2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Sağlıkla gelsin bebeğin canım

Hadi sağlıkla gelsin inşallah hiç korkma çok güzel olacak her şey minik prensesinle

Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün

Canım herşey çok güzel olacak inşallah :)

Umarım kolay sağlıklı bir doğumun olur çabucak toparlanırsın canım. Bundan sonrası yer yer zor ama çok güzel olacak merak etme
Çok sağ olun kızlar moral oldunuz

Aksesuar meme denilen bir şey var meme bezleri koltuk altında da mevcut oluyor orda da doğal olarak süt kanalları oluyor korkulacak bir durum olduğunu düşünmüyorum yine de bir muayene olun isterseniz, rahatsızlık veriyorsa mastit e dönmesin

Canim benim herşey hayal ettiğinden daha güzel olsun bir avazda doğur sütün bol ağrın az olsun

Canım sağ Salim kucaklarsın inşallah bebişini 37+ da mısın ?

Kızlar analik izninde olup doğum yapıp işgöremezlik ödeneği alan var mı o işlemi nasıl yapıyoruz doğum raporunu hastane sistemden mi işliyor yoksa bir yere başvurmak gerekiyor mu?

Gözün aydın canım Rabbim size bağışlasın

Kızlar kolostrum sağma ile ilgili bişey buldum mutlaka okuyun derim. Doğuma yakın memelerden geliyor ve doğum sonrasıda akıyor. Bebek için çok değerliymiş, ziyan olmamasını anlatıyor

Kızlar bugünlerde aklıma düşen konu bu, kolostrum gelirken değerlendirin lütfen çok değerli

Kızlar merhabalar kısmetse bende 2023 mart annesi olacagım , sizde saglıkla kucagınıza alın inşallah, size bir sey danısmak istiyorum daha once kalp durması sonucu 1 kurtajım oldu suan oksapar 4000lik kullanıyorum 8. Haftadan beri lekelenme yasıyorum kucuk kucul kanama alanlarım vardı hep 14. Haftada 2 gun süren kırmızı kanamam oldu sonra lekelenmem devam etti suan 21 haftalık hamileyim . hala kanama alanım gozukuyor kucuk oldugunu 2.7cm x1.3 cm sol tarafta üstte oldugunu soyledi lekelenmem yok sukur suan onu takma kafana bile dedi plasenta arkasında değil kanama alanı bu nedenle iyi bir sey dedi.ama yeni bir sorunum var bu konuda danısmak isterim yasayan var mı bu sorunu diye detaylı ultrasonda gecen hafta rahmi besleyen 2 damar var sol ve sagda , benım sol damsr çentikleşme varmıs cok değilmiş ama varmıs , kagıttta sol uterin arterde diastolik çentikleşme mevcut diye yazmıs perinatolog. bebegimin gelişimi 1 hafta önden gidiyor .Bebek cok iyi rahim agzı cok iyi denildi . Bu sol damsrdaki centikleşme için perinatolog her zaman olmasada bazen annenın ilerleyen dönemde tansiyon problemi yasayabilecegını veya 29. Ve 30. Haftalardan sonra bebegin gelişmeyecegini ve düşük agırlıklı erken doguma sebep olabilecegini soyledi bu biraz canımı sıktı ,ama doktoruma sordugumda her zaman olmaz korkmana gerek yok takip ederiz yalnızca dedi , suan tansıyonum 11-6 ,12-7 cıkıyor ,sizde detaylıda oyle denilipte sorun yasayan oldu mu veya yasamayan yardımcı olursanız cok sevınırım tecrübelerinizden yararlanmak isterim

Kızlar başımdan bir ton olay geçti hiç giremedim buraya. Dikislerim alındı ama bir yerde açıklık var yapismamis antibiyotik içiyorum bı yandan da yapissin diye bekliyorum öyle dedi doktor başına hiç böyle bişe gelen var mı

Kızlar analik izninde olup doğum yapıp işgöremezlik ödeneği alan var mı o işlemi nasıl yapıyoruz doğum raporunu hastane sistemden mi işliyor yoksa bir yere başvurmak gerekiyor mu?
Aylık olarak mı almak istiyorsun yoksa sonunda toplu olarak sgk dan mı almak istiyorsun bunu insan kaynaklarına bildiriyorsun. Doğumdan sonrada doğum raporu ve hastaneden verilen sgk rapor kağıdını işlerine teslim edip imza veriyorsun.
Doğum raporunu sgk ya teslim edip 326 lira süt paranızı almayı da unutmayın kızlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…