2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Doğuranlar allahtan kolaylık sağlık diliyorum.bebislerimize tek tek kavusuyoruz artık hala sütüm çok Az lohusa bunalimindan çıkamadım.emziriyorum ama doymuyor mama veriyorum her emzirmeden sonra sütüm artmıyor.yesillik su tahin kimyon cayi herşeyi denedim daha ne yapım bilmiyorum.oglusumdan bı kare bezelye tanesi gibi mucize bunlar.cennet kokulu

Eklentiler

• IMG_20221102_131648.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 95
Hamilelikte günde 2-3 saat yeterli, emzirirken sürekli takılacak. Krem falan sürmeye gerek yok, süt geliyorsa zaten o kendini nemli ve yumuşak tutacak
Teşekkür ederimm canım tahin yağıda var bende arada kapak takmadığımda ondan sürüyorum. Bebeğim memede uyumaya alıştı o yüzden iyileşmediler henüz.

Yok gercek dogum ssncisini diyorum canim ilki benim normal dogumdu ordan biliyorum :)
Benimde 2normal doğumum var ama dün şaştım kaldım çok şiddetliydi emin olamadım gelip giden değilde surekli vuran bir ağrıydı. Eşimde diyoki 2dogum yapmışsın nasıl ayırt edemedin e sabaha kadar şiddetli sancı olunca aklıma doğum geldi yalancı sanciya benzemiyodu

Ay şu ayaklar ne mucize masallah. Hic moralini bozma bu durumu cok anne yasiyor tek sen degilsin. Bi damladan bahsrtmislerdi onu alsan ?

Her dogum hikayesi farklidir hamilelik sureci de oyle. Bazen sasirtabiliyo yanlis alarmlar :)

Hala sağ göğsümden geceleri süt sızıyor soldan anca sıkınca geliyor geceleri sürekli sağ tarafıma yatıyorum acaba farkında olmadan sağ mememe baskı mi yapıyorum o daha büyük

Canım az evvel bir video izledim tam üstüne okudum mesajını 36. Hafta itibariyle yapılan ölçümlerde doğum kilosu ile arasında + veya - 600gr fark normal kabul ediliyormuş bebeğin duruşu ve yerine göre Amerikan Pediatri Derneğinin kabul ettiği aralık buymuş.

Kizlar selam doğum yapan arkadaşları tebrik ediyorum oncelikle. Allah sağlıkla büyütmek nasip etsin. Yazmasam da okuyorum buraları girdikçe. Bugun oğlum 35 günlük oldu kuvezde hala kg almasını bekliyoruz onun dışında bi sorun yok Allaha şükür.
10 gündür hep aynı kg arasında gidip geliyor 10 gr alıyor 20 veriyor 40 alıyor 10 veriyor falan filan işte. Bu normal mi bilen var mı sormak istedim? 2 kgya ulasmaya çalışıyoruz ama bi durakladik suanda. Canim acayip sıkıldı. Sizlere danışmak istedim.

Güzel anneler, bu çıtçıtlı zıbınları ters çevirip giydirin bebişinize, zaten içte kalacak görünmeyecek zıbın, dikişleri dışa gelsin, yan dikişli olanlar bebekleri rahatsız eder. Deneyimli anneler biliyordur mutlaka ama yeni anneler farketmemiş olabilir

tamam da bence 600 çok fazla bir fark bu kadar teknolojide

canim ekim annelerin de hayyal e konusmani oneririm. oda ayni surecten gecti ve hep derdi ki , kuvez de “ bir ileri iki geri “ seklinde ilerliuor gelisimi oglumun diye .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…