- 31 Mart 2022
- 2.044
- 1.638
- 63
yok kuzu bu krem değildi. Kortizonluydu sanırım hatta ben de açık yaraya kortizonlu krem sütümüze karışır mı tehlikeli mı diye çok araştırmıştım.
♡Bu görselden bahsediyor olabilir misin
Yok hastanede mini bir emzirme eğitimi aldım gayet başarılı bir emzirme pozisyonum var fakat kızım sinirlenince mememi vakkumluyor ilk 10 saniye tepinerek emziriyorum sonrası güzel.Gogus ucu kurulugu da oluştu ilk merhem sürmeyi de reddettim ama iki gündür kullanıyorum çok daha iyiyim.Benim kızım bildiğin sinir küpü bir de göğüs hassasiyeti olunca acı kacinilmaz oluyor kısa zamanda geçeceğini umuyorum.Kuzu hangi teknikle emdiriyorsun klasik yöntemde kafası tam gelsin meme hizasina dirsek içine diğer elinlede memeyi tut 4 parmak aşağıda 1 i yukarıda burnu kapanmasin tek parmaklada memeye hafif bastır burnu gömülmesin diye
Birde en kolayı emzirme yastigina tersinden memeye veriyorsun onda ne kolun yoruluyor ne bebeğin çenesi benim meme küçük olunca bebekte haliyle minik tam memeye getiremiyorum hayırlısıyla büyüdüğünde bu şekil daha rahat olacak .
Birde en önemlisi sütü ağzına öncelikle sıkmaya çalış tadına bakıyor alışıyor
Yardım eden elbette var kocam bey ve annem emrimde.Keske ananeler de emzirebilseydi.Nobetlese uyurduk kızım emmek ve uyumak arası boşlukta hiç birşey yapmıyor o kadar zor bir 8 gün gecirdim ki anlatamam ya.acil bir aylık olsun da şu oyuncaklarla oyalamaya baslayayimYardım eden yokmu kuzum
Geceleri evet çok zor
Gündüzde yardım eden yoksa uykusuzluğun üstüne yok yemek hazırla felan daha zor
Umarım yardım eden vardır
Aminn aminn yok donmemis canim yaa offf hic aklima gelmezdi boyl3 olacagidönmemiş mı halabi doğsunlar popolarını koparacağım neyse sağlıklı olsun da artık yapacak bir şey yok.
Madecassol verdi sabah akşam sürüyorumKızlar sezeryan dikiş izinin kalmaması için size özel krem verdiler mi? Burdan bir arkadaş ile özelden konuşuyorduk, bana taze sezeryan izine sürülen ve neredeyse izi geçiren kremden bahsetmişti ama yazışmayı silmişimDoktorlarınızdan bu yönde bir yönlendirme aldınız mı?
Ben hala o zeka kartindan almadımYok hastanede mini bir emzirme eğitimi aldım gayet başarılı bir emzirme pozisyonum var fakat kızım sinirlenince mememi vakkumluyor ilk 10 saniye tepinerek emziriyorum sonrası güzel.Gogus ucu kurulugu da oluştu ilk merhem sürmeyi de reddettim ama iki gündür kullanıyorum çok daha iyiyim.Benim kızım bildiğin sinir küpü bir de göğüs hassasiyeti olunca acı kacinilmaz oluyor kısa zamanda geçeceğini umuyorum.
Yardım eden elbette var kocam bey ve annem emrimde.Keske ananeler de emzirebilseydi.Nobetlese uyurduk kızım emmek ve uyumak arası boşlukta hiç birşey yapmıyor o kadar zor bir 8 gün gecirdim ki anlatamam ya.acil bir aylık olsun da şu oyuncaklarla oyalamaya baslayayim
keşke bunlardan biri olsaBu görselden bahsediyor olabilir misin
bunlar hep reklam ve derin kesi izlerini geçirdiğini düşünmüyorum kuzum bunlar değildi. Benimki bir doktor tarafından önerilen sezeryan olanların özellikle kullanması gereken bir kremdi. Yarın doktoruma soracağım. Bakalım o ne önerecek
sıkma canını demicem çünkü ben de çok kafama takıyordum. Döndü noldu bana yine sezeryan yolu göründü. O yüzden sağlıklı olsunlar da ne yapalımAminn aminn yok donmemis canim yaa offf hic aklima gelmezdi boyl3 olacagi
Yaa yerim onu minnak kuzucuuukbizde verdiler kuzum , babadan izin almislar. cunku ben zaten 24 e yakin yiyip icmemistim bisi. yorgundum da sutumun gelmeyecegi belliydi.
hala da gelmedi tamamen doyurcak kadar. mama takviyesi yapiyoruz.
Oyle meme reddi vs olmadi. zaten verdikleri mamanin biberonunuda guzel cekememis, isirmisdaha bugun duzgun cekmeyi becerebildi memeyi guclu kuvvetli
ameliyattan hemen sonra mı kullanmaya başladın canım? Nasıl önerdi kullanımı için?Madecassol verdi sabah akşam sürüyorum
Sanırım canım. İki haftada belli olur ama eğer bir sorun yoksa aramıyorlar varsa arıyorlarKuzu enfeksiyon olsa kenarı kırmızı olur dimi
Birde topuk kanı sonuçları kaç haftada çıkıyor
Oyle tabi.Sonucu guzel olsun da bunlar son dakikada degisebilen durumlar hep normal denir sezeryan olur veya tersi. Yeter ki saglikla tamamlayalim bi sekilde bitecek insallah.sıkma canını demicem çünkü ben de çok kafama takıyordum. Döndü noldu bana yine sezeryan yolu göründü. O yüzden sağlıklı olsunlar da ne yapalım
Senin sezeryan ne zaman ?ameliyattan hemen sonra mı kullanmaya başladın canım? Nasıl önerdi kullanımı için?
Bende bugün tekrar kanamayla gittim nst bildiğin düz çizgi sıfır sancı çıktı. Ama evde var tabi. Alttan muayenede 2santim açıklık çıktı şuanda sancılarım var ortalama 5 dj da bir giren ve kanamam arttı. Evde takip edip tekrar bı gideyim diyorum dünden beri git gel çok sıkıldımCanim bugun nst.de sancim cikti b8raz o yuzden alt muayene yapildi ama acilma yok dediler. Doktor bana onceki dogumdan bilirsin beline keskin ve duzenli agrilar duzenli kasilmalar gelince muhakkak gelirsin dedi. Digerledi yalanci kasilma iste. Ama bugunku alt muayeneden sonra kanama falan olmadi ama biraz agri oldu. Bebegim hala makat gelis((
39 haftalık olmayana kadar doktorlar doğum taraftarı değil bebek için en sağlıklısı 39 hafta genelde. Onlar için anne karnında 1gun bir gündür derlerKizlar planli sezeryan olanlar kqcinci haftada oldunuz? Bana bi doktor 39. Haftada biri dr 39u gecince olsun dedi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?