Yok canım haber vermedim öğlen gidicem inşaAllah kontroleSenin durum eli kulaginda canim. Peki doktora haber verdin mi ?
Canim ilk dogumla sonrakiler benzemeyebilirmis , sen gozuk bence yine deHiç yüksek değil acı eşiğim. diğer doğumlarım çok sancılı geçti. Ama gidicem yine inşaAllah polikliniğe
Dün doktorda öyle dedi 3. Olduğu için hızlı açılma olabilir dedi ama kasilmam bı düzenli geliyo bı kesiliyor yeterli değil diye düşündüm. Olmadı hastahaneye giderim yeterli açılmam yoksa yürüyüşe çıkarımCanim ilk dogumla sonrakiler benzemeyebilirmis , sen gozuk bence yine de
Yeter ki emsin canım ilk kırk gün biraz keyiflerini bekleyeceğiz seni emerken kendine rahat ortam sağla yaslandığın yerde gözünü kapa uyumaya çalış ben öyle yaptım birkaç günKızlar sayfaya bile giremez oldum. Benim kızım hiç uyumuyorSürekli meme emmek istiyor. Memeden çektiğim an basıyor çığlığı napacağımı şaşırdım. Yenidoğan bebek 20 saat uyur derler benim kızım 20 saat uyanık duruyor
Canım ne yaptınKızlaarrr ya suyum ya nişanım geldi kanlı şimdi,çok heyecanlandımm ama sancım yokk ve panik oldum evde tekim
Sen ne yaptın canım qrttı mı sancınHayirlisi canim. Benim duzenli sanci olmasin aman henuz erken ama olsa bile şu an normal dogum olmaz cunki bebito bas asagi degil
Vaktinde gelir inşallah minikEvdeyim halasancım yok gitti
Sağol canım, doğru hatırlıyorsun eve geldik bile kızımlaEe su değil demişlerdi senden gelen akıntıyaay noldu nasıl oldu anlamadım bir anda sağlıkka kucağına almak nasip olsun atlascım, seni merak ediyoruz
Ben varım 36+4üm bugünsen de biraz erken doğurursan bn kesin sona kalırım
P pembeumutyildizi kuzum sen de doğum yapacaktın sanki bugün yanlış mı hatırlıyorum? İyi olunca kendinden haber et lütfen
Evaante cim doğuracak arkadaşlar için etiketliyorum seni her ihtimale karşın
Kim demiş doğurmadı diye doğurdum eve vile geldimHala doğurmayanların listesini çıkardım(Ben dahil)
@Spicelover
@mauve
P pembeumutyildizi
S Sudee2323
@LoBeLYa
@adehussG
@Mamacitaa
@sirinlers
@Kararliii
@kzlrgn05
@Mekap
@TheSweetWitch
@benimadimumut
@BirEfsanEmine
@kgm
@Emine1990
@calikusu_ist
@CnnTncrr
@navicula
@Peterpanik
@karakalem340
@NurSu-14Ocak
pr3nses21
A Anksiyeteli
@Pigment
@Canacanan
@jasminnnn
@ezgi0071
@simgem35
@MaviNAZLI
@Katre_g
virginiastat
Aralarında planlı sezaryenleri bekleyenler var. Kalanlar da normal doğumu bekliyor.
@uykusuzuykulu canım gözünaydın doğum yapmışsın ama tablodaki bilgileri müsait olduğunda iletir misin?
