- 4 Şubat 2021
- 2.660
- 3.292
- 83
Marttaki adet tarihin değil canım o bat,şubattakini söylemen lazımSat 2 mart 17 Mart kalp atışı
Bende öyle düşünüyorum canım 24. hafta izinlerini artık gerek yok diyip kaldırabilirler. 32.hafta başlayabilirCovid gündemden düşecek diyorlarmış, sence bizim izini 32. haftaya çekerler miyoksa büyük şans gerçekten. Yaz tatilinde iznimizi yakmıyoruz
Yaa çok sevindimmcanımın içleri
hastaneden şimdi çıktım bu kez karından baktı 5+5 hamilesin bebek var ve kalp atışı duyulabilir dedi ama dinletmedi kanama oldu iki gün dedim normal yerleşme olmuş kesede vs hiçbir sorun görünmüyor dedi. öyle rahatladım anlatamamMucizem 0,2 cm ay çok küçük ya ❤ Asıl meseleye geleyim. Ben geçen hafta alttan muayne olduğumda folk sac solda duruyordu. (ilk foto) , bugün normalde karından bakınca sağda durması gerekirdi. (2. foto bügün ki foto ) Kağıdı elime bi aldım anaaaaa bi baktım solda doktor da sürekli sol tarafıma baktı.
aa çoğul gebelikse zaten öncesinde iki hafta ekleniyor. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah :)İn
öyle yapabiliriz ama ben hiç sanmıyorum. Muhtemelen daha erken doğum olur diye düşünüyorum kendim için ve İkiz gebelik ve tüp bebekle muhtemelen zorlu bi hamilelik geçireceğim gibi görünüyor şimdiden öyle maalesef elimden gelse hiç gitmek istemiyorum şu anda keşke öyle bir hak verseler hamilelere.
Çok acemiyim sanırımMarttaki adet tarihin değil canım o bat,şubattakini söylemen lazım
Ben de diyorum millet covidin ekmeğini yedi kurumdaki hamileler paso rapor aldı sonra idari izin. Şimdi sıra bana geldi yaa kesin kalkar diyorumBen de öğretmenim. Covid sebebiyle 24. haftada izne ayrılıyor hamileler 2 yıldır. Umarım değiştirmezler sıra bize gelince
canım SAT -Son Adet Tarihin BAT-Beklenen Adet TarihinÇok acemiyim sanırımson adet tarihim 25 şubat. Bu bat oluyor sanırım. Ben adetimin bittiği günü söyledim.
İnşallahh teşekkür ederimaa çoğul gebelikse zaten öncesinde iki hafta ekleniyor. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah :)
Özelde çalışanlara büyük nimet 24.hafta izni .Umarım kullanabilirsiniz kalkmadan.Ben de diyorum millet covidin ekmeğini yedi kurumdaki hamileler paso rapor aldı sonra idari izin. Şimdi sıra bana geldi yaa kesin kalkar diyorum
Canım ultrasonda belli olur çoğul mu tekil mi. Benim de iki yumurtam çatlamıştı ama hcg değerlerim normal artmıştı. Yarın muayenede göreceğim bakalım.Kızlar İkiz veya tek olup olmadığı yarın belli olur mu benim.6 haftalığım daha . Hangi hafta belli oluyor acaba?
Hey maşallahhhhBenimde beta 18k çıkmışbirde homa İndex diye bir test yüksek çıkmış bunun ne demek olduğunu bilen varmı
24.haftadan izne çıkma işi diğer iş birimlerinde nasıl bilmiyorum ama öğretmenlerde milli eğitim müdürlüğüne bırakmışlar mesela benim ilçemdeki müdür izin vermiyormuş şuanda çalışın diyormuşBen de diyorum millet covidin ekmeğini yedi kurumdaki hamileler paso rapor aldı sonra idari izin. Şimdi sıra bana geldi yaa kesin kalkar diyorum
Sağol canım .Keseyi 15 martta görmüştüm ozman bişi demedi bende sormadım aklıma bile gelmedi.Yarın soracağım ona göre kendimi ayarlayımCanım ultrasonda belli olur çoğul mu tekil mi. Benim de iki yumurtam çatlamıştı ama hcg değerlerim normal artmıştı. Yarın muayenede göreceğim bakalım.
Kamuda çalışıyorum ben, gerçekten büyük şans olur 2 ay hem de en sıcak zamanlar evde olmakÖzelde çalışanlara büyük nimet 24.hafta izni .Umarım kullanabilirsiniz kalkmadan.
Bize tam iyi denk geldi şükür24.haftadan izne çıkma işi diğer iş birimlerinde nasıl bilmiyorum ama öğretmenlerde milli eğitim müdürlüğüne bırakmışlar mesela benim ilçemdeki müdür izin vermiyormuş şuanda çalışın diyormuşyaza denk geliyor diye pek incelemedim ben de ama muhtemelen kalkacak yavaş yavaş
Dün sağlık ocağında vitamin testleri falan yaptırmaM gerekiyordu aramışlardı hepsine bakılmış,imternette insülin direnci yazıyorHey maşallahhhhdiğer dediğini hiç duymadım canım
Anladım canım. Evet gerçekten süper olur.Sene sonuna kadar kaldırmazlar inş. Kullanmak isteyen alsın iznini.Kamuda çalışıyorum ben, gerçekten büyük şans olur 2 ay hem de en sıcak zamanlar evde olmak
Az önce bir sitede okudum 6. hafta özellikle rahim büyüdüğü için kasık ağrıları çok normalmiş. Dediğin gibi çok şiddetli olur durdurmazsa veya kanamalı olursa doktora gidilmeli onun haricinde gayet normal fizyolojik bişey yaşıyoruz. Muhtemelen 1 2 hafta daha bunları yaşarız :)Ben de seni merak etmiştim canım inşallah güzel haberler ile gelirsin. Benim sağ da ağrıyor sol da ağrıyor bence kasık ağrısının yeri önemli değil çok düşünme bunları. 2 gün önce benim de akşam ağrılarım arttı ama mesela dün yok gibiydi bugün hafif hafif oluyor. Günü gününü tutmuyor anlayacağın o yüzden kıvrandıracak kadar bir ağrın yoksa kendini üzme, strese sokma sakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?