2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Canim ilk dogumla sonrakiler benzemeyebilirmis , sen gozuk bence yine de
Dün doktorda öyle dedi 3. Olduğu için hızlı açılma olabilir dedi ama kasilmam bı düzenli geliyo bı kesiliyor yeterli değil diye düşündüm. Olmadı hastahaneye giderim yeterli açılmam yoksa yürüyüşe çıkarım

Yeter ki emsin canım ilk kırk gün biraz keyiflerini bekleyeceğiz seni emerken kendine rahat ortam sağla yaslandığın yerde gözünü kapa uyumaya çalış ben öyle yaptım birkaç gün

Kızzzlllaarrr biz kızımla eve geldiiikkk
Cuma kasılmalarım artınca planlanandan 1 saat erken doğuma girdik kızlar. Çok heyecanlandım, ameliyathanede titredim resmen. Ama kızımı görünce hepsi sona erdi. Odaya gelip kızımı kucağıma verdikleri anda ilaçların etkisindeydim hala ama kızımı öpmelere doyamadım. Hayatımın en güzel anıydı kesinlikle. Ufak bir sarılık riski atlattık. 1 gece mavi ışık aldı. Şimdi iyi çok şükür. Sezeryan olduğu için henüz sütüm gelmedi. Bol bol emziiriyorum. Emzirme çayı ve damlası içiyorum. Süt yapan yiyeceklere ağırlık verdim. Dikişler hala acıyor. Tuvalete gitmek bile zor geliyor. Gece uykular bölük pörçük ama kızımın bir bakışı herşeye bedel

Kızlaarrr ya suyum ya nişanım geldi kanlı şimdi,çok heyecanlandımm ama sancım yokk ve panik oldum evde tekim
Canım ne yaptın

Hayirlisi canim. Benim duzenli sanci olmasin aman henuz erken ama olsa bile şu an normal dogum olmaz cunki bebito bas asagi degil
Sen ne yaptın canım qrttı mı sancın

Evdeyim hala sancım yok gitti
Vaktinde gelir inşallah minik

Sağol canım, doğru hatırlıyorsun eve geldik bile kızımla

Kim demiş doğurmadı diye doğurdum eve vile geldim

Gözünüz aydın canım bol sütlü bol cennet kokulu günler olsun

Tecrübeli annelere sorum var, hala karnım şiş ve sancılarım var. Ağrı kesici içiyorum ama yapabileceğim ekstra bişey var mı

Oy maşallah canım benim gözünaydin Allah analı babalı büyütsün Minnak prensesi bilgileri yazar mısın ekliyim tabloya

Aynısı canım günaydın yazamıyorum ya sürekli aglama hali emecem sömürdü valla sabah 6 da içim gectı gece boyu ayaktayım

Hayırlı sağlıklı doğumlar olsun ben de bugün doğuma gidiyorum dua beklerim hanımlar
Sağlıkla gelsin bebeğin canım
Hadi sağlıkla gelsin inşallah hiç korkma çok güzel olacak her şey minik prensesinle
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün

Canım kendine kiloyu stres yapma benim oğlum prematüre idi çok güçsüzdü eve geldikten ilk bir ay sonra yalnızca 40 gram almıştı sadece emerek. Gelişimsel pediatrist gayet güzel dedi mama bile vermedi. Sonra güçlendikçe kilo alımı da yavaş yavaş normal tempoya döndü. Mama verme demiyorum sakın yanlış anlama emzirmeyi bırakma demek istiyorum. Bir de kilo alımını stres konusu yapma. Büyür annesi sen merak etme

18 Kasım da doğum canım benim

Canım herşey çok güzel olacak inşallah :)

Çok sevindim gözün aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah canım

Umarım kolay sağlıklı bir doğumun olur çabucak toparlanırsın canım. Bundan sonrası yer yer zor ama çok güzel olacak merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…