2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
o kadr yuruyorum kuzum . ben hani gunluk 20-30dk gbi dusundum

benimkide yuksekde durmuo alta cok baski oluyor
Ruh halimiz değişik
hic sorma yaa
benim kanamam cok azaldi 3. gundeyim . ama iki hafta surebilir dediler

dogum yaklasmis olabilir cnm, benimde son gunkerde cok sertti ve nst de hic bisi cikmiyordu
helal kiz sana
bnde dikis var min, estetik mi yapti hic bilmiyorum. bantlar var , iki haftaya kendi duser dediler
Canım uyandırabiliyor musun ben zar zor uyandıtıyorum bazen başarısız oluyorum bi yöntemin varsa paylaşırsan sevinirim

Canım 38+4 te oldum ben sezeryanı genelde tüm doktorlar 39. Haftayı bekliyorlar
soyundurabilirsin
aysk atina , boynuna islak soguk bez surebilirsin . bu ikisi bizde cok ise yaradi

Yaa çok üzüldüm çok geçmiş olsun, canım acaba emzirme danışmanından yardım mı alsan? Genelde çok fayda görüyor insanlar

Sağol canım. Bugün kontrolde hastanenin Emzirme danışmanıyla emzirdik çok ilgileniyorlar. Ama dediğin gibi olursa özel danışman tutarım. yara için ilaç işe yaramadı. Benim yarayı iyileştirmem lazım

Kız günün sonunda 5 hurma ile ahududu yaprağı çayı içtim meme ucuna masaj yaptım. Olumlama ile meditasyon yapacam şimdi. Bu kadar zahmete ben giderdim yani ayıp olmasın diye

yarın belli olur, sabah kontrol var ben hala normalde ısrarcıyım tabi de bakalım. yarın son sözü doktor ve bebek söyleyecek
Canım son sözü sen söyleyeceksin normal istiyorsan 1 hafta daha rahat bekleyebilirsin 40 ı dolduruyoruz zaten sezaryen olacaksa olur durumlarımız benzer olduğu için yazdım bebeğin için en doğrusunu sen bilirsin
Ama sabretmek çok zor haklısın

Bende 39+1 de olucam çatı da vajinal değil mi zaten
Çatı muayenesinde rahim ağzına da bakıyor leğen kemiklerinin açıklığına da bakıyor ama bu sefer leğen kemiğine değil de daha çok rahim ağzını uyaracak şeyler yapacakmış galiba gidince göreceğim

parmagini sokup amniyotik sivinin oldugu kese ve rahmin kenarini siyiryor. Membrane sweep diyorlar burada . bana ve 2 kadaina daha salo gunu yapmisti kiz, diger ikisi ayni gun dogurmus ( tabi haftalarini bilmiuorum)

bana da sonra hormonlu tampon verince cok hizli etki etki, cunku o islem sayesinde yumusamisti rahim agzim

Spicelover Denemedim canım ilaç sürdüm daha hızlı geçsin diye. Ama iyi gelecekse süreyim şimdi yağı üstünde değil ama olsun

Benim kuzumunda düştü ama içinde sanki bana göre parça kaldı
Bizimkiler diyor banyo yaptıkça düşer diye .
Doktora sormayida unuttum bugün
Ben bugün Kontrole sağlık ocağına götürdüm bebeğimi sordum canım çocuk doktoruna yönlendirdi yarın gidip iğne yaptıracağız istersen sende git .

Çok geçmiş olsun canım. Öncelikle stresini bebeğin hissediyor durum daha da zorlaşıyordur. Kendini bir sakinleştir memeyi tutabilmesi için. Yaşananları değiştiremeyiz maalesef. Gerekirse mama desteği alınır problem muhakkak çözülür. Emzirme danışmanı çok mantıklı bir seçenek. Gümüş kapak gerçekten hızlı iyileştiriyor. Sen halledersin lütfen kendine güven

Benim de tekrarlayan kimyasal gebeliklerim olmuştu, oksapar kullanıyorum gebeliğin başından beri su son duzlukte 2 güne 1 falan vuruyorum bezdim çünkü. Bebeği besleyen damarlarda çentik var diye benim doktorumda demişti ve bende perinatologa gidiyorum. Corasprin kullandım o çentik durumu için günde 1 tane 34. Haftaya kadar di sanirim devam ettik. Sonra artık kullanmana gerek yok dedi doktorum. Bebekte gelişim geriliği vs olmadı şimdiye kadar 38 haftayı doldurduk çok şükür.

@NurSu-14Ocak buldum
Ekran kaydı almistim, geçmemiş izlerim oldugu icin
Ben Bugün sordum tekrar doktoruma, önceki sezaryenimde ize çok iyi gelmişti tekrar kullanmayı düşünüyorum diye, önce madecassol yazacağım sonra onu kullan dedi. Madecassolu belki de almam bile çünkü hemen bu kreme başlamak istiyorum, en etkili olduğu günler ilk bir ay diye hatırlıyorum çünkü. Sırf ne diyeceğini merak ettiğim için sordum aslında yoksa direk başka bi marka dese yine ben bunu kullanacaktım, gerçekten çok memnun kaldım, eşim ısrarla kaç haftadır sipariş ver diyor, izimin yarısı hiç görünmüyor yarısı da karındaki kahverengi hamilelik çizgisi gibi, düzenli kullanmadığım halde iyi geldi bu sefer hiç ihmal etmeden düzenli kullanacağım

@NurSu-14Ocak buldum
Ekran kaydı almistim, geçmemiş izlerim oldugu icin
Ama eski izlere nasıl geliyor onu bilmiyorum, çünkü ilk birkaç ay geçtikten sonra sezaryen olan arkadaşıma vermiştim kalanı, kremin üzerinde en etkili olduğu dönemin yaradan sonraki ilk aylar gibi bişey yazdığını hatırlıyorum, yani iz taze olacak

Sütüm geliyor sürekli sağıyorum. Yara çok sızlıyor onu iyileştirecek miyim stresi oldu. Mama hiç vermedim. Bir de günlerdir uyumadım annem öyle olunca eşim onunla ilgilendi ben bebekle sürekli ağladım. Kendimi suçladım benim için buralara gelip iki kolunu da gürdi şaka gübi bir olay haşa şoktayım. Ama şükrediyorum buna da. O şokla 3 gün hiç uyumadım şimdi de günde bir iki saat uykuyla duruyorum. bebeğe iyi gelmek için kendimi toparlamak için telefonu aldım elime kafamı dağıtıp normale dönmeye çalışıyorum. Günlerce uyumamak da çok kötüymüş ama düzelecek umarım. Bebeği gördükçe kendimi toparlayacağıma inanıyorum Sizlere içimi dökmek bile iyi geldi günlerdir rüyada gibiyim

Aynısı canım günaydın yazamıyorum ya sürekli aglama hali emecem sömürdü valla sabah 6 da içim gectı gece boyu ayaktayım
Sabah 8 de uyuya kalmışım 9:45 te uyanmıştım. Yeter ki sağlıklı olsun ben gözüm gibi bakarım. Şimdi yeniden besleyip koycam beşiğine ve bu sefer bende uyuyacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…