Aa yok denemedim nasıl yapmak lazım onu?tuz pirinç denedin mi?
Cervidil diye bir tampon yerlestirdiler. yumusamaya ve sancilarimin baslamasina nedne olucakmis.
bazen bir kac saat bazen 24 saat icinde etki edebilirmis.
24 saat sonra etki etmemis olursa yenisini koyuyorlarmis.
eve gonderdiler . sancin artarsa veya suyum fln gelirse gel dediler :)
beyaz sirke, karbonat, kaya tuzu, pirinç canım bunların nasıl kullanılması gerektiğine bi bak internetten iyi geldiği. hep söylenirAa yok denemedim nasıl yapmak lazım onu?
Ya kızlar bizim yatak odamızda nem yüzde 70lerde sürekli bu da rutubet anlamına geliyor, nasıl yapsam da nemi düşürsem?
İlk zamanlar iki saatte birdi şimdi günde 5 kez falan gittikçe sayısını düşürüyorum biraz onu gozlemleyerekAynı durumdayım seninle canım oğlum emiyor ç
Aynı durumdayız canım ben de
peki mamayı ne sıklıkla ne kadar veriyorsun canım
Canım hayırlı olsun gözün aydın. Verdiğin bilgiler için de teşekkürler :)Evet kızlar fırsat bulsam uzun uzun yazacaktım, yeni okuyorum hala sayfam çok@A T L A S çok güzel anlatmış detaylıca. Ben de bahsedeyim biraz:
* depend olmazsa olmaz, koyun bir paketi valizinize, ben evde bile kullandım dönünce.
* gecelik: sadece yandan açılan yeterli değil; göğüs kafesiniz kapalı kaldığı için ten teme temas olmuyor emerken. Komple yakaya kadar açılanlardan alın. O penti’dwn çoğumuzun aldığı gecelik sadece yandan açılıyor, yeterli değil.
* garmastan krem: lansinoh almışsınızdır, ama valizinize bundan da -ne olur ne olmaz- koyun. Bende yoktu.
* emzirme videoları izleyin bol bol. Bebek sadece ucunu tutunca çok yara oluyor. Bende öyle oldu. Hala dertliyim.
* sezeryandan da korkmayın. Ben zangır zangır titredim, aynı Atlas’ın dediği gibi. Ama olup bitiyor, ne acı ne baskı hissettim. Bebeğin sesini duyunca zaten titremem geçti, kendimi kasmışım boşuna.
* bizde kıyafet çok gitti, hastane çıkışı dışında2 yedek takım ve 1 tulumu da kullandık.
* zarf şeklinde zıbınları hemşireler sevmiyor pek, alttan çıtçıtlılar daha işe yarar. Bol olsun yanınızda.
Şimdilik böyle. Aklıma geldikçe yenilerim.
Ben de o diziyi seviyorum gerçi konu sonradan pek annelik ile ilgili olmadı daha çok work ağırlıklıydı ama. Hep şey düşünüyordum izlerken adamlarda ne imkanlar var. Bizim nasıl dertlerimiz var onların nasılKanada’daki uygulamalardan öğreneceğimiz çok şey varworking moms diye bi dizi var, hastasıyım.
Bu arada daha doğum yaptığın sayfaya gelmedim canım ama, gözün aydın olsun, sağlıkla büyüt bebişini
Kızlar göğüsüm taş gibi oldu süt geliyor ama canım baya acıyor emzirirken tahin yağı, gümüş kapak ve lansinoh deniyorum baska öneri var mı
Önce emzirip her seferinde sonrasında mama mı veriyorsun sütün arttı mı bu arada aynı günlerden gidiyoruz ben de dokuzuncu gündeyim Annelikte . Bebeğimin emip de sütümün yetmemesi beni çok geriyorİlk zamanlar iki saatte birdi şimdi günde 5 kez falan gittikçe sayısını düşürüyorum biraz onu gozlemleyerek
Evet önce emzirip sonra mama veriyorum, bazen bitiriyor bazen bitirmiyor. Bir de gece yatmadan önce ve sabah kalkınca veriyorum kesinlikle. Sütüm artıyor bence her geçen gün çünkü emerken aktif ses çıkarıyor. Hangi gün doğum yaptım bizimki 28 Ekim doğumlu. Sütün zamanla artar düzenli beslen, su iç, dinlen ve bol bol emzir ancak bunlar sayesinde artarÖnce emzirip her seferinde sonrasında mama mı veriyorsun sütün arttı mı bu arada aynı günlerden gidiyoruz ben de dokuzuncu gündeyim Annelikte . Bebeğimin emip de sütümün yetmemesi beni çok geriyor
Ben de 28 ekimde doğum yaptımEvet önce emzirip sonra mama veriyorum, bazen bitiriyor bazen bitirmiyor. Bir de gece yatmadan önce ve sabah kalkınca veriyorum kesinlikle. Sütüm artıyor bence her geçen gün çünkü emerken aktif ses çıkarıyor. Hangi gün doğum yaptım bizimki 28 Ekim doğumlu. Sütün zamanla artar düzenli beslen, su iç, dinlen ve bol bol emzir ancak bunlar sayesinde artar
İyiyiz diyelim iyi olalım. Kasığında şişlik var fıtık mı mesane mi yarın görcez. Sarılığımız da 10.5 tü 3 günlükken. O da yarın belli olacak. İsyan etmek istemiyorum ama yoruldum artık. Endişelenmemeye çalışmaktan.Ah bebişim zorluklar çekmişsin ama sağ salim bebişine kavuşmuşsun önemli olan bu. bazen o kadar uğraşsak da bebek yolunu kendi çiziyorkıyamam kuzuma şimdi nasılsınız? Sağlıklı upuzun ömrü olsun inşallah minnoşun.
Canım gözünaydin Allah analı babalı büyütsün
Ay hadi bakalım gününün dolmasına 2 gün kalmış senin de gelmezse suni sancı vereceğini söyledi mi senin doktor.
Ekleyeceğim canımnasıl minnak iyi misiniz? Aklım sendeydi gitti mi kv kişisi
Geçmiş olsunAy ben hastanedeki gecemizde yastık fırlattım uyansın diye yok yine uyanmadısonrası malum deprem oldu onun daha ağır tabi uykusu ama bi şekilde uyandırıyorum.
Aa yok denemedim nasıl yapmak lazım onu?
Yaptım gitti daha sonrasında sıcak suyada oturdum ama yeterince sancım olmadığı için beklemedeyim hastahaneye gitsem mi diye düşünüyorum. Kocamıda işe yollamadim doğuruyorum deyipSuyun gelmediyse enfeksiyon olmaz gibi geldi ama bebek kese içinde koruma altındadır
Kızlarrrrr ben doğurdummmm. Hepinizden Allah razı olsunTek tek cevap veremediğim için kusura bakmayın. Bu arada ben normal doğum yaptım kendimi biraZ toplayım başımdan geçen süreci detaylı şekilde anlatacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?