2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Oksijwni neden dusuk gorunuyo kuzunun neyden olurmus?Iyi ki gitmissin canim. Herseyde bi hayr vardir
kalp atışları stabil değil oksijen verelim bi dedi verdiler sonra düzeldi ama nst de sancılar önce 9 sonra 5 dakikada bir görülmeye başladı ama bende o kadar minik bir ağrı vardı ki yok desem yeridir yani. Sonra ben eve gitmek istiyorum dedim eve geldim uyudum, şuan herşey normal

Kuzum senin bebek büyük değilmiydi kendini zorlama sakın sezeryan göründüğü kadar korkunç değil
4032 olmuş ay ben nerelere gidiyim. keşke sancılarım azcık açıklık yapsa, hemen suni sancı isteyip doğuma alın normal olmazsa sezeryan deneyin dicem de azcık bile açıklık yok şuan

Sürecini ne kadar güzel anlatmışsın, hastane ve doktorunda normal olsun diye her yolu denemiş ne güzel çok uzun sürmüş çok acı çekmişsin sonradan seseryana dönmüş olmana da üzülme herşeyi denemişsiniz çünkü. Önemli olan bebeğin sağlığıydı. Baksana morarmış küçük kuzunun yüzü de Şuan sen ve bebeğin sağlıklı çok şükür acılarda geride kaldı artık yeni hikayen seni bekler Gözün aydın , Allah sağlıcakla büyütsün

4032 olmuş ay ben nerelere gidiyim. keşke sancılarım azcık açıklık yapsa, hemen suni sancı isteyip doğuma alın normal olmazsa sezeryan deneyin dicem de azcık bile açıklık yok şuan
Normal deneyecek misin gerçekten Allah yardımcın olsun bir avazda kurtul inşsllah

Doktorun ne diyor?
Bugun yarin dogum belli ki
Agrin olunca mi gideceksin tekrar

Normal deneyecek misin gerçekten Allah yardımcın olsun bir avazda kurtul inşsllah
Normal olsun istiyorum, ablam 4300 normal doğurdu çevremde bir çok arkadaşımda 4000 civarı normal doğum yaptı, evet denemek istiyorum o yüzden bekliyoruz hala. bir haftaya kadar hala açıklık su vs gelmezse kalsın kalabildiği kadar, sezeryan da kilo sorunu yok nasıl olsa.

Doktorun ne diyor?
Bugun yarin dogum belli ki
Agrin olunca mi gideceksin tekrar
doktor çok gıcık kilo alma diyip duruyor da tüm vitaminleri kestim iki saat yürüyorum ağzıma tatlı sürmüyorum 2 öğünle günü geçiriyorum daha napıyım çoğu özel hastanede olduğu gibi oda ağız ucuyla normal çok zor ama bi deneriz olmadı sezeryan ile alırız diyor, gönlü sezeryandan yana.
Evet ben sancılar iyice artıp durulmayacak hale gelirse veya su kanama bebeğin hareketlerinde yavaşlama gibi durumlarda hastaneye gideceğim.
Salı randevum var, bakalım doktor yine ne dicek.

Hayirlisi olsun insallah
Sen elinden geleni yapıyorsun
Gerisi kismet
Saglikla kavuş insallah

Masallah saglicakla kucaginiza almissiniz,gozunuz aydin,hayirli evlat olsun size.Peki dogum kilosu nasildi? Tansiyon ilaclarinin ise yaramadigini okudum bir iki uyenin mesajlarindan korktum acikcasi.
tesekkur ederim. Bence burada doktorun yuksek risk gebelik dr u olmali ve diger bolumlerle iletisim halinde olmadi.
Benim zaten nefroloji uzmanin vardi tansiyon icin ama gebelin araya girince , hamilelikte yuksek tansiyona bakan bir dr a gittim.
Ayni sekilde gittigim kadin dogumcu da ykksek risk icindi. Hepsi birbiriyle kordine haliende calisti.

30. hafta baslarinda bir teknisyenin duzgun olcememesi sonucu bebegim kucuk dendi ve ozaman da perinatolog a her hafta gitmeye basladim. bebegim hep topu 4-5 gun kucukmus zamanindan , bunu zaten hic sorun eden olmadi.
Duzenli olarak haftada bir yeri geldi haftada iki kere NST ye girdim. hep takip halindeydim.

38+4 de 2880 gr 50 cm dogdu kizim. cok sukur saglikli bir bebek.

