize yetmiyo sanki hesap veriyoruz bide. İlk defa bu gecce şiddetli sancı yaşadım uyuyamadım. Su ve nişan gelmediği için hastahaneyede gitmedim. Ama sancım çok şiddetliydi kesin doğururum diyodum ama tık yok

Allah bağışlasın yavrunu canım gözün aydın

Canım rabbim yardımcın olsun şifalar versin sağlıkla al yavrunu kucağına

Gumus kapak mi yaramadi ? Belki kullanma sekline uygun mu kullanmadm acaba
Evet gümüş kalkan bilmiyorum ki doğru mu kullandım yanlış mı kullandım. Meme ucum büyük olduğu için takımca hava da duruyor çamaşırı giyince meme yapışıyor yarım saate kalmadan kenarları batma yapıyor bi de çamaşırımdan çok belli oldu

Canım gözün aydın güzel ve kolay atlatmana sevindim sağlıkla büyüsün yavrun

Kızlar herkes teşekkür ediyorum sancım var biraz sütüm çok yok bebek müthişş herkes inşallah biran önce kavusur bebeiişine
Hadiiii gözün aydın sanki ben doğurmuş gibi sevindim sağlıkla büyüt yavrunu

Reactions: 11K
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…