- 19 Ağustos 2015
- 1.514
- 1.451
- 133
- 39
Gözün aydın canım. Allah sizlere bağışlasınKizlar selamlar,
Dun dogum gerceklesti, bebisime kavustum. Ikimizde saglikliyiz, benim az biraz sezeryan sizisi var tabii. Bebis bana zerre benzemiyor, ayni babasi :) Bir kere girip hakkinizi helal edin cok iyi hamislik yoldasligi yaptiniz demek istedim. Buradan hepinize cok cok tesekkur ederim arkadasliginiz icin. Dogum yapmamis olanlar, hemen olup bitiyor. Dogum yapmis olanlar, sutunuz bol, bebeginiz istahli olsun.
Sevgiler
Ay maşallah ne güzel canım. Darısı bana. Bugün enerjim sıfır. Mutfakta kahvaltı sofrası bekliyor. Çamaşır odasında bir sepet katlanacak bir sepet kurutmada bir sepet de yıkanacak çamaşır bekliyor. Oğlum tepemde tepiniyor. Eşim arabaya bakım yaptiracagim diyip kaçtı.Selamlar kızlar. Bugün üzerimde bir mutluluk var. 9 gün kaldı doğuma ama maşallah psikolojimi iyi korudum sanırım bu süreçte. Biliyorsunuz aylardır yatıyorum. Galiba bunun bitecek olmasının da mutluluğu var içimde. Havalar da güneşli gidiyor tabi o da etkili. Hepinize güzel bir haftasonu diliyorum.
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsünKizlar selamlar,
Dun dogum gerceklesti, bebisime kavustum. Ikimizde saglikliyiz, benim az biraz sezeryan sizisi var tabii. Bebis bana zerre benzemiyor, ayni babasi :) Bir kere girip hakkinizi helal edin cok iyi hamislik yoldasligi yaptiniz demek istedim. Buradan hepinize cok cok tesekkur ederim arkadasliginiz icin. Dogum yapmamis olanlar, hemen olup bitiyor. Dogum yapmis olanlar, sutunuz bol, bebeginiz istahli olsun.
Sevgiler
Canım sen de normal doğum mu bekliyorsun? Aramızda 1 gün var görünüyor sende bir belirti açıklık vs var mıAllah sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin, gözünüz aydınsuyunuz veya sancınız mı geldi, yoksa sezeryan için planlanan tarih ile mi yapıldı doğumunuz ? bu boydur kilo dur yanlış ölümlere gıcık oluyorum, sırf bunlar için bile nice kadınlar sezeryan oluyor.
Kadınlık zor zanaatAy maşallah ne güzel canım. Darısı bana. Bugün enerjim sıfır. Mutfakta kahvaltı sofrası bekliyor. Çamaşır odasında bir sepet katlanacak bir sepet kurutmada bir sepet de yıkanacak çamaşır bekliyor. Oğlum tepemde tepiniyor. Eşim arabaya bakım yaptiracagim diyip kaçtı.Annemi arasam abuk subuk yorumlarıyla beni daha çok yoruyor. Oh be rahatladım Keyfini kaçırmam inşallah bu saçma cevabimla.
Hem de ne zor. Seninki de iyiymiş yaKadınlık zor zanaat
Benim kocam da hava güzel diye motorla gezmeye çıktı hayatım sen bu halde binemezsiniz zaten diye gitti
Allahim korusun oh ne guzelKızlar mesajlara tek tek dönemedim bebeğime ve sürece alışmaya çalışıyorum şükür sezeryan ağrılarım korktuğum gibi değilbu mesajo attım mı onu bile hatırlamıyorum
Evaante bilgilerimi bende güncelliyim 4 kasım doğum tarihi 3800 gr 50 cm doğdu oğluşum Atlas
Gözün aydın canım benim Allah analı babalı büyütsünKızlar mesajlara tek tek dönemedim bebeğime ve sürece alışmaya çalışıyorum şükür sezeryan ağrılarım korktuğum gibi değilbu mesajo attım mı onu bile hatırlamıyorum
Evaante bilgilerimi bende güncelliyim 4 kasım doğum tarihi 3800 gr 50 cm doğdu oğluşum Atlas
Ben meyve suyu kek yemeden girmiyorum nst ye garinti olsun diyeKızlar ogleden önce nstye girdim bebeğim tam bir akrep burcu olacağı için bu sefer de hiç hareket etmedi. Doktor biseyler yiyip yeniden gel dedi şimdi tekrar girdim nstye
Canim tabikide az gelir. Ben 35tane koydum.Canım bebek için sormuştum benYani ben beş bez falan koydum çantaya. Az gelir mi diye.
Ayy bende mutfak dolaplarına giriştim koca göbeğime bakmadan.Ay maşallah ne güzel canım. Darısı bana. Bugün enerjim sıfır. Mutfakta kahvaltı sofrası bekliyor. Çamaşır odasında bir sepet katlanacak bir sepet kurutmada bir sepet de yıkanacak çamaşır bekliyor. Oğlum tepemde tepiniyor. Eşim arabaya bakım yaptiracagim diyip kaçtı.Annemi arasam abuk subuk yorumlarıyla beni daha çok yoruyor. Oh be rahatladım Keyfini kaçırmam inşallah bu saçma cevabimla.
Aynı durumdayız evanteciğimKızlar kontrolden çıktım şimdi 38+3 uz bugün bebiş 3333 Gr 50 cm olmuş doktor beslenmene dikkat et fazla kilo almasın dedi. Bir haftada 300 Gr almış. Yüzünü yine göstermedi40 ta gelmezse 41 de suni sanciyla doğumu başlatacagiz dedi doktorum.
Teşekkürler teyzeleriGözün aydın canım benim Allah analı babalı büyütsünmaşallah kilosu çok güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?