2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Asla almıyorki almıyor değil aslında alamıyor göğüs ucum aşırı büyük
Meme ucunun büyük olması daha avantajlı benim de büyük tam ağzının büyüklüğün de nasıl alacak diye dert etmiyorum şu an ağrı var sütüm damla damla geliyor ama geliyor bebek emmeye çalışıyor. Stres yapmıyorum 1 saat bekliyorum. Benim ki memeden ayrılmak istemiyor bıraktırılacak da etini kesmişler gibi ağlamaya başlıyor

Patates yasak bol sıvı ve kahve tüketiyorum
Ama suan vertigom cok azdi midem de bulaniyor yuruyemiyorum bile bas dönmesinden
Bildiğiniz iyi gelen birsey var mi
Açıklık olacak galiba
muz, kahve telvesine limon sıksan aslında hemen kesilir, lifli yiyeceklere de ağırlık ver

Senin kokunu almak istiyor annesi o yüzden ayrılmak istemiyor yenidoğan döneminde genelde anne memesinden ayrılmak istemiyor bebişler kendilerini öyle güvende hissediyorlar bir süre yaka iğnesi olacak sana minnoşka

Canım gözün aydın sağlıkla büyüsün bebişin
Tebrik ediyorum canım Allah analı babalı büyütsün

Kocamı öldüresim var. Kapsamlı kahvaltı hazırladım tek başıma sırf haftasonu kahvaltılarını seviyor diye. Ama istiyor ki yataktan kalksın 1 saat instagramda gezsin sonra duşuna girsin sonra çıktığında da her şey sıcak ve hazır olsun. Ben sabah 7 olmadan uyanan insanım, istiyor ki 12 ye kadar kahvaltı etmeden onu beklim, sonra da onun istediği şeyleri istediği zamanda sıcacık hazırlim. Yemekler o hazırlanana kadar soğudu diye tüm kahvaltıda ve şu anda surat asıyor. Ki hazırlarken seslendim defalarca ve zaten ben hazırladığım sırada uyanıktı. Ben mi 9 aylık hamileyim o mu anlamıyorum. Bir daha kahvaltı hazırlayan katrenin canına tükürün emi

Hayır bir de daha önce ben senin annen değilim senin karnını doyurmak zorunda değilim diye defalarca kavga etmiş bir insanım. İnsan nasıl idrak edemez bunu hala yaaa

Zor bir doğum olmuş ama sonu güzel bitmiş bir sıkıntı olmadan çok şükür gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah sağlıkla mutlulukla büyütün

Gözün aydın canım çok şükür sağlıkla kavuşmuşsun yavruna Rabbim analı babalı büyütsün inşallah

evet kuzum , kendi yolunu cizdi . Amin insallah
daha iyiyiz canim . emmeyi ogreniyor. sutum daha gelmedi ama gelir heralde bir kac gune .

sen nasilsin nasil gidiyor ?
tesekkur ederim en azindan gebelikte kullanilan ilaclardan verir kardiolg .
sagol canim Bende hissedince ne oluyor dedim. korktum da . evet , sagolsun annem , arkadaslarim fln herkes seferber oldu , haklarini odeyemem
Spicelover canım zor olmuş ama kavuşmuşsun totişline bizim yerimize bol bol öp kokla
totis + bayan dudak
seve seve operim canim
Canım gözün aydın sağlıkla büyüsün bebişin

Tebrik ediyorum canım Allah analı babalı büyütsün
sagol canim
Zor bir doğum olmuş ama sonu güzel bitmiş bir sıkıntı olmadan çok şükür gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah sağlıkla mutlulukla büyütün
amin kuzum

Benimkinin ağzı baya kuçük tam ağlamak için açtıgında dsyıyorum memeyi emdiği kadar bırakıyorum uyuya kaldığında cekıyorummk kendiimi

Sen hazırlamaya devam ettikçe idrak edemez bu erkek cinsi. Kalkıp kendi hazırlasın sıcak sıcak ikiniz de yiyin Benimki dün akşamdan beri bulaşık makinasını boşaltacak. Bekliyorum hâlâ

Evet aynen canim ben de dun ayni seyi dusundum. Aslinda raspberry leaf çayi ile hurmanin son 3 hafta kala tuketilmesi bu yonden tavsiye ediliyo ama tıbben henuz buna çqre yok gibi. Benimki baş aşagi dönmedi ko bunlari yiyeyim
Benimki 37 de döndü ve iri bebek sen düşün, hiç ümidini kaybetme

Senin arkadaşının doktoru ne kadar profesyonelmiş kendi eliyle bebeği kanala almak her doktorun yapabileceği bir iş değil, inşallah benim doktorda ehildir. Moral oldu örneğin inşallah sağlıcakla normal olur, olmazsa da önemli olan sağlığı zaten yapcak bir şey yok
Doktorlarin ellerine bırakacaksın kendini canım. Doktorun normal doğumu imkansız görseydi söylerdi herhalde. Tabi bekleyip son anda da sezaryen diyebilir Kolaylıkla dogurursun inşallah.

Suni sancıdan hiç bahsetmedi sancın gelirse gel dedi, ben bu hafta bekleyeceğim baktım hala gelmiyor ağzımla suni isteyeceğim

Canım ya neler yaşamışsın ama artık gelmiş geçmiş olsun
Allah bağışlasın yavrunu sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah

3.normal doğumu bekliyorum ben. Cuma kontrolüm vardı 41. Haftaya kadar bekleyeceğiz dedi doktorum.baş geliş şeklinde suan. Bi avazda kurtuluruz inş hepimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…