2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Kızlar benim memintoların biri anyaya biri konyaya bakıyor normal mi bu birinin halkası daha geniş mesela biri daha küçük yamuk yumuk canım sıkıldı
Canım hatırlar mısın bilmiyorum ama ortaokulda göğüslerimiz ilk çıkarken önce biri sonra diğeri büyürdü . O yüzden normal bence

Allah kolaylık versin canım. Hani bana hani bana diyodur o kesin

İnşallah en doğru zamanda kolayca gelir cnım geçen hafta kesti benden progestan ve iğneyi

Canım bildiğim kadarıyla böyle durumlarda özel proteinli bir mama takviyesi veriliyordu. Hızlı kilo alsın diye. Size ondan uygulanıyor mu?

Merhabalar sizinle durumumuz aynıydı sanırım erken doğum riskim var rahim ağzım kısa. 36+3 üm bugün yarın kontrolüm var doktorum bana geçen hafta yatmaya devam dedi bakalım bu hafta ne diyecek
Canım daha ne erken doğum riski kalmış zaten birkaç gün sonra miadında doğum sınırına gelmiş oluyorsun maşallah. Tabi sen doktorunu dinle ama sıkıntı yapma artık hiç.

Merhaba bu yorumunuzu gördüm de şimdi ne durumdasınız acaba. Plesanta yukarı çıktı mı ? Ayrıntılı ultrasonda bana da aynı söylendi. Normal doğum yapamayabilirsin denildi ama merak ettim sizi?
Merhabalar D dogatam sezeryan doğum yaptı. Previalı yaklaşık 5 kişiydik bu topikte şuana kadar son haftalarda bir kişinin yukarı çıktı plesentası.

Sağol canm kullanıyorum hala daha kullanıyorum bir tane meme ucum yoktu o yüzden büyük o biraz sorun çıkarıyor malesef. İnşallah zamanla düzelir
İnşallah canım. Olabiliyor böyle şeyler. Yengemde de benzer bir sorun olmuştu. Yeğenimi sadece bir memeyle emzirdi. Şimdi dokuz yaşında yeğenim ama tek memeyle mama vermeden emzirdi diye hatırlıyorum.

Canım daha ne erken doğum riski kalmış zaten birkaç gün sonra miadında doğum sınırına gelmiş oluyorsun maşallah. Tabi sen doktorunu dinle ama sıkıntı yapma artık hiç.
Evet evet 31.haftada teşhis konmuştu yata yata bu zamana getirdim şükür bundan sonra kafam rahat. Bebek biraz daha kilo alsa güzel olur sadece ne kalsa o kadar kar

Evet evet 31.haftada teşhis konmuştu yata yata bu zamana getirdim şükür bundan sonra kafam rahat. Bebek biraz daha kilo alsa güzel olur sadece ne kalsa o kadar kar
Maşallah canım. Daha önce konuşmuştuk ben 16.haftadan beri yatıyorum serklaj olmuştum . Şükür bu günlere :)

Yarın doktora gideceğim çatı muayenesi olmaya biraz gerginim 36+6 da olacağım. Karnım da çok çokk sertleşiyor ve boğazım yanıyor mide öz suyum ağzımda. İnşallah Açılmam vardır biraz
Seninle birebir ayniyiz yarin 36+6 oluyorum benim pzt randevum ve sertlesmeler oluyor bende de. Ozellikle serbetli tatli yediysem bogazim alrv alev yaniyo. :) Neden acilma bekliyosun? Dur az daha bebis kalsin ne acelen var :))

37 haftalık doğdu canim benimkide

Maşallah canım. Daha önce konuşmuştuk ben 16.haftadan beri yatıyorum serklaj olmuştum . Şükür bu günlere :)
Ouyy çok zor olmalı ama bak bitmiş bile Allahın izni ile bugünlerde sürekli dua ediyorum kendi işimize yapabilecek güçte kuvvette olalım her zaman ben yatıyorum diye kv sürekli geldi temizliğimi yemeğimi yaptı sağ olsun annem şehir dışında yaşıyor. Ama insan kendi işini kendi bildiği gibi yapmak istiyor kimseye muhtaç olmadan.

Seninle birebir ayniyiz yarin 36+6 oluyorum benim pzt randevum ve sertlesmeler oluyor bende de. Ozellikle serbetli tatli yediysem bogazim alrv alev yaniyo. :) Neden acilma bekliyosun? Dur az daha bebis kalsin ne acelen var :))
Ya Bebek kilo alıyor 2 hafta önden gidiyor Doktor geçen gittiğimde normal zor gibi dedi. Bende sezeryandan çok korkuyorum o yüzden

Merhabalar D dogatam sezeryan doğum yaptı. Previalı yaklaşık 5 kişiydik bu topikte şuana kadar son haftalarda bir kişinin yukarı çıktı plesentası.
Bilgemsi mucize bir şekilde benim 36.haftamda yukarı çıktı. Hiç beklemiyordum doğum olcak artık derken şimdi norml günümü bekler oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…