- 25 Kasım 2020
- 3.121
- En iyi cevaplar
- 1
- 4.451
- 83
Canım rabbim bebeğine bol bol kilo aldırsın inşallah tez zamanda istenilen kiloya ulaşıp sağlıcakla evinize çıkınKizlar selam doğum yapan arkadaşları tebrik ediyorum oncelikle. Allah sağlıkla büyütmek nasip etsin. Yazmasam da okuyorum buraları girdikçe. Bugun oğlum 35 günlük oldu kuvezde hala kg almasını bekliyoruz onun dışında bi sorun yok Allaha şükür.
10 gündür hep aynı kg arasında gidip geliyor 10 gr alıyor 20 veriyor 40 alıyor 10 veriyor falan filan işte. Bu normal mi bilen var mı sormak istedim? 2 kgya ulasmaya çalışıyoruz ama bi durakladik suanda. Canim acayip sıkıldı. Sizlere danışmak istedim.
Amin kuzum sanırım senin ki gibi suyum gelmeye başladı. Sürekli çamaşırım ıslanıyor. Annem ısrarla gelmiyordur diyorDarısı basına kuzum İnşallah
Canım kesenin üst kısmında bir yirtik vs varsa o zaman sızıntı şeklinde su gelebiliyormus ya da bebiş kafasını kanala dayadığında tıpa görevi görüp onun her hareketinde azar azar su gelebilirmis doğum eğitiminde anlatılmıştıAmin kuzum sanırım senin ki gibi suyum gelmeye başladı. Sürekli çamaşırım ıslanıyor. Annem ısrarla gelmiyordur diyorama senin yaşayıp tarif ettiğin gibi ilerliyor şu an. Bilemedim ki yaa. Ağrım sızımda yok. Biraz daha bekleyeceğim bakalım ne olacak
Nasılsınız canım iyisinizdir inşallahTeşekkürler kuzulsr
Bu ne yaaa delircemBazı küçük adamlar büyümeye çalışıyorçekimini yaptırdık . Kulak testinden tek kulağı geçmemişti çok şükür bugün oda geçti tüm gün uyuyor gece boyu uyanık haftada 200 Gr almış gelişimi iyi dedi doktor n çok şişi yoktu 50 Gr vermişti doğumdan sonra zaten umarım sağlıkla büyür çok minik . Nohut diye seviyoruz Eki Görüntüle 3156502
Acayip birşeyBu ne yaaa delircemmaşallah tostik
Selamlarkavuşan herkese hayırlı uğurlu olsun. Yine okuyamasım mesajları ama burdaki herkesin birbirine dua ettiğine eminim. Dualarınız için de teşekkürler. Olay yaşamadan atlattık sayılı dikişlerimin yırtılnış olma ihtimali hariç çok şükür sorunımuz yok gece eşimi koltuğa gönderdim uyandıranadım adamı çocuk ö atladı. Ben kalktım 2 gece boyunca. İlk günkü gibiyim şuab acı yönünden. Siz sakın böyle şeyler yapmayın. Dün gece artık tak etti canıma adama tokat attım tamam kalktım dedi öbür tarafa döndü yattı güler misin ağlar mısın adamın suratına ne bulduysam attım kalkmadan önce yok ruhu duymadı su alcam bu gece yanıma
Sadece anne sütü mü alıyor? Sen de beslenmene dikkat et. Sütün kalitesi açısından önemlidir diye düşünüyorum canım. Mama takviyesi yapılabilir. Kuzucuk bir an önce kilo alır da kavuşursunuz inşallah canımKizlar selam doğum yapan arkadaşları tebrik ediyorum oncelikle. Allah sağlıkla büyütmek nasip etsin. Yazmasam da okuyorum buraları girdikçe. Bugun oğlum 35 günlük oldu kuvezde hala kg almasını bekliyoruz onun dışında bi sorun yok Allaha şükür.
10 gündür hep aynı kg arasında gidip geliyor 10 gr alıyor 20 veriyor 40 alıyor 10 veriyor falan filan işte. Bu normal mi bilen var mı sormak istedim? 2 kgya ulasmaya çalışıyoruz ama bi durakladik suanda. Canim acayip sıkıldı. Sizlere danışmak istedim.
Merhabalar sizinle durumumuz aynıydı sanırım erken doğum riskim var rahim ağzım kısa. 36+3 üm bugün yarın kontrolüm var doktorum bana geçen hafta yatmaya devam dedi bakalım bu hafta ne diyecekBende 38 de kızımı kucaklayacağım inşallah37 den itibaren yatmana gerek yol dedi doktorum artık çömelme Squat gibi egzersizler yapıp 38 e kdr normal doğumu deneyeceğim.. daha önce doğum yapıp ben şunu yaptım çok etkiliydi diyen var mı acaba normal doğum için
Sağlıkla gelsin kuzu inşallahbiz hastaneye geldik kizlar , stress test ve tansiyonum normal cikti.
Dr dogumdaymis , isin bitince gelip kontrol edicek acilik vs var mi diye . duruma gore de planlicak geri kalani
Ben de seni merak etmiştim canımbiz hastaneye geldik kizlar , stress test ve tansiyonum normal cikti.
Dr dogumdaymis , isin bitince gelip kontrol edicek acilik vs var mi diye . duruma gore de planlicak geri kalani
Hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruzbiz hastaneye geldik kizlar , stress test ve tansiyonum normal cikti.
Sağol tatlım ,Altını değiştirken özellikle ıkınınca ağlayınca çıkıyo kasık tarafında ozman farkettim .Prematüre erkek bebeklerde daha fazla oluyormuş,tek çözümü ameliyatmış malesefCanim çok büyük geçmiş olsun. Nasıl farkettiniz? Iyi mi bebeğin?
Sağlıkla gelsin kuzu inşallah
Ben de seni merak etmiştim canımhadi inşallah bir avazda kavuşursun bebişine
sagolun kizlarHadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruz
güzel haberlerini bekliyoruzbiz hastaneye geldik kizlar , stress test ve tansiyonum normal cikti.
Sen doktorun dediğine bakma canım,banada 40a kadar yolun var dedi,bende nişanda gelmedi direk suyum geldi dün sabah 9.30 da,38+ lı haftalardaydım,banada hiç çatı muaynesi yapılmadı su gelince ilk defa bakıldıKızlar bende bugün nst günüydü 3100 gr olmuş kızım. Bi kaç kez nst de sancım 70leri buldu. Ama doktorum hala çatı muayenesi yapmadı haftaya 39+1 olacaksın o zaman yapıcam dedi. Zaten ilk doğumlar 40ı bulur bazen geçer dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?