2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Çok acı cekmişsin üzüldüm ya ama şükürler olsun sonu güzel sağ salim evladına kavuşmuşsun. Gözün aydın olsun canım Rabbim evladını size bağışlasın birlikte musmutlu upuzun ömürler dilerim

Pasha22 bu arada o arkadaşım normal doğum yaptı. Açılması çok olmadı bir yerden sonra, spicelovera yaptıkları gibi suyunu patlattılar doğumu hızlandırmak için, bir de doktor bebeği eliyle doğum kanalına doğru aldı. Ardından doğumu oldukça kısa sürdü ve sorun yaşamadı. Az bir kesiği vardı onun da.

Eve evet bende beklemedeyim....sevgili anneler, aranızda kordon bağlatmayi düşünen oldu mu...benim yaş 38 ve 3.sezeryan oldugu icin istiyorum ama eşim ve dr im çok sıcak bakmıyorlar..
Kordon bağlatma dediğin tüpleri bağlatma ise ben yaptıracağım canım. Ben de 37 yaşındayım ve ikinci çocuğum. Doktorum gayet sıcak baktı. Kararı verdik hatta.

Gözün aydın ve geçmiş olsun canım. İşte iyi ki sezaryen var. Ve gerçekten böyle mecbur kalınca yapılmalı. Kimisi pırt diye çıkarıyor kimisi zorlasa da olmuyor. Önemli olan kuzucuguna sağlıkla kavusmussun. Gerisi boş. Dinlenmene bak sen. Çok yorulmussun.

Gözün aydın canım. Çok sevindim o risklerin hiçbirinin olmamasına

Ya Yaa kuzum neler çekmişsin ama sonucuna değmiş bundan sonrasında bebişinle sağlıklı, mutlu bir hayatın olur inşallah

evet canım ilk, doktor yine bebek kilo almış diye başladı bebek iri çatım dar açılmam yok ne yapsam acaba
Doktorlarin ellerine bırakacaksın kendini canım. Doktorun normal doğumu imkansız görseydi söylerdi herhalde. Tabi bekleyip son anda da sezaryen diyebilir Kolaylıkla dogurursun inşallah.

Kızlar geniz akıntısı var bende. Göğsümde de hissediyorum. Cuma sezaryen olacağım. Etkiler mi ya? Canım sıkıldı bu duruma. Çok da halsizlik yapıyor.

Ah bebişim zorluklar çekmişsin ama sağ salim bebişine kavuşmuşsun önemli olan bu. bazen o kadar uğraşsak da bebek yolunu kendi çiziyor kıyamam kuzuma şimdi nasılsınız? Sağlıklı upuzun ömrü olsun inşallah minnoşun.

Canım gözünaydin Allah analı babalı büyütsün
yok ben biraz daha bekyelim dedim birkaç gün en azından sancılar eğer artarsa açıklık artma ihtimali de var. Doktorda kabul etti şuan bol yürüyüşle yola devam
Ay hadi bakalım gününün dolmasına 2 gün kalmış senin de gelmezse suni sancı vereceğini söyledi mi senin doktor.
Evaante tabloya müsait bir anında ekler misin benim minik adamım da 38+1 de 46 cm 2680 doğdu buna da şükür kaç haftadır geri düşüyordu kuzum.
Ekleyeceğim canım nasıl minnak iyi misiniz? Aklım sendeydi gitti mi kv kişisi

Amin hepimiz sağlıcakla alalım inşallah

Sen ishal için kahve, patates, bol sıvı falan tüketiyor musun
Patates yasak bol sıvı ve kahve tüketiyorum
Ama suan vertigom cok azdi midem de bulaniyor yuruyemiyorum bile bas dönmesinden
Bildiğiniz iyi gelen birsey var mi
Açıklık olacak galiba

Masallah saglicakla atlatmissiniz sureci insallah bizde saglicakla atlatiriz.Yarin kardiyoloji randevum var,perinatolog secenegi cok fazla yok bulundugum sehirde fakat yinede sartlari zorlayacagim bunun icin,en azindan kalan haftalar icin perinatolog takibi sart gibi.

