2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Evet ama önce bir gün daha bekleyeceğim ki tam kapansın doktorum da bir iki gün bekle sonra yaptır demişti. Hâlâ beklemedeyiz
Kuzu biz kulak testini geçseydi ilk gün hastane çıkışı göbeği düşmesede yaptır demişti.
Göbeği düşüncede yaptırdık 3 günde hafif bastirmadan tentirdiot sürdük

Estetik dikiş degilmiydi senin .benim 10 yıl önceki sezeryan bile estetik dikişdi.bu seferkide 7. Günde Doktora gittim bant yapıştırmışlardi su gecirmez onu soktu doktor rahmime baktı ultrasonla güzel dedi 40 nda gel dedi gene bakalım.nasil bı dikiski yapışkanlı yapışıyor anlamadım.

Evet ama önce bir gün daha bekleyeceğim ki tam kapansın doktorum da bir iki gün bekle sonra yaptır demişti. Hâlâ beklemedeyiz
Ben hastaneden eve gelince ertesi gün banyo yaptırdım 5 gunlukkenden gobegi düştü.bakim yapın göbeğine bı sprey almıştım ben sürüp kurituyirsun mendilide vardı içinde.bugun 4. Banyosunu yapacaz bebekde rahatlar banyoyu ihmal etmeyin.

Gözünüz aydın canım bol sütlü bol cennet kokulu günler olsun
Amin teşekkürler

Oy maşallah canım benim gözünaydin Allah analı babalı büyütsün Minnak prensesi bilgileri yazar mısın ekliyim tabloya
Hangi bilgiler lazımdı bi bakayım canım

Rezene, duş, minik minik yürüyüşler.. anca toparlanacaksın canım benim her geçen gün bir öncekinden daha iyi olacak
Sağol canım, sıcağa yakın duş süt içinde iyiymiş, dün akşam yaptım doktor izin verdi. Bugün de yaparım yine. Bide sıcak suya havlu koyup göğsüme koyacağım. Evin içinde geziniyprum sık sık. İnşallah,yarına daha iyi olurum.

Sağlıkla gelsin bebeğin canım

Hadi sağlıkla gelsin inşallah hiç korkma çok güzel olacak her şey minik prensesinle

Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün
Amin canım herkese inşallah

Çok sevindim gözün aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah canım
Amin teşekkürler çok sağol

Canım bol bol yürü bir de kahve, su tüket vücudunu toparlanması 1 haftayı bulur en az zorlama kendini
Canım baş ağrım olmadı çok şükür, dikiş yerlerim acıyor çok fazla. O yüzden pek kahve içmedim açıkçası. Dikiş acısına da iyi gelir mi kahve? Bide karnım çok inmedi. Hala hamile gibiyim. Ayağa kalkınca göbeğim dikişlere baskı yapıyor galiba. Ya da bana öyle geliyor bilmiyorum. Bugün göbeğimi saralım dedik annemle. İnşallah işe yarar. Doktor korse takabilirsin dedi ama ben normal sezeryan doğum korse için farkeder belki, bide bedenimi bilemedim, bekleyeyim deyip almamıştım. Bugün yarın alayım bi tane.

Gözün aydın canım Rabbim size bağışlasın
Amin herkesin evladını bağışlasın çok sağol

Hayırlı uğurlu olsun canım Allah bağışlasın yavrunu
Amin çok sağol herkesin evladını bağışlasın

Canım mavi ışığa kontrol amaçlı koydular. Cihazla bakınca 9 civarı dedi galiba, kan sonuçlarını henüz görmedim. Ama ışıktan sonra düştü değerler. Şimdi yükselmesin diye emzirmeye çalışıyorum ama sütüm yok gbii bişey. Bi video paylaştım ya onda ki gibi şırıngaya sağıp kolostrumu vermeye çalışacağım ki ondan mahrum olmasın bari çocuk. Yetmediği yerde mama takviyesi yapıyoruz ki aç kalmasın.
Evet bestlak kullanıyorum bide hümana çay içiyorum.
Korseye izin verdi. Senin korse hakkında bilgin var mı ? Eskiden etek içine falan kullandığım korseler var külotlu, onlar olur mu yoksa belden takılanlardan mı alsam ? Normal sezeryan nasıl olacak bilmediğim için ve bedenimi bilemediğim için almamıştım. Bide dikişlere zarar vermek de istemiyorum. Şimdilik çok büyğk wsnek bir kumaş ayarladık onu saracağız belime.
O dediklerine bakayım iççeyim. Yani tuvalete gidiyorum günde 1 kere, ama yinede içeyim zararı olmaz.
Sıvı beslenme bişey demediler ilk öğünde sıvı aldım. Sonra ki öğünlerde mesela çorba, erişte, etli yemek ve tatlı verdiler. Sırt üstü yatabilirsin dediler. Dün yan yatayım dedim, kaç aydır sola alıştım ya öyle bir acıyla uyandım ki oturup ağladım. Eyvah dedim içteki dikişler zarar gördü galiba ama öyle böyle değil. Şimdi korkuyorum sırt üstü yatmaya
Çok zorluyorum yürümek için. Ama o dikişler aşırı acıyor ya canım çok az demek ki

