2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Ay canım ya çok iyi anlıyorum seni. Üzme kendini. Az kalmış. Biraz daha sabır.

Bu tavırları insan dışardan duysa sallar geçer de kocam ve kaynanamdan gelince alınıyorum dün akşam daha ne duruyorsun doğursana diyor kv kocam desen hep şaka yapıyor işte bunaldım izin alıcam artık doğur doğuramadın beceremedin üzülünce saçmalıyorsun şaka da mı yapılmayacak sana diyor..
Bu sancılar da nst de çıkmıyor orayı da anlamadım dediğin gibi su ve nişan gelmediği sürece yapacak bişeyimiz yok galiba

Daha ben 35 hastalıkken demeye başlamışlardı sanki günü geçmiş bebeği içimizde taşımaya pek bir meraklıymışız gibi

Ne saçma muhabbetler yaa
Moral verip iyi hissettirmeye çalışacaklarına
Zaten sallantida olan pskolojiyi bozmaya çalışır gibi
Cok sinir bozucu gercekten

Ayh keşke etrafımızdaki insanlar azıcık hamile psikolojisinden anlasa ya normalde olsa bu kadar takmayızda bu durumda en ufak sözler bile gözümüzde büyüyo bunun bilincinde olup ona göre davransalar keşke ama nerdeee neyse canım üzmeyelim kendimizi olacak bugün yarın gelecek mutlaka zamanı var sonsuza kadar içimizde kalacak değil ya

Takmamaya çalış diyeceğim ama kendim de takiliyorum bazı şeylere. Kendilerince espri yapıyorlar ama sen zaten acı çekiyorsun bir de onların sakalarini mi çekeceksin. İçinden nasıl geliyorsa öyle davran. İdare etsinler kusura bakmasinlar

Kızlar herkes teşekkür ediyorum sancım var biraz sütüm çok yok bebek müthişş herkes inşallah biran önce kavusur bebeiişine
Ayy gözün aydın canım benim sütun gelir inşallah kafana takma bolca kokla bizim için o mis kokuyu Rabbim analı babalı büyütsün inşallah

Reactions: 11K
Maşallah sağlıkla büyüsün inşallah gözünüz aydın

MaviNazlı ben de işe yaramadı yaa Annemde tutturdu bunlar neciymiş bizim zamanımız da bınlar mı vardı. poşet koyarız demeye kız bunlar niye böyle.
Benim annemde öyle yeni nesil her şeye laf söylüyor göğüs kapağından tutun çıt çıtlı tuluma kadar hastane çantamda eşyalarımzı küçük hurçlara koymuştum ona da üşenmedin mi bunlarla uğraşmaya diyor

Daha ben 35 hastalıkken demeye başlamışlardı sanki günü geçmiş bebeği içimizde taşımaya pek bir meraklıymışız gibi
Ne saçma muhabbetler yaa
Moral verip iyi hissettirmeye çalışacaklarına
Zaten sallantida olan pskolojiyi bozmaya çalışır gibi
Cok sinir bozucu gercekten
Sağolun kızlar iyi ki burası var bizi bizden başka anlayan yok bebeğimiz için sağlam duracağız

Canım senin bebiş kanala girmişti değil mi baskı hissediyor musun genital bölgede
Benim girmemiş kanala doktor baskı hissedersin öyle olsa dedi de ondan merak ettim

Canım hiç üzülme yok biberona alışır falan. Benim oğlum doğduktan 2 ay sonra emebildi düşün. Bunun için gerilme çok normal hemen gelmemesi.
Çok teşekkür ederim canım
Kızlar herkes teşekkür ediyorum sancım var biraz sütüm çok yok bebek müthişş herkes inşallah biran önce kavusur bebeiişine
Canım gözün aydın sağlıkla büyüsün bebişin
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün

Bende batma olmadj ama kiyafete gore degisiyor belli edip etmemesi.Ama cok guzel nemlendirme yapti bana.Evet ic camasiri giyince tutmasi icin yapidmasi lazim kendinden. Kremle kullanilmasina gerek yok yaziyordu benimkinde

Canım senin bebiş kanala girmişti değil mi baskı hissediyor musun genital bölgede
Benim girmemiş kanala doktor baskı hissedersin öyle olsa dedi de ondan merak ettim
Canim seninki kqnalda degil ama ne zamana dek bekletecek doktorun? Bizimki 39un basina dek bekleriz yoksa sezeryan olur dedi.???

Benimki de hayretle izliyor aman Allahım biz kuru kuruya doğurmuşuz diyo kayınvalidem de sen benden çok daha bilgilisin ben en son 20 sene önce bebek baktım diyor o da görümcem zaten kayınvalidem annemden daha çok güveniyor bana annelik konusunda bakalım hangisi haklı çıkacak

Bszen bende de oyle kasilma oluyo ki dogum sancimi hayal edemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…