Yazdıkların içimi rahatlattı sağolasın suni sancı adından mıdır nedir korkulacak bişey gibi geliyor bana halbuki hormon veriyorlar sonuçta denenebilir.. 40 + lara gelince biz de suni sancı deneyeceğiz doktorum böyle diyor..Yorumunuzu tesadüfen gördüm benim bebeğimde aynen kilolu dediler açılma sancı hiç bir şey yoktu 40+3 olmuştum önümde iki seçenek vardı ya bekleyip bebek kilo alacak sezeryan olacam (ki Dr un işine sanırım gelen buydu)
Yada artık suni ile doğumu başlatacaktik (bunu ben Dr a sundum)
İkinci seçeneği seçtim en azından normal şansımı denemek istedim
Sonuç suni alip iki saat içinde doğum yapmıştım şükürler olsun maşallahama benim ikinci doğumumdu birde bebek denilen kilodan 225 gr mi ney düşük çıktı. Doğum da kolay oldu ama maalesef sonunda kötü şeyler yaşadım bebeğimin bir hafta kuvuze girdi ama bu doğumdan bagmsz bir olay yani diyeceğim o ki suni den korkmayın olursa olsun olmazsa iyiki sezeryan var simdedien herkese iyi doğumlar bana da dua edin olur mu
Bende bunu kullanıyorum. Damlayıda aldım günde 3 defa kullanıyordum göğüslerim çok sertleşti bire indirdim. Sanırım iki defa kullansam yeterli olur.Bana bebek doktoru bunu verdi bu arada reçetemde bestlak damlada vardı kızlar almayan varsa sanırım bazı doktorlae veriyor
Sezeryan bir ameliyattir zorunlu olunca sezeryan hayat kurtarır. Ben en başından beri normal istedim iki doğum da normal oldu çok şükür kararlıyısanz yaparsanz. Herkes kendini tanır benim kilom var onun için sezeryan dan sonra ayağa kalkamam diye düşündüm ama örneğin kuzenimin eşi sezeryan yaptı ertesi gün yer sildim diyor. Başka bir kuzenim sezeryan zor diyor yani her doğum kendine özel bana sorarsan ben normal derim çünkü hersey o ana kadarYazdıkların içimi rahatlattı sağolasın suni sancı adından mıdır nedir korkulacak bişey gibi geliyor bana halbuki hormon veriyorlar sonuçta denenebilir.. 40 + lara gelince biz de suni sancı deneyeceğiz doktorum böyle diyor..
Ben artık ne diyeceğimi bilmiyorum sezaryen isteme aşamasına geldim rahat olup bekleyebilirim umarım yani normal diye tutturup bebeğe bir zarar gelmesinden korkuyorum
Aaa hiç ondan olduğunu düşünmemiştim bende aza indiriyimmBende bunu kullanıyorum. Damlayıda aldım günde 3 defa kullanıyordum göğüslerim çok sertleşti bire indirdim. Sanırım iki defa kullansam yeterli olur.
Gözün aydın canım sağlıkla gelsin insallahEvvrt canım çıktı hiç beklemediğimiz bı anda. Ben bu hafta gün verir alır haftaya derken şimdi en az 10gunum var daha.Sezeryan olcak ilki de sezeryan olduğu için ama en azından riskim kalmadı canimm çok şükür.
