2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Kızlar İkiz veya tek olup olmadığı yarın belli olur mu benim.6 haftalığım daha . Hangi hafta belli oluyor acaba?

Covid gündemden düşecek diyorlarmış, sence bizim izini 32. haftaya çekerler mi yoksa büyük şans gerçekten. Yaz tatilinde iznimizi yakmıyoruz
Bende öyle düşünüyorum canım 24. hafta izinlerini artık gerek yok diyip kaldırabilirler. 32.hafta başlayabilir

Yaa çok sevindimm Gözün aydın canım

aa çoğul gebelikse zaten öncesinde iki hafta ekleniyor. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah :)

Ben de öğretmenim. Covid sebebiyle 24. haftada izne ayrılıyor hamileler 2 yıldır. Umarım değiştirmezler sıra bize gelince
Ben de diyorum millet covidin ekmeğini yedi kurumdaki hamileler paso rapor aldı sonra idari izin. Şimdi sıra bana geldi yaa kesin kalkar diyorum

Benimde beta 18k çıkmış birde homa İndex diye bir test yüksek çıkmış bunun ne demek olduğunu bilen varmı

Ben de diyorum millet covidin ekmeğini yedi kurumdaki hamileler paso rapor aldı sonra idari izin. Şimdi sıra bana geldi yaa kesin kalkar diyorum
Özelde çalışanlara büyük nimet 24.hafta izni .Umarım kullanabilirsiniz kalkmadan.

Kızlar İkiz veya tek olup olmadığı yarın belli olur mu benim.6 haftalığım daha . Hangi hafta belli oluyor acaba?
Canım ultrasonda belli olur çoğul mu tekil mi. Benim de iki yumurtam çatlamıştı ama hcg değerlerim normal artmıştı. Yarın muayenede göreceğim bakalım.

24.haftadan izne çıkma işi diğer iş birimlerinde nasıl bilmiyorum ama öğretmenlerde milli eğitim müdürlüğüne bırakmışlar mesela benim ilçemdeki müdür izin vermiyormuş şuanda çalışın diyormuş yaza denk geliyor diye pek incelemedim ben de ama muhtemelen kalkacak yavaş yavaş

Canım ultrasonda belli olur çoğul mu tekil mi. Benim de iki yumurtam çatlamıştı ama hcg değerlerim normal artmıştı. Yarın muayenede göreceğim bakalım.
Sağol canım .Keseyi 15 martta görmüştüm ozman bişi demedi bende sormadım aklıma bile gelmedi.Yarın soracağım ona göre kendimi ayarlayım

Bize tam iyi denk geldi şükür her şeyde olduğu gibi her il mem ayrı telden çalıyor

Hey maşallahhhh diğer dediğini hiç duymadım canım
Dün sağlık ocağında vitamin testleri falan yaptırmaM gerekiyordu aramışlardı hepsine bakılmış,imternette insülin direnci yazıyor

Az önce bir sitede okudum 6. hafta özellikle rahim büyüdüğü için kasık ağrıları çok normalmiş. Dediğin gibi çok şiddetli olur durdurmazsa veya kanamalı olursa doktora gidilmeli onun haricinde gayet normal fizyolojik bişey yaşıyoruz. Muhtemelen 1 2 hafta daha bunları yaşarız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…