Oluyor canim endişelenme bende 3gecedir progestan fitil olarak kullaniyorumKızlar lekelenmeniz oluyor mu? Kan sulandırıcı ve progestan kullanıyorum hiç kanama olmamıştı ama bugün çok minik bi lekelenme oldu korktumtam 5. Haftadayız dr çağırmadı henüz, sadece ilaçları söyledi, randevumuz 1 hafta sonra, daha erkene mi alsam?
inşallah sağlıcakla kucağına alırsın canım Rabbim şifa versin inşallah :)Slm kizlar. Ben yine hastanelik oldum bildigin kirmiziya dondu kanama. Kesede de kanama gordu bu sefer dr. Ya düşük olacaktir ya da bebek yeni olustugu icin yerlesme kanamasidir. Yolk saci olustugu icin kesenin yeri de olmasi gerektigi yerde oldugu icin bebege bi sans vermek lazim dedi progestani 2ye cikardi. 5gun de raporluyum dyruma gore artabilirmis. Insallah sagliklidir bebegim ya... sabah da gidip kan uyusmazligi icin igne olcam. Yine ruyam cikti bi kere daha...
İşte bak iyi ki eşimden uzak durmuşumNee ciddimisin canım benim doktorum yasak değil demişti
Hatta ben bu lekelenmeden hep ilişkiden şüphelendim çünkü ilişkiye girdik 2 gün sonra lekelenmem başladı sonra ilişkiyi yasakladılar
Ben tüp bebek sürecinde ilaçlardan hormonlardan fena oldum. Göbek çevrem davul gibi şiştiKızlar size bir sorum olacak. Gebeliğin daha çok başındayız ama her gün fındık ceviz yumurta balık yağı derken ben sağlam kilo almaya başladım. Pantolonlarımın beli dar gelmeye başladı sizce ilk dönemlerde dar pantolon giymek sorun yaratır mı? 3.aydan sonra göbek genişlemeye başlıyor ama benimki şimdiden başladı :)
Betaniz kaçtı peki4+4 kese görülmedi
Meraba arkadaşlar
Bende kasim annesi olurum sanırım
Henuz 3 haftalık tahmini kasim sonu görünüyor doğum..
Saglikla insallah
Benim sat 24 şubat eklermisiniz?
Bende aynıyım çok sık acikiyorum.leblebi çubuk kraker muzls gecistiriyorum ama yetmiyor bu gidişle çok kilo alicamKızlar bide size ne soracam ya ben deli gibi acikiyorum ama durmadaaaan on gibi yedim şuan açlıktan ölüyorum mesela
Insallah cok tesekkur ederimmPapatyamelo yu etiketle canım bu tarz bilgi paylaşımlarında görmeyebiliyor çok fazla yazışma yapıldığı için :))
hayırlı olsun sağlıcakla gelsin minik kuşunuz inşallah :)))
Evet ya hamilelik planlarken 2 kiloydum balık yağı kullana kullana şiştim. Şimdi de vitamin proteinden şiştim :) İlk 14 hafta kilo almayı pek önermiyorlar ama ben çoktan 2 kilo aldım bileBen tüp bebek sürecinde ilaçlardan hormonlardan fena oldum. Göbek çevrem davul gibi şiştiAma dar pantolonun bir sorun olacağını sanmıyorum. İlk gebeliğimde ben doğuma kadar kendi düşük bel pantolonlarımı giymiştim hamile giyim bana büyük oluyor diye. O zaman ilk 16 hafta hiç kilo da almamıştım. Şimdi daha hamile kalmadan almıştım bile
Erken döllenme olmuşsa duyulur. Yani reglden hemen sonra yumurtladıysa oluyomuş. Benim arkadaşımda 5+6 da kalp atışını duydu25 Şubat adet tarihinse 17 Mart'ta nasıl kalp atışları duyuldu ki ben bu işi anlamadım
Ben de ilaçlardan dolayı +2 ile başladım ama hedefim en azından 12-13 haftalara kadar kilo almadan geçirebilmekEvet ya hamilelik planlarken 2 kiloydum balık yağı kullana kullana şiştim. Şimdi de vitamin proteinden şiştim :) İlk 14 hafta kilo almayı pek önermiyorlar ama ben çoktan 2 kilo aldım bile
Kayınvalidem hiç kilonu dert etme emzirirken peşinden koştururken hepsi gidiyor dedi :) Bakalım kahramanımızı neler bekliyor? :)Ben de ilaçlardan dolayı +2 ile başladım ama hedefim en azından 12-13 haftalara kadar kilo almadan geçirebilmek
Acı yeme canim benim doktor yemek yok dediKızlar ya acı biber ishal yapar mı? Dün yemiştim bugün ishal yapmış galiba acı biberden
Sağol canım zaten artık yemem .Acı yeme canim benim doktor yemek yok dedi
ayni durumu ben de yasiyorum simdiden kilo almaya basladim. kalp atisi duyduktan sonra gebelik diyetisyenine baslicamKızlar size bir sorum olacak. Gebeliğin daha çok başındayız ama her gün fındık ceviz yumurta balık yağı derken ben sağlam kilo almaya başladım. Pantolonlarımın beli dar gelmeye başladı sizce ilk dönemlerde dar pantolon giymek sorun yaratır mı? 3.aydan sonra göbek genişlemeye başlıyor ama benimki şimdiden başladı :)
benımde sat 17 subat keseyı yarın gorucem ıns bırde karından muayane edıyor doktor kalp atısı ıcın bır hafta erteleyebılır dıye dusunuyorum..cok zor beklemek hakıkaten ama sabırlı olalım..ınsallah hepsını gorecegızBende anlamadım. Kendim için endişelenmeye başladım bi an da. Benim sat 15 Şubat 6 nisanda duyacağım kalp atışını zaman da geçmiyor
Hoşgeldin canım gebeliğin hayırlı olsun tekrardanMeraba arkadaşlar
Bende kasim annesi olurum sanırım
Henuz 3 haftalık tahmini kasim sonu görünüyor doğum..
Saglikla insallah
Benim sat 24 şubat eklermisiniz?
3bardak süt iciyorfum oda fazla kansızlık olur dedi ne yapayım bilmiyorumSağol canım zaten artık yemem .
HosbuldumHoşgeldin canım gebeliğin hayırlı olsun tekrardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?