- 27 Nisan 2022
- 1.468
- 1.755
- 53
- 40
İyiyiz diyelim iyi olalım. Kasığında şişlik var fıtık mı mesane mi yarın görcez. Sarılığımız da 10.5 tü 3 günlükken. O da yarın belli olacak. İsyan etmek istemiyorum ama yoruldum artık. Endişelenmemeye çalışmaktan.
KV ye değinmek istemiyorum çocukla 2. Gecemiz evde ilk gecemizi geçirdil sabah 7 ye kadar falan uyutmadı. 12 ye kadar süren olan otelden sen tut 7 de çık. Allah'tan yolu karıştırmış da 8 gibi zil çaldı kafayı yedim.
Geçmiş olsunzaten kötü bir olay bide en kötü anda denk gelmiş
Canım sabun ve sıcak su ile masaj yap ve sağ duşta, yarın daha kötü olursa mutlaka doktora söyle ve ilaç al bebiş emdikten sonra da sık sık sağKızlar benim göğüsler şiştikçe şiştiacıyor, elektrikli pompa da aldık, bugün sağmaya başladım ama yok yine şişiyor, sert hep. Koltuk altlarımda kitleler çıktı sert sert ne yapabilirim başka bu durumda?
11K sende nedir durumlar?
Umarım bebeğimi o şekilde keyifle büyütürüm inşallahCanım benimki de seviyor memede durmayı. Biraz temas halinde bırakıyorum uyumaya, sonra koyuyorum yatağa. İyi doymuşsa idare ediyoruz, uyuyor güzel.
Bu arada doğum hikayen harikaymış, geç okudum, keyifle okudum
Canım sabun ve sıcak su ile masaj yap ve sağ duşta, yarın daha kötü olursa mutlaka doktora söyle ve ilaç al bebiş emdikten sonra da sık sık sağ
Tam da dediğin gibi yapıyorum şu anda süte mama katkısı olmadan bu ilk ay geçmeyecek besbelli çok teşekkürlerBezdr ilk günler siyah kaka yaptık fakat çiş azdı 1 haftalıkken doktara gitgimizde sarılık artmıştı mama ya başlamıştım iki gün önceden sarılık hissettiğimde ona rağmen 14 çıkmıştı geçen haftadan beri emzirip uzun uzun mama veriyorum bı sure devam edicem böyle sütüm yetene kadar tek başına.sende ver bişey olmaz merak etme .sadece ilk önce emzir dalmisken mama ver.onemli olan sağlığı sonra memeye döner
5 günde 150 g almıştı ver dedi mama doktor.bende veriyorum sabah kontrolü var ins duzelmistir sarılık gerce biraz rengi kendine geldi.benumkide uykuya geçiyor memede 20 dakika emzirip iki memedede bazen bu 1 saati geçiyor uyandırma çalışması yapıyor ara ara eşime verip sonra aranirsaki hep aranıyor çok nadir aranmadigi ozaman mama yapıyorum 40 50 60 ccBenim bebeğiminde sarılığı 14 çıktı, ara ara takip edicez 3 günde 100 gr aldığı için doktor mamaya gerek görmedi, ama benim hep aklımda acaba versem daha kolay atar mı? Var. Doktorda yarım saat emmeli diyor bizim ki düzensiz bazen 10 bazen 20 dk.emiyor sık sık emzirmeye çalışıyorum bir de memede uyumaya alıştı
Aynı gün doğurmuşuz canım. Gözün aydın. Sağlıkla büyüt
Senin de bebiş hayırlı olsun canım. Ben de aynı sorunu yaşıyorum belki tecrübeli anneler cevap verir.Kızlar benim göğüsler şiştikçe şiştiacıyor, elektrikli pompa da aldık, bugün sağmaya başladım ama yok yine şişiyor, sert hep. Koltuk altlarımda kitleler çıktı sert sert ne yapabilirim başka bu durumda?
Hadi sağlıkla gelsin inşallah bebişinHepinize merhaba kızlar, bugun altıbucukta doğuma giricemdualarınızı eksik etmeyin olur mu coook heyecanlıyım Allah'ım sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
ben 40+ yım doktora ağzımla söylememe rağmen kaç kez bakmadı ilk defa dün bakmıştı, yani bakmıyorlar Alttan muayene doğumu tetiklediği için özel durumlarda gerekli görürse yapıyorlarMerhabalar bir şey aklıma takıldı 37. Haftadan sonra alttan muayeneyi her kontrolde yapmıyor mu doktorlar. Önceki gebeliğimde doktor her gittiğmde yapmıştı doğumu da tetiklemek için ama bu seferki doktorum bakmadı neden ki
Saglikla kavuş insallahHepinize merhaba kızlar, bugun altıbucukta doğuma giricemdualarınızı eksik etmeyin olur mu coook heyecanlıyım Allah'ım sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
koltuk altında kitle çıkması bazen süt bezlerine bazen meme kanserine neden olur Allah'ım esirgesin bence hemen bir muayene olunKızlar benim göğüsler şiştikçe şiştiacıyor, elektrikli pompa da aldık, bugün sağmaya başladım ama yok yine şişiyor, sert hep. Koltuk altlarımda kitleler çıktı sert sert ne yapabilirim başka bu durumda?
Hepinize merhaba kızlar, bugun altıbucukta doğuma giricemdualarınızı eksik etmeyin olur mu coook heyecanlıyım Allah'ım sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Sicak suda sabunla ovala yumusat ben öyle yapmıştım sık sık yaparsan daha yumuşak olur.korma bezeler süt dolu tıkalı kanal varsa ondandır.pompa açar o tıkalı kanalları.Kızlar benim göğüsler şiştikçe şiştiacıyor, elektrikli pompa da aldık, bugün sağmaya başladım ama yok yine şişiyor, sert hep. Koltuk altlarımda kitleler çıktı sert sert ne yapabilirim başka bu durumda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?