Sağlıkla gelsin inşallah canımKızlar benim bebek 37+3 de şuan 2950 kilosu vardı cuma günü. 18 kasımda da planlı doğumheyecan bastı beni çok
Sağlıkla gelsin bebeğin canım
Hadi sağlıkla gelsin inşallah hiç korkma çok güzel olacak her şey minik prensesinle
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün
Canım herşey çok güzel olacak inşallah :)
Çok sağ olun kızlar moral oldunuzUmarım kolay sağlıklı bir doğumun olur çabucak toparlanırsın canım. Bundan sonrası yer yer zor ama çok güzel olacak merak etme
Canım bol bol yürü bir de kahve, su tüket vücudunu toparlanması 1 haftayı bulur en az zorlama kendiniTecrübeli annelere sorum var, hala karnım şiş ve sancılarım var. Ağrı kesici içiyorum ama yapabileceğim ekstra bişey var mı
Ah bebeğim bende seni
Aksesuar meme denilen bir şey var meme bezleri koltuk altında da mevcut oluyor orda da doğal olarak süt kanalları oluyor korkulacak bir durum olduğunu düşünmüyorum yine de bir muayene olun isterseniz, rahatsızlık veriyorsa mastit e dönmesinKızlar benim göğüsler şiştikçe şiştiacıyor, elektrikli pompa da aldık, bugün sağmaya başladım ama yok yine şişiyor, sert hep. Koltuk altlarımda kitleler çıktı sert sert ne yapabilirim başka bu durumda?
@A T L A S sende nedir durumlar?
Canim benim herşey hayal ettiğinden daha güzel olsunGünaydın kızlaaarbugün anestezi kontrolü var yarın da Güneş'im doğacak bir gün kaldığına inanamıyorum zaman o kadar çabuk geçti ki hem heyecanlıyım hem de korkuyorum bakalım nasıl olacak bundan sonraki hayatım
Canım sağ Salim kucaklarsın inşallah bebişiniGünaydın kızlaaarbugün anestezi kontrolü var yarın da Güneş'im doğacak bir gün kaldığına inanamıyorum zaman o kadar çabuk geçti ki hem heyecanlıyım hem de korkuyorum bakalım nasıl olacak bundan sonraki hayatım
Gözün aydın canım Rabbim size bağışlasınKızzzlllaarrr biz kızımla eve geldiiikkk
Cuma kasılmalarım artınca planlanandan 1 saat erken doğuma girdik kızlar. Çok heyecanlandım, ameliyathanede titredim resmen. Ama kızımı görünce hepsi sona erdi. Odaya gelip kızımı kucağıma verdikleri anda ilaçların etkisindeydim hala ama kızımı öpmelere doyamadım. Hayatımın en güzel anıydı kesinlikle. Ufak bir sarılık riski atlattık. 1 gece mavi ışık aldı. Şimdi iyi çok şükür. Sezeryan olduğu için henüz sütüm gelmedi. Bol bol emziiriyorum. Emzirme çayı ve damlası içiyorum. Süt yapan yiyeceklere ağırlık verdim. Dikişler hala acıyor. Tuvalete gitmek bile zor geliyor. Gece uykular bölük pörçük ama kızımın bir bakışı herşeye bedel
Kızlar bugünlerde aklıma düşen konu bu, kolostrum gelirken değerlendirin lütfen çok değerliKızlar kolostrum sağma ile ilgili bişey buldum mutlaka okuyun derim. Doğuma yakın memelerden geliyor ve doğum sonrasıda akıyor. Bebek için çok değerliymiş, ziyan olmamasını anlatıyor
MaşallahKızımın göbeği düştü
Evet canım yarın 37+5 olacağım inşallahCanım sağ Salim kucaklarsın inşallah bebişini37+ da mısın ?
Aylık olarak mı almak istiyorsun yoksa sonunda toplu olarak sgk dan mı almak istiyorsun bunu insan kaynaklarına bildiriyorsun. Doğumdan sonrada doğum raporu ve hastaneden verilen sgk rapor kağıdını işlerine teslim edip imza veriyorsun.Kızlar analik izninde olup doğum yapıp işgöremezlik ödeneği alan var mı o işlemi nasıl yapıyoruz doğum raporunu hastane sistemden mi işliyor yoksa bir yere başvurmak gerekiyor mu?
Evet ama önce bir gün daha bekleyeceğim ki tam kapansın doktorum da bir iki gün bekle sonra yaptır demişti. Hâlâ beklemedeyizMaşallahNe güzeldir şimdi ilk banyo heyacanı ayyy
Kuzum hayırlı olsun Allahım sağlıkla huzurlu bir şekilde büyütmek nasip etsinKızlar ben doğuma giriyorum bana dua edin sezeryan suyum gitmiş bebek kafaso cok yukards
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?