2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Az önce hastane çantamı açtım bi havalandırmayım dedim eksik var mı bakayım bi daha dedim. Kaşık biberonu gördü bu ney dedi anlattım müsrif ilan edildim parayı bunlara mı verdi diye

Canım senin bebiş kanala girmişti değil mi baskı hissediyor musun genital bölgede
Benim girmemiş kanala doktor baskı hissedersin öyle olsa dedi de ondan merak ettim
Evet hissediyorum yürüyemiyorum şu an. Sabah ekmek alayım bacaklarım da ağrı da hissettim iyi de gelir dedim inan ki çok zorladım vajinamdan yukarı ağrı giriyor. Göbeğim de aşağıya indi biraz. Bakalım gözüm bebekte bekliyorum.

Bende 38 de kızımı kucaklayacağım inşallah 37 den itibaren yatmana gerek yol dedi doktorum artık çömelme Squat gibi egzersizler yapıp 38 e kdr normal doğumu deneyeceğim.. daha önce doğum yapıp ben şunu yaptım çok etkiliydi diyen var mı acaba normal doğum için

Yeni anneler bebişlerin burnunu nasıl temizliyorsunuz? Aspiratör ile çekiyor musunuz? Yenidoğan döneminde nasıl olmalı tam emin olamıyorum? Sık sık aspire etmeyin de diyorlar. Sadece serum fizyolojik sıksak yeter mi acaba

Reactions: 11K
Ay bi de ben doğuma kadar tuttum saçımı boyamadım. Şu an kendi dibim ve boyalı olarak 3 renk var saçımda emzirirken de sanırım boyama önerilmiyor. Ne zaman boyasak acaba bebişe zararı olmaz. Organik vs olan boyalara da güvenmiyorum çok

Reactions: 11K
Benim annem de bebek bakımına dair hiçbir şey hatırlamıyor. Sen benden çok biliyorsundur birlikte öğrenicez diyor kayınvalidemse çok yorum yapıyor, hiçbir şeyi unutmamış nedense

Annelik artık eskisi gibi değil bence. Eskiden bebek bakımını öğrenmek in annen yanında kalmalıymış. Şimdi öyle değilki hepimiz her şeyi öğrenebilir yapabilir durumdayız. Bence altından kalkıcaz evelallah
Takip edemedim dogurdun mu ???
Evet doğurdu canım
Kızlar benim memintoların biri anyaya biri konyaya bakıyor normal mi bu birinin halkası daha geniş mesela biri daha küçük yamuk yumuk canım sıkıldı
Ben de öyle bir şey yok ama senin göğüslerden süt de sızıyordu. Muhtemelen birini daha fazla büyütmüş diğerini o kadar büyütmemiş olabilir içindeki süt.

Selamlar kavuşan herkese hayırlı uğurlu olsun. Yine okuyamasım mesajları ama burdaki herkesin birbirine dua ettiğine eminim. Dualarınız için de teşekkürler. Olay yaşamadan atlattık sayılı dikişlerimin yırtılnış olma ihtimali hariç çok şükür sorunımuz yok gece eşimi koltuğa gönderdim uyandıranadım adamı çocuk ö atladı. Ben kalktım 2 gece boyunca. İlk günkü gibiyim şuab acı yönünden. Siz sakın böyle şeyler yapmayın. Dün gece artık tak etti canıma adama tokat attım tamam kalktım dedi öbür tarafa döndü yattı güler misin ağlar mısın adamın suratına ne bulduysam attım kalkmadan önce yok ruhu duymadı su alcam bu gece yanıma

Canim seninki kqnalda degil ama ne zamana dek bekletecek doktorun? Bizimki 39un basina dek bekleriz yoksa sezeryan olur dedi.???
Canım kilosu 3200 şuan suyu vs de iyi sen iyisin bebek iyi niye beklemeyelim ki diyor 41 e kadar yolu var diyor zaten takip altındasın bir gelişme olmaZsa sezaryen benim için de kolayı rahat ol dedi benim de aklıma yatıyor ama günler geçmiyor inşallah gelir kızım

Senin bebiş yola girmiş ne güzel
Sağlıkla gelsinler ne diyelim nazlı begonyalar

Eskisi kadar sık giremiyorum malum bebişten dolayı doğum yapan arkadaşlar gözünüz aydın bu gümüş kapakları sürekli mi takıcaz bilen cevaplarsa çok sevinirim
Hamilelikte günde 2-3 saat yeterli, emzirirken sürekli takılacak. Krem falan sürmeye gerek yok, süt geliyorsa zaten o kendini nemli ve yumuşak tutacak

Sanirim 39. Haftadan sonra yeri iyice daraldigindan dolayi bebegin dönme ihtimali kalkiyor o yuzden doktor 39a dek donmezse sezeryan dedi. Eger dönmüs olursa sanci kendinden gelene dek beklenebilir sanirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…