2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Ben de 28 ekimde doğum yaptım Sütüm olsa benim oğlum da aktif emiyor ama çişli bezleri çok yetersiz gördüm bugün deneme yapıp. Günde iki kez veriyordum ama artırmalıyım galiba
Aa ne güzel aynı gün doğmuşlar. Evet süt tam oturana kadar destekleyeceğiz artık yapacak bir şey yok. Ben her bez açışımda kaka yapmış oluyor çoğunlukla, huzurlu ve uyuyor sürekli seninki de huzurlu ve bez sayımı iyiyse doyuyordur öteki türlü beslenmeyi arttır

Duvarda lekeler vardı, geçen sene çamaşır suyu vs ile sildik geçti çok az bir yerinde var. Tuz lambasına bakacağım ben de

Benim ilk hamileliğimde nişandan 3gun sonra doğum oldu 2.cide sabah nisan geldi gece doğum oldu. Bundada öyle olur belki diye düşündüm henüz hastahaneye gitmedim birazdan gitmeyi düşünüyorum bakalım

Benim ilk hamileliğimde nişandan 3gun sonra doğum oldu 2.cide sabah nisan geldi gece doğum oldu. Bundada öyle olur belki diye düşündüm henüz hastahaneye gitmedim birazdan gitmeyi düşünüyorum bakalım
Kolay bir doğumun olur inşallah, sağlıkla sıhhatle gelsin bebeğin ondan sonra sana ve bana 3 çocuklu hayatta kolaylıklar diliyorum

Doğurmak için herşeyi deniyoruz artık

Canım nişan dediğin açık kahve 1-2 damla bişeyse nişan değilmiş o doktor öyle dedi bana gerçi sen daha önce doğum yapmışsın bilirsin
Kolay doğumun olsun inşallah haberdar et bizi

Kaka bizde de nerdeyse her alt değiştirmede oluyor ama önemli olan çişli bez sayısıymış sanırım. Çoğunlukla uyuyor bu sıralar akşam saatlerinde 9 gibi mızmızlığa başlayıp şöyle 1 e kadar huysuzluk ediyor sonra uyuyor. Daha çok değişecek tabii düzenleri. Mamadan kurtulamamaktan korkuyorum sanki verdikçe hep ona mecbur kalacağım diye düşünüyorum

Yarın eczsneden alacağım bi onu denemedim o işe yarayacak inşallah ben ilk günden emzik verdim salak gibi

Kızlar yeni bir deneyim güncellendi benimki altı açıldığında çok ağlıyor elim ayağıma dolaşıyor o yüzden bibs emzik vermiştim tuttu uyurkende ağzındaydı düşürüyor ağlıyordu ama emzirirken kocaman acıyordu ağzını bibs uzun olduğu içn tombul yeri memeyi ağzına almış gibi oluyordu ben onu düşürüyor ağzında diyr küçük yenidoğan emziği verdim salak gibi işte ondan sonra minik emmeye başladı illaki kullanacağım diyenler olursa bibs kullanın ben şu memeleri kıvama getirdikten sonra başlayacağım bu arada bibstr yenidoğan ama kafasından.büyük durması beni yanılttı o yğzden resmen kendi topuğuma sıkmış oldum

Merhabalar bir şey aklıma takıldı 37. Haftadan sonra alttan muayeneyi her kontrolde yapmıyor mu doktorlar. Önceki gebeliğimde doktor her gittiğmde yapmıştı doğumu da tetiklemek için ama bu seferki doktorum bakmadı neden ki

Çiş göstergesi var mı kullandığın bezde? Bende genelde çiş göstergesi dolu oluyor o şekilde anlamak kolay oluyor. Ben oğlumda da ilk kırk gün mama destekli gittim sonra vermedim çünkü yetiyordu. Hatta 5. Ayda kilo alımı azdı tekrar başladık ama o istemedi ağzına bile sürmedi yani tabii çocuktan çocuğa değişir ama sen bol bol emzir onu takviye olarak ver sadece emin ol bir yerden sonra ihtiyacın kalmayacaktır inşallah

tesekkur ederim canim
Spicelover Canım çok zor bir doğum olmuş geçmiş olsun öncelikle. Hayırlı uğurlu olsun bebişin ömrü bahtı güzel olsun
Amin kuzum, butun bebislerin saglikli bir omru olsun insallah
hersey dizilerde ki gibi degil tabikide

İnşallah canım çok teşekkür ederim bebeğim güzel emiyor ama içinde bir şey bulamayınca sert emzirmeyi bırakıp emziği dönüştürüyor memeyi. Biz göstergesine hiç bakmadım ama hafif bir sarılık görünce anlıyordum çiş olduğunu bugün hiç göremedim. Geceden beri hiç mama vermemiştim sarılığı yeni atlatıyor diye korktum biraz önce mama verdim. Senin söyledğine göre biz daha çok yeniyiz gerçekten inşallah dediğin gibi sütüm gelir. Sağınca insanın moralı bozuluyor

Kızlar bugün gümüş kapak kullanmaya başladım meme ucu nemlensin diye bu kapak damla damla süt akıtmaya başladı mememden sizde de oldu mu kapağı kaldırıyorum ucunda süt damlası duruyo siliyorum yine var.

Duvarda lekeler vardı, geçen sene çamaşır suyu vs ile sildik geçti çok az bir yerinde var. Tuz lambasına bakacağım ben de

İmkan varsa rutubet ve küf önleyici astar boyalar var. Normalde baya başarılı. Bizim apartman boşluğu olması sebebiyle etkisini tam alamadık ama en azından ilk halinden kat kat iyi

Bezdr ilk günler siyah kaka yaptık fakat çiş azdı 1 haftalıkken doktara gitgimizde sarılık artmıştı mama ya başlamıştım iki gün önceden sarılık hissettiğimde ona rağmen 14 çıkmıştı geçen haftadan beri emzirip uzun uzun mama veriyorum bı sure devam edicem böyle sütüm yetene kadar tek başına.sende ver bişey olmaz merak etme .sadece ilk önce emzir dalmisken mama ver.onemli olan sağlığı sonra memeye döner

Sağma ile bebeğin çekişi aynı değil üzme bu yüzden kendini sütün etkilenir. Sen sütünü arttıracak şeyleri yap dediğim gibi. Yeşillik, tahin, su en çok süt arttıran besinler bir de damla da al bestlak ı o da çok etki ediyor süt arttırmaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…