- 24 Eylül 2019
- 216
- 435
- 53
- 34
Ben beklediğim kadar büyük bi etkisini görmedim başkasında nasıldır bilmem de . Günde 3 4 lt su içmek morali iyi tutmak sütü getiriyor zaten Allah’ın izniyle rızkı varsa. Ama yine olsa yine denemek için alırdım galiba şimdi de hala bitene kadar kullanacağım tüm tuşlara basıyorum sütümü artırmakiçinKızçeler ebebek online da bestlak damla indirime girmiş saat 7 ye kadar almayan alabilir ya da sürekli kullanılan bişeyse stok yapalım
Benimkinde de var. İllaki yıkadıkça kendi düşer. Bende sorarım doktora gidince.Benim kuzumunda düştü ama içinde sanki bana göre parça kaldı
Bizimkiler diyor banyo yaptıkça düşer diye .
Doktora sormayida unuttum bugün
Silmeyebilirsiniz deniyor ama benim içim rahat etmedi pamuğu sıcak suyla ıslatıp sildim öyle emzirdimKızlar Garmaston gögüs ucu kremini emzirmeden önce siliyor muyuz ? Her emzirme sonrası sürüyor musunuz?
Ayy hadi inşallahparmagini sokup amniyotik sivinin oldugu kese ve rahmin kenarini siyiryor. Membrane sweep diyorlar burada . bana ve 2 kadaina daha salo gunu yapmisti kiz, diger ikisi ayni gun dogurmus ( tabi haftalarini bilmiuorum)
bana da sonra hormonlu tampon verince cok hizli etki etki, cunku o islem sayesinde yumusamisti rahim agzim
Ben de buraya yazdım ama kendim almayı unuttumBen beklediğim kadar büyük bi etkisini görmedim başkasında nasıldır bilmem de . Günde 3 4 lt su içmek morali iyi tutmak sütü getiriyor zaten Allah’ın izniyle rızkı varsa. Ama yine olsa yine denemek için alırdım galiba şimdi de hala bitene kadar kullanacağım tüm tuşlara basıyorum sütümü artırmakiçin
Canım öncelikle sütün varken bebeğin emiyorken sütünü kesecek streslerden uzak dur olacağı vardı oldu de. Şimdi sağlıklısınız sen ve bebeğin. Bebeğin emmediği göğsü mutlaka sağ acı yanma varsa garmastan krem önerebilirim . Bebek tutmada zorlanıyorsa göğsümü avuçlayıp sıkıp öyle vermeyi dene istersenKızlar bebeğim bir gögsümü alıyor o gögsümde yara oldu çok acıyor sağarak besliyorum çok çok küçük. 2300 e düştü kg. Uyandırmam zor oluyor. Hadtanede hemşireler küçük memeyi tutturuyor çok güzel emiyor ama evde ben yapamıyorum. Psikolojim çok kötü. Bazı sorunlwr yaşadım doğurdupum gün annem hastane merdivenlerinden düştü iki kolu kırıldı ameliyat edildi. Ama iyi olmak bebeğe iyi gelmek istiyorum. Lütfen tecrübeli anneler ne yapmalıyım? İlaç sürüyorum yanıyor sağıyorum acı çeksemde. Benim de yaşayacağım varmış en güzel günümde annemin başına bunlr geldi. Çok korkuyorum umarım toparlarım
Ortalama 120 civarı. Ben şimdi internetten b12 içerikli bi doğal süt artırıcı kapsül satın aldım kullanınca size artış oldu mu söylerim . Yorumlarında süte belirgin etkisi olduğu söyleniyor ismi Solgar Brewer's Yeast with Vitamin B12Ben de buraya yazdım ama kendim almayı unuttumartık alırım bir yerde denk gelirsem eczanelerde ne kadar acaba?
Gümüş kapak, tahin yağı vs denedin mi canım? Bir de emzirme öncesi annesi sütünü biraz sürüp yumuşatın diyorlar. Bir de ayva çekirdeklerinden jel yapıyorlar o da çok iyi geliyormuş.Sağol canım. Bugün kontrolde hastanenin Emzirme danışmanıyla emzirdik çok ilgileniyorlar. Ama dediğin gibi olursa özel danışman tutarım. yara için ilaç işe yaramadı. Benim yarayı iyileştirmem lazım
Oyyy dağlar dağlaarYeminle ne eksik ne fazla karnımda da uyutmuyordu şimdi deAllah kolaylık versin şimdiden bacimsu
Psikolojim tamamen bozuldu korkusu yaşadım rüyalar uykusuzluk vs. Bugün daha inançlıyım toparlamak zorundayım. şükrediyorum bebeğimi sağlıkla kucağıma aldım. Ama işte yaşananlar çok zorladı ister istemez.Canım öncelikle sütün varken bebeğin emiyorken sütünü kesecek streslerden uzak dur olacağı vardı oldu de. Şimdi sağlıklısınız sen ve bebeğin. Bebeğin emmediği göğsü mutlaka sağ acı yanma varsa garmastan krem önerebilirim . Bebek tutmada zorlanıyorsa göğsümü avuçlayıp sıkıp öyle vermeyi dene istersen
Canım çok geçmiş olsun başından kötü şeyler geçmiş ama bebeğin için güçlü olmalısın göğdün için gümüş kapak kullanabilirsin ya da slikon göğüs kalkanları da işe yarıyor göğsü nemli tutuyorlar çabuk iyileşiyor bebeğinle deneye yanıla doğruyu bulacaksınız daha çok minnak güçlenip büyüdükçe daha iyi tutar göğsünü annesi annene de acil şifalar diliyorum canım tekrar geçmiş olsunKızlar bebeğim bir gögsümü alıyor o gögsümde yara oldu çok acıyor sağarak besliyorum çok çok küçük. 2300 e düştü kg. Uyandırmam zor oluyor. Hadtanede hemşireler küçük memeyi tutturuyor çok güzel emiyor ama evde ben yapamıyorum. Psikolojim çok kötü. Bazı sorunlwr yaşadım doğurdupum gün annem hastane merdivenlerinden düştü iki kolu kırıldı ameliyat edildi. Ama iyi olmak bebeğe iyi gelmek istiyorum. Lütfen tecrübeli anneler ne yapmalıyım? İlaç sürüyorum yanıyor sağıyorum acı çeksemde. Benim de yaşayacağım varmış en güzel günümde annemin başına bunlr geldi. Çok korkuyorum umarım toparlarım
Yok canım benimki planlı sezeryandı spinal oldu benimkisiSen acil sezeryana mi alinmistin ? Bir de spinal mi genel miydi?
