2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Hayır hiç aklıma bile gelmedi
Bana yasak degil dediği için söyleme geregi duymadım
Aşırı pişman oldum suan nasıl aklıma gelmedi ya
Kanamadan sonra yasakladı bana ilişkiyi
Pişman olma canım kendini üzersin sadece daha dikkatli ol bundan sonra minik mucizeler için

Hayirli olsunn
Kan verdim doktor kontrolünde ultrasonda oyle tahmin etti
Teşekkür ederim,sizinki de hayırlı olsun.Peki doktor doğum tarihini son adet tarihinden mi hesapladı,yoksa 3 haftalık hamileliğe göre mi hesapladı?

biz seninle aynıyız canım :) ama ben haftaya cuma gideceğim erken gidip görmeden dönmek istemiyorum. Keseyi görsen bile kalp atışını duyamazsın. O yüzden bence bekle :)
Yok canım kalp atışı için gene giderim zaten de, gene de bir kontrol ettirmek istiyorum belki ekstra takviye vs verilmesi gerekiyordur geciktirmek istemem bunları

Evet ben de kese gözüktüğü zaman hcgnin çok anlamı yok diye düşünüyorum, o yüzden yarın doktor karar verir diye düşünüyorum :) sizinki çok iyiymiş karından rahatlıkla görünür

Evet ben de kese gözüktüğü zaman hcgnin çok anlamı yok diye düşünüyorum, o yüzden yarın doktor karar verir diye düşünüyorum :) sizinki çok iyiymiş karından rahatlıkla görünür
Ben de öyle umut ediyorum. İnşallah yarın görürüz bebişleri :)

Gözün aydın canım Allah tamamına erdirsin maşallah ponçiğe

Çok geçmiş olsun kese görmüş müydünüz acaba

kuzukuzum progestan kullanıyor muydun? Kanamaları bu grupta ben de dahil çok kişi yaşadık çok şükür sonradan geçti ama sen içini ferah tut sakin kalmaya bol şu içmeye çalış

Iki gündür sabahları bir karin agrisi oluyor sonra tuvalete çıkıyorum afedersiniz çok sivi değil ama ishal gibi çıkıyor.sonra rahatliyorum .tedirgin olsun. Yarın doktora gidicem gerci ama varmi busekilde olan
Bende o şekildeyim ya hemde 1 haftadır

Hiç yaptığın streslere değmedi dimi çok şükür sağlıkla gelsinler inşallah

Kızlar size bir sorum olacak. Gebeliğin daha çok başındayız ama her gün fındık ceviz yumurta balık yağı derken ben sağlam kilo almaya başladım. Pantolonlarımın beli dar gelmeye başladı sizce ilk dönemlerde dar pantolon giymek sorun yaratır mı? 3.aydan sonra göbek genişlemeye başlıyor ama benimki şimdiden başladı :)

Ben henuz hic doktora gitmedjm pazartesi ilkkez gidecegm burada doktor 1 tane zaten.Gordugum kadaryla cogu kisi prpgestan kullaniyo bu ilac herkese mi veriliyor
hayır canım bildiğim kadarıyla tutunma için bayağı etkili bir ilaç ancak benim doktorum vermedi sadece folik asit ve pıhtılasma sebebiyle iğne kullanıyorum.

25 Şubat adet tarihinse 17 Mart'ta nasıl kalp atışları duyuldu ki ben bu işi anlamadım
Bende anlamadım. Kendim için endişelenmeye başladım bi an da. Benim sat 15 Şubat 6 nisanda duyacağım kalp atışını zaman da geçmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…