2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Hepinize merhaba kızlar, bugun altıbucukta doğuma giricem dualarınızı eksik etmeyin olur mu coook heyecanlıyım Allah'ım sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Hayırlı sağlıklı doğumlar olsun ben de bugün doğuma gidiyorum dua beklerim hanımlar

Yerim sizi yer
Hayırlı uğurlu olsun

Bebekle mücadeleye devam çok bakamıyorum kuzum

Kahve içmeyi ihmal etme baş ağrısı dönmesi çok oluyor hurma Dereotu bestlak damla havuç süt arttırıyor badem fındık cevizde

Balık ve omega 3 te strese iyi geliyor
Öpüyorum ikinizide

Sana da geçmiş olsun o vakit benimki memeyi hep ucundan kavradığından yara yapıyor.

Kuzum ilk önce güzel bir duşa gir duşta göğüslerine güzelce masaj yap kanalları aç
Sıcak suyun altında ondan sonra ekektrkli pompayla sağarken göğsünü sık masaj yap kanalları aç sertliği yumuşat csnın yanacak ama rahatlıcaksın ondan sonra ben buzluğa beyaz lahana yaprağı koydum o soğuyunca da en az 15 göğsümde beklettim o sıcacık olan göğüsü öyle bir rahatlatıyorki acıyı cekip alıyor sanki göğüs yarası içinde bugün bunu alıcsm bende başka birşey işe yaramadı

Birazcık yorucu gözleeine bakınca her şeye değer olduğunu anladığın bir hayat olacsk inşallah

Canım o gümüş kapağı geçen gün ben de kullanayım dedim aynı şekilde çıkarırken baktımki bendende süt gelmiş damla damla o yüzden bir daha takmadım çünkü o ilk sütü bebeğin içmesi lazım bebeğe çok yararı var o yüzden doğum yapana kadar en azından kantoron yağı sürüp göğüs pedi koyabilirsin ben öyle yapıyorum. Onunda çok faydası oluyo diyolar.

Evet canım öyleymiş kolostrum sütünü ziyan etmemek gerekiyormuş lanolin şurup göğüs pedi koydum gece.

Kaç +kaçsın canım

Günaydınn ben de o psikolojideyim ya dün hafif hafif kasılmalar başladı gece sancilanirim diye tuvaleti falan temizledim evi toparladım iki dk yerimde durmuyorum ama ne yaptığim da belli değil. Leğen kemigim sızlıyor dünden beri kafasıyla yerini hazırlıyormus

Hayırlı sabahlar kızlar benim dünden ara ara kahverengi gelen akıntım bugün kırmızıya döndü sanırım nışan tamamen söküldü. Kasılmalarım var ama yetersiz

Hayırlı sabahlar kızlar benim dünden ara ara kahverengi gelen akıntım bugün kırmızıya döndü sanırım nışan tamamen söküldü. Kasılmalarım var ama yetersiz
Canım bir kontrole git istersen belki kasilmalar yeterlidir senin acı eşiğin yüksektir. Kanama olursa direkt gel dedi çünkü doktorum önemli demek ki.

Hic senaryo olusturmq bence ben oyle yapiyorum. Bebegij yapisi senin fiziki yapin psikolojin her seyi sekillendirecek belki zor belki cok kolay olacak. Kimsenin tecrubesi kimseye benzemez.Yasayip horulecek.

Ben bugun 37+1'im kizlar calisamaz raporu alicam hem de muayene olurum sanirim bakalim bebek bas asagi mi bas yukari mi :)) En azindan dogacak olsa simdi prematurelikten cikmjs oluyo ona seviniyorum. Allah kalanlarimiza yardim etsin, dogum yapanlara da saglikla buyutebilmek nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…