Kızlar sezeryan dikiş izinin kalmaması için size özel krem verdiler mi? Burdan bir arkadaş ile özelden konuşuyorduk, bana taze sezeryan izine sürülen ve neredeyse izi geçiren kremden bahsetmişti ama yazışmayı silmişim Doktorlarınızdan bu yönde bir yönlendirme aldınız mı?

Çok sağ ol canım inşallah bebişini göreyim sonra sakinleştirici isticem sanırım

Normal Doğum yaptım o gün canım suyum gelmişti

canim bu yastigin tersine olan yontemde bende cok rahat ettim. hemsireler , eger memen ve meme ucun buyukse zaten o sekilde hep emzir dediler ki benim baya buyk
ayy odem beni mahfediyor.
Hamileyken boyle ayaklarim sismemisti ya

hatta ben artik yorgunluktan inleyince beni uyuttu anestezi dr u , iznimi alip.
uyanma odasinda uyandigimda bir saate yakin daha tuttular misil misil uyudumkendime geldim vallahi
Ay azcık beni de uyutsalar fena olmaz gibi dinlenmiş giderim bebeğimin yanına peki o sırada bebeğe mama mı veriyorlar? Doğumdan ilk bir saat içinde beslenmesi gerekiyormuş ya

Ay azcık beni de uyutsalar fena olmaz gibi dinlenmiş giderim bebeğimin yanına peki o sırada bebeğe mama mı veriyorlar? Doğumdan ilk bir saat içinde beslenmesi gerekiyormuş ya
bizde verdiler kuzum , babadan izin almislar. cunku ben zaten 24 e yakin yiyip icmemistim bisi. yorgundum da sutumun gelmeyecegi belliydi.
hala da gelmedi tamamen doyurcak kadar. mama takviyesi yapiyoruz.

Oyle meme reddi vs olmadi. zaten verdikleri mamanin biberonunuda guzel cekememis, isirmis daha bugun duzgun cekmeyi becerebildi memeyi guclu kuvvetli

Canim bugun nst.de sancim cikti b8raz o yuzden alt muayene yapildi ama acilma yok dediler. Doktor bana onceki dogumdan bilirsin beline keskin ve duzenli agrilar duzenli kasilmalar gelince muhakkak gelirsin dedi. Digerledi yalanci kasilma iste. Ama bugunku alt muayeneden sonra kanama falan olmadi ama biraz agri oldu. Bebegim hala makat gelis ((

Benim kuzumunda düştü ama içinde sanki bana göre parça kaldı
Bizimkiler diyor banyo yaptıkça düşer diye .
Doktora sormayida unuttum bugün
Canım eğer iki gün içinde o parça da düşmezse yakılması gerekiyor. Oğlumda öyle parça kalmıştı ve düşmemişti yaktirmak zorunda kalmıştık doktora kızımın ki kalmadı bile nerdeyse küçük bir kısım kaldı ama o da yarın düşer tahminimce

Benim ikisinde de doktorlar göbek düşmeden yıkama dediler ben de öyle yaptım yarın yıkayacağız inşallah

Nstde sanci cikti ama duzenli bisey yok yani yalanci kasilma :) alt muayenede acilma cikmadi. Bebegim hala makat gelis bakalim nolcak.Yoksa 2 hafta snra sezeryan olucam mecbur.

benim belime sifir agri vurdu . o yuzden on tarafta vajina ve kasik bolgesinde olan sancilari da makina gormedi. cunku butun gobegin kalsildigi noktaya bakiyor makina.
Tmamen var olan bilinen tum sanci durumlarinin tersine isleyen bir vucudum varmis gormus olduk

Hepsi 15 günde geçecek
Şimdilik yün korse tak birde ucuz trendyolda var dikişlere zarar vermez ben bugün bunu sipariş verdim sezeryandan 15 gün sonra takabiliyorsun medium aldım 59 kilo 1.61 boya sende boy ve kilona göre alabilirsin
Sertmi degilmi gelsin öyle yazarım kuzum

Eklentiler

• Screenshot_20221107-121655_Instagram.webp
    42 KB · Görüntüleme: 58
  • Screenshot_20221107-121651_Instagram.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 41
  • Screenshot_20221107-121645_Instagram.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 58
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…