Evet aynen canim ben de dun ayni seyi dusundum. Aslinda raspberry leaf çayi ile hurmanin son 3 hafta kala tuketilmesi bu yonden tavsiye ediliyo ama tıbben henuz buna çqre yok gibi. Benimki baş aşagi dönmedi ko bunlari yiyeyim
keşke şu açılma olayına da bir çözüm bulunsaydı, sırf yeterli açılsın diye günlerce acı çekiyoruz

Canım zor geçmiş ama çok şükür iyisiniz. Umarım bir an önce ağrıların azalır. O ameliyattaki hisler bende de oldu çekiştirme abanmalar çok yoğundu ben de o kadar hissedeceğimi beklemiyordum. Normal doğum evet sezeryanden daha ağrılı bu bir gerçek ama toparlanma aşaması kolay ve sana muhtaç bir can varken ameliyatlı olmak çok zor. Benimde sabah aklıma geldin ne yaptın acaba diye yazacakken mesajını gördüm neyseki sen de atlattın. Şimdi bol bol bebeklerimizi sevip kendimize iyi bakma zamanı

Benim bebiş 2 haftaya dönmezse sezeryan olacagim. O zamandan sonra zsten kilosu 4ü gecme ihtimali var normal dogum da zor gozukuyo.
Onumdeki 10-15 gun kritik bakalim :)

Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün

4032 olmuş ay ben nerelere gidiyim. keşke sancılarım azcık açıklık yapsa, hemen suni sancı isteyip doğuma alın normal olmazsa sezeryan deneyin dicem de azcık bile açıklık yok şuan
Yorumunuzu tesadüfen gördüm benim bebeğimde aynen kilolu dediler açılma sancı hiç bir şey yoktu 40+3 olmuştum önümde iki seçenek vardı ya bekleyip bebek kilo alacak sezeryan olacam (ki Dr un işine sanırım gelen buydu)
Yada artık suni ile doğumu başlatacaktik (bunu ben Dr a sundum)
İkinci seçeneği seçtim en azından normal şansımı denemek istedim
Sonuç suni alip iki saat içinde doğum yapmıştım şükürler olsun maşallah ama benim ikinci doğumumdu birde bebek denilen kilodan 225 gr mi ney düşük çıktı. Doğum da kolay oldu ama maalesef sonunda kötü şeyler yaşadım bebeğimin bir hafta kuvuze girdi ama bu doğumdan bagmsz bir olay yani diyeceğim o ki suni den korkmayın olursa olsun olmazsa iyiki sezeryan var simdedien herkese iyi doğumlar bana da dua edin olur mu

aynen kuzum , saglikli olsunlarda nasil geldikleri onemli degil
tesekkur ederim guzel dileklerin icin
Sende saglicakla al kucagina yavrunu canim

Amin kuzum , rabbim hepimizin evlatlarini bize bagislasin
aynen hic belli olmuyor. kimisi 7-8 cm de hissetmiyor bile. Cok sukur kasasiz belasiz atlattik

sende saglicakla kucagina al yavrunu kuzum
Ya
Yaa kuzum neler çekmişsin ama sonucuna değmiş bundan sonrasında bebişinle sağlıklı, mutlu bir hayatın olur inşallah
amin kuzum hepimizin yavrulariyla guzel bir hayati olsun insallah

Kilosu hiç fena değil aslında senin bebişin 11ine kader kilo da alır daha da. Ama son dakika insan her şeyi kafaya takıyor gerçekten. Sağlıkla kavuşalim inşallah

Kilosu hiç fena değil aslında senin bebişin 11ine kader kilo da alır daha da. Ama son dakika insan her şeyi kafaya takıyor gerçekten. Sağlıkla kavuşalim inşallah
İnşallah ya tek duamiz ,sağlıkla kavusalim çok ta takmamak gerek. En iyisini yapmaya çalışalım tabiki ama tevekkül etmek gerek bı yerden sonra, bizden çıkıyor kontrol çünkü. Bı tık rahat olmak gerek o yüzden. Rabbim kötü yazı yazmasin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…