2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Kızlar benim göğüsler şiştikçe şişti acıyor, elektrikli pompa da aldık, bugün sağmaya başladım ama yok yine şişiyor, sert hep. Koltuk altlarımda kitleler çıktı sert sert ne yapabilirim başka bu durumda?

11K sende nedir durumlar?

Reactions: 11K

Çok geçmiş olsun canım. Umarım kolaylıkla atlatır bu durumu.

Canım sabun ve sıcak su ile masaj yap ve sağ duşta, yarın daha kötü olursa mutlaka doktora söyle ve ilaç al bebiş emdikten sonra da sık sık sağ

Canım benimki de seviyor memede durmayı. Biraz temas halinde bırakıyorum uyumaya, sonra koyuyorum yatağa. İyi doymuşsa idare ediyoruz, uyuyor güzel.

Bu arada doğum hikayen harikaymış, geç okudum, keyifle okudum
Umarım bebeğimi o şekilde keyifle büyütürüm inşallah Şimdi mama yaptım kaşık biberonla onu verdim yavrum aç galiba keyifle yedi. Ama fazla vermedim bir kaç kaşık verdim sadece bi de böyle deneyeceğim.

Tam da dediğin gibi yapıyorum şu anda süte mama katkısı olmadan bu ilk ay geçmeyecek besbelli çok teşekkürler

5 günde 150 g almıştı ver dedi mama doktor.bende veriyorum sabah kontrolü var ins duzelmistir sarılık gerce biraz rengi kendine geldi.benumkide uykuya geçiyor memede 20 dakika emzirip iki memedede bazen bu 1 saati geçiyor uyandırma çalışması yapıyor ara ara eşime verip sonra aranirsaki hep aranıyor çok nadir aranmadigi ozaman mama yapıyorum 40 50 60 cc

Aynı gün doğurmuşuz canım. Gözün aydın. Sağlıkla büyüt

Senin de bebiş hayırlı olsun canım. Ben de aynı sorunu yaşıyorum belki tecrübeli anneler cevap verir.

İlk günler güzel tutturuyordum mememi. Şimdi biraz ucu yara gibi oldu kremler çok işe yaramıyor bebek de memeyi artık tutmak istemiyor gibi. Kaşık biberonla gayet güzel içiyor ama memede sıkılıyor. Asıl sorun tüm gün sağmak zorunda kalıyorum tekrar doluyor süt. Bebeğin ihtiyacına göre salgılayıp ne zaman oturacak çok yoruldum. Taş gibi oluyor sağıyorum tekrar aynı döngü. Sütün gelmesi tek başına yeterli değilmiş

ben 40+ yım doktora ağzımla söylememe rağmen kaç kez bakmadı ilk defa dün bakmıştı, yani bakmıyorlar Alttan muayene doğumu tetiklediği için özel durumlarda gerekli görürse yapıyorlar

koltuk altında kitle çıkması bazen süt bezlerine bazen meme kanserine neden olur Allah'ım esirgesin bence hemen bir muayene olun

Sicak suda sabunla ovala yumusat ben öyle yapmıştım sık sık yaparsan daha yumuşak olur.korma bezeler süt dolu tıkalı kanal varsa ondandır.pompa açar o tıkalı kanalları.

Kizlar ruh halimde sinirlilik olustu.Aslindw bebekle ilgili stresim yok cok sukur bedenen de iyiyim ama bi sinir , hareketlere giciklanma oluyo napsam ki ya cevremi kirmak istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…