2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Yaaa masallah size. Insallah oyledir benimki de. Bugun bebek gitti diye muayeneye girdim icim.nasil kotu oldu.
Allah korusun kötü düşünme bebisi de üzme parça gelmedikçe korkma Allah'ın izniyle bişe olmuyor. Ben kendimden tecrübe ettim kanama az oldukça dikkat etmen yeterli progestan başladım 3 tane günde alıyorum

Yogunlugu nasildi peki kanamanin? Benimki lekelenme seklinde degil normal regl kanamasi yogunlunda suan. Bikac gundur misafirimiz vardi hergun disardaydik onlari gezdiriyorduk. 16 aylik kizim var bir de cocugu kaldir indir derken hirpalandim biraz sanirim. Simdi uzaniyorum ama umarim hersey cok gec degildir.

Ben telefon not defterime yazdım bile ilk soracağım ilişki serbest mi. Kocamı özledim yav. Duyduğumuzdan beri ne olur ne olmaz diye birliktelik olmadı, yaklaşık 14 gün oldu.
Koca mı o da ne :) unuttum ben :) biz de öğrendiğimizden beri birliktelik yaşamadık :) Ne olur ne olmaz temkinli olmak lazım.

Benim tüp bebek olduğu için 3 ay yasak
Nee ciddimisin canım benim doktorum yasak değil demişti
Hatta ben bu lekelenmeden hep ilişkiden şüphelendim çünkü ilişkiye girdik 2 gün sonra lekelenmem başladı sonra ilişkiyi yasakladılar

İlk geldiğinde normal adet kanması gibiydi
Ama sonra lekelenmeye döndü

Gözün aydın canım darısı bize inşallah

4+5 im ve bugun ilk kez cok acik sari gibi mat bir akinti geldi. Merakettm baskasi da yasadi mi boyle bir sey ?

Kızlar yarın benim de ilk kontrolüm olacak, yarın tam 5+2 olacağım bebeği görebilir miyim? Ya da kalp atışı duyma ihtimalim yüzde kaçtır

Kızlar yarın benim de ilk kontrolüm olacak, yarın tam 5+2 olacağım bebeği görebilir miyim? Ya da kalp atışı duyma ihtimalim yüzde kaçtır
bende 5+1 olucam yarın kontrolum var .bır hafta once cuma gıtmıştım beta 1127 dı karından muayane ettı goremedı keseyı ama normal dedı .bıraz buyusun dedı erteledı.inş yarın goruruz yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…