Ay sevindim ben de bundan almıştımKızlar meme ucu bakım kremi öneriyorum çok güzelmiş arkadaşım çok faydasını gördü.
Ben 2 haftadır sürüyorum hastaneyede götüreceğimAy sevindim ben de bundan almıştımhastane çantasına koymadım ama koymam gerekir mi acaba?
Hayırlı güzel haberlerini alırız inşallah.Rabbim kolaylık versin. Kaç cmlik bi açılman varmış pekiKızlar hastaneye geldim aktif duyum gelmemiş nst de sancım çıkıyor. Sızıntım var mı diye renk değiştiren ped koydular. Sonuca göre karar alacaklar. Açıklığımda olduğu için evde beklememi istemediler hayrlısı dedim bekliyorum
Kacinci haftadaydinKızlar hastaneye geldim aktif duyum gelmemiş nst de sancım çıkıyor. Sızıntım var mı diye renk değiştiren ped koydular. Sonuca göre karar alacaklar. Açıklığımda olduğu için evde beklememi istemediler hayrlısı dedim bekliyorum
Kolayca su gibi doğur inşaAllah Rabbim biran önce hepimize sağlıklı afiyetli doğumlar nasip etsinKızlar hastaneye geldim aktif duyum gelmemiş nst de sancım çıkıyor. Sızıntım var mı diye renk değiştiren ped koydular. Sonuca göre karar alacaklar. Açıklığımda olduğu için evde beklememi istemediler hayrlısı dedim bekliyorum
Hayırla sağlıkla kavuşun inşallahKızlar hastaneye geldim aktif duyum gelmemiş nst de sancım çıkıyor. Sızıntım var mı diye renk değiştiren ped koydular. Sonuca göre karar alacaklar. Açıklığımda olduğu için evde beklememi istemediler hayrlısı dedim bekliyorum
Şu anlık 4 cm açıklığım var ama suyum gelmemişHayırlı güzel haberlerini alırız inşallah.Rabbim kolaylık versin. Kaç cmlik bi açılman varmış peki
37+3Kacinci haftadaydin
doğuramadımKolayca su gibi doğur inşaAllah Rabbim biran önce hepimize sağlıklı afiyetli doğumlar nasip etsin
Amin canımHayırla sağlıkla kavuşun inşallah
Ben de gümüş kapak takmaya başladım hastaneye de götüreceğim ama krem koymamıştım kremi de koyayımBen 2 haftadır sürüyorum hastaneyede götüreceğim
Bu bebeler heyecan yaratıyor biZlereŞu anlık 4 cm açıklığım var ama suyum gelmemiş
37+3
doğuramadımNst de sancım çıkıyor ama ilk doğumum olacağı için kıvrandıran bir sancı istiyorlar. Kanama ya da şor diye akıveren su. Eve geldim şimdi
Amin canım
Ben de gümüş kapak takıyorum arada. Çevremdekiler göğüs yarası ile ilgili o kadar kötü tecrübe yaşamışlarki korkumdan şimdiden denemediğim şey kalmadıBen de gümüş kapak takmaya başladım hastaneye de götüreceğim ama krem koymamıştım kremi de koyayım
Hmm. Sarılık değerine baktırdınız mı hiç. Şimdi nasıl ? Düzeliyor mu?37 haftalık doğdu canim benimkide
Allah sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin, gözünüz aydın38+ 4 oglusumu sezeryanla kucagima aldim.bu sezeryanim gercekten zordu karnimda ciddi bir agri var gaz cikisi olmadi lavman yapildi.oglusunda sekeri dusmus ben gelmeye mama vermisler sutum iyi emmede sknti yok.kemik gelisimi geriden denilen oglum 52 cm dogdu boy ölcumleri hatali yani
Madem öyle hastahane ortamında tutmasalardı keşke ya evde cekseydin sancını keşke. Ben ilk doğumumda 2gun kalmıştım hastahanede açlık ve uykusuzluktan bitap düşmüştüm. Şimdiki aklım olsa asla durmazdm o kadar. İkincide evde çektim sancımı. Dayanılmaz hal alınca gittim 3saat içinde doğumum oldu. İnşaAllah çok hızlı bir şekilde açılman olur yanında hurma varsa abanŞu anlık 4 cm açıklığım var ama suyum gelmemiş
37+3
doğuramadımNst de sancım çıkıyor ama ilk doğumum olacağı için kıvrandıran bir sancı istiyorlar. Kanama ya da şor diye akıveren su. Eve geldim şimdi
Amin canım
4 cm de iyi bi aciklik aslinda umarim hizli ilerler benim de ilk dogumda cok zor ilerlemisti, tek umudum 2. Dogumum diye erken ilerlemesi tabi normal dogum yaparsam. Bende ne kanama olmustu ne de suyum gelmisti. Suyum tam dogum esnasinda bosaltilmisti. Dilerim hersey umdugundan kolay ve guzel olur.Şu anlık 4 cm açıklığım var ama suyum gelmemiş
37+3
Amin canım
Saolun cunlemizin evlatlarini .Allah sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin, gözünüz aydınsuyunuz veya sancınız mı geldi, yoksa sezeryan için planlanan tarih ile mi yapıldı doğumunuz ? bu boydur kilo dur yanlış ölümlere gıcık oluyorum, sırf bunlar için bile nice kadınlar sezeryan oluyor.
Hayırlı evlat ve de sağlıklı ömrü olsun inşallah.Saolun cunlemizin evlatlarini .
Ilki sezeryandi zaten o yuzden gunjm belliydi aynen insanlari panikletiyor bu sonuclar normal olsada doguramazmisim iri bebek cunku
Aynen benimde 2sindede suyum gelmedi doğumdan önce patlatıldı. Nişan gelmişti sadece4 cm de iyi bi aciklik aslinda umarim hizli ilerler benim de ilk dogumda cok zor ilerlemisti, tek umudum 2. Dogumum diye erken ilerlemesi tabi normal dogum yaparsam. Bende ne kanama olmustu ne de suyum gelmisti. Suyum tam dogum esnasinda bosaltilmisti. Dilerim hersey umdugundan kolay ve guzel olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?