İlk bir kaç gün emzirmede sıkıntı yaşadım süt geliyordu ama emmiyordu.doktorlar iki saatte bir mutlaka emzirmemi söylediler.ilk birkaç gün çok ugrastik.mama vereyimmi dedim ama mamayı onermedi hiçbir doktor yılmadan devam et dediler bazen böyle olabiliyormuş .11 gün oldu doğalı ilk 4 gün sıkıntılı geçti ama bir haftadir alıştı artık düzenli emiyor şuan massallah .ama uğraştırdı bayağı bastaDoğum yapmış anneler siz yedirmeyi nasıl yapıyorsunuz ben sütü artırmaya çalışıyorum ve günde bir veya iki kez mama veriyorum sütün enjektör ile
Hakkımızda hayırlısı olsunSezeryan bir ameliyattir zorunlu olunca sezeryan hayat kurtarır. Ben en başından beri normal istedim iki doğum da normal oldu çok şükür kararlıyısanz yaparsanz. Herkes kendini tanır benim kilom var onun için sezeryan dan sonra ayağa kalkamam diye düşündüm ama örneğin kuzenimin eşi sezeryan yaptı ertesi gün yer sildim diyor. Başka bir kuzenim sezeryan zor diyor yani her doğum kendine özel bana sorarsan ben normal derim çünkü hersey o ana kadar
Hakkızda hayırlsu olsun ikisindende bir şekilde iyileşiyorsun inanın bebeğinizi kucağınıza alınca doğum şekli pek önemli değil.
Birinde doğum öncesi birinde doğum sonrası.
Dediğim gibi bebek doğunca ister sezeryan ol ister normal kurtuldum diye seviniyorsn zaten
Kızlar göğüsüm taş gibi oldu süt geliyor ama canım baya acıyor emzirirken tahin yağı, gümüş kapak ve lansinoh deniyorum baska öneri var mı
İzmir'de olanlar depremi hissettiniz mi nasıl felaket bişeydi
Kızlar ben doğuma giriyorum bana dua edin sezeryan suyum gitmiş bebek kafaso cok yukards
Al canım muhakkak, ben aman iyisi olsun dedim bedeni de var diye Silverette aldım ama gerek yokmuş, burada da arkadaşlar söylemişti, önemlimolan ayarı diye, e bebek markasını alabilirsin, ölçüsü de benim Silverette xl ile aynı.Ay bende kararsizim alip almama konusunda bunlari okuyunca alayim diyorum
Kuşum burda bi arkadaş yazmıştı pahalı kremler yerine tahin yağı sürün diye tayinin üzerindeki yapı farklı bir kaba alıp pamuk yardımıyla sürün diye yazmıştı. Ben de göğüs kalkanı aldım deneyim dedim batma yapıyor daha memelerimde süt yok. Ben sanki kalkan kullanamicam meme üçüm çok büyük onun için farklı imkanlar arıyorum deneyim sahibi anneler inşallah onu da yazarlar
Aynı gün doğurmuşuz canım. Gözün aydın. Sağlıkla büyütBen de dün sağlıkla kızımı kucağıma aldım 37+2 2550 kg minnak bi kız geldi dünyaya. Sezaryen sonrası hiç anlatıldığı gibi zor geçmedi çok kolay oldu her şey. Bekleyen anneler de sağlıkla alır inş kucağına
Selamlarkavuşan herkese hayırlı uğurlu olsun. Yine okuyamasım mesajları ama burdaki herkesin birbirine dua ettiğine eminim. Dualarınız için de teşekkürler. Olay yaşamadan atlattık sayılı dikişlerimin yırtılnış olma ihtimali hariç çok şükür sorunımuz yok gece eşimi koltuğa gönderdim uyandıranadım adamı çocuk ö atladı. Ben kalktım 2 gece boyunca. İlk günkü gibiyim şuab acı yönünden. Siz sakın böyle şeyler yapmayın. Dün gece artık tak etti canıma adama tokat attım tamam kalktım dedi öbür tarafa döndü yattı güler misin ağlar mısın adamın suratına ne bulduysam attım kalkmadan önce yok ruhu duymadı su alcam bu gece yanıma
Canım ben biberon kullanıyorum biz de çok şükür bir emme reddi olmadı. Philips aventin ki var bende sadece bir anda hepsini vermiyorum arada çekiyorum ağzından ki kolaylığına alışmasınDoğum yapmış anneler siz yedirmeyi nasıl yapıyorsunuz ben sütü artırmaya çalışıyorum ve günde bir veya iki kez mama veriyorum sütün enjektör ile
Hızlandırır bence canım zararlı olacağını sanmamKizlar kahverengi lekelenmem oldu nisanim geldi sanırım normal kasılmalarımda var. Acaba ilişki olsa sıkıntı olurmu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?