2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
İnşallah doğumdan sonra evlatlarınla acısını çıkarırsın bir tane çocuğun var diye biliyorum

Normal doğum mu bekliyorsun
Benim de 36+2 aramızda 2 gun var

37+5 haftalığız bugün kontrolüm vardı nst de sancı çıktı üç defa girmek zorunda kaldım. Normalde haftaya çarşamba doğuma alınacaktım ama benim kız aceleci davranacak gibi. Pazartesi tekrar çağırdı doktor. Ama ben herhangi bir ağrı ya da sızı hissetmiyorum. Sancı çıkınca hemen doğum oluyor mu hanımlar biliyor musunuz? Yoksa gününü bekleyecek mi kızım

Canım sen de normal doğum mu bekliyorsun? Aramızda 1 gün var görünüyor sende bir belirti açıklık vs var mı
evet canım normali bekliyorum. doktor ısrarla açıklık muayenesi yapmıyor, geçtiğimiz perşembe kontrolüm vardı nst de sancılarım da çıktı, Salı randevum var bu kez ısrarla isticem açıklık muayenesini. Çünkü iki haftadır kasıklarımda baskı var karnım çok sert günde en az 2-3 kez şiddetli sancılarım oluyor. Hareketleri çok az, gittikçe korkuyorum. Sen nasılsın? Belirtilerin sancıların durumun nasıl?

Ayy bende mutfak dolaplarına giriştim koca göbeğime bakmadan.
Tek başına yapmiyorsundur umarım. Dikkat et valla. Yaparken anlamıyorsun da sonra acısı çıkıyor. Ben de kalktım yaptım hepsini maalesef. Biraz önce banyoyu temizlerken yakaladım kendimi

Ben meyve suyu kek yemeden girmiyorum nst ye garinti olsun diye
Ben de kahvaltı yapıp gittim minnosun uyuyacağı tuttu.
Aynı durumdayız evanteciğim bana da doktor 41 bekleriz gelmezse suni yoksa sezeryan dedi. Benim ufak ufak sancılarım çıktı nst de senim çıkmadı mı ?
Akşamları çok kasilmam oluyor gündüz hiç çıkmadı dümdüz çıktı sancı grafiği

Ben de kahvaltı yapıp gittim minnosun uyuyacağı tuttu.

Akşamları çok kasilmam oluyor gündüz hiç çıkmadı dümdüz çıktı sancı grafiği
Aynen bende salı günü 38+2de girdim dümdüz sancı oysa evde çok fazla kasılma yaşıyorum bende. Hatta geçen gece kesin doğum başladı diye düşünmüştüm kız kahvaltımı zaten yapıyorum ekstra nst öncesi mutlaka birşeyler yiyorum iyi çıkmayınca geri yolluyolar çünkü

Bende şaşırdım şahsen benim diğer hamileliklerimde son zamanlarda sürekli alttan bakıyolardı çok sıkılmıştım hatta ama bunda henüz hiç bakılmadı. Bakalım doğmazsam pazartesi yada salı kontrole giderim bakarlar belki

Kızlar ya göğüslerimi yumuşatmak için tahin yağıyla masaj yapıyorum ve anında kasılmam başlıyo sizdede oluyomu

Yalanci sancilara denk gelmiyo bence nst. Denk gelse sancin var diye musahedeye mi alirlar acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…