Teyzesi yesin onun popişini pcden hepsini güncelleyecegim canım bugünEvaante canım ben de güncelleyeyim bilgileri 1 Kasım doğum tarihimiz 2800 gr doğduk 49 cm boyumuz adımız da Asya Ela teyzesi güncellersen çok seviniriz
Az önce hastane çantamı açtım bi havalandırmayım dedim eksik var mı bakayım bi daha dedim. Kaşık biberonu gördü bu ney dedi anlattım müsrif ilan edildimBenim annemde öyleyeni nesil her şeye laf söylüyor göğüs kapağından tutun çıt çıtlı tuluma kadar hastane çantamda eşyalarımzı küçük hurçlara koymuştum ona da üşenmedin mi bunlarla uğraşmaya diyor
Adet sancisindan daha ileri derece bir ağrı oluyo ama kişiden kişiye değişiyoBszen bende de oyle kasilma oluyo ki dogum sancimi hayal edemiyorum
Evet hissediyorum yürüyemiyorum şu an. Sabah ekmek alayım bacaklarım da ağrı da hissettim iyi de gelir dedim inan ki çok zorladım vajinamdan yukarı ağrı giriyor. Göbeğim de aşağıya indi biraz. Bakalım gözüm bebekte bekliyorum.Canım senin bebiş kanala girmişti değil mi baskı hissediyor musun genital bölgede
Benim girmemiş kanala doktor baskı hissedersin öyle olsa dedi de ondan merak ettim
Tebrikler canım gözün aydın sağlıkla büyütün inşallahKızlar herkes teşekkür ediyorum sancım var biraz sütüm çok yok bebek müthişş herkes inşallah biran önce kavusur bebeiişine
Benim annem de bebek bakımına dair hiçbir şey hatırlamıyor. Sen benden çok biliyorsundur birlikte öğrenicez diyorBenimki de hayretle izliyor aman Allahım biz kuru kuruya doğurmuşuz diyokayınvalidem de sen benden çok daha bilgilisin ben en son 20 sene önce bebek baktım diyor o da görümcem zaten kayınvalidem annemden daha çok güveniyor bana annelik konusunda bakalım hangisi haklı çıkacak
Evet doğurdu canımTakip edemedim dogurdun mu ???
Ben de öyle bir şey yok ama senin göğüslerden süt de sızıyordu. Muhtemelen birini daha fazla büyütmüş diğerini o kadar büyütmemiş olabilir içindeki süt.Kızlar benim memintoların biri anyaya biri konyaya bakıyor normal mi bubirinin halkası daha geniş mesela biri daha küçük yamuk yumuk canım sıkıldı
Keske o agridan olsa. Bu bambaskaAdet sancisindan daha ileri derece bir ağrı oluyo ama kişiden kişiye değişiyo
Canım kilosu 3200 şuan suyu vs de iyi sen iyisin bebek iyi niye beklemeyelim ki diyor 41 e kadar yolu var diyor zaten takip altındasın bir gelişme olmaZsa sezaryen benim için de kolayı rahat ol dedi benim de aklıma yatıyor ama günler geçmiyor inşallah gelir kızımCanim seninki kqnalda degil ama ne zamana dek bekletecek doktorun? Bizimki 39un basina dek bekleriz yoksa sezeryan olur dedi.???
Bel ağrısı mıKeske o agridan olsa. Bu bambaska
Senin bebiş yola girmiş ne güzelEvet hissediyorum yürüyemiyorum şu an. Sabah ekmek alayım bacaklarım da ağrı da hissettim iyi de gelir dedim inan ki çok zorladım vajinamdan yukarı ağrı giriyor. Göbeğim de aşağıya indi biraz. Bakalım gözüm bebekte bekliyorum.
Hamilelikte günde 2-3 saat yeterli, emzirirken sürekli takılacak. Krem falan sürmeye gerek yok, süt geliyorsa zaten o kendini nemli ve yumuşak tutacakEskisi kadar sık giremiyorum malum bebişten dolayıdoğum yapan arkadaşlar gözünüz aydın bu gümüş kapakları sürekli mi takıcaz bilen cevaplarsa çok sevinirim
Sanirim 39. Haftadan sonra yeri iyice daraldigindan dolayi bebegin dönme ihtimali kalkiyor o yuzden doktor 39a dek donmezse sezeryan dedi. Eger dönmüs olursa sanci kendinden gelene dek beklenebilir sanirim.Canım kilosu 3200 şuan suyu vs de iyi sen iyisin bebek iyi niye beklemeyelim ki diyor 41 e kadar yolu var diyor zaten takip altındasın bir gelişme olmaZsa sezaryen benim için de kolayı rahat ol dedi benim de aklıma yatıyor ama günler geçmiyor inşallah gelir kızım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?