Valla yine bölük pörçük uyumaya razıyım, zaten razı olmasam da artık bünyem alıştı. Önceden rahatsız oluyordum o bölük uykulardan dinlenemiyordum. Şimdi eskisini unuttuğum için bu koymamaya başladıYüzüstü yatmadan uykuya dalamayan ben ustun çaba harcayarak bugüne geldim hatta bazen inanılmaz pozisyon alip yuzustu kalıyorum bir kaç dakika
Ah nasil ozledim oyle uyumayı
Zaten suan da uyuyamiyorum bebito doğunca muhtemelen yine uyuyamicamvalla hayirlisi
Hangisi daha heyecanlı bilmiyorum. Bir bilinmezlik olan normal doğumu mu beklemek yoksa doğması plananan günü sabırsızlıkla mı beklemek? İkisi de çok heyecanlı11 KasımBen de gün sayıyorum resmen. Hatta eşim oğlum da sayıyor. Düşünsene haftaya bugün kucağımızda olacaklar. Çok heyecanlı.
Bana vermediler ama bence doğumdan sonra çocuk doktorları veriyordur öyle bir liste veriyorlarsa da.Sevgili anneler, size bebek için rutin bir kontrol listesi, takvimi verildi mi? Varsa paylaşır mısınız? Ne ne zaman yapılmalı vs. İnternetten baktım ama düzgün bir şey bulamadım.
Doğurmadan önce benim gibi son dk tabloya eklendinBen başta vardım. Sonra bir baktım yokum.
Geçen beni de ekler misin diye yazdım bir ara ama gözden kaçta sanırım.
Çok heyecanlandım şimdi tabloya dahil olacağım
19 Şubat son adet tarihi. Erkek. Beklenen doğum tarihi 26 Kasım. Keseyi görme tarihini vs hatırlamıyorum
Ahaahaah konuya anneler diye girmişsin, ben üstüme alınmışımSevgili anneler, size bebek için rutin bir kontrol listesi, takvimi verildi mi? Varsa paylaşır mısınız? Ne ne zaman yapılmalı vs. İnternetten baktım ama düzgün bir şey bulamadım.
Öyle deme biz de anayızAhaahaah konuya anneler diye girmişsin, ben üstüme alınmışımanne yarısıyım da şu an
Beklemedeyim :)Hala doğurmayanların listesini çıkardım(Ben dahil)
@Spicelover
@mauve
@pembeumutyildizi
@Sudee2323
@LoBeLYa
A adehussG
@Mamacitaa
@sirinlers
@Kararliii
@kzlrgn05
@Mekap
@TheSweetWitch
@benimadimumut
@BirEfsanEmine
K kgm
E Emine1990
@calikusu_ist
@CnnTncrr
@navicula
@Peterpanik
@karakalem340
Pasha22
@pr3nses21
A Anksiyeteli
@Pigment
Temren
jasminnnn
@ezgi0071
@simgem35
@MaviNAZLI
Katre_g
@virginiastat
Aralarında planlı sezaryenleri bekleyenler var. Kalanlar da normal doğumu bekliyor.
@uykusuzuykulu canım gözünaydın doğum yapmışsın ama tablodaki bilgileri müsait olduğunda iletir misin?
Eve evet bende beklemedeyim....sevgili anneler, aranızda kordon bağlatmayi düşünen oldu mu...benim yaş 38 ve 3.sezeryan oldugu icin istiyorum ama eşim ve dr im çok sıcak bakmıyorlar..Hala doğurmayanların listesini çıkardım(Ben dahil)
@Spicelover
@mauve
@pembeumutyildizi
@Sudee2323
@LoBeLYa
A adehussG
@Mamacitaa
@sirinlers
@Kararliii
@kzlrgn05
@Mekap
@TheSweetWitch
@benimadimumut
@BirEfsanEmine
K kgm
E Emine1990
@calikusu_ist
@CnnTncrr
@navicula
@Peterpanik
@karakalem340
Pasha22
@pr3nses21
A Anksiyeteli
@Pigment
Temren
jasminnnn
@ezgi0071
@simgem35
@MaviNAZLI
Katre_g
@virginiastat
Aralarında planlı sezaryenleri bekleyenler var. Kalanlar da normal doğumu bekliyor.
@uykusuzuykulu canım gözünaydın doğum yapmışsın ama tablodaki bilgileri müsait olduğunda iletir misin?
Oksijwni neden dusuk gorunuyo kuzunun neyden olurmus?Iyi ki gitmissin canim. Herseyde bi hayr vardiroynamıyordu, hastaneye geldim nst de bebeğin oksijeni düşük görünüyor oksijen verdiler şimdi bana, küçük sancılar çıkıyor, ultrasonda baktı suyu falan iyi sorun yok dedi.
