Bende ayaklarimi görünce çok korkmuştum gebelik zehirlenmesi zannetmiştimcanim bu yastigin tersine olan yontemde bende cok rahat ettim. hemsireler , eger memen ve meme ucun buyukse zaten o sekilde hep emzir dediler ki benim baya buyk
ayy odem beni mahfediyor.
Hamileyken boyle ayaklarim sismemisti ya
Ya benim baya oldu kuzum doktora soylim o zaman bizimkilere kalsa yok diyorlar ben gördüm vardı şimdi kapalı göremiyorum bakamıyorum daCanım eğer iki gün içinde o parça da düşmezse yakılması gerekiyor. Oğlumda öyle parça kalmıştı ve düşmemişti yaktirmak zorunda kalmıştık doktora kızımın ki kalmadı bile nerdeyse küçük bir kısım kaldı ama o da yarın düşer tahminimce
Canım ben bu kremi kaydetmişim okuldan bir arkadaş önermişti sezaryen olursan işine yarar diyeKızlar sezeryan dikiş izinin kalmaması için size özel krem verdiler mi? Burdan bir arkadaş ile özelden konuşuyorduk, bana taze sezeryan izine sürülen ve neredeyse izi geçiren kremden bahsetmişti ama yazışmayı silmişimDoktorlarınızdan bu yönde bir yönlendirme aldınız mı?
benim emzirme yastigini arkadasim vermisti ama bana uygun olmadi. vuducumla yastik arasinda bir orantisizlik var. baska birsey alacagim .Bende ayaklarimi görünce çok korkmuştum gebelik zehirlenmesi zannetmiştim
O yastık bir mucize banada dua et kuzum bebek büyüyünce kullanabilimikimizde çelimsiz olunca basaramadik öyle klasik yöntemle oldu benimde ondada kolum ağrıyor yastıkla destekliyorum fakat tek başıma yastığı katamiyorum
Ödeme en iyi yürüyüş geldi benim 10. Günde gitti
Sen ne olur ne olmaz göster canım. Oğlumda doktora gösterdik ve bu kendi düşemez yakılması lazım yoksa enfeksiyon kapar demişti. Aslında 2 dakikalık bir işlem tabii ağlıyor ve kahroluyorsun ama gerekli olunca yapılacak bir şey yokYa benim baya oldu kuzum doktora soylim o zaman bizimkilere kalsa yok diyorlar ben gördüm vardı şimdi kapalı göremiyorum bakamıyorum da
Dokunmak zararli diye açamıyorum da
Allah korusunKızzzlllaarrr biz kızımla eve geldiiikkk
Cuma kasılmalarım artınca planlanandan 1 saat erken doğuma girdik kızlar. Çok heyecanlandım, ameliyathanede titredim resmen. Ama kızımı görünce hepsi sona erdi. Odaya gelip kızımı kucağıma verdikleri anda ilaçların etkisindeydim hala ama kızımı öpmelere doyamadım. Hayatımın en güzel anıydı kesinlikle. Ufak bir sarılık riski atlattık. 1 gece mavi ışık aldı. Şimdi iyi çok şükür. Sezeryan olduğu için henüz sütüm gelmedi. Bol bol emziiriyorum. Emzirme çayı ve damlası içiyorum. Süt yapan yiyeceklere ağırlık verdim. Dikişler hala acıyor. Tuvalete gitmek bile zor geliyor. Gece uykular bölük pörçük ama kızımın bir bakışı herşeye bedel
Oyy masallahhKızlar biz bugün 5.gün kontrolündeydik topuk kanımız alındı işitme testimiz sağlık kontrolümüz çok şükür iyi prensesimdarısı sizlere inşallah
ay dun benim sabah oyle dikis yerim agriyordu hareket edemiyordum. bebegimde ac agliyordu katila kayila . oturup kucagim da tutup emzirecek dermanim yoktu. direk mama istedik hemsireden ama o kadar uzuldumki .. bebegime yetemiyorum fln gibisinden , agladim aglicaktim . annemler orada olmasa kesin aglardim . neyse sonra bir dr um geldi , tebrik etti ne kadar zor atlamissin fln gurur duydum seninle diye ve baska bir suru sey. o kadar iyi geldi ki , hemen toparladim.Sen ne olur ne olmaz göster canım. Oğlumda doktora gösterdik ve bu kendi düşemez yakılması lazım yoksa enfeksiyon kapar demişti. Aslında 2 dakikalık bir işlem tabii ağlıyor ve kahroluyorsun ama gerekli olunca yapılacak bir şey yok
bende az once sirt ustu uzanirken karnimda sanki tekme hisseder gibi birsey hissettim. istemeizce elimi karnima goturdumNe suyum geliyor ne nişan geliyor ne de kızım geliyor
Ne doktor hatası mi ozaman nasil oluyorKızlar başımdan bir ton olay geçti hiç giremedim buraya. Dikislerim alındı ama bir yerde açıklık var yapismamis antibiyotik içiyorum bı yandan da yapissin diye bekliyorum öyle dedi doktor başına hiç böyle bişe gelen var mı
Evet hatta gaz sancısı olunca bile insan unutup istemsizce bebekten diye dusunuyor sonra farkına varıyorbende az once sirt ustu uzanirken karnimda sanki tekme hisseder gibi birsey hissettim. istemeizce elimi karnima goturdumsonra dedim ne sacmaliyorsun bebek yaninda yatiyor
En kotu ihtimal evde dogmus olur napalim :)))benim belime sifir agri vurdu . o yuzden on tarafta vajina ve kasik bolgesinde olan sancilari da makina gormedi. cunku butun gobegin kalsildigi noktaya bakiyor makina.
Tmamen var olan bilinen tum sanci durumlarinin tersine isleyen bir vucudum varmis gormus olduk
yok kuzu bu krem değildi. Kortizonluydu sanırım hatta ben de açık yaraya kortizonlu krem sütümüze karışır mı tehlikeli mı diye çok araştırmıştım.
dönmemiş mı halaCanim bugun nst.de sancim cikti b8raz o yuzden alt muayene yapildi ama acilma yok dediler. Doktor bana onceki dogumdan bilirsin beline keskin ve duzenli agrilar duzenli kasilmalar gelince muhakkak gelirsin dedi. Digerledi yalanci kasilma iste. Ama bugunku alt muayeneden sonra kanama falan olmadi ama biraz agri oldu. Bebegim hala makat gelis((
Kuzu agrisada 1 turda olsa atmalısın 10 saniye bile olsa wc giderken açılır vücut biraz wc çıkışı uzanmadan yürübenim emzirme yastigini arkadasim vermisti ama bana uygun olmadi. vuducumla yastik arasinda bir orantisizlik var. baska birsey alacagim .
yururum de dikis yerlerim agriyor yabiraz gecse agrisi rahatlcam
Kuzu enfeksiyon olsa kenarı kırmızı olur dimiSen ne olur ne olmaz göster canım. Oğlumda doktora gösterdik ve bu kendi düşemez yakılması lazım yoksa enfeksiyon kapar demişti. Aslında 2 dakikalık bir işlem tabii ağlıyor ve kahroluyorsun ama gerekli olunca yapılacak bir şey yok
Ruh halimiz değişikbende az once sirt ustu uzanirken karnimda sanki tekme hisseder gibi birsey hissettim. istemeizce elimi karnima goturdumsonra dedim ne sacmaliyorsun bebek yaninda yatiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?