Nişan geldikten sonra ilişki önerilmez çünkü bebek enfeksiyona açık hale gelirKizlar kahverengi lekelenmem oldu nisanim geldi sanırım normal kasılmalarımda var. Acaba ilişki olsa sıkıntı olurmu?
Enfeksiyon riski olmazmı acaba? İlişki sonrası sıcak suya oturayım diyorum bakalımHızlandırır bence canım zararlı olacağını sanmam
Yaa tühhNişan geldikten sonra ilişki önerilmez çünkü bebek enfeksiyona açık hale gelir
Tahin bense bir işe yaramadı garmastan alıcam lahanayı yap gerçekten ferahlama geliyor bide kalkan kullan sakın göğüs pedi koyma yapışıyoe insanın beynine vuruyor acı,Atlasım aynı durumdayımmanuel pompa ile sağmaya çalıştım, birine hiç etki etmedi, elektrikli aldık, hanımefendi bi müsade ederse sağıcam. Bir de benim bebiş uçlarını yara yaptı, emzirirken dün gece ağladım hıçkıra hıçkıra, acımdan. Garmastan krem de sürüyorum iki gündür. Doktor da evde açıkta bırak göğüs uçkarını dedi. Deniyorum hepsini, bi tek tahin yağı kaldı denemediğim.
Yaa tühh
Suyun gelmediyse enfeksiyon olmaz gibi geldi ama bebek kese içinde koruma altındadırEnfeksiyon riski olmazmı acaba? İlişki sonrası sıcak suya oturayım diyorum bakalım
Aa ben de bilmiyordum
Sıcak suya oturman da sakıncalı olabilir, sıcak suda mikrop oranı daha fazla, nişanın geldiyse açılman da olabilir ve bebeğin enfeksiyonlara daha da açık artık. Nişanım geldikten en az 10 gün sonra olmuştu bebeğim, planlı sezaryenle hem de, yani ne sancı ne bir şey yaşamadım günlerce belki haftalarca, 2-3 hafta sonraydı belki de hatırlamıyorum ama arası baya vardıEnfeksiyon riski olmazmı acaba? İlişki sonrası sıcak suya oturayım diyorum bakalım
yok kuzum uzulmuyorum. dun zaten yorulmusum , uykusuz ac bilac kalmisim , ne sütüMinoşlar sütünn şçin üzülme geliyor zamanla dün yoktu bugün biraz daha var şükür yarın daha fazla olur böyyle böyle geçicek nşallah
Amin kuzum cok tesekkur ederimCanım ya neler yaşamışsın ama artık gelmiş geçmiş olsun
Allah bağışlasın yavrunu sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah
benimki sipa meme ucunu emmeyi daha bugun ogrendi. ilk gun meme ucunuda biberonuda isiriuordu.Doğum yapmış anneler siz yedirmeyi nasıl yapıyorsunuz ben sütü artırmaya çalışıyorum ve günde bir veya iki kez mama veriyorum sütün enjektör ile
ay cok gecmis olsun canimHastanede ilk gecemizdi, bebişim kucağımdaydı, bağıra bağıra eşimi uyandırdımsonra hastane binası, sağlamdır diye kendimizi avuttuk. Herkese geçmiş olsun.
bende de suan red yok. biberon da meme de var.Canım ben biberon kullanıyorum biz de çok şükür bir emme reddi olmadı. Philips aventin ki var bende sadece bir anda hepsini vermiyorum arada çekiyorum ağzından ki kolaylığına alışmasın
tuz pirinç denedin mi?Ya kızlar bizim yatak odamızda nem yüzde 70lerde sürekli bu da rutubet anlamına geliyor, nasıl yapsam da nemi düşürsem?
Kaybetmek istemiyorum :) benimki de iriBenimki 37 de döndü ve iri bebek sen düşün, hiç ümidini kaybetme
Evt canim sezeryan oldum valla hiç yatmadım desem yeridir sanırım oyuzden çabuk toparlandımSizin doğum sezeryandı galiba.Öyle hatırlamıyorum Nasıl oldunuz toparlandınız mı?
Cuma günü 12.9 du doktor takip istedi çünkü düşük kilolu tehlike arz edebilir diyor takip istiyorHmm. Sarılık değerine baktırdınız mı hiç. Şimdi nasıl ? Düzeliyor mu?