Gözünüz aydın canım bol sütlü bol cennet kokulu günler olsunKızzzlllaarrr biz kızımla eve geldiiikkk
Cuma kasılmalarım artınca planlanandan 1 saat erken doğuma girdik kızlar. Çok heyecanlandım, ameliyathanede titredim resmen. Ama kızımı görünce hepsi sona erdi. Odaya gelip kızımı kucağıma verdikleri anda ilaçların etkisindeydim hala ama kızımı öpmelere doyamadım. Hayatımın en güzel anıydı kesinlikle. Ufak bir sarılık riski atlattık. 1 gece mavi ışık aldı. Şimdi iyi çok şükür. Sezeryan olduğu için henüz sütüm gelmedi. Bol bol emziiriyorum. Emzirme çayı ve damlası içiyorum. Süt yapan yiyeceklere ağırlık verdim. Dikişler hala acıyor. Tuvalete gitmek bile zor geliyor. Gece uykular bölük pörçük ama kızımın bir bakışı herşeye bedel
Amin canım çok sağolGözünüz aydın canım bol sütlü bol cennet kokulu günler olsun
Oy maşallah canım benim gözünaydinCanım ne yaptın
Sen ne yaptın canım qrttı mı sancın
Vaktinde gelir inşallah minik
Sağol canım, doğru hatırlıyorsun eve geldik bile kızımla
Kim demiş doğurmadı diye doğurdum eve vile geldim
Aynısı canım günaydın yazamıyorum yaKızlar sayfaya bile giremez oldum. Benim kızım hiç uyumuyorSürekli meme emmek istiyor. Memeden çektiğim an basıyor çığlığı napacağımı şaşırdım. Yenidoğan bebek 20 saat uyur derler benim kızım 20 saat uyanık duruyor
Tecrübeli annelere sorum var, hala karnım şiş ve sancılarım var. Ağrı kesici içiyorum ama yapabileceğim ekstra bişey var mı
Sağlıkla gelsin bebeğin canımHayırlı sağlıklı doğumlar olsun ben de bugün doğuma gidiyorum dua beklerim hanımlar
Hadi sağlıkla gelsin inşallah hiç korkma çok güzel olacak her şey minik prensesinleGünaydın kızlaaarbugün anestezi kontrolü var yarın da Güneş'im doğacak bir gün kaldığına inanamıyorum zaman o kadar çabuk geçti ki hem heyecanlıyım hem de korkuyorum bakalım nasıl olacak bundan sonraki hayatım
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsünKızzzlllaarrr biz kızımla eve geldiiikkk
Cuma kasılmalarım artınca planlanandan 1 saat erken doğuma girdik kızlar. Çok heyecanlandım, ameliyathanede titredim resmen. Ama kızımı görünce hepsi sona erdi. Odaya gelip kızımı kucağıma verdikleri anda ilaçların etkisindeydim hala ama kızımı öpmelere doyamadım. Hayatımın en güzel anıydı kesinlikle. Ufak bir sarılık riski atlattık. 1 gece mavi ışık aldı. Şimdi iyi çok şükür. Sezeryan olduğu için henüz sütüm gelmedi. Bol bol emziiriyorum. Emzirme çayı ve damlası içiyorum. Süt yapan yiyeceklere ağırlık verdim. Dikişler hala acıyor. Tuvalete gitmek bile zor geliyor. Gece uykular bölük pörçük ama kızımın bir bakışı herşeye bedel
Canım kendine kiloyu stres yapma benim oğlum prematüre idi çok güçsüzdü eve geldikten ilk bir ay sonra yalnızca 40 gram almıştı sadece emerek. Gelişimsel pediatrist gayet güzel dedi mama bile vermedi. Sonra güçlendikçe kilo alımı da yavaş yavaş normal tempoya döndü. Mama verme demiyorum sakın yanlış anlama emzirmeyi bırakma demek istiyorum. Bir de kilo alımını stres konusu yapma. Büyür annesi sen merak etmeKizlar artık bebeğim 10gunluk oldu. 10gunu hep sütüm yetiyor mu sorusuyla geçirdim. İlk 3gun sütüm gelmedi siringayla mama verdim çok zorlandım mamanın çoğu ağzından dışarı akıyordu.simdi mamayı azalttım günde 2-3ogun veriyorum iyi mi yapıyorum diye hep sorguluyorum. Yarın tartilacak tekrar doktor günlük ortalama 30-40gr alması lazımmış.
18 Kasım da doğum canım benimHala doğurmayanların listesini çıkardım(Ben dahil)
@Spicelover
@mauve
P pembeumutyildizi
S Sudee2323
@LoBeLYa
@adehussG
@Mamacitaa
@sirinlers
@Kararliii
@kzlrgn05
@Mekap
@TheSweetWitch
@benimadimumut
@BirEfsanEmine
@kgm
@Emine1990
@calikusu_ist
@CnnTncrr
@navicula
@Peterpanik
@karakalem340
@NurSu-14Ocak
pr3nses21
A Anksiyeteli
@Pigment
@Canacanan
@jasminnnn
@ezgi0071
@simgem35
@MaviNAZLI
@Katre_g
virginiastat
Aralarında planlı sezaryenleri bekleyenler var. Kalanlar da normal doğumu bekliyor.
@uykusuzuykulu canım gözünaydın doğum yapmışsın ama tablodaki bilgileri müsait olduğunda iletir misin?
Canım herşey çok güzel olacak inşallah :)Günaydın kızlaaarbugün anestezi kontrolü var yarın da Güneş'im doğacak bir gün kaldığına inanamıyorum zaman o kadar çabuk geçti ki hem heyecanlıyım hem de korkuyorum bakalım nasıl olacak bundan sonraki hayatım
Çok sevindim gözün aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah canımKızzzlllaarrr biz kızımla eve geldiiikkk
Umarım kolay sağlıklı bir doğumun olur çabucak toparlanırsın canım. Bundan sonrası yer yer zor ama çok güzel olacak merak etmeGünaydın kızlaaarbugün anestezi kontrolü var yarın da Güneş'im doğacak bir gün kaldığına inanamıyorum zaman o kadar çabuk geçti ki hem heyecanlıyım hem de korkuyorum bakalım nasıl olacak bundan sonraki hayatım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?