Emegine saglik canim:))bakalim sirayla kim elenecek :))Hala doğurmayanların listesini çıkardım(Ben dahil)
@Spicelover
@mauve
@pembeumutyildizi
@Sudee2323
@LoBeLYa
A adehussG
@Mamacitaa
@sirinlers
@Kararliii
@kzlrgn05
@Mekap
@TheSweetWitch
@benimadimumut
@BirEfsanEmine
K kgm
E Emine1990
@calikusu_ist
@CnnTncrr
@navicula
@Peterpanik
@karakalem340
Pasha22
@pr3nses21
A Anksiyeteli
@Pigment
Temren
jasminnnn
@ezgi0071
@simgem35
@MaviNAZLI
Katre_g
@virginiastat
Canim 37nin dolmasi 36+7 mı yoksa 37+7mı :)) hani kendiminki 36+7bugun itibariyle de ondan merak ettim :)Bana doktorum tahmini tarih olarak29 kasım 1 aralık yani kasımın son haftası aralığın ilk haftası olabilir diyordu hep. Bugünden önceki son ultrasonumda 22 kasım gibi bekliyorum demişti. Ben de sevindim tabi öne çekince tarihi, dedim bir ışık gördü demekkiama senden gelen bu bilgi beni biraz yıktı açıkçası
Ya 37 dolunca malum artık prematüre olmuyorlar vadesi gelmiş bebek oluyorlar. İnsan haliyle istiyor ki gelsinben de o moddayım gelsin artık diyorum. Bazen hayatımda bir bebek olacak olması korkutsa da artık bebişi merak ediyorum ve de ne yalan söylim yüzüstü yatmayı özledim kısıtsız hareket etmek nasıl olur unuttum resmen, o rahatlığı da özledim açıkçası
Ben uyuyqbiliyorum ama saga sola dönerken baglarim geriliyor biraz o rahatsiz edici bi de bebek bi sure kimildiyo sagdan sola veya soldan saga dönunce:)) rahatsiz ediyoruz beyfendiyi :)Uyuyamiyorummmmm
Derdim ne onu da bilmiyorum ağırlık mi nefes darlığı mi dönememek mi ayy hic bilmiyorum ama uyuyamıyorum cok uykum da var
Ilk dpgumun muydu canim ?evet canım sancıymış
her 9 dakikada gelen bir sancı çıktı, açıklık muayene istedim, açılman yok çatında oldukça dar dedi
Evet canım açıklığa baktılar açıklık yok da çatın çok dar dedi
Ben de hiçbir sebep yokken her gece 5 gibi uyanıyorum şuan ebeveyn kitapları araştırıyorum uyku eğitimi tuvalet eğitimi için neler alsam diyeKızlar bu uyuyamama sorunu nolcak ya, zaten bebisler doğunca uykusuz her geceee :) arkadaş sürekli çişim geliyor, yatakta dönmek ızdırap, uyanınca uyumakta
Benim bebişimin burnu ödemliymiş inmesi 3 ayı bulabilirmiş o yüzden çok tıkanıyor. Çocuk doktoru aspiratörü kesinlikle kullanma çok küçük dedi. Serum fizyolojik bile tuzlu olduğu için sıkarsın sonra daha da kurutmuş olursun diyor. Burun çok müdahale sevmiyor mümkün olduğunca buhar ile cam açarak, çok tıkandığı noktada anne sütünü sağ şırıngaya çek onu sıkıp nemlendir burun içini dedi. Hapşurukla banyoyla kendi atıcak diyor. Kendi atamayınca ben ucundaysa eğer küçük çengelli iğnenin arkasıyla çekiyorum çünkü aşırı tıkanıyor benim kuzumYeni anneler bebişlerin burnunu nasıl temizliyorsunuz? Aspiratör ile çekiyor musunuz? Yenidoğan döneminde nasıl olmalı tam emin olamıyorum? Sık sık aspire etmeyin de diyorlar. Sadece serum fizyolojik sıksak yeter mi acab
Evvrt canım çıktı hiç beklemediğimiz bı anda. Ben bu hafta gün verir alır haftaya derken şimdi en az 10gunum var daha.Sezeryan olcak ilki de sezeryan olduğu için ama en azından riskim kalmadı canimm çok şükür.Yukarimi çıktı plasenta hadi gözün aydın normal dogummu olacak ne diyor doktor
Baya cokmusuz dahaHala doğurmayanların listesini çıkardım(Ben dahil)
@Spicelover
@mauve
@pembeumutyildizi
@Sudee2323
@LoBeLYa
A adehussG
@Mamacitaa
@sirinlers
@Kararliii
@kzlrgn05
@Mekap
@TheSweetWitch
@benimadimumut
@BirEfsanEmine
K kgm
E Emine1990
@calikusu_ist
@CnnTncrr
@navicula
@Peterpanik
@karakalem340
Pasha22
@pr3nses21
A Anksiyeteli
@Pigment
Temren
jasminnnn
@ezgi0071
@simgem35
@MaviNAZLI
Katre_g
@virginiastat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?