2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Çörekotu yemekte açılmayı hızlandırıyor. Ablam o şekilde doğumunu başlatmıştı ilk doğumu değildi tabi. Ama bir araştır istersen çörekotunu da faydası olur belki. Hayırla sağlıkla doğumun olsun inşallah

Kendim almıştım kuzum ilk çıktığımda bir tane hasta bezi getirdiler markasını bilmiyorum sonra depend kullandim

Kizlar selamlar,
Dun dogum gerceklesti, bebisime kavustum. Ikimizde saglikliyiz, benim az biraz sezeryan sizisi var tabii. Bebis bana zerre benzemiyor, ayni babasi :) Bir kere girip hakkinizi helal edin cok iyi hamislik yoldasligi yaptiniz demek istedim. Buradan hepinize cok cok tesekkur ederim arkadasliginiz icin. Dogum yapmamis olanlar, hemen olup bitiyor. Dogum yapmis olanlar, sutunuz bol, bebeginiz istahli olsun.
Sevgiler

Selamlar kızlar. Bugün üzerimde bir mutluluk var. 9 gün kaldı doğuma ama maşallah psikolojimi iyi korudum sanırım bu süreçte. Biliyorsunuz aylardır yatıyorum. Galiba bunun bitecek olmasının da mutluluğu var içimde. Havalar da güneşli gidiyor tabi o da etkili. Hepinize güzel bir haftasonu diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…