2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Çok acemiyim sanırım son adet tarihim 25 şubat. Bu bat oluyor sanırım. Ben adetimin bittiği günü söyledim.
25 Şubat son adet tarihinin başlangıç günümü yanlış eklemiyeyim diye soruyorum

Benim de yarın ilk muayenem. Akşamdan soracaklarımı ajandama not alacağım.
Ben telefon not defterime yazdım bile ilk soracağım ilişki serbest mi. Kocamı özledim yav. Duyduğumuzdan beri ne olur ne olmaz diye birliktelik olmadı, yaklaşık 14 gün oldu.

ben de genelde su gibi oluyor çok yoğun olmamakla beraber arada beyaz akıntı da geliyor ama bu dönemlerde akıntılar çok normalmiş.
Ben de aynıyım yer yer su gibi progesteron geri akıyor gibi yer yer beyaz süt gibi krem gibi. Ağrılarla bu akıntılar bu 6. hafta özellikle pik yaparmış

Arkadaslar selam, bugun 5+0 dayim. Sabah uyandigimda sanki normal regl kanamasi gibi parlak kirmizi kanamayla karsilastim suan da devam ediyor. Benim ilk gebeligimde dusuk tecrubem oldugundan dusuk yaptigimi dusunuyorum. Hollandada oldugumdam burada ebeler bakiyor bu tarz islere. Ebe de dusuk yapiyorsun buyuk ihtimal ama bir izleyelim dedi. Belki de kimyasal gebelikti bilemiyorum. Bekleyip gorecegiz.Aranizda hic kimyasal gebelik geciren oldu mu?

Canım benimde ilk lekelenmem kıpkırmızıydı ama düşük veya kimyasal çıkmadı kılcal damar çatlamış olabilir dediler hatta 8 gündür leke leke devam ediyor kötü düşünme belki seninde öyledir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…