2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
canim bu yastigin tersine olan yontemde bende cok rahat ettim. hemsireler , eger memen ve meme ucun buyukse zaten o sekilde hep emzir dediler ki benim baya buyk

ayy odem beni mahfediyor.
Hamileyken boyle ayaklarim sismemisti ya
Bende ayaklarimi görünce çok korkmuştum gebelik zehirlenmesi zannetmiştim

O yastık bir mucize banada dua et kuzum bebek büyüyünce kullanabilim ikimizde çelimsiz olunca basaramadik öyle klasik yöntemle oldu benimde ondada kolum ağrıyor yastıkla destekliyorum fakat tek başıma yastığı katamiyorum

Ödeme en iyi yürüyüş geldi benim 10. Günde gitti

Ya benim baya oldu kuzum doktora soylim o zaman bizimkilere kalsa yok diyorlar ben gördüm vardı şimdi kapalı göremiyorum bakamıyorum da
Dokunmak zararli diye açamıyorum da

Canım ben bu kremi kaydetmişim okuldan bir arkadaş önermişti sezaryen olursan işine yarar diye
Senin bahsettiğin kremi bilmiyorum bu mudur ama

Eklentiler

• D34A6950-D596-4C2D-8465-7644F928368F.webp
    37 KB · Görüntüleme: 61
benim emzirme yastigini arkadasim vermisti ama bana uygun olmadi. vuducumla yastik arasinda bir orantisizlik var. baska birsey alacagim .

yururum de dikis yerlerim agriyor ya biraz gecse agrisi rahatlcam

Ya benim baya oldu kuzum doktora soylim o zaman bizimkilere kalsa yok diyorlar ben gördüm vardı şimdi kapalı göremiyorum bakamıyorum da
Dokunmak zararli diye açamıyorum da
Sen ne olur ne olmaz göster canım. Oğlumda doktora gösterdik ve bu kendi düşemez yakılması lazım yoksa enfeksiyon kapar demişti. Aslında 2 dakikalık bir işlem tabii ağlıyor ve kahroluyorsun ama gerekli olunca yapılacak bir şey yok

Allah korusun
Saglikla büyüsün insallah
Cok agrin oldu mu ameliyattan çıktıktan sonra

ay dun benim sabah oyle dikis yerim agriyordu hareket edemiyordum. bebegimde ac agliyordu katila kayila . oturup kucagim da tutup emzirecek dermanim yoktu. direk mama istedik hemsireden ama o kadar uzuldumki .. bebegime yetemiyorum fln gibisinden , agladim aglicaktim . annemler orada olmasa kesin aglardim . neyse sonra bir dr um geldi , tebrik etti ne kadar zor atlamissin fln gurur duydum seninle diye ve baska bir suru sey. o kadar iyi geldi ki , hemen toparladim.

Ne doktor hatası mi ozaman nasil oluyor

bende az once sirt ustu uzanirken karnimda sanki tekme hisseder gibi birsey hissettim. istemeizce elimi karnima goturdum sonra dedim ne sacmaliyorsun bebek yaninda yatiyor
Evet hatta gaz sancısı olunca bile insan unutup istemsizce bebekten diye dusunuyor sonra farkına varıyor

En kotu ihtimal evde dogmus olur napalim :)))

dönmemiş mı hala bi doğsunlar popolarını koparacağım neyse sağlıklı olsun da artık yapacak bir şey yok.

benim emzirme yastigini arkadasim vermisti ama bana uygun olmadi. vuducumla yastik arasinda bir orantisizlik var. baska birsey alacagim .

yururum de dikis yerlerim agriyor ya biraz gecse agrisi rahatlcam
Kuzu agrisada 1 turda olsa atmalısın 10 saniye bile olsa wc giderken açılır vücut biraz wc çıkışı uzanmadan yürü

Benim yastık baya yüksek birde göbekten indiremiyorum ondanda olabilir dikişime zarar verir diye

Kuzu enfeksiyon olsa kenarı kırmızı olur dimi
Birde topuk kanı sonuçları kaç haftada çıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…