En basta 20. haftayi gecersek iyi diyen doktorlarim bile o kadar mutluki :) hep birlikte basardik diyorlar :)
evet kuzum , aslind acilmam vs ilk dogumlara gore baya hizliydi. Dr larimda sasirdi ama epiduralin etkisi yitirmesi benide bitirdi. aci cekmesem belki devam edebilirsim ama kismet boyleymis.

Bir kac gune gecer sezeryanin da agrilari

insallah gonlune gore bir dogum gerceklesir canim seninde

Spicelover ah kuzum ya iki türlüsünü de yaşamışsın..
Kardesime de öyle oldu ..
Neyse ikinizde iyisiniz ya onemli olan bu
Artik yavaş yavaş toparlama zamani insallah
Gozunaydin olsun
sagol canim benim
20. haftayi bile zor gecersinlerden bugunleri bile gormek mucize benim icin

Sana da kolay bir dogum diliyorum kuzum

Reactions: 11K
keşke sancılar artsaydı açılma olsaydı doğum olsaydı eve geldim yine beklemeye devam
Ay canim ya ssnciyi hissetmemen cok guzel yani siddetli yasamaman ama 5 dk.da bire dustuyse dogum geliyodur aslinda.Ilk hamileligimde ben de oyle oldum saatlerce sanci cektim 5dk.da bire dustugumde hastanedeydim korkuma ama acilma cok uzun surdugunden agriyi uzun sure cektim. Seninki cok dqha kisa surer umarim. Neyse canim sıkma kendini 2niz de saglikli olun da elbet dogar minnos.

C
Canim sen de badire atlatmissin. Her dogum hikayesi son dakkaya dek her an degisebiliyo dedikleri bu olsa gerek. Ama olan oluyo ve bittikten sonra bebek ve anne saglklysa herseyin tesellisi bu oluyo. Bebegin ve sen en guzel gunlere basliyor olmaniz dilegiyle canim bize dua et lutfen.

keşke şu açılma olayına da bir çözüm bulunsaydı, sırf yeterli açılsın diye günlerce acı çekiyoruz

Canim 37nin dolmasi 36+7 mı yoksa 37+7mı :)) hani kendiminki 36+7bugun itibariyle de ondan merak ettim :)
37+0 37 nin dolması oluyor canım 37+0 dan itibaren gelmesi demek prematüre olmaması.
Ben de hiçbir sebep yokken her gece 5 gibi uyanıyorum şuan ebeveyn kitapları araştırıyorum uyku eğitimi tuvalet eğitimi için neler alsam diye sıyırdım galiba
Benim de alarm kurmuş gibi fix
Ya bende yenidoğan bakımı vs psikopat gibi yazılar okuyorum,Allah sonumuzu hayretsin
Ben hiç okumadım aslında okumak lazım allah benim sonumu hayır etsin
Kuzum ne kadar zorlukkar yaşamışsın ama kavuşmuşsun sağ salim şükür bebişin yüzünde bile morarma olmuş, ay için gitmiştir kıyamam daha kolay bir doğum olmasını dilerdim ama iyisiniz ya önemli olan o sen de doktorlar da elinden gelenin fazlasını bile yapmışsınız normal doğum olsun diye ama bazen istesen bile önüne geçilmiyor işte. Tüm bebişler en sağlıklı yol neyse onla gelsinler inş sana da bebişine de birlikte uzuun ömürler diliyorum
Sağlıklı olmasına çok sevindim, gözün aydın olsun
yok ben biraz daha bekyelim dedim birkaç gün en azından sancılar eğer artarsa açıklık artma ihtimali de var. Doktorda kabul etti şuan bol yürüyüşle yola devam
Benim yakın zamanda doğuran bir arkadaşıma çatı muayenesi yapıp çatın biraz dar demişlerdi. Ama doktoru "çatının normal doğuma izin verip vermiceni doğum sırasında anlıcaz, açılabilir çünkü" demişti. Yani seninki çok darsa tabi bilemedim. Bebiş de biraz tombiktoymuş evet benim teyzem de 3 bebeği 4-4,5 kilo civarında normal doğurmuş hep. Tabiki hepsini kesiyle doğurmuş haliyle. İnş istediğin gibi olur ama önemli olan en sağlıklı yolla gelmesi, doktorun umarım doğru yönlendirme yapar da gönlündeki gibi zorunluluk olmadığı halde sezeryan olmazsın. Olsan da dert etme, hep söylüyoruz en önemlisi senin ve bebeğin iyi olması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…