Bana bebek doktoru bunu verdi bu arada reçetemde bestlak damlada vardı kızlar almayan varsa sanırım bazı doktorlae veriyorYeni anneler bebişlerin burnunu nasıl temizliyorsunuz? Aspiratör ile çekiyor musunuz? Yenidoğan döneminde nasıl olmalı tam emin olamıyorum? Sık sık aspire etmeyin de diyorlar. Sadece serum fizyolojik sıksak yeter mi acaba
Ben 40 çıkınca boyamaayı düşünüyorumAy bi de ben doğuma kadar tuttum saçımı boyamadım. Şu an kendi dibim ve boyalı olarak 3 renk var saçımdaemzirirken de sanırım boyama önerilmiyor. Ne zaman boyasak acaba bebişe zararı olmaz. Organik vs olan boyalara da güvenmiyorum çok
Gunaydin kizlar,kismetse mart annesi olacagim bir sorum vardi,aranizda tansiyon sorunu yasayan var mi? Ne tur tedavi uygulandi,bebeginizin gelisimi nasil? Bu sorunu yasayan kisiler yazarlarsa cok sevinirim.
Benim bebişimin burnu ödemliymiş inmesi 3 ayı bulabilirmiş o yüzden çok tıkanıyor. Çocuk doktoru aspiratörü kesinlikle kullanma çok küçük dedi. Serum fizyolojik bile tuzlu olduğu için sıkarsın sonra daha da kurutmuş olursun diyor. Burun çok müdahale sevmiyor mümkün olduğunca buhar ile cam açarak, çok tıkandığı noktada anne sütünü sağ şırıngaya çek onu sıkıp nemlendir burun içini dedi. Hapşurukla banyoyla kendi atıcak diyor. Kendi atamayınca ben ucundaysa eğer küçük çengelli iğnenin arkasıyla çekiyorum çünkü aşırı tıkanıyor benim kuzum
Sağ olun kızlar anladığım kadarıyla yenidoğan döneminde çok aşırı bir müdahale olmuyor.Bana bebek doktoru bunu verdi bu arada reçetemde bestlak damlada vardı kızlar almayan varsa sanırım bazı doktorlae veriyor
Ay kimi yerde emzirme süresince boyamayın diyorlar da emin olamadımBen 40 çıkınca boyamaayı düşünüyorum
Bide ben üzerinde yazdığı gibi 3 defs uygulamıyorum meme emerken anlaşılıyor zaten tıkandığı o zaman yapıyorumSağ olun kızlar anladığım kadarıyla yenidoğan döneminde çok aşırı bir müdahale olmuyor.
Napalım yamulduk artık yaAy kimi yerde emzirme süresince boyamayın diyorlar da emin olamadım
Ya bende yenidoğan bakımı vs psikopat gibi yazılar okuyorum,Allah sonumuzu hayretsinBen de hiçbir sebep yokken her gece 5 gibi uyanıyorum şuan ebeveyn kitapları araştırıyorum uyku eğitimi tuvalet eğitimi için neler alsam diyesıyırdım galiba
Of evet ya saçlarım çok rezalet oldu bi çılgınlık yapıp ben de boyayabilirim 40 ı çıkıncaNapalım yamulduk artık ya
Kuzum senin bebek büyük değilmiydi kendini zorlama sakın sezeryan göründüğü kadar korkunç değilevet canım sancıymış
her 9 dakikada gelen bir sancı çıktı, açıklık muayene istedim, açılman yok çatında oldukça dar dedi
Evet canım açıklığa baktılar açıklık yok da çatın çok dar dedi
yok ben biraz daha bekyelim dedim birkaç gün en azından sancılar eğer artarsa açıklık artma ihtimali de var. Doktorda kabul etti şuan bol yürüyüşle yola devamee çatın darsa sezaryen mi planlayacaklar peki?
Ya benim bebişin kilosu salı günü tam 37 haftalıkti ve 3 kilo idi, bu salı tam 38 dolduğunda yeniden gidicem , henüz sezeryan ya da normal doğum kararını vermedik ama bende bı tırsıyorum ya , 11 inde sezeryan olsun isteyeceğim sanirim. 38+3 oluyor tamAh artık uyuyamamak ona da alıştık hakikatenben doğum sonrasına hazırlık diyerek teselli ediyorum kendimi
Benim de doğumum 7 Kasım belirlerdik inşallah. Bebeğimin karın çevresi gelişmiyor ve son kilosu 2700 o da tabi düşükte çıkabilir yüksekte. Boyu 50-51 cm boyda sıkıntımız yok. Uzun ve zayıf sanıyorum. Dün ki muayenede alttan da muayene oldum çok çok kasıldım. Açılma yok ama çatının dar olup olmadığını anlayamadık benim kasmam yüzünden. Sanıyorum bebeğim zayıf diye normal dogmasindan korkmaya başladım. Yani son dakika öyle bir endişe gelişti içimde. Bir şekilde kendi doğal yollardan gelmiyorsa suni ile muayene ile doğum başlasın istemedim ve pazartesi sezaryen için gün aldım. Dua beklerim
benim hamilelik oncesinde de tansiyonum vardi.Gunaydin kizlar,kismetse mart annesi olacagim bir sorum vardi,aranizda tansiyon sorunu yasayan var mi? Ne tur tedavi uygulandi,bebeginizin gelisimi nasil? Bu sorunu yasayan kisiler yazarlarsa cok sevinirim.
Önemli olan sağ salim kavuşmak ,çok şükür almışsın bebikoyu kucağınaKızlar 10 saat süre boyunca verilen suni sancı ile hiçbirşekilde sancılanmadığım için açıklığımda 3 cm i geçemedi. Bebeğin suyu iyice bittiği için gece yarısı sezaryene alındım.
Belden uyuşturdular bebeğimle tentene temas çok başka birşeydiBu arada bebeğim çok şükürki sağlıklı. Bizim ense kalınlığı problemimiz vardı üstelik 7mm gibi bir kalınlıktı. Çok yüksekti.Down sendromu ya da kalp hastası gibi ihtimaller vardı. Çok şükür öyle birşeyle de karşılaşmadık. Herkes umarım sağlıkla alır bebeğini kucağına
hiç bilmiyorum, bebeğim kalp atışları düşük yada anormal olmalı ki oksijene ihtiyaç duymuşlardırGeçmiş olsun Nstde oksijen azlığı nasıl anlaşılıyor, bir değer bebeğin kalp atışı bir değer kasılma.
Masallah saglicakla kucaginiza almissiniz,gozunuz aydin,hayirli evlat olsun size.Peki dogum kilosu nasildi? Tansiyon ilaclarinin ise yaramadigini okudum bir iki uyenin mesajlarindan korktum acikcasi.benim hamilelik oncesinde de tansiyonum vardi.
Ben 3 farkli ilaci en yuksek dozunda kullandim ama preeklamsia ( gebelik zehirlenmesine ) donmedi benim durumum . 38+4 de dr lar tarafindan baslatilan bir dogum yaptim.
verilen oksijenden sonra bebeğin kalp atışları normal hareketleri normal açılman yok sadece önce 9 sonra 5 dakikada gelen sancıların var ama açılman yok kal gözetim altında ol sabah ne yapabiliriz konuşlaım dedi ama ben eve gitmek istedim. Nst de çıkan sancılar benim günlük hissettiğim sancılardan çok daha az. Eve geldim hemen uyudum, az önce uyandım. bebek hareketli, sancımda şimdilik yok. Ama şu çatının darlığı ve açılma durumunu napcam bilmiyorumPasha22 ne yaptın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?