2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Oluyor canim endişelenme bende 3gecedir progestan fitil olarak kullaniyorum

inşallah sağlıcakla kucağına alırsın canım Rabbim şifa versin inşallah :)

Nee ciddimisin canım benim doktorum yasak değil demişti
Hatta ben bu lekelenmeden hep ilişkiden şüphelendim çünkü ilişkiye girdik 2 gün sonra lekelenmem başladı sonra ilişkiyi yasakladılar
İşte bak iyi ki eşimden uzak durmuşum benim de doktorum kanaman yok ama önermiyorum birlikte olmamanız daha iyi dedi.

Ben tüp bebek sürecinde ilaçlardan hormonlardan fena oldum. Göbek çevrem davul gibi şişti Ama dar pantolonun bir sorun olacağını sanmıyorum. İlk gebeliğimde ben doğuma kadar kendi düşük bel pantolonlarımı giymiştim hamile giyim bana büyük oluyor diye. O zaman ilk 16 hafta hiç kilo da almamıştım. Şimdi daha hamile kalmadan almıştım bile

Meraba arkadaşlar
Bende kasim annesi olurum sanırım
Henuz 3 haftalık tahmini kasim sonu görünüyor doğum..
Saglikla insallah
Benim sat 24 şubat eklermisiniz?
Papatyamelo yu etiketle canım bu tarz bilgi paylaşımlarında görmeyebiliyor çok fazla yazışma yapıldığı için :))
hayırlı olsun sağlıcakla gelsin minik kuşunuz inşallah :)))

Evet ya hamilelik planlarken 2 kiloydum balık yağı kullana kullana şiştim. Şimdi de vitamin proteinden şiştim :) İlk 14 hafta kilo almayı pek önermiyorlar ama ben çoktan 2 kilo aldım bile

Evet ya hamilelik planlarken 2 kiloydum balık yağı kullana kullana şiştim. Şimdi de vitamin proteinden şiştim :) İlk 14 hafta kilo almayı pek önermiyorlar ama ben çoktan 2 kilo aldım bile
Ben de ilaçlardan dolayı +2 ile başladım ama hedefim en azından 12-13 haftalara kadar kilo almadan geçirebilmek

Ben de ilaçlardan dolayı +2 ile başladım ama hedefim en azından 12-13 haftalara kadar kilo almadan geçirebilmek
Kayınvalidem hiç kilonu dert etme emzirirken peşinden koştururken hepsi gidiyor dedi :) Bakalım kahramanımızı neler bekliyor? :)

ayni durumu ben de yasiyorum simdiden kilo almaya basladim. kalp atisi duyduktan sonra gebelik diyetisyenine baslicam tabi benim tup bebek oldugunda hormon takviyelerinden sismistim
zatn

Bende anlamadım. Kendim için endişelenmeye başladım bi an da. Benim sat 15 Şubat 6 nisanda duyacağım kalp atışını zaman da geçmiyor
benımde sat 17 subat keseyı yarın gorucem ıns bırde karından muayane edıyor doktor kalp atısı ıcın bır hafta erteleyebılır dıye dusunuyorum..cok zor beklemek hakıkaten ama sabırlı olalım..ınsallah hepsını gorecegız

Merhabalar kızlar, bugün doktora gittim kese göründü karindan bebek yok ama bebeği besleyen yapı oluşmaya başlamış geç döllenme olabilir dedi ki öyle zaten. Bi sıkıntı görmedi sorun yok dedi kan sulandiriciya devam edicem biraz endişelendim bebek olmayınca on gün sonra tekrar gel dedi kalp atışını duyarız dedi keseyi koyuyorum bakar misiniz. Yukarıdaki resimde nokta gibi şey oluşmaya başlamış dedi kese de 14mm dedi

Eklentiler

• 854CF2D6-9A31-402A-92A8-C96F70D99F92.webp
    39 KB · Görüntüleme: 68
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…