Benim de yarın ilk muayenem. Akşamdan soracaklarımı ajandama not alacağım.Sağol canım .Keseyi 15 martta görmüştüm ozman bişi demedi bende sormadım aklıma bile gelmedi.Yarın soracağım ona göre kendimi ayarlayım
25 Şubat son adet tarihinin başlangıç günümü yanlış eklemiyeyim diye soruyorumÇok acemiyim sanırımson adet tarihim 25 şubat. Bu bat oluyor sanırım. Ben adetimin bittiği günü söyledim.
Ben telefon not defterime yazdım bileBenim de yarın ilk muayenem. Akşamdan soracaklarımı ajandama not alacağım.
Şekere falan bakıldı mı canım kaç çıktı.Dün sağlık ocağında vitamin testleri falan yaptırmaM gerekiyordu aramışlardı hepsine bakılmış,imternette insülin direnci yazıyor
İnsülin 16,16 çıkmış, açlık kan şekeri 92 çıkmış ama onlar normal değerde gösteriyorŞekere falan bakıldı mı canım kaç çıktı.
Ben 4+5 te ikiz olduklarını ögrendimKızlar İkiz veya tek olup olmadığı yarın belli olur mu benim.6 haftalığım daha . Hangi hafta belli oluyor acaba?
Evet normal gözüküyor canım. Doktora ne zaman gitcen bi sor istersenİnsülin 16,16 çıkmış, açlık kan şekeri 92 çıkmış ama onlar normal değerde gösteriyor
O zaman ben yarın öğrenirimBen 4+5 te ikiz olduklarını ögrendim
Salı günü canım daha 3 gün varEvet normal gözüküyor canım. Doktora ne zaman gitcen bi sor istersen
Benim tüp bebek olduğu için 3 ay yasakBen telefon not defterime yazdım bileilk soracağım ilişki serbest mi. Kocamı özledim yav. Duyduğumuzdan beri ne olur ne olmaz diye birliktelik olmadı, yaklaşık 14 gün oldu.
Kızlar günaydın. Sizde de süt gibi akıntı oluyor mu acaba? Her gün damla damla beyaz yoğun süt gibi akıntım oluyor. Günlük ped kullanıyorum. Günlük ped yerine çamaşırınızı sıklıkla değiştirin diyorlar ama çalıştığım için malesef öyle bir imkanım olmuyor.
Ben de aynıyım yer yer su gibi progesteron geri akıyor gibi yer yer beyaz süt gibi krem gibi. Ağrılarla bu akıntılar bu 6. hafta özellikle pik yaparmışben de genelde su gibi oluyor çok yoğun olmamakla beraber arada beyaz akıntı da geliyor ama bu dönemlerde akıntılar çok normalmiş.
zaten değerler normal çıkmış canım.Gidince sorarsın stres yapmaSalı günü canım daha 3 gün var
of offfff...Bebişler için fedarlık şartBenim tüp bebek olduğu için 3 ay yasak️
Öyle olucak canım hayırlısıyla birde kalp atışını duyabilseydimzaten değerler normal çıkmış canım.Gidince sorarsın stres yapma
Sen kaç haftalıksın kese randevun olmadımı hiç ben kese randevusunda ögrendim belki çift kese oldugu için hemen belli olmusturO zaman ben yarın öğrenirim
Amin canım inşallah en yakın zamanda duyarsın. Ben yarın sabahtan gitcem teyzesi.Kalp atışına bakcazÖyle olucak canım hayırlısıyla birde kalp atışını duyabilseydim
Canım benimde ilk lekelenmem kıpkırmızıydı ama düşük veya kimyasal çıkmadı kılcal damar çatlamış olabilir dediler hatta 8 gündür leke leke devam ediyor kötü düşünme belki seninde öyledirArkadaslar selam, bugun 5+0 dayim. Sabah uyandigimda sanki normal regl kanamasi gibi parlak kirmizi kanamayla karsilastim suan da devam ediyor. Benim ilk gebeligimde dusuk tecrubem oldugundan dusuk yaptigimi dusunuyorum. Hollandada oldugumdam burada ebeler bakiyor bu tarz islere. Ebe de dusuk yapiyorsun buyuk ihtimal ama bir izleyelim dedi. Belki de kimyasal gebelikti bilemiyorum. Bekleyip gorecegiz.Aranizda hic kimyasal gebelik geciren oldu mu?
Ah en güzel ses minik kalp atışıAmin canım inşallah en yakın zamanda duyarsın. Ben yarın sabahtan gitcem teyzesi.Kalp atışına bakcaz
Ben de gördüm ama dinleyemedim, ultrasonda hoparlör yokmuşİyi ki özele gidiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?