- 25 Kasım 2020
- 3.121
- En iyi cevaplar
- 1
- 4.451
- 83
Ay bilemedim takip ediyorum. Şimdi de arabadayım vajinamla makat kısmında batma hissediyorum. Bakalım daha neler yaşayacağımCanım kesenin üst kısmında bir yirtik vs varsa o zaman sızıntı şeklinde su gelebiliyormus ya da bebiş kafasını kanala dayadığında tıpa görevi görüp onun her hareketinde azar azar su gelebilirmis doğum eğitiminde anlatılmıştı
peki neden çatı muaynesi yapmaktan itina ediyor doktorlar acabaSen doktorun dediğine bakma canım,banada 40a kadar yolun var dedi,bende nişanda gelmedi direk suyum geldi dün sabah 9.30 da,38+ lı haftalardaydım,banada hiç çatı muaynesi yapılmadı su gelince ilk defa bakıldı
Hadi hayrlı haberlerini bekliyoruz canımbiz hastaneye geldik kizlar , stress test ve tansiyonum normal cikti.
Dr dogumdaymis , isin bitince gelip kontrol edicek acilik vs var mi diye . duruma gore de planlicak geri kalani
Kızlar ben yurt dışında yaşıyorum. Türkiye’deki rutin uygulamayı merak ediyorum. 36. haftadan sonra doktora her kontrole gittiğinizde açıklık muayenesi ya da nst yapıyor mu yoksa sadece ultrason ile mi bakıyor?
Benimde ağrım var dedim kanala girmiş mi dedim alttan bakarsam anlarım onu ama bebek daha aşağıda dedi. Ay ne zaman gelecekSen doktorun dediğine bakma canım,banada 40a kadar yolun var dedi,bende nişanda gelmedi direk suyum geldi dün sabah 9.30 da,38+ lı haftalardaydım,banada hiç çatı muaynesi yapılmadı su gelince ilk defa bakıldı
Hayırlısı ile sağlıkla al kucağına inşallah canım. Bir avazda doğar inşallahbiz hastaneye geldik kizlar , stress test ve tansiyonum normal cikti.
Dr dogumdaymis , isin bitince gelip kontrol edicek acilik vs var mi diye . duruma gore de planlicak geri kalani
Canim en iyisi doktoruna falan danis eger mumkunseBestlakmi aldım onudayok banamisin demiyor.antibiyotik ve ağrı kesici alıyorum acaba oda etkilermi
Canim aslinda kilo almasi beklenir az da olsa ama hastane ne diyo bu konuda?Onemli.olan oKizlar selam doğum yapan arkadaşları tebrik ediyorum oncelikle. Allah sağlıkla büyütmek nasip etsin. Yazmasam da okuyorum buraları girdikçe. Bugun oğlum 35 günlük oldu kuvezde hala kg almasını bekliyoruz onun dışında bi sorun yok Allaha şükür.
10 gündür hep aynı kg arasında gidip geliyor 10 gr alıyor 20 veriyor 40 alıyor 10 veriyor falan filan işte. Bu normal mi bilen var mı sormak istedim? 2 kgya ulasmaya çalışıyoruz ama bi durakladik suanda. Canim acayip sıkıldı. Sizlere danışmak istedim.
Tabi oradw rahatlar kuzular kaldikca kalasilari gelio :))Nstden bildiriyorum bizim kuzum geleceği yok.
Evet bana da hep oyle diyolar. 500 Gr eksik veya fazla.Demekki aletlerin ölcumu yanilma payi veriyo onlar da mecburen boyle soyluyolar. Aslinda bakarsan yarim kiloluk fqrk az degil evet.gözün aydın canım bundan sonraki sürecinde Allah yardımcın olsun
Bu kilo farklılıkları +500- olması bi bana mı çok geliyorgeçenlerde biri yazmiştı kim hatırlayamadım sırf bebeğin kilosunu iri bulduklarından sezeryana alınmış ama bebek çokta zayıf gelmiş ve boşuna sezeryan oldum demişti çok üzülmüştüm
Muayeneden korkmana gerek yok hemen bitiyor. Doktoruna güveniyorsan hiç gerilme.Yarın doktora gideceğim çatı muayenesi olmaya biraz gerginim36+6 da olacağım. Karnım da çok çokk sertleşiyor ve boğazım yanıyor mide öz suyum ağzımda. İnşallah Açılmam vardır biraz
Kızlar bende bugün nst günüydü 3100 gr olmuş kızım. Bi kaç kez nst de sancım 70leri buldu. Ama doktorum hala çatı muayenesi yapmadı haftaya 39+1 olacaksın o zaman yapıcam dedi. Zaten ilk doğumlar 40ı bulur bazen geçer dedi
Aynen, banada 38de yaparız dedi 37 de suyum geldi doğdu. Gelecek olan geliyor vallaSen doktorun dediğine bakma canım,banada 40a kadar yolun var dedi,bende nişanda gelmedi direk suyum geldi dün sabah 9.30 da,38+ lı haftalardaydım,banada hiç çatı muaynesi yapılmadı su gelince ilk defa bakıldı
Bekle birazcık daha istersen sancı gelecek kasıkllara doğruAmin kuzum sanırım senin ki gibi suyum gelmeye başladı. Sürekli çamaşırım ıslanıyor. Annem ısrarla gelmiyordur diyorama senin yaşayıp tarif ettiğin gibi ilerliyor şu an. Bilemedim ki yaa. Ağrım sızımda yok. Biraz daha bekleyeceğim bakalım ne olacak
Benimde rahim ağzı kısalığı vardı canımMerhabalar sizinle durumumuz aynıydı sanırım erken doğum riskim var rahim ağzım kısa. 36+3 üm bugün yarın kontrolüm var doktorum bana geçen hafta yatmaya devam dedi bakalım bu hafta ne diyecek
Doktorlar ne açıklama yapıyor canım? Bazen bebeğin tartılırken hareketi ve ağlaması bile kiloyu etkiliyor hassas tartıda. Başka bir probleminin olmamasına çok çok sevindim umarım kısa zamanda 2 kg yi bulur ve geçer annesiKizlar selam doğum yapan arkadaşları tebrik ediyorum oncelikle. Allah sağlıkla büyütmek nasip etsin. Yazmasam da okuyorum buraları girdikçe. Bugun oğlum 35 günlük oldu kuvezde hala kg almasını bekliyoruz onun dışında bi sorun yok Allaha şükür.
10 gündür hep aynı kg arasında gidip geliyor 10 gr alıyor 20 veriyor 40 alıyor 10 veriyor falan filan işte. Bu normal mi bilen var mı sormak istedim? 2 kgya ulasmaya çalışıyoruz ama bi durakladik suanda. Canim acayip sıkıldı. Sizlere danışmak istedim.
Merhaba bu yorumunuzu gördüm de şimdi ne durumdasınız acaba. Plesanta yukarı çıktı mı ? Ayrıntılı ultrasonda bana da aynı söylendi. Normal doğum yapamayabilirsin denildi ama merak ettim sizi?Ben de 19.haftada aşağıda olarak görüldü rahim ağzını kapatmiyormus fakat yakın dedi doktor erken doğumdan bahsetmedi belki yukarı çıkabilir dedi fakat takip edicez dedi şimdilik ..bakalım önümüzdeki salı günü kontrolüm var 22 hafta olucam tam o gün bakalım ne diyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?