2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Canım rabbim bebeğine bol bol kilo aldırsın inşallah tez zamanda istenilen kiloya ulaşıp sağlıcakla evinize çıkın

Darısı basına kuzum İnşallah
Amin kuzum sanırım senin ki gibi suyum gelmeye başladı. Sürekli çamaşırım ıslanıyor. Annem ısrarla gelmiyordur diyor ama senin yaşayıp tarif ettiğin gibi ilerliyor şu an. Bilemedim ki yaa. Ağrım sızımda yok. Biraz daha bekleyeceğim bakalım ne olacak

Canım kesenin üst kısmında bir yirtik vs varsa o zaman sızıntı şeklinde su gelebiliyormus ya da bebiş kafasını kanala dayadığında tıpa görevi görüp onun her hareketinde azar azar su gelebilirmis doğum eğitiminde anlatılmıştı

Kızlar doğumdan sonra mutlaka hoşaf için hem gaz sancısı kabızlık hem süt için mükemmel. Ben her iki doğumumdan sonra mutlaka tükettim ve çok faydasını gördüm şişede tavsiye ederim. Ben malzemeleri kız kardeşime vercem ben doğuma gittiğimde yapsın hemen diye. İçine kuru incir, kayısı, üzüm, elma, erik koyuyoruz. Yemeklerin yanında sabah aç karnına birer kase yemelisiniz

Bazı küçük adamlar büyümeye çalışıyor çekimini yaptırdık . Kulak testinden tek kulağı geçmemişti çok şükür bugün oda geçti tüm gün uyuyor gece boyu uyanık haftada 200 Gr almış gelişimi iyi dedi doktor n çok şişi yoktu 50 Gr vermişti doğumdan sonra zaten umarım sağlıkla büyür çok minik . Nohut diye seviyoruz

Bu ne yaaa delircem maşallah tostik

Resmen elim kolum kalkmıyorum; yatsam yatamıyorum uykumu alamıyorum, otursam bizim oğlanın kafası kaburgama dayanmış nefes alamıyorum
Mucizesine kavuşanları tek tek okuyorum, hepiniz sağlıkla büyütün inşallah. Biz bekleyenler de bir an önce kolaylıkla, sağlıkla kavuşalım

Benim eşimin de uykusu aşırı ağır yaa. İşin kötüsü aynı şekilde uyanır " hıı tamam " der arkasını dönüp uyumaya devam eder. Hastanede ve evde yalnız olacağız 1 hafta, inşallah çıldırmam

Sadece anne sütü mü alıyor? Sen de beslenmene dikkat et. Sütün kalitesi açısından önemlidir diye düşünüyorum canım. Mama takviyesi yapılabilir. Kuzucuk bir an önce kilo alır da kavuşursunuz inşallah canım

Merhabalar sizinle durumumuz aynıydı sanırım erken doğum riskim var rahim ağzım kısa. 36+3 üm bugün yarın kontrolüm var doktorum bana geçen hafta yatmaya devam dedi bakalım bu hafta ne diyecek

biz hastaneye geldik kizlar , stress test ve tansiyonum normal cikti.
Dr dogumdaymis , isin bitince gelip kontrol edicek acilik vs var mi diye . duruma gore de planlicak geri kalani
Sağlıkla gelsin kuzu inşallah

Canim çok büyük geçmiş olsun. Nasıl farkettiniz? Iyi mi bebeğin?
Sağol tatlım ,Altını değiştirken özellikle ıkınınca ağlayınca çıkıyo kasık tarafında ozman farkettim .Prematüre erkek bebeklerde daha fazla oluyormuş,tek çözümü ameliyatmış malesef

Sen doktorun dediğine bakma canım,banada 40a kadar yolun var dedi,bende nişanda gelmedi direk suyum geldi dün sabah 9.30 da,38+ lı haftalardaydım,banada hiç çatı muaynesi yapılmadı su gelince ilk defa bakıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…