2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Ben de bugün başladım canım. Bende olmadı. Ama daha önce de söylemiştim ben emzirirken de benim mememden bir damla bile süt dışarı damlamiyor. Milletin üstü başı ıslanır bende hiç olmadı. Seninki de normaldir heralde. Sütün gelmeye başladı demek ki. Burada da yazanlar olmuştu sanki doğumdan önce sütü gelenler.

Ay inşallah bir avazda doğurursun merakla bekliyorum

Ben de kullanıyorum bir haftadır falan ben de hiç süt gelmedi ben hiç ama meme ucu masajı vs yapmadım azcık huylanıyorum öyle şeylerden. Hiç de sıkıp bakmadım süt var mı yok mu diye

Ahhh şimdi okudum, çok geçmiş olsun be canım. Şu an iyi misiniz? Bebişin de sen de toparlarsın en kısa zamanda. Benim bebek kilosu da çatı da müsaitken sezeryan denmesinin nedeni de buydu. Kanala girmiyordu, yüzü de girişe göre tersti, yani kafatasıyla gelmiyor, yüzü takılır giremez demişti doktor.
Denenmiş oldu senin durumunda, sonuç olarak sağlıkla yan yana olmak önemliydi. Ve öylesiniz Çok şükür.

Benim ara ara geceleri sütüm geliyordu gün içinde olmuyordu kapağı takınca kendi kendine sütü çekti bana ilginç geldi
Ben de kullanıyorum bir haftadır falan ben de hiç süt gelmedi ben hiç ama meme ucu masajı vs yapmadım azcık huylanıyorum öyle şeylerden. Hiç de sıkıp bakmadım süt var mı yok mu diye
Ben de oksitosin salgilasin diye meme ucu masajı yapıyorum her gece yapıyordum doktorum günde üç kez yap dedi gelsin diye uğraşıyoruz işte

Kizlar artık bebeğim 10gunluk oldu. 10gunu hep sütüm yetiyor mu sorusuyla geçirdim. İlk 3gun sütüm gelmedi siringayla mama verdim çok zorlandım mamanın çoğu ağzından dışarı akıyordu.simdi mamayı azalttım günde 2-3ogun veriyorum iyi mi yapıyorum diye hep sorguluyorum. Yarın tartilacak tekrar doktor günlük ortalama 30-40gr alması lazımmış.

Artık buraya da pek giremiyorum, eskiden tüm msjlari tek tek okurdum her 2saatte bebeği uyandır emzir geri uyut çok zor bı düzen. En zoru da uyandiramamak. Uyanmayinca emmiyor. Şimdiden gazı başladı sanki 40indan sonra ne olur hiç düşünmek istemiyorum

Nstde sanci cikmadiktn sonra benimki de yapmiyo. Muhtemelen oncesinde zaten normal dogum yaptigim icin cati konrolune ihtiyac duymuyo. Alttan muayenede dogumu tetikleme ihtimaline karsi da sanci görmedikçe bakmayalim dedi bnm.dr

Kolay bir doğumun olur inşallah, sağlıkla sıhhatle gelsin bebeğin ondan sonra sana ve bana 3 çocuklu hayatta kolaylıklar diliyorum
Amin canim amin ay sağlıkla doğurup şu doğumu atlatalımda inan sonrasını düşünmüyorum şimdilik tabi gittim muayene oldum açılmam yok sancılarım düzensiz. Yeminle gittiğime bin pişman oldum o çatal anılarımı canlandırdı ve bir hastanın bebeğinin kalbi durmuştu o ağladi bende onla ağladim çok kötü oldum yaa

Iki gundur bebenin hareketleri azalmisti degismisti. Bugun randevum vardi. Kafasini kanala sokmaya baslamis. Kilo da almamis 5gundur. Crs kontrole cagirdi sabah erkenden gel sancin cikarsa acilmaya bakcam acilman basladiysa yatis veririm o gun dedi. Sanki bana acik acik demese de crsya dogumu baslatacak durumda olacagimi dusunuyo. Bi stres basti beni

Canım nişan dediğin açık kahve 1-2 damla bişeyse nişan değilmiş o doktor öyle dedi bana gerçi sen daha önce doğum yapmışsın bilirsin
Kolay doğumun olsun inşallah haberdar et bizi
Ya zaten öncekilere benzemiyodu bu peçeteyi dolduracak kadar geldi bende emin olamadım ama bana nişan değil demediler neymiş peki? Eve döndüm şuanlık evde beklicem

Ay inşallah bir avazda doğurursun merakla bekliyorum
2doğuma bağlı olan açıklık var sadece henüz aktif açıklık yok heran herşey olabilir dedi sancılarım düzensiz çıktı. Boşu boşuna gidip o atmosferi soluyuo psikolojimi bozup geldim yaa. Amin canim amiiiinn Rabbim hepimize çok çok çok kolay doğumlar nasip eylesin

Benim bebeğiminde sarılığı 14 çıktı, ara ara takip edicez 3 günde 100 gr aldığı için doktor mamaya gerek görmedi, ama benim hep aklımda acaba versem daha kolay atar mı? Var. Doktorda yarım saat emmeli diyor bizim ki düzensiz bazen 10 bazen 20 dk.emiyor sık sık emzirmeye çalışıyorum bir de memede uyumaya alıştı

Hayırlısı olsun inşallah
Bende bugün çok az hissettim Salı günü kontrol var bakalım

Hadi bir avazda kurtul inşallah

Ben kahverengi halkayı olduğu gibi vermeye çalışıyorum ama yok, yine de ucu tutuyor anladığım kadarıyla. Çok acıtıyor çünkü. Kremler iyi gelse de bu yüzden iyileşemiyor bir türlü.

Canım benimki de seviyor memede durmayı. Biraz temas halinde bırakıyorum uyumaya, sonra koyuyorum yatağa. İyi doymuşsa idare ediyoruz, uyuyor güzel.

Bu arada doğum hikayen harikaymış, geç okudum, keyifle okudum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…