2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Kızçeler ebebek online da bestlak damla indirime girmiş saat 7 ye kadar almayan alabilir ya da sürekli kullanılan bişeyse stok yapalım
Ben beklediğim kadar büyük bi etkisini görmedim başkasında nasıldır bilmem de . Günde 3 4 lt su içmek morali iyi tutmak sütü getiriyor zaten Allah’ın izniyle rızkı varsa. Ama yine olsa yine denemek için alırdım galiba şimdi de hala bitene kadar kullanacağım tüm tuşlara basıyorum sütümü artırmakiçin

Ayy hadi inşallah

Ben de buraya yazdım ama kendim almayı unuttum artık alırım bir yerde denk gelirsem eczanelerde ne kadar acaba?

Canım öncelikle sütün varken bebeğin emiyorken sütünü kesecek streslerden uzak dur olacağı vardı oldu de. Şimdi sağlıklısınız sen ve bebeğin. Bebeğin emmediği göğsü mutlaka sağ acı yanma varsa garmastan krem önerebilirim . Bebek tutmada zorlanıyorsa göğsümü avuçlayıp sıkıp öyle vermeyi dene istersen

Ben de buraya yazdım ama kendim almayı unuttum artık alırım bir yerde denk gelirsem eczanelerde ne kadar acaba?
Ortalama 120 civarı. Ben şimdi internetten b12 içerikli bi doğal süt artırıcı kapsül satın aldım kullanınca size artış oldu mu söylerim . Yorumlarında süte belirgin etkisi olduğu söyleniyor ismi Solgar Brewer's Yeast with Vitamin B12

Gümüş kapak, tahin yağı vs denedin mi canım? Bir de emzirme öncesi annesi sütünü biraz sürüp yumuşatın diyorlar. Bir de ayva çekirdeklerinden jel yapıyorlar o da çok iyi geliyormuş.

Psikolojim tamamen bozuldu korkusu yaşadım rüyalar uykusuzluk vs. Bugün daha inançlıyım toparlamak zorundayım. şükrediyorum bebeğimi sağlıkla kucağıma aldım. Ama işte yaşananlar çok zorladı ister istemez.

Garmastan krem sürüyorum dünden beri iyileşmedi. Bebeğin sevdiği meme yara diğeri de ucu yok tutmak istemiyor. Şimdilik iki memeyi de acısa da sağıp biberonla veriyorum ama emzirme hissini yaşamak istiyorum. İyileşme süreci uzayınca strese girdim. Emmediği gögsü danışmanlar tutturuyor bugün de bebek hemşiresi verince tutup 15 dk çok güzel emdi ama eve gelince eşimle biz denedik tutmadı ucu küçük olduğundan. Memeden emmesini çok istiyorum

Canım çok geçmiş olsun başından kötü şeyler geçmiş ama bebeğin için güçlü olmalısın göğdün için gümüş kapak kullanabilirsin ya da slikon göğüs kalkanları da işe yarıyor göğsü nemli tutuyorlar çabuk iyileşiyor bebeğinle deneye yanıla doğruyu bulacaksınız daha çok minnak güçlenip büyüdükçe daha iyi tutar göğsünü annesi annene de acil şifalar diliyorum canım tekrar geçmiş olsun
Sen acil sezeryana mi alinmistin ? Bir de spinal mi genel miydi?
Yok canım benimki planlı sezeryandı spinal oldu benimkisi

Gümüş kapak, tahin yağı vs denedin mi canım? Bir de emzirme öncesi annesi sütünü biraz sürüp yumuşatın diyorlar. Bir de ayva çekirdeklerinden jel yapıyorlar o da çok iyi geliyormuş.
Bu akşam tüm tuşlara bastım çünkü günlerdir ağlayıp acı çekiyordum. Şimdi ayva çekirdeğini suya koydum tahin de sürdüm. Pomat krem de sürüyorum iki gündür olacak inşallah kendime gelmek zorundayım çok güzel çok masumlar

Kabızlık yok hatta bir süredir ishalim Gaz benim de aklıma geldi ama yok yani gün içinde geçmesi gerekirdi lavaboya gittiğimde falan. Uyandığım andan beri geçmemesi tuhaf
Bende de cok oluyo ama ictigim demir hapi sebebiyle veya fazla yedigimde oluyo genelde.
Ama bilemiyoruz yine de sonucta artk son haftalarda oluyo

Hangisi daha avantajli genel mi spinal mi acaba? Hic fikrim yok

Famina çok sağol canım. Yarın da yara olan gögsü silikon uç alıp emzireceğim. Yazmak da iyi geldi. Bu süreçler zorlu da olsa geçecek inşallah

Çok zor yaşadıkların haklısın. Allah beterinden korusun olacakların önüne geçemiyoruz bir iki saat uykuyla yine iyi dayanıyorsun uykusuzluk insanın zaten bütün dengesini bozuyor. Tahin yağı gümüş kapak kantaron olabilir inşallah en kısa sürede çözüme kavuşur yaran süt gelmesi de çok güzel. Güzel haberlerini de duyarız inşallah

Spicelover Denemedim canım ilaç sürdüm daha hızlı geçsin diye. Ama iyi gelecekse süreyim şimdi yağı üstünde değil ama olsun
Benim yara olmadi ama benim kiz ilk gun cignedi ve ucunu tutmaya calisti sadece fln o yuzden cok sizlamisti ve acimisti. DIger grupta da tahin yagi konuuslmustu. Onu surdum ne agri kaldi ne sizi. Simdi de zorlu gecen emzirme zamanalrindan sonra bir iki damla suruyorum her gogus ucume ve kahve bolgesine.

canim mama ver biraz ne olacak ki ? Benim sutum suan gelmiyor denilcek akdar az , her emzirme sonrasi mama veriyorum. Rahat rahat uyuyorda yavrucak. Bende kendime dinlenicek zaman ayirabiliyorum
Mutlu huzurlu bebekler icin huzurlu mutlu anneler gerekli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…