2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Kızzzz bende merak ediyordum seni buralara gelmişsin hayırlı olsunn Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah birgün bende buralara yazmak nasip olur hamişimm diyeee
ay çok şükür kız vallahi benim süreç biraz zorlu oluyor ama Allah isteyen herkese tez zamanda görmeyi nasip etsin.

Nee ciddimisin canım benim doktorum yasak değil demişti
Hatta ben bu lekelenmeden hep ilişkiden şüphelendim çünkü ilişkiye girdik 2 gün sonra lekelenmem başladı sonra ilişkiyi yasakladılar
Genelde tüm doktorlar önlem amaçlı bu süreçte yasaklıyor. Benimki de yasak demişti. Olabilir belki de onunla ilişkilidir, bundan sonra dikkat edin

Kızlar yarın benim de ilk kontrolüm olacak, yarın tam 5+2 olacağım bebeği görebilir miyim? Ya da kalp atışı duyma ihtimalim yüzde kaçtır
Son yaptırdığınız hcg kaç çıkmıştı? oradan da tahmin yürütebiliriz.

Hatta ben bu lekelenmeden hep ilişkiden şüphelendim çünkü ilişkiye girdik 2 gün sonra lekelenmem başladı sonra ilişkiyi yasakladılar
Bize de yasak dendi yalnız tam olarakta bu sebepten rahimde kasılmaya yol açıyor o da kanamaya.

Bize de yasak dendi yalnız tam olarakta bu sebepten rahimde kasılmaya yol açıyor o da kanamaya.
Suan baya kötü oldum ben tahmin etmiştim zaten kanamanın nedeninin bu oldugunu çünkü hiçbi neden bulamamışlardı ama ilişkiden 2 gün sonra geldi
Suan aşırı pişman oldum

Kızlar dün sağlık ocağındaki hcg sonucu 18k olmuş sizce salı günü kalp atışını duyabilirmiyim

Suan baya kötü oldum ben tahmin etmiştim zaten kanamanın nedeninin bu oldugunu çünkü hiçbi neden bulamamışlardı ama ilişkiden 2 gün sonra geldi
Suan aşırı pişman oldum
Birde senin ikiz daha dikkatli olman lazım onunda etkisi vardır muhakkak doktora söyledinmi sen ilişkiden sonra oldu diye

Suan aşırı pişman oldum
Kötü olacak bir şey yok, doktorunun sana bu bilgiyi vermesi lazım biz kadın doğumcu değiliz ki her şeyi bilelim. Şükür ki hiçbir şey olmadı sağlıkla evladın seninle önemli olan bundan sonrası doktorunla bir sonraki kontrolde muhakkak paylaş bunu, içini de ferah tut

İlk iki gün adet gibi pembe ama rengi kanamam geldi sonra lekelenme gibi olup azaldı bitti

Birde senin ikiz daha dikkatli olman lazım onunda etkisi vardır muhakkak doktora söyledinmi sen ilişkiden sonra oldu diye
Hayır hiç aklıma bile gelmedi
Bana yasak degil dediği için söyleme geregi duymadım
Aşırı pişman oldum suan nasıl aklıma gelmedi ya
Kanamadan sonra yasakladı bana ilişkiyi

Pişman olduğum nokta burdada lekelenmesi olanlar var ama hepsinin bi süre sonra geçmiş benim hala krengi lekelenmem devam ediyor demekki gerçekten ondan oldu

Kızlar yarın benim de ilk kontrolüm olacak, yarın tam 5+2 olacağım bebeği görebilir miyim? Ya da kalp atışı duyma ihtimalim yüzde kaçtır
biz seninle aynıyız canım :) ama ben haftaya cuma gideceğim erken gidip görmeden dönmek istemiyorum. Keseyi görsen bile kalp atışını duyamazsın. O yüzden bence bekle :)

En son pazar günü yaptırmıştım 438 çıkmıştı daha da yaptırmadım açıkcası. Bugün acaba yaptırsam mı tekrar bilemedim de
Yarın doktor hcg baktırır muhtelemen 3500 civarında olması lazım sizin. Ben de Pazartesi baktırdım en son 7912 çıkmıştı. Yarın hcg tahminim 45k falan çıkar. Ama keseyi görürse hcg takibini yapmasına gerek kalmaz. Kese boyutu üzerinden devam eder kontrollere.

Tüp bebekte ilk 12hafta yasak derler hep dikkat et canım. İlaçları bile kesmiyorlar 12hafta tutunduğundan emin olmadan.

Kızlar bide size ne soracam ya ben deli gibi acikiyorum ama durmadaaaan on gibi yedim şuan açlıktan ölüyorum mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…