Hayırlı olsun canım sağlıkla Güzel günleriniz olsun bebisleAynen öyle valla sabırsız bebişler
Sizin doğum sezeryandı galiba.Öyle hatırlamıyorum Nasıl oldunuz toparlandınız mı?37 haftalık doğdu canim benimkide
Benimkine de iri ve boylu bebek 2 hafta daha bekleyelim asagi inmesi icin.Suyun iyi belki döner dedi ben de sezEryandan korkuyorjm:))Ya Bebek kilo alıyor 2 hafta önden gidiyor Doktor geçen gittiğimde normal zor gibi dedi. Bende sezeryandan çok korkuyorum o yüzden
Her geçen gün farklı şeyler duyuyorum. Umarım sizin için en sağlıklısı olurCervidil diye bir tampon yerlestirdiler. yumusamaya ve sancilarimin baslamasina nedne olucakmis.
bazen bir kac saat bazen 24 saat icinde etki edebilirmis.
24 saat sonra etki etmemis olursa yenisini koyuyorlarmis.
eve gonderdiler . sancin artarsa veya suyum fln gelirse gel dediler :)
Aman dikkat et benim dikişler şuan durdurmuyor ağlıcam nerdeyse. Tokat atıyorum uyanmıyır var mı daha ötesiResmen elim kolum kalkmıyorum; yatsam yatamıyorum uykumu alamıyorum, otursam bizim oğlanın kafası kaburgama dayanmış nefes alamıyorum
Mucizesine kavuşanları tek tek okuyorum, hepiniz sağlıkla büyütün inşallah. Biz bekleyenler de bir an önce kolaylıkla, sağlıkla kavuşalım
Benim eşimin de uykusu aşırı ağır yaa. İşin kötüsü aynı şekilde uyanır " hıı tamam " der arkasını dönüp uyumaya devam eder. Hastanede ve evde yalnız olacağız 1 hafta, inşallah çıldırmam
Ay insan cok heyecanlanir. Insallah kolaylikla gelir bebisin.Cervidil diye bir tampon yerlestirdiler. yumusamaya ve sancilarimin baslamasina nedne olucakmis.
bazen bir kac saat bazen 24 saat icinde etki edebilirmis.
24 saat sonra etki etmemis olursa yenisini koyuyorlarmis.
eve gonderdiler . sancin artarsa veya suyum fln gelirse gel dediler :)
Hayırlısıyla doğurursun inşallah canım kolay doğumun olsunbiz hastaneye geldik kizlar , stress test ve tansiyonum normal cikti.
Dr dogumdaymis , isin bitince gelip kontrol edicek acilik vs var mi diye . duruma gore de planlicak geri kalani
Canım gitsen mi acaba doktora suyu bitmesin bebeğin insan ne yapacağını da bilemiyor daAynen sancı ya da kanama gelmesini bekliyorum. Bi de hareket edince daha çok geliyor
Ay anlamadım ki yaa durduk yere evdekileri de panik etmek istemiyorum bugünü bir atlatayım bakayım. İnternette okudum şimdi su gelmesinden 24 saat sonrası için geçen ebe 12 saat dedi doktorunuza haber verin diyor. Ben yarını bekleyeceğimCanım gitsen mi acaba doktora suyu bitmesin bebeğin insan ne yapacağını da bilemiyor da
O zaman yarın sabah gidilebilir canım doğru diyorsun devam ederse sızıntı şeklindeAy anlamadım ki yaa durduk yere evdekileri de panik etmek istemiyorum bugünü bir atlatayım bakayım. İnternette okudum şimdi su gelmesinden 24 saat sonrası için geçen ebe 12 saat dedi doktorunuza haber verin diyor. Ben yarını bekleyeceğim
Ben 36 haftayı tamamlayınca diye biliyorum. Ben 36+6 da doktorum şu saatten sonra prematüre olmaz istediği zaman gelebilir kuvözde de kalmaz belki oksijen takviyesi gerekebilir demişti. Tabi her hekimin görüşü aynı olmaya biliyorBir sey sormak istiyorum hep kafam karisiyor. 37. Haftayi tamamlayan bebek dogarsa premature sayilmiyo. Bu hangi 37? 37+1 vs olmasi mi 38+0 a ulasmasj mi yoksa 36yi gecince mi .Ornegn benimki 36+5 simdi dogsa premature olur mu olmaz mi ?
37yi tamamlasak iyi olacqk gibi gorunuyo :)Ben 36 haftayı tamamlayınca diye biliyorum. Ben 36+6 da doktorum şu saatten sonra prematüre olmaz istediği zaman gelebilir kuvözde de kalmaz belki oksijen takviyesi gerekebilir demişti. Tabi her hekimin görüşü aynı olmaya biliyor
Evet bana da kv ve annemler dönüşümlü baktı şehirdışından gelip. Muhtaç olmak çok zor gerçekten.Ouyy çok zor olmalı ama bak bitmiş bile Allahın izni ilebugünlerde sürekli dua ediyorum kendi işimize yapabilecek güçte kuvvette olalım her zaman ben yatıyorum diye kv sürekli geldi temizliğimi yemeğimi yaptı sağ olsun annem şehir dışında yaşıyor. Ama insan kendi işini kendi bildiği gibi yapmak istiyor kimseye muhtaç olmadan.
Ayy hadi hayırlısı olsun hakkımızda. Sağlıcakla alalım kucağımıza da bakalım hangimiz önce doğum yapacağızBenimkine de iri ve boylu bebek 2 hafta daha bekleyelim asagi inmesi icin.Suyun iyi belki döner dedi ben de sezEryandan korkuyorjm:))
İki gün sonra 37. haftayı doldurmuş oluyorsun yani bitirmiş oluyorsun ve bildiğim kadariyla burada artık prematüre sayılmıyor.Bir sey sormak istiyorum hep kafam karisiyor. 37. Haftayi tamamlayan bebek dogarsa premature sayilmiyo. Bu hangi 37? 37+1 vs olmasi mi 38+0 a ulasmasj mi yoksa 36yi gecince mi .Ornegn benimki 36+5 simdi dogsa premature olur mu olmaz mi ?
Tek memeyle mümkün değildir. Ben biriyle emzirirken diğeri doluyor. Emzirmezsen şişkinlik ve ağrıdan elleyemiyosun o memeye. Kanal tikanmalari vs de olabilir. Wallaha korksam da bir sağ bir sol veriyorum memisleriİnşallah canım. Olabiliyor böyle şeyler. Yengemde de benzer bir sorun olmuştu. Yeğenimi sadece bir memeyle emzirdi. Şimdi dokuz yaşında yeğenim ama tek memeyle mama vermeden emzirdi diye hatırlıyorum.
Tamam insallah irtibwtta olalim:)))Ayy hadi hayırlısı olsun hakkımızda. Sağlıcakla alalım kucağımıza da bakalım hangimiz önce doğum yapacağız
Insallah canim yaa :))tesekkurlerİki gün sonra 37. haftayı doldurmuş oluyorsun yani bitirmiş oluyorsun ve bildiğim kadariyla burada artık prematüre sayılmıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?