2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Hayırlı güzel haberlerini alırız inşallah.Rabbim kolaylık versin. Kaç cmlik bi açılman varmış peki

Kolayca su gibi doğur inşaAllah Rabbim biran önce hepimize sağlıklı afiyetli doğumlar nasip etsin

Hayırla sağlıkla kavuşun inşallah

Hayırlı güzel haberlerini alırız inşallah.Rabbim kolaylık versin. Kaç cmlik bi açılman varmış peki
Şu anlık 4 cm açıklığım var ama suyum gelmemiş
Kacinci haftadaydin
37+3
Kolayca su gibi doğur inşaAllah Rabbim biran önce hepimize sağlıklı afiyetli doğumlar nasip etsin
doğuramadım Nst de sancım çıkıyor ama ilk doğumum olacağı için kıvrandıran bir sancı istiyorlar. Kanama ya da şor diye akıveren su. Eve geldim şimdi
Hayırla sağlıkla kavuşun inşallah
Amin canım

Bu bebeler heyecan yaratıyor biZlere

Ben de gümüş kapak takmaya başladım hastaneye de götüreceğim ama krem koymamıştım kremi de koyayım
Ben de gümüş kapak takıyorum arada. Çevremdekiler göğüs yarası ile ilgili o kadar kötü tecrübe yaşamışlarki korkumdan şimdiden denemediğim şey kalmadı en son yatmadan evvel tahinin yağını da sürdüm göğüslerimiz tüylenecek artık bişiler sürmekten

38+ 4 oglusumu sezeryanla kucagima aldim.bu sezeryanim gercekten zordu karnimda ciddi bir agri var gaz cikisi olmadi lavman yapildi.oglusunda sekeri dusmus ben gelmeye mama vermisler sutum iyi emmede sknti yok.kemik gelisimi geriden denilen oglum 52 cm dogdu boy ölcumleri hatali yani

Allah sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin, gözünüz aydın suyunuz veya sancınız mı geldi, yoksa sezeryan için planlanan tarih ile mi yapıldı doğumunuz ? bu boydur kilo dur yanlış ölümlere gıcık oluyorum, sırf bunlar için bile nice kadınlar sezeryan oluyor.

Madem öyle hastahane ortamında tutmasalardı keşke ya evde cekseydin sancını keşke. Ben ilk doğumumda 2gun kalmıştım hastahanede açlık ve uykusuzluktan bitap düşmüştüm. Şimdiki aklım olsa asla durmazdm o kadar. İkincide evde çektim sancımı. Dayanılmaz hal alınca gittim 3saat içinde doğumum oldu. İnşaAllah çok hızlı bir şekilde açılman olur yanında hurma varsa aban

4 cm de iyi bi aciklik aslinda umarim hizli ilerler benim de ilk dogumda cok zor ilerlemisti, tek umudum 2. Dogumum diye erken ilerlemesi tabi normal dogum yaparsam. Bende ne kanama olmustu ne de suyum gelmisti. Suyum tam dogum esnasinda bosaltilmisti. Dilerim hersey umdugundan kolay ve guzel olur.

Saolun cunlemizin evlatlarini .
Ilki sezeryandi zaten o yuzden gunjm belliydi aynen insanlari panikletiyor bu sonuclar normal olsada doguramazmisim iri bebek cunku

Saolun cunlemizin evlatlarini .
Ilki sezeryandi zaten o yuzden gunjm belliydi aynen insanlari panikletiyor bu sonuclar normal olsada doguramazmisim iri bebek cunku
Hayırlı evlat ve de sağlıklı ömrü olsun inşallah. Doğum öncesi en son ölçümde kilosuna kaç kg dendi ve kaç doğdu acaba

Aynen benimde 2sindede suyum gelmedi doğumdan önce patlatıldı. Nişan gelmişti sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…