İnşallahBundan sonra tövbe zaten inşallah bişey olmazsa hayırlısıyla pazartesi hayırlı haberleri duyarım
Pişman olma canım kendini üzersin sadece daha dikkatli ol bundan sonra minik mucizeler içinHayır hiç aklıma bile gelmedi
Bana yasak degil dediği için söyleme geregi duymadım
Aşırı pişman oldum suan nasıl aklıma gelmedi ya
Kanamadan sonra yasakladı bana ilişkiyi
İnşallah canım hayırlısı olsunPişman olma canım kendini üzersin sadece daha dikkatli ol bundan sonra minik mucizeler için
Teşekkür ederim,sizinki de hayırlı olsun.Peki doktor doğum tarihini son adet tarihinden mi hesapladı,yoksa 3 haftalık hamileliğe göre mi hesapladı?Hayirli olsunn
Kan verdim doktor kontrolünde ultrasonda oyle tahmin etti
Yok canım kalp atışı için gene giderim zaten de, gene de bir kontrol ettirmek istiyorum belki ekstra takviye vs verilmesi gerekiyordur geciktirmek istemem bunlarıbiz seninle aynıyız canım :) ama ben haftaya cuma gideceğim erken gidip görmeden dönmek istemiyorum. Keseyi görsen bile kalp atışını duyamazsın. O yüzden bence bekle :)
Evet ben de kese gözüktüğü zaman hcgnin çok anlamı yok diye düşünüyorum, o yüzden yarın doktor karar verir diye düşünüyorum :) sizinki çok iyiymiş karından rahatlıkla görünürYarın doktor hcg baktırır muhtelemen 3500 civarında olması lazım sizin. Ben de Pazartesi baktırdım en son 7912 çıkmıştı. Yarın hcg tahminim 45k falan çıkar. Ama keseyi görürse hcg takibini yapmasına gerek kalmaz. Kese boyutu üzerinden devam eder kontrollere.
Ben de öyle umut ediyorum. İnşallah yarın görürüz bebişleri :)Evet ben de kese gözüktüğü zaman hcgnin çok anlamı yok diye düşünüyorum, o yüzden yarın doktor karar verir diye düşünüyorum :) sizinki çok iyiymiş karından rahatlıkla görünür
Gözün aydın canım Allah tamamına erdirsin maşallah ponçiğecanımın içleri
hastaneden şimdi çıktım bu kez karından baktı 5+5 hamilesin bebek var ve kalp atışı duyulabilir dedi ama dinletmedi kanama oldu iki gün dedim normal yerleşme olmuş kesede vs hiçbir sorun görünmüyor dedi. öyle rahatladım anlatamamMucizem 0,2 cm ay çok küçük ya ❤ Asıl meseleye geleyim. Ben geçen hafta alttan muayne olduğumda folk sac solda duruyordu. (ilk foto) , bugün normalde karından bakınca sağda durması gerekirdi. (2. foto bügün ki foto ) Kağıdı elime bi aldım anaaaaa bi baktım solda doktor da sürekli sol tarafıma baktı.
amin kuzum sağlıcakla hepimizin inşallahGözün aydın canım Allah tamamına erdirsin maşallah ponçiğe
Çok geçmiş olsun kese görmüş müydünüz acabaArkadaslar selam, bugun 5+0 dayim. Sabah uyandigimda sanki normal regl kanamasi gibi parlak kirmizi kanamayla karsilastim suan da devam ediyor. Benim ilk gebeligimde dusuk tecrubem oldugundan dusuk yaptigimi dusunuyorum. Hollandada oldugumdam burada ebeler bakiyor bu tarz islere. Ebe de dusuk yapiyorsun buyuk ihtimal ama bir izleyelim dedi. Belki de kimyasal gebelikti bilemiyorum. Bekleyip gorecegiz.Aranizda hic kimyasal gebelik geciren oldu mu?
kuzukuzum progestan kullanıyor muydun? Kanamaları bu grupta ben de dahil çok kişi yaşadık çok şükür sonradan geçti ama sen içini ferah tut sakin kalmaya bol şu içmeye çalışArkadaslar selam, bugun 5+0 dayim. Sabah uyandigimda sanki normal regl kanamasi gibi parlak kirmizi kanamayla karsilastim suan da devam ediyor. Benim ilk gebeligimde dusuk tecrubem oldugundan dusuk yaptigimi dusunuyorum. Hollandada oldugumdam burada ebeler bakiyor bu tarz islere. Ebe de dusuk yapiyorsun buyuk ihtimal ama bir izleyelim dedi. Belki de kimyasal gebelikti bilemiyorum. Bekleyip gorecegiz.Aranizda hic kimyasal gebelik geciren oldu mu?
Bende o şekildeyim ya hemde 1 haftadırIki gündür sabahları bir karin agrisi oluyor sonra tuvalete çıkıyorum afedersiniz çok sivi değil ama ishal gibi çıkıyor.sonra rahatliyorum .tedirgin olsun. Yarın doktora gidicem gerci ama varmi busekilde olan
Hiç yaptığın streslere değmedi dimi çok şükür sağlıkla gelsinler inşallahcanımın içleri
hastaneden şimdi çıktım bu kez karından baktı 5+5 hamilesin bebek var ve kalp atışı duyulabilir dedi ama dinletmedi kanama oldu iki gün dedim normal yerleşme olmuş kesede vs hiçbir sorun görünmüyor dedi. öyle rahatladım anlatamamMucizem 0,2 cm ay çok küçük ya ❤ Asıl meseleye geleyim. Ben geçen hafta alttan muayne olduğumda folk sac solda duruyordu. (ilk foto) , bugün normalde karından bakınca sağda durması gerekirdi. (2. foto bügün ki foto ) Kağıdı elime bi aldım anaaaaa bi baktım solda doktor da sürekli sol tarafıma baktı.
inşallah duyarsın canım minik kalplerini ama 8 haftaya kadar yolu var stres yapma kendine :))Kızlar pazartesi randevum var o gün 6+5 olucaz ikiz gebelik sizce kalp atışını duyarmıyım
İnşallah canım rabbim erkenden duymayı nasip eder inşallhinşallah duyarsın canım minik kalplerini ama 8 haftaya kadar yolu var stres yapma kendine :))
hayır canım bildiğim kadarıyla tutunma için bayağı etkili bir ilaç ancak benim doktorum vermedi sadece folik asit ve pıhtılasma sebebiyle iğne kullanıyorum.Ben henuz hic doktora gitmedjm pazartesi ilkkez gidecegm burada doktor 1 tane zaten.Gordugum kadaryla cogu kisi prpgestan kullaniyo bu ilac herkese mi veriliyor
erken canım henüz herkesinde farklı oluyor ben 5+5 de keseyi gördüm bazıları 5+5 de kalp atışı bile duyabiliyor :)4+4 kese görülmedi
Bende anlamadım. Kendim için endişelenmeye başladım bi an da. Benim sat 15 Şubat 6 nisanda duyacağım kalp atışını zaman da geçmiyor25 Şubat adet tarihinse 17 Mart'ta nasıl kalp atışları duyuldu ki ben bu işi anlamadım
canımBeni eklememissiniz sat 17.02 kese gördüğümüz tarih21 Mart
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?