İnşallah doğumdan sonra evlatlarınla acısını çıkarırsınSelamlar kızlar. Bugün üzerimde bir mutluluk var. 9 gün kaldı doğuma ama maşallah psikolojimi iyi korudum sanırım bu süreçte. Biliyorsunuz aylardır yatıyorum. Galiba bunun bitecek olmasının da mutluluğu var içimde. Havalar da güneşli gidiyor tabi o da etkili. Hepinize güzel bir haftasonu diliyorum.
Normal doğum mu bekliyorsunMerhaba hanımlar bugün doktor kontrolüm vardı 36+4 üz bebek doğum kanalına girmeye başlamış o yüzden baş çevresini tam ölçemedi kilosu 2650 şu an kilosu bence az ama doktor iyi diyor. Riskli zamanları atlattık artık çok şükür.
Doktorum şimdilik normal doğuma engel bir durum yok dedi canım. Ama doğum sırasında ne olur bilemiyorum sezaryenede karşı değilim gerekirse yapılabilir.Normal doğum mu bekliyorsun
Benim de 36+2 aramızda 2 gun var
evet canım normali bekliyorum. doktor ısrarla açıklık muayenesi yapmıyor, geçtiğimiz perşembe kontrolüm vardı nst de sancılarım da çıktı, Salı randevum var bu kez ısrarla isticem açıklık muayenesini. Çünkü iki haftadır kasıklarımda baskı var karnım çok sert günde en az 2-3 kez şiddetli sancılarım oluyor. Hareketleri çok az, gittikçe korkuyorum. Sen nasılsın? Belirtilerin sancıların durumun nasıl?Canım sen de normal doğum mu bekliyorsun? Aramızda 1 gün var görünüyor sende bir belirti açıklık vs var mı
Maşallah sana daCanim tabikide az gelir. Ben 35tane koydum.Günlük on tane degistirirsinn
Tek başına yapmiyorsundur umarım. Dikkat et valla. Yaparken anlamıyorsun da sonra acısı çıkıyor. Ben de kalktım yaptım hepsini maalesef. Biraz önce banyoyu temizlerken yakaladım kendimiAyy bende mutfak dolaplarına giriştim koca göbeğime bakmadan.
Tek yapıyorum ama her dolaptan sonra molaTek başına yapmiyorsundur umarım. Dikkat et valla. Yaparken anlamıyorsun da sonra acısı çıkıyor. Ben de kalktım yaptım hepsini maalesef. Biraz önce banyoyu temizlerken yakaladım kendimi
Yukarılara çıkma Allah korusun. Kolay gelsin sana. Biz kadınlar akillanmayizTek yapıyorum ama her dolaptan sonra mola
Ben de kahvaltı yapıp gittim minnosun uyuyacağı tuttu.Ben meyve suyu kek yemeden girmiyorum nst ye garinti olsun diye
Akşamları çok kasilmam oluyor gündüz hiç çıkmadı dümdüz çıktı sancı grafiğiAynı durumdayız evanteciğimbana da doktor 41 bekleriz gelmezse suni yoksa sezeryan dedi. Benim ufak ufak sancılarım çıktı nst de senim çıkmadı mı ?
Aynen bende salı günü 38+2de girdim dümdüz sancı oysa evde çok fazla kasılma yaşıyorum bende. Hatta geçen gece kesin doğum başladı diye düşünmüştümBen de kahvaltı yapıp gittim minnosun uyuyacağı tuttu.
Akşamları çok kasilmam oluyor gündüz hiç çıkmadı dümdüz çıktı sancı grafiği
Bende şaşırdım şahsen benim diğer hamileliklerimde son zamanlarda sürekli alttan bakıyolardı çok sıkılmıştım hatta ama bunda henüz hiç bakılmadı. Bakalım doğmazsam pazartesi yada salı kontrole giderim bakarlar belkievet canım normali bekliyorum. doktor ısrarla açıklık muayenesi yapmıyor, geçtiğimiz perşembe kontrolüm vardı nst de sancılarım da çıktı, Salı randevum var bu kez ısrarla isticem açıklık muayenesini. Çünkü iki haftadır kasıklarımda baskı var karnım çok sert günde en az 2-3 kez şiddetli sancılarım oluyor. Hareketleri çok az, gittikçe korkuyorum. Sen nasılsın? Belirtilerin sancıların durumun nasıl?
Aynen dogum yapmadan bir gun oncenin aksaminda nisanim gelmistiAynen benimde 2sindede suyum gelmedi doğumdan önce patlatıldı. Nişan gelmişti sadece
Yalanci sancilara denk gelmiyo bence nst. Denk gelse sancin var diye musahedeye mi alirlar acabaAynen bende salı günü 38+2de girdim dümdüz sancı oysa evde çok fazla kasılma yaşıyorum bende. Hatta geçen gece kesin doğum başladı diye düşünmüştümkız kahvaltımı zaten yapıyorum ekstra nst öncesi mutlaka birşeyler yiyorum iyi çıkmayınca geri yolluyolar çünkü
O nişanı beklemekten gözlerim yollarda kaldıAynen dogum yapmadan bir gun oncenin aksaminda nisanim gelmisti
Bende olmuyo ama idrara sıkısir ve bekletirsem kasilmam oluyoKızlar ya göğüslerimi yumuşatmak için tahin yağıyla masaj yapıyorum ve anında kasılmam başlıyo sizdede oluyomu
Sen haklisin 39a adim atmssin tetiktesindirO nişanı beklemekten gözlerim yollarda kaldı
Yalancı olduğu anlaşılır gerçekle yalancı ayırt edilir illaki. Gerçek uzun sürüyo çünküYalanci sancilara denk gelmiyo bence nst. Denk gelse sancin var diye musahedeye mi alirlar acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?