Aynı durumdayız canım ben deyok kuzum uzulmuyorum. dun zaten yorulmusum , uykusuz ac bilac kalmisim , ne sütü
bir kac gun belki bir kac hafta surer saglik olsun
Amin kuzum cok tesekkur ederim
benimki sipa meme ucunu emmeyi daha bugun ogrendi. ilk gun meme ucunuda biberonuda isiriuordu.
Sutum yok suan ama meme de guzel zaman geciriyor.
Meme reddi olmadi biberonla mama yiyor diye.
ay cok gecmis olsun canim
bende de suan red yok. biberon da meme de var.
sutum daha cabuk gelsin diye sagiyorum bende makinayla ama cok az cikiyor. artar zamanla
peki mamayı ne sıklıkla ne kadar veriyorsun canımCanım ben biberon kullanıyorum biz de çok şükür bir emme reddi olmadı. Philips aventin ki var bende sadece bir anda hepsini vermiyorum arada çekiyorum ağzından ki kolaylığına alışmasın
Ben 3 gün kaldım 20 tane koymuştum evdende istedim 10tane dahaCanım bebek bezi vermiyorlar diye biliyorum. 15-20 adet al bence
Hayırlı olsun canım gozun aydın benimkide aynı baba icerde habire kirpik ve saç çalışmış birtek burnu erkek kardeşim çenesinde gamzesi babam bana benzeyen yeri yokKizlar selamlar,
Dun dogum gerceklesti, bebisime kavustum. Ikimizde saglikliyiz, benim az biraz sezeryan sizisi var tabii. Bebis bana zerre benzemiyor, ayni babasi :) Bir kere girip hakkinizi helal edin cok iyi hamislik yoldasligi yaptiniz demek istedim. Buradan hepinize cok cok tesekkur ederim arkadasliginiz icin. Dogum yapmamis olanlar, hemen olup bitiyor. Dogum yapmis olanlar, sutunuz bol, bebeginiz istahli olsun.
Sevgiler
Aksine senin nazlanman gereken bi donem .O sana getirmesi gerekirken bi de surat asmasi çok ayip. Benimki bazen kalkma der kiyamaz agirlastigimi gorunce, haftasonu kendi hazirlar bize kuymak falan yapar tost yapar özene bözene.Hayat birbirine sirtini dayanabilince yukleri paylasinca tatli ve guzel.Kocamı öldüresim var. Kapsamlı kahvaltı hazırladım tek başıma sırf haftasonu kahvaltılarını seviyor diye. Ama istiyor ki yataktan kalksın 1 saat instagramda gezsin sonra duşuna girsin sonra çıktığında da her şey sıcak ve hazır olsun. Ben sabah 7 olmadan uyanan insanım, istiyor ki 12 ye kadar kahvaltı etmeden onu beklim, sonra da onun istediği şeyleri istediği zamanda sıcacık hazırlim. Yemekler o hazırlanana kadar soğudu diye tüm kahvaltıda ve şu anda surat asıyor. Ki hazırlarken seslendim defalarca ve zaten ben hazırladığım sırada uyanıktı. Ben mi 9 aylık hamileyim o mu anlamıyorum. Bir daha kahvaltı hazırlayan katrenin canına tükürün emi
Hayır bir de daha önce ben senin annen değilim senin karnını doyurmak zorunda değilim diye defalarca kavga etmiş bir insanım. İnsan nasıl idrak edemez bunu hala yaaa
Tahin bense bir işe yaramadı garmastan alıcam lahanayı yap gerçekten ferahlama geliyor bide kalkan kullan sakın göğüs pedi koyma yapışıyoe insanın beynine vuruyor acı,
Kizlar selamlar,
Dun dogum gerceklesti, bebisime kavustum. Ikimizde saglikliyiz, benim az biraz sezeryan sizisi var tabii. Bebis bana zerre benzemiyor, ayni babasi :) Bir kere girip hakkinizi helal edin cok iyi hamislik yoldasligi yaptiniz demek istedim. Buradan hepinize cok cok tesekkur ederim arkadasliginiz icin. Dogum yapmamis olanlar, hemen olup bitiyor. Dogum yapmis olanlar, sutunuz bol, bebeginiz istahli olsun.
Sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?