2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Ah bebeğim bende seni nasıl gidiyor anneliğin,alisabildin mi ogluslu hayata Bizi soracak olursan biz bugün bir haftalık olduk.Bir evin bir kızı olduğunun farkında. meme ucumla savaşi olmasa iyi çocuk aslında
Yakalayamayinca ağlıyor dimiaslanım koçum diyip yapistiriyorum memeye

Geçmiş olsun canım. İlk kez duydum. Doktorun dikmesiyle ilgili bir sorun mu acaba? Bir an önce yapışır umarım.

Hepinize merhaba kızlar, bugun altıbucukta doğuma giricem dualarınızı eksik etmeyin olur mu coook heyecanlıyım Allah'ım sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
canim kolayliklar diliyorum saglicakla al yavrunu kucagina
hic korkma kuzum , 10-15 dk gecmeden yavrunu alicaksin kucagina
eger dikilirken kendini kotu veya yorgun hissederrsen hemen soyle sakinkestirici de yapiyorlar bebis dunyaya geldikten sonra

Ne kadar süre sonra yatıyor peki?

Kızlar uygulamaya giremiyorum. Sayfa yuklenemedi diyor. Aynı durum sizde de var mı?

Maaş günümde yatıyor şirket tarafından. Emzirme parası da birkaç gün sonra
İşyeri niye yatırıyor ki SGK dan yatirilmıyor mu işgöremezlik ödeneği. Önce toplu hesap yapıp 4 aya mi böldüler seninkini. Ben toplu almayı düşünüyordum

Yakalayamayinca ağlıyor dimiaslanım koçum diyip yapistiriyorum memeye
Ağlama krizleri tutuyordu geceleri yapamayacagim ben galiba diye çok şükür sun gece biraz daha uyum sagladm uykusuzluktan başım ağrıyor takribi ne zaman 8 saat kesintisiz uyku çekerim bilmiyorum ama çok özledim uyumayı

Teşekkür ederim içim rahatladı zaten tartildi bugün kilo alımı iyi görünüyor artık hiç mama vermeyeceğim inşallah

Kuzu hangi teknikle emdiriyorsun klasik yöntemde kafası tam gelsin meme hizasina dirsek içine diğer elinlede memeyi tut 4 parmak aşağıda 1 i yukarıda burnu kapanmasin tek parmaklada memeye hafif bastır burnu gömülmesin diye
Birde en kolayı emzirme yastigina tersinden memeye veriyorsun onda ne kolun yoruluyor ne bebeğin çenesi benim meme küçük olunca bebekte haliyle minik tam memeye getiremiyorum hayırlısıyla büyüdüğünde bu şekil daha rahat olacak .

Birde en önemlisi sütü ağzına öncelikle sıkmaya çalış tadına bakıyor alışıyor

Yardım eden yokmu kuzum
Geceleri evet çok zor
Gündüzde yardım eden yoksa uykusuzluğun üstüne yok yemek hazırla felan daha zor
Umarım yardım eden vardır

Hayırlı uğurlu olsun canım Allah bağışlasın yavrunu

Kuzum hayırlı uğurlu olsun
Sarılık kaç çıktı mavi ışık aldi kuzum
Emzirme damlan bestlakmi
Dikişler için korseye izin verdiyse tak organlari tuttugu için daha rahat dik yürüyorsun wc felan rahat oluyor
Wc çıkmak içinde hoşaf ye haşlanmış elma kuru kayısı erik kuru dut kuru üzüm ilave şeker atma
Hem süt arttırıyor hem wc çıkartıyor
1 yemek kaşığı da aç karnına sabahları zeytinyağı iç

İlk 3 gün sıvı beslenme demiştir zaten çorba meyve suyu kahve ic

Birde sezeryan dogumsa İlk üç gün sırt üstü uyu diyorlar .

Yürümek çok önemli ödem gitsin diye zorlada olsa yürümeye çalış.

İşyeri niye yatırıyor ki SGK dan yatirilmıyor mu işgöremezlik ödeneği. Önce toplu hesap yapıp 4 aya mi böldüler seninkini. Ben toplu almayı düşünüyordum
Toplu almayı düşünüyorsan analık izninin sonunda sgk tarafından toplu olarak yatırılacak sana zaten, ama ben aylık alayım dersen isyeri sana maaş gününde yatırıyor analık izni sonunda toplu parayı isyeri alıyor. Yani seçim senin. Ben aylık almaya tercih ettim. Yatırılacak tutar senin brüt maaşından hesaplanıyor zaten hemen hemen aylık maaşına denk geliyor.

Öyle bir farki varsa aylık almak daha mantıklı enflasyon diye bişey var ülkede her ay aynı parayı alıyoruz ama aslında aynı alım gücünü almıyoruz bir danışayım ben de iş yerime bakalım ne diyecekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…