2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Tahin bense bir işe yaramadı garmastan alıcam lahanayı yap gerçekten ferahlama geliyor bide kalkan kullan sakın göğüs pedi koyma yapışıyoe insanın beynine vuruyor acı,

Enfeksiyon riski olmazmı acaba? İlişki sonrası sıcak suya oturayım diyorum bakalım
Sıcak suya oturman da sakıncalı olabilir, sıcak suda mikrop oranı daha fazla, nişanın geldiyse açılman da olabilir ve bebeğin enfeksiyonlara daha da açık artık. Nişanım geldikten en az 10 gün sonra olmuştu bebeğim, planlı sezaryenle hem de, yani ne sancı ne bir şey yaşamadım günlerce belki haftalarca, 2-3 hafta sonraydı belki de hatırlamıyorum ama arası baya vardı

Minoşlar sütünn şçin üzülme geliyor zamanla dün yoktu bugün biraz daha var şükür yarın daha fazla olur böyyle böyle geçicek nşallah
yok kuzum uzulmuyorum. dun zaten yorulmusum , uykusuz ac bilac kalmisim , ne sütü
bir kac gun belki bir kac hafta surer saglik olsun
Canım ya neler yaşamışsın ama artık gelmiş geçmiş olsun
Allah bağışlasın yavrunu sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah
Amin kuzum cok tesekkur ederim
Doğum yapmış anneler siz yedirmeyi nasıl yapıyorsunuz ben sütü artırmaya çalışıyorum ve günde bir veya iki kez mama veriyorum sütün enjektör ile
benimki sipa meme ucunu emmeyi daha bugun ogrendi. ilk gun meme ucunuda biberonuda isiriuordu.
Sutum yok suan ama meme de guzel zaman geciriyor.
Meme reddi olmadi biberonla mama yiyor diye.
Hastanede ilk gecemizdi, bebişim kucağımdaydı, bağıra bağıra eşimi uyandırdım sonra hastane binası, sağlamdır diye kendimizi avuttuk. Herkese geçmiş olsun.
ay cok gecmis olsun canim
Canım ben biberon kullanıyorum biz de çok şükür bir emme reddi olmadı. Philips aventin ki var bende sadece bir anda hepsini vermiyorum arada çekiyorum ağzından ki kolaylığına alışmasın
bende de suan red yok. biberon da meme de var.
sutum daha cabuk gelsin diye sagiyorum bende makinayla ama cok az cikiyor. artar zamanla

Aynı durumdayım seninle canım oğlum emiyor ç
Aynı durumdayız canım ben de
Canım ben biberon kullanıyorum biz de çok şükür bir emme reddi olmadı. Philips aventin ki var bende sadece bir anda hepsini vermiyorum arada çekiyorum ağzından ki kolaylığına alışmasın
peki mamayı ne sıklıkla ne kadar veriyorsun canım

Evet kızlar fırsat bulsam uzun uzun yazacaktım, yeni okuyorum hala sayfam çok 11K çok güzel anlatmış detaylıca. Ben de bahsedeyim biraz:
* depend olmazsa olmaz, koyun bir paketi valizinize, ben evde bile kullandım dönünce.
* gecelik: sadece yandan açılan yeterli değil; göğüs kafesiniz kapalı kaldığı için ten teme temas olmuyor emerken. Komple yakaya kadar açılanlardan alın. O penti’dwn çoğumuzun aldığı gecelik sadece yandan açılıyor, yeterli değil.
* garmastan krem: lansinoh almışsınızdır, ama valizinize bundan da -ne olur ne olmaz- koyun. Bende yoktu.
* emzirme videoları izleyin bol bol. Bebek sadece ucunu tutunca çok yara oluyor. Bende öyle oldu. Hala dertliyim.
* sezeryandan da korkmayın. Ben zangır zangır titredim, aynı Atlas’ın dediği gibi. Ama olup bitiyor, ne acı ne baskı hissettim. Bebeğin sesini duyunca zaten titremem geçti, kendimi kasmışım boşuna.
* bizde kıyafet çok gitti, hastane çıkışı dışında2 yedek takım ve 1 tulumu da kullandık.
* zarf şeklinde zıbınları hemşireler sevmiyor pek, alttan çıtçıtlılar daha işe yarar. Bol olsun yanınızda.
Şimdilik böyle. Aklıma geldikçe yenilerim.

Hayırlı olsun canım gozun aydın benimkide aynı baba icerde habire kirpik ve saç çalışmış birtek burnu erkek kardeşim çenesinde gamzesi babam bana benzeyen yeri yok

Aksine senin nazlanman gereken bi donem .O sana getirmesi gerekirken bi de surat asmasi çok ayip. Benimki bazen kalkma der kiyamaz agirlastigimi gorunce, haftasonu kendi hazirlar bize kuymak falan yapar tost yapar özene bözene.Hayat birbirine sirtini dayanabilince yukleri paylasinca tatli ve guzel.

Tahin bense bir işe yaramadı garmastan alıcam lahanayı yap gerçekten ferahlama geliyor bide kalkan kullan sakın göğüs pedi koyma yapışıyoe insanın beynine vuruyor acı,

Yok canım hep gümüş kapaktan gittim, serin serin çok iyi geliyor. Göğüs pedini düşününce bile canım gidiyor bak.

Gözün aydın canım, çok geçmiş olsun. Sağlıkla huzurla büyüt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…