2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Ay bilemedim takip ediyorum. Şimdi de arabadayım vajinamla makat kısmında batma hissediyorum. Bakalım daha neler yaşayacağım

Sen doktorun dediğine bakma canım,banada 40a kadar yolun var dedi,bende nişanda gelmedi direk suyum geldi dün sabah 9.30 da,38+ lı haftalardaydım,banada hiç çatı muaynesi yapılmadı su gelince ilk defa bakıldı
peki neden çatı muaynesi yapmaktan itina ediyor doktorlar acaba

Kızlar ben yurt dışında yaşıyorum. Türkiye’deki rutin uygulamayı merak ediyorum. 36. haftadan sonra doktora her kontrole gittiğinizde açıklık muayenesi ya da nst yapıyor mu yoksa sadece ultrason ile mi bakıyor?

Hekimden nemlime değişiyor. Çatı muayenesi 37. Haftada yapılıyor genelde. Ama bazı doktorlar hiç yapmaya biliyor. Ama 32. Haftadan sonra genel olarak nst ye bağlanıyorsun

Sen doktorun dediğine bakma canım,banada 40a kadar yolun var dedi,bende nişanda gelmedi direk suyum geldi dün sabah 9.30 da,38+ lı haftalardaydım,banada hiç çatı muaynesi yapılmadı su gelince ilk defa bakıldı
Benimde ağrım var dedim kanala girmiş mi dedim alttan bakarsam anlarım onu ama bebek daha aşağıda dedi. Ay ne zaman gelecek

Canim aslinda kilo almasi beklenir az da olsa ama hastane ne diyo bu konuda?Onemli.olan o

Evet bana da hep oyle diyolar. 500 Gr eksik veya fazla.Demekki aletlerin ölcumu yanilma payi veriyo onlar da mecburen boyle soyluyolar. Aslinda bakarsan yarim kiloluk fqrk az degil evet.

Yarın doktora gideceğim çatı muayenesi olmaya biraz gerginim 36+6 da olacağım. Karnım da çok çokk sertleşiyor ve boğazım yanıyor mide öz suyum ağzımda. İnşallah Açılmam vardır biraz

Yarın doktora gideceğim çatı muayenesi olmaya biraz gerginim 36+6 da olacağım. Karnım da çok çokk sertleşiyor ve boğazım yanıyor mide öz suyum ağzımda. İnşallah Açılmam vardır biraz
Muayeneden korkmana gerek yok hemen bitiyor. Doktoruna güveniyorsan hiç gerilme.

Aynen, banada 38de yaparız dedi 37 de suyum geldi doğdu. Gelecek olan geliyor valla

Bekle birazcık daha istersen sancı gelecek kasıkllara doğru

Kızlar ben ayağa kalktığım zaman hemen idrara sıkışıyorum ve sabahtan beri alt tarafıma elektrik çarpması gibi bir şey oluyor anlma veremedim hemen oturma isteği duyuyorum

Merhabalar sizinle durumumuz aynıydı sanırım erken doğum riskim var rahim ağzım kısa. 36+3 üm bugün yarın kontrolüm var doktorum bana geçen hafta yatmaya devam dedi bakalım bu hafta ne diyecek
Benimde rahim ağzı kısalığı vardı canım böbrek büyümesi var bebeğimde o yüzden 38 i geçirmeden bebeği almak istiyor doktor. 37 itibari ile progestanı kesiyorum. Normal doğum istediğim için de 37 olduğum gibi egzersiz ve hurma bakalım ne varsa başlıcam :)

Doktorlar ne açıklama yapıyor canım? Bazen bebeğin tartılırken hareketi ve ağlaması bile kiloyu etkiliyor hassas tartıda. Başka bir probleminin olmamasına çok çok sevindim umarım kısa zamanda 2 kg yi bulur ve geçer annesi Benim kızımın da dün ve bugünkü kilosu arasında 30 gr oynuyor mesela. Ama şükür biz 2 kg yi aştık sorun olmuyor. Allahım tez zamanda sizi kavuştursun

Merhaba bu yorumunuzu gördüm de şimdi ne durumdasınız acaba. Plesanta yukarı çıktı mı ? Ayrıntılı ultrasonda bana da aynı söylendi. Normal doğum yapamayabilirsin denildi ama merak ettim sizi?

Kızlar her yazılanı okuyamasam da aralarda doğum yapanları gördüm. Bebeğini kucağına alan herkesi tebrik ediyorum, Allah tüm bebişlerimize sağlıklı, mutlu ömürler nasip etsin 3 gündür iki bebişli bir ana olarak hayat çok zor Aynı anda ağlamaları en sıkıntılısı. Kızımdan 3 hafta ayrı kaldım diye kanguru yapıyorum her gün, çıplak ten tene temasla gömleğin içine göğsüme yatırıyorum 30-45 dk kadar. Oğlum derin uykuda bile olsa hissediyo mu nedir zır zır ağlıyo eşek sıpası uyanarak. Şuan annemin kucağında geziyor kardeşiyle kanguru seansımız bitene dek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…