2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Güya Kasım anneleriyiz, daha kasımın ilk haftasını bitiremeden yaklaşık 80 kişiden doğurmayan 20 küsür kalmış sanırım Kasım sonunu da göremeden hepimiz doğurmuş oluruz Allah sağ salim kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah, doğuran annelere güç sabır versin dertleri acıları hemen geçsin.

Kanada’daki uygulamalardan öğreneceğimiz çok şey var working moms diye bi dizi var, hastasıyım.

Bu arada daha doğum yaptığın sayfaya gelmedim canım ama, gözün aydın olsun, sağlıkla büyüt bebişini

Ya kızlar bizim yatak odamızda nem yüzde 70lerde sürekli bu da rutubet anlamına geliyor, nasıl yapsam da nemi düşürsem?

Duvarlarında falan gözle görülür bir şey var mı
Benim yatak odamın bir duvarı apartman boşluğuna denk geliyor. Boya öncesi astar falan yapmıştık ama yeterli olmadı, nem diğer odalara göre daha yüksek. Tuz lambası kullanıyorum mutlaka başucumuzda.

Canım hayırlı olsun gözün aydın. Verdiğin bilgiler için de teşekkürler :)

Ben de o diziyi seviyorum gerçi konu sonradan pek annelik ile ilgili olmadı daha çok work ağırlıklıydı ama. Hep şey düşünüyordum izlerken adamlarda ne imkanlar var. Bizim nasıl dertlerimiz var onların nasıl

Sağ sütü boşalt ben bosaltmsdim şimdi süt az yetmiyor bebegime .meme ni siyah yeriyle ağzına şok ozaman çok acitmiyor.yara varsada garmastan pomad al sür sizisi geçiyor.ama emzirme öncesi yıka.bikere sürdüm ben acı dindi.
Kızlar göğüsüm taş gibi oldu süt geliyor ama canım baya acıyor emzirirken tahin yağı, gümüş kapak ve lansinoh deniyorum baska öneri var mı

İlk zamanlar iki saatte birdi şimdi günde 5 kez falan gittikçe sayısını düşürüyorum biraz onu gozlemleyerek
Önce emzirip her seferinde sonrasında mama mı veriyorsun sütün arttı mı bu arada aynı günlerden gidiyoruz ben de dokuzuncu gündeyim Annelikte . Bebeğimin emip de sütümün yetmemesi beni çok geriyor

Önce emzirip her seferinde sonrasında mama mı veriyorsun sütün arttı mı bu arada aynı günlerden gidiyoruz ben de dokuzuncu gündeyim Annelikte . Bebeğimin emip de sütümün yetmemesi beni çok geriyor
Evet önce emzirip sonra mama veriyorum, bazen bitiriyor bazen bitirmiyor. Bir de gece yatmadan önce ve sabah kalkınca veriyorum kesinlikle. Sütüm artıyor bence her geçen gün çünkü emerken aktif ses çıkarıyor. Hangi gün doğum yaptım bizimki 28 Ekim doğumlu. Sütün zamanla artar düzenli beslen, su iç, dinlen ve bol bol emzir ancak bunlar sayesinde artar

Ben de 28 ekimde doğum yaptım Sütüm olsa benim oğlum da aktif emiyor ama çişli bezleri çok yetersiz gördüm bugün deneme yapıp. Günde iki kez veriyordum ama artırmalıyım galiba

İyiyiz diyelim iyi olalım. Kasığında şişlik var fıtık mı mesane mi yarın görcez. Sarılığımız da 10.5 tü 3 günlükken. O da yarın belli olacak. İsyan etmek istemiyorum ama yoruldum artık. Endişelenmemeye çalışmaktan.
KV ye değinmek istemiyorum çocukla 2. Gecemiz evde ilk gecemizi geçirdil sabah 7 ye kadar falan uyutmadı. 12 ye kadar süren olan otelden sen tut 7 de çık. Allah'tan yolu karıştırmış da 8 gibi zil çaldı kafayı yedim.
Ay ben hastanedeki gecemizde yastık fırlattım uyansın diye yok yine uyanmadı sonrası malum deprem oldu onun daha ağır tabi uykusu ama bi şekilde uyandırıyorum.
Geçmiş olsun zaten kötü bir olay bide en kötü anda denk gelmiş

Benim minnoş gelmedikçe işsizlikten kendimi kitapların arasında buldum bu kitapları çok ovuyolardi aldım aklinizda bulunsun bkmkitapta çok uygundu fiyatlar D R nin yarışı nerdeyse madem vaktim var e kitap okuyayım dedim

Eklentiler

• IMG_20221106_191650.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 64
Suyun gelmediyse enfeksiyon olmaz gibi geldi ama bebek kese içinde koruma altındadır
Yaptım gitti daha sonrasında sıcak suyada oturdum ama yeterince sancım olmadığı için beklemedeyim hastahaneye gitsem mi diye düşünüyorum. Kocamıda işe yollamadim doğuruyorum deyip arkadaşları arayıp duruyo geldimi bebek diye

Canım yazdım mı bilmiyorum, artık karıştı, gözün aydın, sağlıkla büyüt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…