2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Pasha22

Ben henüz almadım dikişler erimedi diye kuzum

Eklentiler

• Screenshot_20221022-140234_Instagram.webp
    38,4 KB · Görüntüleme: 62
  • Screenshot_20221022-140220_Instagram.webp
    35,4 KB · Görüntüleme: 37
  • Screenshot_20221022-140211_Instagram.webp
    41,9 KB · Görüntüleme: 44
  • Screenshot_20221022-140206_Instagram.webp
    45,2 KB · Görüntüleme: 46
Yok hastanede mini bir emzirme eğitimi aldım gayet başarılı bir emzirme pozisyonum var fakat kızım sinirlenince mememi vakkumluyor ilk 10 saniye tepinerek emziriyorum sonrası güzel.Gogus ucu kurulugu da oluştu ilk merhem sürmeyi de reddettim ama iki gündür kullanıyorum çok daha iyiyim.Benim kızım bildiğin sinir küpü bir de göğüs hassasiyeti olunca acı kacinilmaz oluyor kısa zamanda geçeceğini umuyorum.
Yardım eden yokmu kuzum
Geceleri evet çok zor
Gündüzde yardım eden yoksa uykusuzluğun üstüne yok yemek hazırla felan daha zor
Umarım yardım eden vardır
Yardım eden elbette var kocam bey ve annem emrimde.Keske ananeler de emzirebilseydi.Nobetlese uyurduk kızım emmek ve uyumak arası boşlukta hiç birşey yapmıyor o kadar zor bir 8 gün gecirdim ki anlatamam ya.acil bir aylık olsun da şu oyuncaklarla oyalamaya baslayayim

Madecassol verdi sabah akşam sürüyorum

Ben hala o zeka kartindan almadım gözünü açması kapamasi zaten 20 saniye sürüyor 20 saniye yakinina getirene kadar uyur kalır 40 i cikinca odaklanır sanırım
Oyun mati 750 tl olmuş
Ben annem kaldığı günler yanına bırakıyorum emzirme saatinde geliyorum besleyip gidiyorum 2 saate 1 uyanıyorum uykumuda alıyorum

Yaa yerim onu minnak kuzucuuuk ben de söylicem hemen çıkamazsam versinler mamayı diye yavrumun şekeri düşmesin

sıkma canını demicem çünkü ben de çok kafama takıyordum. Döndü noldu bana yine sezeryan yolu göründü. O yüzden sağlıklı olsunlar da ne yapalım
Oyle tabi.Sonucu guzel olsun da bunlar son dakikada degisebilen durumlar hep normal denir sezeryan olur veya tersi. Yeter ki saglikla tamamlayalim bi sekilde bitecek insallah.

Kizlar planli sezeryan olanlar kqcinci haftada oldunuz? Bana bi doktor 39. Haftada biri dr 39u gecince olsun dedi??

Kizlar bana da doktor sezaryen dikislerimi aldirmaya gittigimde Fito Krem isimli krem verdi. Bunu kullan sezaryen yerine dedi. Bi sefer surdum nedense ihmal ediyorum. Korkuyorum galiba oraya dokunmaya :/ bide kanamasi hala full devam eden var mi? Benimki azaldi gun icinde azar azar geliyo. Heralde kirkim cikana kadar azar azar olacak boyle

Bende bugün tekrar kanamayla gittim nst bildiğin düz çizgi sıfır sancı çıktı. Ama evde var tabi. Alttan muayenede 2santim açıklık çıktı şuanda sancılarım var ortalama 5 dj da bir giren ve kanamam arttı. Evde takip edip tekrar bı gideyim diyorum dünden beri git gel çok sıkıldım benim doktorum bir hastasina bebek makat gelişi ama sıkıntı değil elle düzeltiriz demişti. İnşaAllah seninki hayırla döner canım sıkma canını herşeyin hayırlısı artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…