- 29 Temmuz 2018
- 560
- 742
- 103
- 31
Allah korusun kötü düşünme bebisi de üzme parça gelmedikçe korkma Allah'ın izniyle bişe olmuyor. Ben kendimden tecrübe ettim kanama az oldukça dikkat etmen yeterli progestan başladım 3 tane günde alıyorumYaaa masallah size. Insallah oyledir benimki de. Bugun bebek gitti diye muayeneye girdim icim.nasil kotu oldu.
Evet başlangıç günü.25 Şubat son adet tarihinin başlangıç günümü yanlış eklemiyeyim diye soruyorum
Evet artık bir neden görmeyince doktor öyle içimi ferahlattim tabi yatıyorum hep dikkat de ediyorumYerleşme kanaması diyorlar sanırım. Bir arkadaşıma öyle demişti doktor.
Yogunlugu nasildi peki kanamanin? Benimki lekelenme seklinde degil normal regl kanamasi yogunlunda suan. Bikac gundur misafirimiz vardi hergun disardaydik onlari gezdiriyorduk. 16 aylik kizim var bir de cocugu kaldir indir derken hirpalandim biraz sanirim. Simdi uzaniyorum ama umarim hersey cok gec degildir.Canım benimde ilk lekelenmem kıpkırmızıydı ama düşük veya kimyasal çıkmadı kılcal damar çatlamış olabilir dediler hatta 8 gündür leke leke devam ediyor kötü düşünme belki seninde öyledir
Koca mı o da ne :) unuttum ben :) biz de öğrendiğimizden beri birliktelik yaşamadık :) Ne olur ne olmaz temkinli olmak lazım.Ben telefon not defterime yazdım bileilk soracağım ilişki serbest mi. Kocamı özledim yav. Duyduğumuzdan beri ne olur ne olmaz diye birliktelik olmadı, yaklaşık 14 gün oldu.
25 Şubat adet tarihinse 17 Mart'ta nasıl kalp atışları duyuldu ki ben bu işi anlamadımEvet başlangıç günü.
Kocalar 2.plana atıldı artık dimi. Önce evlatKoca mı o da ne :) unuttum ben :) biz de öğrendiğimizden beri birliktelik yaşamadık :) Ne olur ne olmaz temkinli olmak lazım.
Nee ciddimisin canım benim doktorum yasak değil demiştiBenim tüp bebek olduğu için 3 ay yasak️
İlk geldiğinde normal adet kanması gibiydiYogunlugu nasildi peki kanamanin? Benimki lekelenme seklinde degil normal regl kanamasi yogunlunda suan. Bikac gundur misafirimiz vardi hergun disardaydik onlari gezdiriyorduk. 16 aylik kizim var bir de cocugu kaldir indir derken hirpalandim biraz sanirim. Simdi uzaniyorum ama umarim hersey cok gec degildir.
Gözün aydın canım darısı bize inşallahcanımın içleri
hastaneden şimdi çıktım bu kez karından baktı 5+5 hamilesin bebek var ve kalp atışı duyulabilir dedi ama dinletmedi kanama oldu iki gün dedim normal yerleşme olmuş kesede vs hiçbir sorun görünmüyor dedi. öyle rahatladım anlatamamMucizem 0,2 cm ay çok küçük ya ❤ Asıl meseleye geleyim. Ben geçen hafta alttan muayne olduğumda folk sac solda duruyordu. (ilk foto) , bugün normalde karından bakınca sağda durması gerekirdi. (2. foto bügün ki foto ) Kağıdı elime bi aldım anaaaaa bi baktım solda doktor da sürekli sol tarafıma baktı.
Benim eşimde Akrep burcu, Bebişde babası gibi akrep burcu olcak. Akrep candırTahmini doğum tarihi 1 kasım dedi bana doktor. Akrep burcu hakkında ne düşünüyorsunuz
Orası öyle de tabi. Onunda önceliği çocuk oldu. her sabah çocuğumu alıp gidiyosun. Aklım kalıyor bana ver ben taşıyayım olmaz mı diyor :)Kocalar 2.plana atıldı artık dimi. Önce evlat
yaaa ayyyOrası öyle de tabi. Onunda önceliği çocuk oldu. her sabah çocuğumu alıp gidiyosun. Aklım kalıyor bana ver ben taşıyayım olmaz mı diyor :)
Hadi hayirlisi diyelim ozaman. Bazen bir sorun varsa vucut kendisi sonlandiriyormus gebeligi. Ama umarim benim kanama da durur ve hersey yolundadir.İlk geldiğinde normal adet kanması gibiydi
Ama sonra lekelenmeye döndü
bende 5+1 olucam yarın kontrolum var .bır hafta once cuma gıtmıştım beta 1127 dı karından muayane ettı goremedı keseyı ama normal dedı .bıraz buyusun dedı erteledı.inş yarın goruruz yaaaKızlar yarın benim de ilk kontrolüm olacak, yarın tam 5+2 olacağım bebeği görebilir miyim? Ya da kalp atışı duyma ihtimalim yüzde kaçtır
Ben de aynı durumdayım. inşallah güzel haberlerle geliriz yarın. Ben de 6+0 olacağım. Bir ihtimal duyarız bence :)Kızlar yarın benim de ilk kontrolüm olacak, yarın tam 5+2 olacağım bebeği görebilir miyim? Ya da kalp atışı duyma ihtimalim yüzde kaçtır
Zaten maşallah o kadar düşkün ki hep benim kucağımda dursun diyor. Ağlarken zırlarken gerçeklerle yüzleşip koşa koşa bana getirecek :)yaaa ayyydoğumdan sonra taşı sende deseydin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?