Ay canım ya çok iyi anlıyorum seni. Üzme kendini. Az kalmış. Biraz daha sabır.
Bu tavırları insan dışardan duysa sallar geçer de kocam ve kaynanamdan gelince alınıyorum dün akşam daha ne duruyorsun doğursana diyor kvAynen yaa aynı dertten bende muzdaribim doğunca haberiniz olucak zaten. Sitresimiz bize yetmiyo sanki hesap veriyoruz bide. İlk defa bu gecce şiddetli sancı yaşadım uyuyamadım. Su ve nişan gelmediği için hastahaneyede gitmedim. Ama sancım çok şiddetliydi kesin doğururum diyodum ama tık yok
Ahh ne güzel gozunaydinKızlar herkes teşekkür ediyorum sancım var biraz sütüm çok yok bebek müthişş herkes inşallah biran önce kavusur bebeiişine
Daha ben 35 hastalıkken demeye başlamışlardıKızlarcım 39+1 deyim sabah doktora gittik değişiklik yok durumlarda ağrım olmuştu dün gece sabah nst de çıkmadı gününü bekleyeceğiz artık.. 9 kasım da gelin dedi doktor bebeğin durumuna göre karar vereceğiz şuan suyu vs iyiymiş çok şükür..
Yalnız ben inanılmaz bunaldım bugün de doğuramadın laflarından güya şaka ama kaldıramıyorum kimseyi görmek istemiyorum
Ne saçma muhabbetler yaa
Bu tavırları insan dışardan duysa sallar geçer de kocam ve kaynanamdan gelince alınıyorum dün akşam daha ne duruyorsun doğursana diyor kvkocam desen hep şaka yapıyor işte bunaldım izin alıcam artık doğur doğuramadın beceremedin üzülünce saçmalıyorsun şaka da mı yapılmayacak sana diyor..
Bu sancılar da nst de çıkmıyor orayı da anlamadım dediğin gibi su ve nişan gelmediği sürece yapacak bişeyimiz yok galiba
Ayh keşke etrafımızdaki insanlar azıcık hamile psikolojisinden anlasa ya normalde olsa bu kadar takmayızda bu durumda en ufak sözler bile gözümüzde büyüyo bunun bilincinde olup ona göre davransalar keşke ama nerdeee
Bu tavırları insan dışardan duysa sallar geçer de kocam ve kaynanamdan gelince alınıyorum dün akşam daha ne duruyorsun doğursana diyor kvkocam desen hep şaka yapıyor işte bunaldım izin alıcam artık doğur doğuramadın beceremedin üzülünce saçmalıyorsun şaka da mı yapılmayacak sana diyor..
Bu sancılar da nst de çıkmıyor orayı da anlamadım dediğin gibi su ve nişan gelmediği sürece yapacak bişeyimiz yok galiba
Takmamaya çalış diyeceğim ama kendim de takiliyorum bazı şeylere. Kendilerince espri yapıyorlar ama sen zaten acı çekiyorsun bir de onların sakalarini mi çekeceksin. İçinden nasıl geliyorsa öyle davran. İdare etsinler kusura bakmasinlar
Ayy gözün aydın canım benimKızlar herkes teşekkür ediyorum sancım var biraz sütüm çok yok bebek müthişş herkes inşallah biran önce kavusur bebeiişine
MaşallahBen de dün sağlıkla kızımı kucağıma aldım 37+2 2550 kg minnak bi kız geldi dünyaya. Sezaryen sonrası hiç anlatıldığı gibi zor geçmedi çok kolay oldu her şey. Bekleyen anneler de sağlıkla alır inş kucağına
Benim annemde öyleMaviNazlı ben de işe yaramadı yaaAnnemde tutturdu bunlar neciymiş bizim zamanımız da bınlar mı vardı. poşet koyarız demeye kız bunlar niye böyle.
