2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Gözün aydın canım. Allah sizlere bağışlasın

Ay maşallah ne güzel canım. Darısı bana. Bugün enerjim sıfır. Mutfakta kahvaltı sofrası bekliyor. Çamaşır odasında bir sepet katlanacak bir sepet kurutmada bir sepet de yıkanacak çamaşır bekliyor. Oğlum tepemde tepiniyor. Eşim arabaya bakım yaptiracagim diyip kaçtı. Annemi arasam abuk subuk yorumlarıyla beni daha çok yoruyor. Oh be rahatladım Keyfini kaçırmam inşallah bu saçma cevabimla.

Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün

Canım sen de normal doğum mu bekliyorsun? Aramızda 1 gün var görünüyor sende bir belirti açıklık vs var mı

Kadınlık zor zanaat
Benim kocam da hava güzel diye motorla gezmeye çıktı hayatım sen bu halde binemezsiniz zaten diye gitti

Kızlar mesajlara tek tek dönemedim bebeğime ve sürece alışmaya çalışıyorum şükür sezeryan ağrılarım korktuğum gibi değil bu mesajo attım mı onu bile hatırlamıyorum
Evaante bilgilerimi bende güncelliyim 4 kasım doğum tarihi 3800 gr 50 cm doğdu oğluşum Atlas

Öneri: kesinlikle en az 3 adet pijama takımı alın yanınıza ve rahat olsun emzirmek için konforlu etrafı güpürlü olmasın bebeğin yüzünde iz yapıyor yanınıza ne olur ne olmaz 1 paket bez götürün bence benimki gibi titiz bir oğlunuz olursa nokta kadar bok yapsa bile kıyamet kopararak ağlaya bilir depend çok işime yaradı bir paketi bitirdim kanamam oldu. Göğüslerim aşırı derecede acıyor emzirmek düşündüğümden de zor süreçmiş psikolojikmen kimsenin sizi etkilemesine izin vermeyin ben rn son sinirden git mama al diye eşime bağırdım sonra pes etmedim ama aşırı derece göğüs uçlarım hassas lansinoh tek başına bir işime yaramadı şimdi gidip gümüş kapak alacağım ve sanki kremi sürdükten sonra bebek memeyi almak istemedi. Ve en önemlisi o uykusuz kalacaksın bilmem ne diyenleri umursamayın bebeğin gözlerine baktığınızda tüm dünya duruyor. Sezeryan belden uyuşmalı oldum çok hissettim bilmem ne yazanlar olmuştu ve korkudan beni bayıltın dedim çünkü hiç sezeryana hazırlamsmıştım kendimi doktorum bana güven dedi 30 dk içinde her şey oldu ve bitti asla hiçbir lry hissetmiyorsınuz sadece böyle bir şeyler sizi gıdıklıyormuş gibi oluyor belden iğne can acıtmıyor ve beni zorlayan tek şey titremek oldu kendimi çok kasmışım kemiklerim ağrıyor resmen. Benim deneyimlerim bu kadar kızlar

Allahim korusun oh ne guzel

Reactions: 11K
Gözün aydın canım benim Allah analı babalı büyütsün maşallah kilosu çok güzel

Ayy bende mutfak dolaplarına giriştim koca göbeğime bakmadan.

Dün hastanedeydim doktorum haftaya alalım artık bebeği dedi bebeğe giden damarlarda direnç artışı var bir haftadır şuan kilosu 2500 gram 37 yi dolduralım ciğer gelişimi için riske atmayalım dedi nasipse 11 inde doğum yapacağım.Rabbim hepimize kolaylıklar versin inşallah evde bir bayram havası aldı başını gidiyor Eşimin ailesi benim ailem eşim kızım nasıl mutlular anlatamam herkeste bi telaş bi heyecan.Bense heyecan kaygı korku mutluluk hepsi bir arada sanki ilk defa doğum yapacakmışım gibi

Aynı durumdayız evanteciğim bana da doktor 41 bekleriz gelmezse suni yoksa sezeryan dedi. Benim ufak ufak sancılarım çıktı nst de senim çıkmadı mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…