2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
11K Tatlım göğsün aşırı dolu olması da bebeğin emmesini zorlaştırırmış. Çok az sağıp öyle vermeyi dene bir kere de.

Canım şöyle doğum 1 tane hakkım var limitsiz diye geçiyor, ayakta tedavi 10 hakkım var, gittiğim muayaneler hep onun içinde nst için ayrı bir teminat gerekmiyor. Yani şöyle oluyor, normal muayaneye gittiğim zaman nstye de giriyorum sadece bir tane ayakta tedavi hakkım gidiyor. Testler, nstler vs hepsi ücretsiz oluyor.

Asla almıyorki almıyor değil aslında alamıyor göğüs ucum aşırı büyük
Ah kuzuma ya . Ayva çekirdeği jeli denedin mi canım ablamin da göğüs ucu çok büyüktü yara oluyordu kıvranarak emziriyordu annem ayva çekirdeğini suda bekletip jel olarak sürdü bayağı iyi geldi ona bir de garmastan pomad kullandı o da iyiymiş ama sürekli temizlemek gerekiyor tabi

Ayy bende biraz üzüldüm hani az kaldı az kaldı diye günler daha da uzaklaşıyor. Hatta @1dogasever bebeğinin elini paylaşmış çok duygulandım.
36+6 dayım canım bugun
Bana doktorum tahmini tarih olarak29 kasım 1 aralık yani kasımın son haftası aralığın ilk haftası olabilir diyordu hep. Bugünden önceki son ultrasonumda 22 kasım gibi bekliyorum demişti. Ben de sevindim tabi öne çekince tarihi, dedim bir ışık gördü demekki ama senden gelen bu bilgi beni biraz yıktı açıkçası
Aynen sabırsızım bende bir an önce kavuşmak istiyorum
Benim esimde kalsin daha iyi olacaksa diyor da iste bakalim bir daha ki kontrole gun belirlemek istiyorum.. doktoru darlayacagim bu sefer
Ya 37 dolunca malum artık prematüre olmuyorlar vadesi gelmiş bebek oluyorlar. İnsan haliyle istiyor ki gelsin ben de o moddayım gelsin artık diyorum. Bazen hayatımda bir bebek olacak olması korkutsa da artık bebişi merak ediyorum ve de ne yalan söylim yüzüstü yatmayı özledim kısıtsız hareket etmek nasıl olur unuttum resmen, o rahatlığı da özledim açıkçası

Canım duş a girip sıcak su ile masaj yap sonrasında sıcak su torbası da koyabilirsin pes etmeden masaj yapıp sağmam gerek bebişler yeni doğunca çok fazla ememiyorlar süt de birden fazla geliyor

Reactions: 11K
Yarın deniyim inşallah iyi gelir

Canım duş a girip sıcak su ile masaj yap sonrasında sıcak su torbası da koyabilirsin pes etmeden masaj yapıp sağmam gerek bebişler yeni doğunca çok fazla ememiyorlar süt de birden fazla geliyor
Teşekkğrler bunu yaptımm

Benimki karma sigorta o yüzden muayene hakkı değil ayakta tedavi teminat tutarı var ve hamilelik muayeneleri ile o muayenelerde istenen testleri bu teminattan düşüyor tutarsal olarak. Sende nstyi, ayakta tedavi muayene hakkından düşüyorsa benim de ayakta tedavi teminatımdan düşecek demektir. Doğum teminatımsa 21060 tl mesela. Eğer gebelikle ilgili acil bir durum olursa cerrahi müdahaleye gerek olursa o da doğum teminatından düşüyor. Doğum zamanı kullanabileceğim limiti azalmış oluyor da o sebeple sordum bu detayı. Çok sağol canım çok yardımcı oldun

Benim bebeklerimin ikisi de ilk günlerde aynıydı zamanla alışıyorlar. Sen parmağını büküp emdir ben hep öyle yaptım o şekilde alıştılar. Fakat parmağının ucu değil katlanan yerini emdir orası biraz daha kalın olduğu için ağzı daha fazla açılıyor çünkü o şekilde alışır

Yüzüstü yatmadan uykuya dalamayan ben ustun çaba harcayarak bugüne geldim hatta bazen inanılmaz pozisyon alip yuzustu kalıyorum bir kaç dakika
Ah nasil ozledim oyle uyumayı
Zaten suan da uyuyamiyorum bebito doğunca muhtemelen yine uyuyamicam valla hayirlisi

Ben ama beni carpinti degil vertigo tuttu stres uykusuzluk tetikledi sanirim

Evet, 11 Kasım'a gün sayıyoruz artık
İnşallah herkes sağlıkla kavuşur bebişine

Anladım canım seninki daha farklıymış benimkinden ama nstyi sende de ayakta tedavi hakkından düşerler bence

Sevgili anneler, size bebek için rutin bir kontrol listesi, takvimi verildi mi? Varsa paylaşır mısınız? Ne ne zaman yapılmalı vs. İnternetten baktım ama düzgün bir şey bulamadım.

Canım senin bilgilerin tabloda yok hepsini yazabilir misin
Ben başta vardım. Sonra bir baktım yokum.
Geçen beni de ekler misin diye yazdım bir ara ama gözden kaçta sanırım.
Çok heyecanlandım şimdi tabloya dahil olacağım
19 Şubat son adet tarihi. Erkek. Beklenen doğum tarihi 26 Kasım. Keseyi görme tarihini vs hatırlamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…