Daha ben 35 hastalıkken demeye başlamışlardısanki günü geçmiş bebeği içimizde taşımaya pek bir meraklıymışız gibi
Ne saçma muhabbetler yaa
Moral verip iyi hissettirmeye çalışacaklarına
Zaten sallantida olan pskolojiyi bozmaya çalışır gibi
Cok sinir bozucu gercekten
Ayh keşke etrafımızdaki insanlar azıcık hamile psikolojisinden anlasa ya normalde olsa bu kadar takmayızda bu durumda en ufak sözler bile gözümüzde büyüyo bunun bilincinde olup ona göre davransalar keşke ama nerdeeeneyse canım üzmeyelim kendimizi olacak bugün yarın gelecek mutlaka zamanı var sonsuza kadar içimizde kalacak değil ya
Sağolun kızlar iyi ki burası var bizi bizden başka anlayan yok bebeğimiz için sağlam duracağızTakmamaya çalış diyeceğim ama kendim de takiliyorum bazı şeylere. Kendilerince espri yapıyorlar ama sen zaten acı çekiyorsun bir de onların sakalarini mi çekeceksin. İçinden nasıl geliyorsa öyle davran. İdare etsinler kusura bakmasinlar
Gözünüz aydın sağlıkla büyüsün bebeğin inşallahKızlar herkes teşekkür ediyorum sancım var biraz sütüm çok yok bebek müthişş herkes inşallah biran önce kavusur bebeiişine
Canım senin bebiş kanala girmişti değil mi baskı hissediyor musun genital bölgedeDaha ben 35 hastalıkken demeye başlamışlardısanki günü geçmiş bebeği içimizde taşımaya pek bir meraklıymışız gibi
Çok teşekkür ederim canımCanım hiç üzülme yok biberona alışır falan. Benim oğlum doğduktan 2 ay sonra emebildi düşün. Bunun için gerilme çok normal hemen gelmemesi.
Canım gözün aydın sağlıkla büyüsün bebişinKızlar herkes teşekkür ediyorum sancım var biraz sütüm çok yok bebek müthişş herkes inşallah biran önce kavusur bebeiişine
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsünBen de dün sağlıkla kızımı kucağıma aldım 37+2 2550 kg minnak bi kız geldi dünyaya. Sezaryen sonrası hiç anlatıldığı gibi zor geçmedi çok kolay oldu her şey. Bekleyen anneler de sağlıkla alır inş kucağına
Bende batma olmadj ama kiyafete gore degisiyor belli edip etmemesi.Ama cok guzel nemlendirme yapti bana.Evet ic camasiri giyince tutmasi icin yapidmasi lazim kendinden. Kremle kullanilmasina gerek yok yaziyordu benimkindeEvet gümüş kalkan bilmiyorum ki doğru mu kullandım yanlış mı kullandım. Meme ucum büyük olduğu için takımca hava da duruyor çamaşırı giyince meme yapışıyor yarım saate kalmadan kenarları batma yapıyor bi de çamaşırımdan çok belli oldu
Canim seninki kqnalda degil ama ne zamana dek bekletecek doktorun? Bizimki 39un basina dek bekleriz yoksa sezeryan olur dedi.???Canım senin bebiş kanala girmişti değil mi baskı hissediyor musun genital bölgede
Benim girmemiş kanala doktor baskı hissedersin öyle olsa dedi de ondan merak ettim
Benimki de hayretle izliyor aman Allahım biz kuru kuruya doğurmuşuz diyoBenim annemde öyleyeni nesil her şeye laf söylüyor göğüs kapağından tutun çıt çıtlı tuluma kadar hastane çantamda eşyalarımzı küçük hurçlara koymuştum ona da üşenmedin mi bunlarla uğraşmaya diyor
Takip edemedim dogurdun mu ???Kızlar herkes teşekkür ediyorum sancım var biraz sütüm çok yok bebek müthişş herkes inşallah biran önce kavusur bebeiişine
Bszen bende de oyle kasilma oluyo ki dogum sancimi hayal edemiyorumAynen yaa aynı dertten bende muzdaribim doğunca haberiniz olucak zaten. Sitresimiz bize yetmiyo sanki hesap veriyoruz bide. İlk defa bu gecce şiddetli sancı yaşadım uyuyamadım. Su ve nişan gelmediği için hastahaneyede gitmedim. Ama sancım çok şiddetliydi kesin doğururum diyodum ama tık yok
Darisi herkese olsun tebrikler canimBen de dün sağlıkla kızımı kucağıma aldım 37+2 2550 kg minnak bi kız geldi dünyaya. Sezaryen sonrası hiç anlatıldığı gibi zor geçmedi çok kolay oldu her şey. Bekleyen anneler de sağlıkla alır inş kucağına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?