2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Canim bugun yqrin dogar seninki artik masallah. Elle döndurme varmis ama riskleri oldugundan onerilmiyormus.
Artik elden bisey gelmiyo hangi yontem iyiyse o olsun kasmıycam kendimi :)

39 haftalık olmayana kadar doktorlar doğum taraftarı değil bebek için en sağlıklısı 39 hafta genelde. Onlar için anne karnında 1gun bir gündür derler
Yani bi doktor 39da aliyorum dedi digeri de 39u gecene dek bekliyorum dedi. Ayni hastanede 2 farkli doktor.

Kızlar Garmaston gögüs ucu kremini emzirmeden önce siliyor muyuz ? Her emzirme sonrası sürüyor musunuz?

Memede kalma rekoru 4 saat kıçını kası nazar değmesin krnimdayken sinyali vermişti o bana zaten hiç uyuumuyordu doğduğunda da öyle oldu

Evet bende hatırlıyorum burda biri bahsetmisti.. ekran resmi almistim yanlış hatirlamiyorsam bir kurcalayayim arşivini bulursam atarım sana

Kızlar bugn uyandığımdan beri karnım taş gibi. Yani hareketlerini falan da hissediyorum aslında. Normalde yattığım zaman ya da duş aldığımda falan biraz olsun rahatlardı ama bugn hiçbir şey işe yaramıyor. Çok sıcak olmayacak şekilde su torbası yaptım göğüs kafesimin altına doğru onu yerleştirdim ama yok hala aynı. Cuma günü de sezaryen randevumuz var, ne yapsam bilemedim
Doktoruma bir şey sorunca genelde normal diyor. Kanama, suyun gelmesi ve düzenli sancı dışında her şey normal

Pasha22 buldum
Ekran kaydı almistim, geçmemiş izlerim oldugu icin

Eklentiler

• Screenshot_20221107-203132_Gallery.webp
    70,7 KB · Görüntüleme: 84
  • Screenshot_20221107-203132_Gallery.webp
    70,7 KB · Görüntüleme: 73
Ne suyum geliyor ne nişan geliyor ne de kızım geliyor

Normal doğum beklemek çok zor ya. Sancı yok kasılma yok bekle dur ne zaman gelecek bu bebişler
Gerçekten normal doğumu beklemek zormuş ne olacağı belli değil gelecek mi gelmeyecek mi sezaryen mi olacak suni sancı mi verecekler meçhul. Leğen kemigim sızlıyor dün akşamdan beri. Bugün ananas yedim 5.kata iki kere merdivenle çıktım üzerine yarım saat yürüyüş yaptım üzerine 1 saat pilates yaptım. İnatçı keçim bir gelsin totosunu isiracam

Kızlar bir de sezeryan dikişleri alınıyor mu yoksa kendisi mi düşüyor? Benim doktorum gel alacağım dedi ama herkes artık öyle dikiş atılmıyor kendiliğinden düşüyor falan diyor. Şehir dışındayım o yüzden kendi doktoruma da gidemiyorum ona göre kadın doğumdan randevu alacağım bulunduğum şehirden

Bulundugun ildeki hastaneden herhangi bir kadin dogumcuya gitmen yeterli canim dikislerini almalari lazim. Kendi kendine dusmuyor . Kesilen yerin iki basinda ipler var onlari kesiyo doktor ve cirrtt cekiyo uzunlamasina ve aliyo ipi. Hissetmiyosun uyusuk oldugu icin ama icin bi gidiklaniyo

Kızlar Garmaston gögüs ucu kremini emzirmeden önce siliyor muyuz ? Her emzirme sonrası sürüyor musunuz?
Emzirmeden önce yıka .ben iki defa sürdüm bikerede bile etki yaptı.acisi dindi.yerlere vururdum ayagimi mememi verdiğimde bagirirdim açıdan artık acımıyor çok okadar.acikcasi yıkaması bile işkence geliyor bana

Ben 10 yıl öncede sezeryan oldum hiç dikiş alınma filan olmadı.estetik dikiş atılıyor artık.kendiliginden eriyor o. bundada estetik dikiş atıldı .1 haftalıkken doktara gittim su geçirmez bant vardı onu soktu dikisleri baktı tamm dedi ultrasonda rahmime baktı 40 gün geçince gel tekrar dedi.

Canım uyandırabiliyor musun ben zar zor uyandıtıyorum bazen başarısız oluyorum bi yöntemin varsa paylaşırsan sevinirim
Kizlar planli sezeryan olanlar kqcinci haftada oldunuz? Bana bi doktor 39. Haftada biri dr 39u gecince olsun dedi??
Canım 38+4 te oldum ben sezeryanı genelde tüm doktorlar 39. Haftayı bekliyorlar

Sağol canım, peki her emzirmeden sonra sürüyor musun ?

Bende ev sildim elle. Eğilip kalktım hep. Merdiven inip çıkayım bende madem

Bende ev sildim elle. Eğilip kalktım hep. Merdiven inip çıkayım bende madem
Doktorum her gün 3 kat merdiven in cik dedi zaten 5.katta oturduğum için işime geldi bir de yan yan çıkmak da iyi gelirmiş. Şimdi de hurma yedim ahududu çayı içiyorum su yaptıklarima rağmen hala gelmezse helal olsun gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…