Yakalayamayinca ağlıyor dimiAh bebeğim bende seninasıl gidiyor anneliğin,alisabildin mi ogluslu hayata Bizi soracak olursan biz bugün bir haftalık olduk.Bir evin bir kızı olduğunun farkında. meme ucumla savaşi olmasa iyi çocuk aslında
Geçmiş olsun canım. İlk kez duydum. Doktorun dikmesiyle ilgili bir sorun mu acaba? Bir an önce yapışır umarım.Kızlar başımdan bir ton olay geçti hiç giremedim buraya. Dikislerim alındı ama bir yerde açıklık var yapismamis antibiyotik içiyorum bı yandan da yapissin diye bekliyorum öyle dedi doktor başına hiç böyle bişe gelen var mı
Amiiin kuzucummmKuzum hayırlı olsun Allahım sağlıkla huzurlu bir şekilde büyütmek nasip etsin
canim kolayliklar diliyorumHepinize merhaba kızlar, bugun altıbucukta doğuma giricemdualarınızı eksik etmeyin olur mu coook heyecanlıyım Allah'ım sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
hic korkma kuzum , 10-15 dk gecmeden yavrunu alicaksin kucaginaGünaydın kızlaaarbugün anestezi kontrolü var yarın da Güneş'im doğacak bir gün kaldığına inanamıyorum zaman o kadar çabuk geçti ki hem heyecanlıyım hem de korkuyorum bakalım nasıl olacak bundan sonraki hayatım
Ne kadar süre sonra yatıyor peki?Aylık olarak mı almak istiyorsun yoksa sonunda toplu olarak sgk dan mı almak istiyorsun bunu insan kaynaklarına bildiriyorsun. Doğumdan sonrada doğum raporu ve hastaneden verilen sgk rapor kağıdını işlerine teslim edip imza veriyorsun.
Doğum raporunu sgk ya teslim edip 326 lira süt paranızı almayı da unutmayın kızlar.
Maaş günümde yatıyor şirket tarafından. Emzirme parası da birkaç gün sonraNe kadar süre sonra yatıyor peki?
İşyeri niye yatırıyor ki SGK dan yatirilmıyor mu işgöremezlik ödeneği. Önce toplu hesap yapıp 4 aya mi böldüler seninkini. Ben toplu almayı düşünüyordumMaaş günümde yatıyor şirket tarafından. Emzirme parası da birkaç gün sonra
Ağlama krizleri tutuyordu geceleri yapamayacagim ben galiba diye çok şükür sun gece biraz daha uyum sagladm uykusuzluktan başım ağrıyor takribi ne zaman 8 saat kesintisiz uyku çekerim bilmiyorumYakalayamayinca ağlıyor dimiaslanım koçum diyip yapistiriyorum memeye
Teşekkür ederim içim rahatladıCanım kendine kiloyu stres yapma benim oğlum prematüre idi çok güçsüzdü eve geldikten ilk bir ay sonra yalnızca 40 gram almıştı sadece emerek. Gelişimsel pediatrist gayet güzel dedi mama bile vermedi. Sonra güçlendikçe kilo alımı da yavaş yavaş normal tempoya döndü. Mama verme demiyorum sakın yanlış anlama emzirmeyi bırakma demek istiyorum. Bir de kilo alımını stres konusu yapma. Büyür annesi sen merak etme
Kuzu hangi teknikle emdiriyorsun klasik yöntemde kafası tam gelsin meme hizasina dirsek içine diğer elinlede memeyi tut 4 parmak aşağıda 1 i yukarıda burnu kapanmasin tek parmaklada memeye hafif bastır burnu gömülmesin diyeAğlama krizleri tutuyordu geceleri yapamayacagim ben galiba diye çok şükür sun gece biraz daha uyum sagladm uykusuzluktan başım ağrıyor takribi ne zaman 8 saat kesintisiz uyku çekerim bilmiyorumama çok özledim uyumayı
