Yok acısı dinince sürmedim iki defa sürdüm şimdiye dek.gecen hafta almıştık kremi.esim çok bağırınca ağlayınca ben dayanamadı aldı. yarilma var fakat acımıyor çok artık.Sağol canım, peki her emzirmeden sonra sürüyor musun ?
Ay bende sancı filan da yok arada hareket ediyor ve kasılma gibi bi şey oluyor ama ne gelen var ne giden. Cuma günü açıklık muayenesi olacağım bakalım durum nedir. Bende hurma yiyorum hareket ediyorum bakalım hayırlısıDoktorum her gün 3 kat merdiven in cik dedi zaten 5.katta oturduğum için işime geldi bir de yan yan çıkmak da iyi gelirmiş. Şimdi de hurma yedim ahududu çayı içiyorumsu yaptıklarima rağmen hala gelmezse helal olsun gerçekten
Eveet yarın sabah gelecek bebişim inşallahKızlar bugün biri sezaryen olacaktı pazartesi demişti ama kim olduğunu unuttumyarın navicula sezaryen olacak onu biliyorum sadece
Sen acil sezeryana mi alinmistin ? Bir de spinal mi genel miydi?Canım uyandırabiliyor musun ben zar zor uyandıtıyorum bazen başarısız oluyorumbi yöntemin varsa paylaşırsan sevinirim
Canım 38+4 te oldum ben sezeryanı genelde tüm doktorlar 39. Haftayı bekliyorlar
Çok heyecanli olmali.Eveet yarın sabah gelecek bebişim inşallahson saatler de stresli oluyormuş
Ay benim bebe de gecesi gündüzü yok fırt fırt geziyor içerde doğunca da mı öyle olacakMemede kalma rekoru 4 saatkıçını kası nazar değmesin krnimdayken sinyali vermişti o bana zaten hiç uyuumuyordu doğduğunda da öyle oldu
Yaa saatler sonra görebileceksin, koklayabileceksin artik ne yaptığını bileceksin ahh ne güzel saglikla kavus insallahAy benim bebe de gecesi gündüzü yok fırt fırt geziyor içerde doğunca da mı öyle olacaközellikle gece ve sabahları çok hareketli
Benim de agriyo legen kemiklerim 1 haftadir. Hep normal yururdum 1 haftadir hafif penguensi yuruyus modundayimGerçekten normal doğumu beklemek zormuş ne olacağı belli değil gelecek mi gelmeyecek misezaryen mi olacak suni sancı mi verecekler meçhul. Leğen kemigim sızlıyor dün akşamdan beri. Bugün ananas yedim 5.kata iki kere merdivenle çıktım üzerine yarım saat yürüyüş yaptım üzerine 1 saat pilates yaptım. İnatçı keçim bir gelsin totosunu isiracam
Kabizlik olabilir mi? Veya gaz ?O da sertlige cok katki sagliyo.Kızlar bugn uyandığımdan beri karnım taş gibi. Yani hareketlerini falan da hissediyorum aslında. Normalde yattığım zaman ya da duş aldığımda falan biraz olsun rahatlardı ama bugn hiçbir şey işe yaramıyor. Çok sıcak olmayacak şekilde su torbası yaptım göğüs kafesimin altına doğru onu yerleştirdim ama yok hala aynı. Cuma günü de sezaryen randevumuz var, ne yapsam bilemedim
Doktoruma bir şey sorunca genelde normal diyor. Kanama, suyun gelmesi ve düzenli sancı dışında her şey normal
Evet benimde iki başında ip var. En kısa zamanda gideyim o halde. Herkes genelde estetik dikiş oluyor artık gerek yok falan diyor ama bende anlamadım. Doktordan doktora fark mı oluyor acaba?Bulundugun ildeki hastaneden herhangi bir kadin dogumcuya gitmen yeterli canim dikislerini almalari lazim. Kendi kendine dusmuyor . Kesilen yerin iki basinda ipler var onlari kesiyo doktor ve cirrtt cekiyo uzunlamasina ve aliyo ipi. Hissetmiyosun uyusuk oldugu icin ama icin bi gidiklaniyo
Ben de öyle biliyordum amaBen 10 yıl öncede sezeryan oldum hiç dikiş alınma filan olmadı.estetik dikiş atılıyor artık.kendiliginden eriyor o. bundada estetik dikiş atıldı .1 haftalıkken doktara gittim su geçirmez bant vardı onu soktu dikisleri baktı tamm dedi ultrasonda rahmime baktı 40 gün geçince gel tekrar dedi.
Yaa çok üzüldüm çok geçmiş olsun, canım acaba emzirme danışmanından yardım mı alsan? Genelde çok fayda görüyor insanlarKızlar bebeğim bir gögsümü alıyor o gögsümde yara oldu çok acıyor sağarak besliyorum çok çok küçük. 2300 e düştü kg. Uyandırmam zor oluyor. Hadtanede hemşireler küçük memeyi tutturuyor çok güzel emiyor ama evde ben yapamıyorum. Psikolojim çok kötü. Bazı sorunlwr yaşadım doğurdupum gün annem hastane merdivenlerinden düştü iki kolu kırıldı ameliyat edildi. Ama iyi olmak bebeğe iyi gelmek istiyorum. Lütfen tecrübeli anneler ne yapmalıyım? İlaç sürüyorum yanıyor sağıyorum acı çeksemde. Benim de yaşayacağım varmış en güzel günümde annemin başına bunlr geldi. Çok korkuyorum umarım toparlarım
Ay azcık korkuyorum aslında bi an oluyor doğsun göreyim diyorum bir an oluyor keşke hep karnımda kalsa diyorumYaa saatler sonra görebileceksin, koklayabileceksin artik ne yaptığını bileceksin ahh ne güzel saglikla kavus insallah
Bakalım cumartesi günü kontrol var 39+3 oluyorum vajinal muayene yapacakmış galiba rahim ağzını uyarmak için çatı muayenesini 37 de olmuştum ben de çatım müsaittiAy bende sancı filan da yok arada hareket ediyor ve kasılma gibi bi şey oluyor ama ne gelen var ne giden. Cuma günü açıklık muayenesi olacağım bakalım durum nedir. Bende hurma yiyorum hareket ediyorum bakalım hayırlısı
Kabizlik olabilir mi? Veya gaz ?O da sertlige cok katki sagliyo.
HeyecanlıııÇok heyecanli olmali.
Ayynen ya eşim de sen normal yuruyodun şimdi penguen gibi tin tin geliyorsun diyoBenim de agriyo legen kemiklerim 1 haftadir. Hep normal yururdum 1 haftadir hafif penguensi yuruyus modundayim
Ameliyattan sonra su geçirmez bant yapıştırdı 3 gün durdu. Bebişin 2. Topuk kanı muayenesinde tekrar gel dedi bandı çıkardı ultrasonla falan muayene etti o gün başlattı sabah akşam kreme. 40 çıkınca da bi daha gel dedi.ameliyattan hemen sonra mı kullanmaya başladın canım? Nasıl önerdi kullanımı için?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?