Saolun cunlemizin evlatlarini .
Ilki sezeryandi zaten o yuzden gunjm belliydi aynen insanlari panikletiyor bu sonuclar normal olsada doguramazmisim iri bebek cunku
Günaydınn kızlar bugün kızımı görmeye gideceğiz bakalım büyümüş mü nazli kızım her muayene öncesi ayrı heyecanlaniyorum saçımı başımı yapıyorum süsleniyorum kızım için
Çörekotu yemekte açılmayı hızlandırıyor. Ablam o şekilde doğumunu başlatmıştı ilk doğumu değildi tabi. Ama bir araştır istersen çörekotunu da faydası olur belki. Hayırla sağlıkla doğumun olsun inşallah
Canım tekrar gözün aydın. Bezi hastane mi verdi? Kendi bezinizi mi kullandınız? Hastaneninkini kullanırsak bez değişikliği sıkıntı yapar mı diye tedirgin oluyorum. Onların hangi markayı kullandığını bilmiyorum sonuçta.
Tamam canım sağ ol. Ben bir listeye bakarak hazırlamıştım. Ama nereden hatırlamıyorum. O yanılttı galiba beni Bir de ikinci olacak benim insan unutuyor her şeyi
Kizlar selamlar,
Dun dogum gerceklesti, bebisime kavustum. Ikimizde saglikliyiz, benim az biraz sezeryan sizisi var tabii. Bebis bana zerre benzemiyor, ayni babasi :) Bir kere girip hakkinizi helal edin cok iyi hamislik yoldasligi yaptiniz demek istedim. Buradan hepinize cok cok tesekkur ederim arkadasliginiz icin. Dogum yapmamis olanlar, hemen olup bitiyor. Dogum yapmis olanlar, sutunuz bol, bebeginiz istahli olsun.
Sevgiler
Selamlar kızlar. Bugün üzerimde bir mutluluk var. 9 gün kaldı doğuma ama maşallah psikolojimi iyi korudum sanırım bu süreçte. Biliyorsunuz aylardır yatıyorum. Galiba bunun bitecek olmasının da mutluluğu var içimde. Havalar da güneşli gidiyor tabi o da etkili. Hepinize güzel bir haftasonu diliyorum.