ay çok şükür kız vallahi benim süreç biraz zorlu oluyor ama Allah isteyen herkese tez zamanda görmeyi nasip etsin.Kızzzz bende merak ediyordum seni buralara gelmişsin hayırlı olsunn Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah birgün bende buralara yazmak nasip olur hamişimm diyeee
Genelde tüm doktorlar önlem amaçlı bu süreçte yasaklıyor. Benimki de yasak demişti. Olabilir belki de onunla ilişkilidir, bundan sonra dikkat edinNee ciddimisin canım benim doktorum yasak değil demişti
Hatta ben bu lekelenmeden hep ilişkiden şüphelendim çünkü ilişkiye girdik 2 gün sonra lekelenmem başladı sonra ilişkiyi yasakladılar
kuzummm çok teşekkür ederim, çok şükürYaa çok sevindimmGözün aydın canım
Son yaptırdığınız hcg kaç çıkmıştı? oradan da tahmin yürütebiliriz.Kızlar yarın benim de ilk kontrolüm olacak, yarın tam 5+2 olacağım bebeği görebilir miyim? Ya da kalp atışı duyma ihtimalim yüzde kaçtır
amiiin kuzum amiiin inşallahGözün aydın canım darısı bize inşallah
Olsun vardır her zorlukla bir kolaylık Allah yardımcın olsunay çok şükür kız vallahi benim süreç biraz zorlu oluyor ama Allah isteyen herkese tez zamanda görmeyi nasip etsin.
Bize de yasak dendi yalnız tam olarakta bu sebepten rahimde kasılmaya yol açıyor o da kanamaya.Nee ciddimisin canım benim doktorum yasak değil demişti
Hatta ben bu lekelenmeden hep ilişkiden şüphelendim çünkü ilişkiye girdik 2 gün sonra lekelenmem başladı sonra ilişkiyi yasakladılar
Suan baya kötü oldum ben tahmin etmiştim zaten kanamanın nedeninin bu oldugunu çünkü hiçbi neden bulamamışlardı ama ilişkiden 2 gün sonra geldiBize de yasak dendi yalnız tam olarakta bu sebepten rahimde kasılmaya yol açıyor o da kanamaya.
En son pazar günü yaptırmıştım 438 çıkmıştı daha da yaptırmadım açıkcası. Bugün acaba yaptırsam mı tekrar bilemedim deSon yaptırdığınız hcg kaç çıkmıştı? oradan da tahmin yürütebiliriz.
Birde senin ikiz daha dikkatli olman lazım onunda etkisi vardır muhakkak doktora söyledinmi sen ilişkiden sonra oldu diyeSuan baya kötü oldum ben tahmin etmiştim zaten kanamanın nedeninin bu oldugunu çünkü hiçbi neden bulamamışlardı ama ilişkiden 2 gün sonra geldi
Suan aşırı pişman oldum
Kötü olacak bir şey yok, doktorunun sana bu bilgiyi vermesi lazım biz kadın doğumcu değiliz ki her şeyi bilelim. Şükür ki hiçbir şey olmadı sağlıkla evladın seninle önemli olan bundan sonrası doktorunla bir sonraki kontrolde muhakkak paylaş bunu, içini de ferah tutSuan baya kötü oldum ben tahmin etmiştim zaten kanamanın nedeninin bu oldugunu çünkü hiçbi neden bulamamışlardı ama ilişkiden 2 gün sonra geldi
Suan aşırı pişman oldum
İlk iki gün adet gibi pembe ama rengi kanamam geldi sonra lekelenme gibi olup azaldı bittiYogunlugu nasildi peki kanamanin? Benimki lekelenme seklinde degil normal regl kanamasi yogunlunda suan. Bikac gundur misafirimiz vardi hergun disardaydik onlari gezdiriyorduk. 16 aylik kizim var bir de cocugu kaldir indir derken hirpalandim biraz sanirim. Simdi uzaniyorum ama umarim hersey cok gec degildir.
Hayır hiç aklıma bile gelmediBirde senin ikiz daha dikkatli olman lazım onunda etkisi vardır muhakkak doktora söyledinmi sen ilişkiden sonra oldu diye
Pişman olduğum nokta burdada lekelenmesi olanlar var ama hepsinin bi süre sonra geçmiş benim hala krengi lekelenmem devam ediyor demekki gerçekten ondan olduKötü olacak bir şey yok, doktorunun sana bu bilgiyi vermesi lazım biz kadın doğumcu değiliz ki her şeyi bilelim. Şükür ki hiçbir şey olmadı sağlıkla evladın seninle önemli olan bundan sonrası doktorunla bir sonraki kontrolde muhakkak paylaş bunu, içini de ferah tut
biz seninle aynıyız canım :) ama ben haftaya cuma gideceğim erken gidip görmeden dönmek istemiyorum. Keseyi görsen bile kalp atışını duyamazsın. O yüzden bence bekle :)Kızlar yarın benim de ilk kontrolüm olacak, yarın tam 5+2 olacağım bebeği görebilir miyim? Ya da kalp atışı duyma ihtimalim yüzde kaçtır
Yarın doktor hcg baktırır muhtelemen 3500 civarında olması lazım sizin. Ben de Pazartesi baktırdım en son 7912 çıkmıştı. Yarın hcg tahminim 45k falan çıkar. Ama keseyi görürse hcg takibini yapmasına gerek kalmaz. Kese boyutu üzerinden devam eder kontrollere.En son pazar günü yaptırmıştım 438 çıkmıştı daha da yaptırmadım açıkcası. Bugün acaba yaptırsam mı tekrar bilemedim de
Tüp bebekte ilk 12hafta yasak derler hep dikkat et canım. İlaçları bile kesmiyorlar 12hafta tutunduğundan emin olmadan.Nee ciddimisin canım benim doktorum yasak değil demişti
Bundan sonra tövbe zaten inşallah bişey olmazsa hayırlısıyla pazartesi hayırlı haberleri duyarımTüp bebekte ilk 12hafta yasak derler hep dikkat et canım. İlaçları bile kesmiyorlar 12hafta tutunduğundan emin olmadan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?