2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Ay bende sancı filan da yok arada hareket ediyor ve kasılma gibi bi şey oluyor ama ne gelen var ne giden. Cuma günü açıklık muayenesi olacağım bakalım durum nedir. Bende hurma yiyorum hareket ediyorum bakalım hayırlısı

Kızlar bebeğim bir gögsümü alıyor o gögsümde yara oldu çok acıyor sağarak besliyorum çok çok küçük. 2300 e düştü kg. Uyandırmam zor oluyor. Hadtanede hemşireler küçük memeyi tutturuyor çok güzel emiyor ama evde ben yapamıyorum. Psikolojim çok kötü. Bazı sorunlwr yaşadım doğurdupum gün annem hastane merdivenlerinden düştü iki kolu kırıldı ameliyat edildi. Ama iyi olmak bebeğe iyi gelmek istiyorum. Lütfen tecrübeli anneler ne yapmalıyım? İlaç sürüyorum yanıyor sağıyorum acı çeksemde. Benim de yaşayacağım varmış en güzel günümde annemin başına bunlr geldi. Çok korkuyorum umarım toparlarım

Canım uyandırabiliyor musun ben zar zor uyandıtıyorum bazen başarısız oluyorum bi yöntemin varsa paylaşırsan sevinirim

Canım 38+4 te oldum ben sezeryanı genelde tüm doktorlar 39. Haftayı bekliyorlar
Sen acil sezeryana mi alinmistin ? Bir de spinal mi genel miydi?

Memede kalma rekoru 4 saat kıçını kası nazar değmesin krnimdayken sinyali vermişti o bana zaten hiç uyuumuyordu doğduğunda da öyle oldu
Ay benim bebe de gecesi gündüzü yok fırt fırt geziyor içerde doğunca da mı öyle olacak özellikle gece ve sabahları çok hareketli

Benim de agriyo legen kemiklerim 1 haftadir. Hep normal yururdum 1 haftadir hafif penguensi yuruyus modundayim

Kabizlik olabilir mi? Veya gaz ?O da sertlige cok katki sagliyo.

Evet benimde iki başında ip var. En kısa zamanda gideyim o halde. Herkes genelde estetik dikiş oluyor artık gerek yok falan diyor ama bende anlamadım. Doktordan doktora fark mı oluyor acaba?

Ben de öyle biliyordum ama gul_gunal da yazmış alınıyor diye benim dikişim de onun dediği gibi. Her doktor farklı yapıyor sanırım anlamadım

Yaa çok üzüldüm çok geçmiş olsun, canım acaba emzirme danışmanından yardım mı alsan? Genelde çok fayda görüyor insanlar

Yaa saatler sonra görebileceksin, koklayabileceksin artik ne yaptığını bileceksin ahh ne güzel saglikla kavus insallah
Ay azcık korkuyorum aslında bi an oluyor doğsun göreyim diyorum bir an oluyor keşke hep karnımda kalsa diyorum ameliyat biraz zorlu olacak sonrasında emzirme, ağrısı, ağlamaları, uykusuz geceler ne bileyim bunlardan korkuyorum baya

Bakalım cumartesi günü kontrol var 39+3 oluyorum vajinal muayene yapacakmış galiba rahim ağzını uyarmak için çatı muayenesini 37 de olmuştum ben de çatım müsaitti

ameliyattan hemen sonra mı kullanmaya başladın canım? Nasıl önerdi kullanımı için?
Ameliyattan sonra su geçirmez bant yapıştırdı 3 gün durdu. Bebişin 2. Topuk kanı muayenesinde tekrar gel dedi bandı çıkardı ultrasonla falan muayene etti o gün başlattı sabah akşam kreme. 40 çıkınca da bi daha gel dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…