Bu akşam tüm tuşlara bastım çünkü günlerdir ağlayıp acı çekiyordum. Şimdi ayva çekirdeğini suya koydum tahin de sürdüm. Pomat krem de sürüyorum iki gündür olacak inşallah kendime gelmek zorundayım çok güzel çok masumlarGümüş kapak, tahin yağı vs denedin mi canım? Bir de emzirme öncesi annesi sütünü biraz sürüp yumuşatın diyorlar. Bir de ayva çekirdeklerinden jel yapıyorlar o da çok iyi geliyormuş.
Bende de cok oluyo ama ictigim demir hapi sebebiyle veya fazla yedigimde oluyo genelde.Kabızlık yok hatta bir süredir ishalimGaz benim de aklıma geldi ama yok yani gün içinde geçmesi gerekirdi lavaboya gittiğimde falan. Uyandığım andan beri geçmemesi tuhaf
Hangisi daha avantajli genel mi spinal mi acaba? Hic fikrim yokCanım çok geçmiş olsun başından kötü şeyler geçmiş ama bebeğin için güçlü olmalısın göğdün için gümüş kapak kullanabilirsin ya da slikon göğüs kalkanları da işe yarıyor göğsü nemli tutuyorlar çabuk iyileşiyor bebeğinle deneye yanıla doğruyu bulacaksınız daha çok minnak güçlenip büyüdükçe daha iyi tutar göğsünü annesi annene de acil şifalar diliyorum canım tekrar geçmiş olsun
Yok canım benimki planlı sezeryandı spinal oldu benimkisi
Ee kolay mi en az 3 kg.lik bebis var suyuydu eşiydi derken daha da fazla yapiyo :)Ayynen ya eşim de sen normal yuruyodun şimdi penguen gibi tin tin geliyorsun diyo
Aminn. Kizim usluydu yani yemesi icmesi gazi vs. Bakalim bu da oyle olur insallah :))Heyecanlııınasıl geçti bu kadar zaman insan anlamıyor inşallah sağlıkla doğar, sonrasında da uslu bir bebek olur amin
Çok zor yaşadıkların haklısın. Allah beterinden korusun olacakların önüne geçemiyoruzSütüm geliyor sürekli sağıyorum. Yara çok sızlıyor onu iyileştirecek miyim stresi oldu. Mama hiç vermedim. Bir de günlerdir uyumadım annem öyle olunca eşim onunla ilgilendi ben bebekle sürekli ağladım. Kendimi suçladım benim için buralara gelip iki kolunu da gürdi şaka gübi bir olay haşa şoktayım. Ama şükrediyorum buna da. O şokla 3 gün hiç uyumadım şimdi de günde bir iki saat uykuyla duruyorum. bebeğe iyi gelmek için kendimi toparlamak için telefonu aldım elime kafamı dağıtıp normale dönmeye çalışıyorum. Günlerce uyumamak da çok kötüymüş ama düzelecek umarım. Bebeği gördükçe kendimi toparlayacağıma inanıyorumSizlere içimi dökmek bile iyi geldi günlerdir rüyada gibiyim
Benim yara olmadi ama benim kiz ilk gun cignedi ve ucunu tutmaya calisti sadece fln o yuzden cok sizlamisti ve acimisti. DIger grupta da tahin yagi konuuslmustu. Onu surdum ne agri kaldi ne sizi. Simdi de zorlu gecen emzirme zamanalrindan sonra bir iki damla suruyorum her gogus ucume ve kahve bolgesine.Spicelover Denemedim canım ilaç sürdüm daha hızlı geçsin diye. Ama iyi gelecekse süreyim şimdi yağı üstünde değil ama olsun
canim mama ver biraz ne olacak ki ? Benim sutum suan gelmiyor denilcek akdar az , her emzirme sonrasi mama veriyorum. Rahat rahat uyuyorda yavrucak. Bende kendime dinlenicek zaman ayirabiliyorumSütüm geliyor sürekli sağıyorum. Yara çok sızlıyor onu iyileştirecek miyim stresi oldu. Mama hiç vermedim. Bir de günlerdir uyumadım annem öyle olunca eşim onunla ilgilendi ben bebekle sürekli ağladım. Kendimi suçladım benim için buralara gelip iki kolunu da gürdi şaka gübi bir olay haşa şoktayım. Ama şükrediyorum buna da. O şokla 3 gün hiç uyumadım şimdi de günde bir iki saat uykuyla duruyorum. bebeğe iyi gelmek için kendimi toparlamak için telefonu aldım elime kafamı dağıtıp normale dönmeye çalışıyorum. Günlerce uyumamak da çok kötüymüş ama düzelecek umarım. Bebeği gördükçe kendimi toparlayacağıma inanıyorumSizlere içimi dökmek bile iyi geldi günlerdir rüyada gibiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?