2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Yazdıkların içimi rahatlattı sağolasın suni sancı adından mıdır nedir korkulacak bişey gibi geliyor bana halbuki hormon veriyorlar sonuçta denenebilir.. 40 + lara gelince biz de suni sancı deneyeceğiz doktorum böyle diyor..
Ben artık ne diyeceğimi bilmiyorum sezaryen isteme aşamasına geldim rahat olup bekleyebilirim umarım yani normal diye tutturup bebeğe bir zarar gelmesinden korkuyorum

Bana bebek doktoru bunu verdi bu arada reçetemde bestlak damlada vardı kızlar almayan varsa sanırım bazı doktorlae veriyor
Bende bunu kullanıyorum. Damlayıda aldım günde 3 defa kullanıyordum göğüslerim çok sertleşti bire indirdim. Sanırım iki defa kullansam yeterli olur.

Sezeryan bir ameliyattir zorunlu olunca sezeryan hayat kurtarır. Ben en başından beri normal istedim iki doğum da normal oldu çok şükür kararlıyısanz yaparsanz. Herkes kendini tanır benim kilom var onun için sezeryan dan sonra ayağa kalkamam diye düşündüm ama örneğin kuzenimin eşi sezeryan yaptı ertesi gün yer sildim diyor. Başka bir kuzenim sezeryan zor diyor yani her doğum kendine özel bana sorarsan ben normal derim çünkü hersey o ana kadar
Hakkızda hayırlsu olsun ikisindende bir şekilde iyileşiyorsun inanın bebeğinizi kucağınıza alınca doğum şekli pek önemli değil.
Birinde doğum öncesi birinde doğum sonrası.
Dediğim gibi bebek doğunca ister sezeryan ol ister normal kurtuldum diye seviniyorsn zaten

Doğum yapmış anneler siz yedirmeyi nasıl yapıyorsunuz ben sütü artırmaya çalışıyorum ve günde bir veya iki kez mama veriyorum sütün enjektör ile

Bende bunu kullanıyorum. Damlayıda aldım günde 3 defa kullanıyordum göğüslerim çok sertleşti bire indirdim. Sanırım iki defa kullansam yeterli olur.
Aaa hiç ondan olduğunu düşünmemiştim bende aza indiriyimm

Doğum yapmış anneler siz yedirmeyi nasıl yapıyorsunuz ben sütü artırmaya çalışıyorum ve günde bir veya iki kez mama veriyorum sütün enjektör ile
İlk bir kaç gün emzirmede sıkıntı yaşadım süt geliyordu ama emmiyordu.doktorlar iki saatte bir mutlaka emzirmemi söylediler.ilk birkaç gün çok ugrastik.mama vereyimmi dedim ama mamayı onermedi hiçbir doktor yılmadan devam et dediler bazen böyle olabiliyormuş .11 gün oldu doğalı ilk 4 gün sıkıntılı geçti ama bir haftadir alıştı artık düzenli emiyor şuan massallah .ama uğraştırdı bayağı basta

Hakkımızda hayırlısı olsun
Sana da evlatlarınla sağlıklı bir ömür diliyorum

Kızlar göğüsüm taş gibi oldu süt geliyor ama canım baya acıyor emzirirken tahin yağı, gümüş kapak ve lansinoh deniyorum baska öneri var mı

Atlasım aynı durumdayım manuel pompa ile sağmaya çalıştım, birine hiç etki etmedi, elektrikli aldık, hanımefendi bi müsade ederse sağıcam. Bir de benim bebiş uçlarını yara yaptı, emzirirken dün gece ağladım hıçkıra hıçkıra, acımdan. Garmastan krem de sürüyorum iki gündür. Doktor da evde açıkta bırak göğüs uçkarını dedi. Deniyorum hepsini, bi tek tahin yağı kaldı denemediğim.

Ay bende kararsizim alip almama konusunda bunlari okuyunca alayim diyorum
Al canım muhakkak, ben aman iyisi olsun dedim bedeni de var diye Silverette aldım ama gerek yokmuş, burada da arkadaşlar söylemişti, önemlimolan ayarı diye, e bebek markasını alabilirsin, ölçüsü de benim Silverette xl ile aynı.

Ben de göğüslerim çok büyüdü diye Silverette xl almıştım, ama ölçü olarak e bebeğinkine çok yakın sanki. Daha büyüğü de yok piyasada. Ama soğukluğu çok güzel rahatlatıyor gümüş kapağın.

Aynı gün doğurmuşuz canım. Gözün aydın. Sağlıkla büyüt

Ay ben hastanedeki gecemizde yastık fırlattım uyansın diye yok yine uyanmadı sonrası malum deprem oldu onun daha ağır tabi uykusu ama bi şekilde uyandırıyorum.

Canım ben biberon kullanıyorum biz de çok şükür bir emme reddi olmadı. Philips aventin ki var bende sadece bir anda hepsini vermiyorum arada çekiyorum ağzından ki kolaylığına alışmasın

Kizlar kahverengi lekelenmem oldu nisanim geldi sanırım normal kasılmalarımda var. Acaba ilişki olsa sıkıntı olurmu?

Ya kızlar bizim yatak odamızda nem yüzde 70lerde sürekli bu da rutubet anlamına geliyor, nasıl yapsam da nemi düşürsem?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…