Ay benimde midem ağzımda. Bu bi belirti mi kiYarın doktora gideceğim çatı muayenesi olmaya biraz gerginim36+6 da olacağım. Karnım da çok çokk sertleşiyor ve boğazım yanıyor mide öz suyum ağzımda. İnşallah Açılmam vardır biraz
Canım hatırlar mısın bilmiyorum ama ortaokulda göğüslerimiz ilk çıkarken önce biri sonra diğeri büyürdü . O yüzden normal benceKızlar benim memintoların biri anyaya biri konyaya bakıyor normal mi bubirinin halkası daha geniş mesela biri daha küçük yamuk yumuk canım sıkıldı
Allah kolaylık versin canım. Hani bana hani bana diyodur o kesinKızlar her yazılanı okuyamasam da aralarda doğum yapanları gördüm. Bebeğini kucağına alan herkesi tebrik ediyorum, Allah tüm bebişlerimize sağlıklı, mutlu ömürler nasip etsin3 gündür iki bebişli bir ana olarak hayat çok zor Aynı anda ağlamaları en sıkıntılısı. Kızımdan 3 hafta ayrı kaldım diye kanguru yapıyorum her gün, çıplak ten tene temasla gömleğin içine göğsüme yatırıyorum 30-45 dk kadar. Oğlum derin uykuda bile olsa hissediyo mu nedir zır zır ağlıyo eşek sıpası uyanarak. Şuan annemin kucağında geziyor kardeşiyle kanguru seansımız bitene dek
İnşallah en doğru zamanda kolayca gelir cnım geçen hafta kesti benden progestan ve iğneyiBenimde rahim ağzı kısalığı vardı canımböbrek büyümesi var bebeğimde o yüzden 38 i geçirmeden bebeği almak istiyor doktor. 37 itibari ile progestanı kesiyorum. Normal doğum istediğim için de 37 olduğum gibi egzersiz ve hurma bakalım ne varsa başlıcam :)
Canım bildiğim kadarıyla böyle durumlarda özel proteinli bir mama takviyesi veriliyordu. Hızlı kilo alsın diye. Size ondan uygulanıyor mu?Kizlar selam doğum yapan arkadaşları tebrik ediyorum oncelikle. Allah sağlıkla büyütmek nasip etsin. Yazmasam da okuyorum buraları girdikçe. Bugun oğlum 35 günlük oldu kuvezde hala kg almasını bekliyoruz onun dışında bi sorun yok Allaha şükür.
10 gündür hep aynı kg arasında gidip geliyor 10 gr alıyor 20 veriyor 40 alıyor 10 veriyor falan filan işte. Bu normal mi bilen var mı sormak istedim? 2 kgya ulasmaya çalışıyoruz ama bi durakladik suanda. Canim acayip sıkıldı. Sizlere danışmak istedim.
Sağol canmGözünüz aydın olsun canımMeme ucu için bir şey kullanmadın mı? Bir an önce geçer inşallah
Canım daha ne erken doğum riski kalmış zaten birkaç gün sonra miadında doğum sınırına gelmiş oluyorsun maşallah. Tabi sen doktorunu dinle ama sıkıntı yapma artık hiç.Merhabalar sizinle durumumuz aynıydı sanırım erken doğum riskim var rahim ağzım kısa. 36+3 üm bugün yarın kontrolüm var doktorum bana geçen hafta yatmaya devam dedi bakalım bu hafta ne diyecek
Merhabalar D dogatam sezeryan doğum yaptı. Previalı yaklaşık 5 kişiydik bu topikte şuana kadar son haftalarda bir kişinin yukarı çıktı plesentası.Merhaba bu yorumunuzu gördüm de şimdi ne durumdasınız acaba. Plesanta yukarı çıktı mı ? Ayrıntılı ultrasonda bana da aynı söylendi. Normal doğum yapamayabilirsin denildi ama merak ettim sizi?
İnşallah canım. Olabiliyor böyle şeyler. Yengemde de benzer bir sorun olmuştu. Yeğenimi sadece bir memeyle emzirdi. Şimdi dokuz yaşında yeğenim ama tek memeyle mama vermeden emzirdi diye hatırlıyorum.Sağol canmkullanıyorum hala daha kullanıyorum bir tane meme ucum yoktu o yüzden büyük o biraz sorun çıkarıyor malesef. İnşallah zamanla düzelir
Evet evet 31.haftada teşhis konmuştu yata yata bu zamana getirdim şükür bundan sonra kafam rahat. Bebek biraz daha kilo alsa güzel olur sadece ne kalsa o kadar karCanım daha ne erken doğum riski kalmış zaten birkaç gün sonra miadında doğum sınırına gelmiş oluyorsun maşallah. Tabi sen doktorunu dinle ama sıkıntı yapma artık hiç.
Maşallah canım. Daha önce konuşmuştuk ben 16.haftadan beri yatıyorum serklaj olmuştum . Şükür bu günlere :)Evet evet 31.haftada teşhis konmuştu yata yata bu zamana getirdim şükür bundan sonra kafam rahat. Bebek biraz daha kilo alsa güzel olur sadece ne kalsa o kadar kar
Seninle birebir ayniyiz yarin 36+6 oluyorum benim pzt randevum ve sertlesmeler oluyor bende de. Ozellikle serbetli tatli yediysem bogazim alrv alev yaniyo. :) Neden acilma bekliyosun? Dur az daha bebis kalsin ne acelen var :))Yarın doktora gideceğim çatı muayenesi olmaya biraz gerginim36+6 da olacağım. Karnım da çok çokk sertleşiyor ve boğazım yanıyor mide öz suyum ağzımda. İnşallah Açılmam vardır biraz
Aynen sancı ya da kanama gelmesini bekliyorum. Bi de hareket edince daha çok geliyorBekle birazcık daha istersen sancı gelecek kasıkllara doğru
Aynen öyle valla sabırsız bebişlerAynen, banada 38de yaparız dedi 37 de suyum geldi doğdu. Gelecek olan geliyor valla
37 haftalık doğdu canim benimkideBenimkide oldu, sarılığı sınırda takip ediyoruz. 37 haftalık doğdu seninki kaç haftalıktı? Erken doğanlarda daha sık gözleniyormuş. Ama kilo alıyor sütüm yeterli demek ki mama vermedi doktor. İnşallah kısa zamanda atlatırız
Aynn en güzeli canimBen de hepsini koydum bir çantaya götüreceğim, şerbeti hastane ikram ediyormuş zatenkalan çikolata ve hediyelikleri de eve gelen olursa onlara vereceğim
Ouyy çok zor olmalı ama bak bitmiş bile Allahın izni ileMaşallah canım. Daha önce konuşmuştuk ben 16.haftadan beri yatıyorum serklaj olmuştum . Şükür bu günlere :)
Ya Bebek kilo alıyor 2 hafta önden gidiyor Doktor geçen gittiğimde normal zor gibi dedi. Bende sezeryandan çok korkuyorum o yüzdenSeninle birebir ayniyiz yarin 36+6 oluyorum benim pzt randevum ve sertlesmeler oluyor bende de. Ozellikle serbetli tatli yediysem bogazim alrv alev yaniyo. :) Neden acilma bekliyosun? Dur az daha bebis kalsin ne acelen var :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?