Yardım eden yokmu kuzumAğlama krizleri tutuyordu geceleri yapamayacagim ben galiba diye çok şükür sun gece biraz daha uyum sagladm uykusuzluktan başım ağrıyor takribi ne zaman 8 saat kesintisiz uyku çekerim bilmiyorumama çok özledim uyumayı
Hayırlı uğurlu olsun canım Allah bağışlasın yavrunuKızzzlllaarrr biz kızımla eve geldiiikkk
Cuma kasılmalarım artınca planlanandan 1 saat erken doğuma girdik kızlar. Çok heyecanlandım, ameliyathanede titredim resmen. Ama kızımı görünce hepsi sona erdi. Odaya gelip kızımı kucağıma verdikleri anda ilaçların etkisindeydim hala ama kızımı öpmelere doyamadım. Hayatımın en güzel anıydı kesinlikle. Ufak bir sarılık riski atlattık. 1 gece mavi ışık aldı. Şimdi iyi çok şükür. Sezeryan olduğu için henüz sütüm gelmedi. Bol bol emziiriyorum. Emzirme çayı ve damlası içiyorum. Süt yapan yiyeceklere ağırlık verdim. Dikişler hala acıyor. Tuvalete gitmek bile zor geliyor. Gece uykular bölük pörçük ama kızımın bir bakışı herşeye bedel
Ah ne güzel darısı başıma. İçim gidiyo bezlerkenKızımın göbeği düştü
Kuzum hayırlı uğurlu olsunKızzzlllaarrr biz kızımla eve geldiiikkk
Cuma kasılmalarım artınca planlanandan 1 saat erken doğuma girdik kızlar. Çok heyecanlandım, ameliyathanede titredim resmen. Ama kızımı görünce hepsi sona erdi. Odaya gelip kızımı kucağıma verdikleri anda ilaçların etkisindeydim hala ama kızımı öpmelere doyamadım. Hayatımın en güzel anıydı kesinlikle. Ufak bir sarılık riski atlattık. 1 gece mavi ışık aldı. Şimdi iyi çok şükür. Sezeryan olduğu için henüz sütüm gelmedi. Bol bol emziiriyorum. Emzirme çayı ve damlası içiyorum. Süt yapan yiyeceklere ağırlık verdim. Dikişler hala acıyor. Tuvalete gitmek bile zor geliyor. Gece uykular bölük pörçük ama kızımın bir bakışı herşeye bedel
Toplu almayı düşünüyorsan analık izninin sonunda sgk tarafından toplu olarak yatırılacak sana zaten, ama ben aylık alayım dersen isyeri sana maaş gününde yatırıyor analık izni sonunda toplu parayı isyeri alıyor. Yani seçim senin. Ben aylık almaya tercih ettim. Yatırılacak tutar senin brüt maaşından hesaplanıyor zaten hemen hemen aylık maaşına denk geliyor.İşyeri niye yatırıyor ki SGK dan yatirilmıyor mu işgöremezlik ödeneği. Önce toplu hesap yapıp 4 aya mi böldüler seninkini. Ben toplu almayı düşünüyordum
Benim kuzumunda düştü ama içinde sanki bana göre parça kaldıKızımın göbeği düştü
Öyle bir farki varsa aylık almak daha mantıklı enflasyon diye bişey var ülkede her ay aynı parayı alıyoruz ama aslında aynı alım gücünü almıyoruzToplu almayı düşünüyorsan analık izninin sonunda sgk tarafından toplu olarak yatırılacak sana zaten, ama ben aylık alayım dersen isyeri sana maaş gününde yatırıyor analık izni sonunda toplu parayı isyeri alıyor. Yani seçim senin. Ben aylık almaya tercih ettim. Yatırılacak tutar senin brüt maaşından hesaplanıyor zaten hemen hemen aylık maaşına denk geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?