- 9 Mart 2022
- 2.521
- 1.821
- 83
- 40
Gecer insallah ama neyden olmus ki ?Kızlar bebeğim de enfeksiyon çıktı 5 ya da 7 gün kuvözde kalacak. Çok çok mutsuzum ne olur dua edin. Emiyor diye sevinirken bir anda yanımdan aldılar
Ah benimki hala ayagiyla kasiklqrima elleri ve kqfasiyla gobek hizasi ve ust kisma vuruyo makat gelis oldugundan :))bi doneydi asagiyaUyuyamıyorum şaka gibi her akşam 10-11 gibi yatan ben 1 buçuk oldu uyuyamıyorum. Aşağıda bir sondaj çalışması var şuanda kafasını ittirip duruyo benim tontiksızlıyo aşağısı
Benim yegenim hastanede kalmasa da tam 40 gun sariligi zor gecirmisti. Kiminde ise 1 gun bile olmuyo qma korkmayin. Cok iyi hatrliyorum doktor evde florasan isiginda yatsin demisti.Bizimki anne sutune bagli olmus bilememisiz ta 15 sene onceki durum bu.Üzülme kardeşimin ogluda bu ışık altında durdu 8 saat sonra düştü fakat eve gidince de bı düşüp bı çıktı sarılığı.anne sütü sarılığı diye bisey varmış .sanırım ondan.resimlerinde 3 aylık olana dek sariydi çocuk.ama bikmadi usanmadi hem sağdı verdi hem emzirdi.3. ay başında akcacik oldu tamamen geçti.
Kan aldılar simdi insallah geçmiştirCanım kendine stres yapma rahatla bak sen de yanındasın bebişin çok da yüksek değil değeri yarına hemen fark eder İnan ki güzel düşün güzel olsun
Teşekkürler teyzesiŞifa olsun tontisime hiç dert etme fototerapi çok iyi geliyor
Sağıyorum yıyemediği zamanda yıne sut gelsin diye yanımda oldugu için rshatım sonuçlarda güzel çıkarsa öok mutku olucammDaha iyi olacak Allah'ın izniyle miniğin canım benim üzülme sütünü etkilemesin
Amiin inşallahŞifa olsun inşallah. Üzülme canım toparlar hemen
Teşekkürler öyleymiş gerçektenÇok geçmiş olsun canım. Üzme kendini. Çocuğu bebek yaşıyor bu durumu. Bir an önce toparlanır inşallah
Teşekkürler inşallah bekliyorum sabırsızlıklaGeçmiş olsun canım merak etme kızım da bebekken aldı fototerapi çok çabuk toparlar inşallah oğluşun
Sağlıcakla gelsin inşallah bebeğin
Şifa olsun inşallah Atlas paşaya inşallah çabucak toparlar geçmiş olsun canım
Benimde dün sütüm sarardı baya bugün beyaza döndüÜzülme kardeşimin ogluda bu ışık altında durdu 8 saat sonra düştü fakat eve gidince de bı düşüp bı çıktı sarılığı.anne sütü sarılığı diye bisey varmış .sanırım ondan.resimlerinde 3 aylık olana dek sariydi çocuk.ama bikmadi usanmadi hem sağdı verdi hem emzirdi.3. ay başında akcacik oldu tamamen geçti.
Bende yqtiyorken kalkarsam yurursem veya ayakta isem kalkip yurudugumde vs geciyo. Duzenli mo degil mi dikkat etmek lazim.Uyuyunca geçiyor mu ya da duş alınca falan geçiyor mu oyleyse yalancı sancidir ama seni uyutmuyorsa belinden kasiklarina giren düzenli bir sancı varsa doğum sancisidir. Tuvaletten çıkamıyorum derken ishal mi oldun?
Valla 37+1de bwnimki 3350 cikti. Korkuyorum 4 e ulasir da normal dogacakken bundan dolayi sezeryana kalirim diye ama bi yandan da birazck toppiş dogsa kotu olmazBana da doktor 40 ta gelmezse 41 de suni sancı vereceğiz dedi. Ama yediklerine dikkat et kilo almasın daha fazla dedi 4 kg olursa sezaryen olacağım ben de. Bakalım el mahkum bekliyoruz hep birlikte @Mekap da iyice sabırsızlanmis
Sanırım farketmeden son haftada idrar yolu enfeksiyonu yaşamışım bebeğime de geçmişNe enfeksiyonu
Neden olabilirmiş
Insallah hemen toparlar
İnşallah ilk duydum çok ağladım zorla toparladım sırf sütüm kaçmasın diye şimfi pompa yapıyorum ama damla damla geliyor ziyan oluyır pompada ona da ayrı üzülüyorumÇok geçmiş olsun canımhemencecik sağlığına kavuşur inşallah üzülme sakın sütün etkilenmesin çabucak iyileşsin
Sağ ol canım aminCanım acil şifalar diliyorum tez zamanda kavuşun inşallah
Amin amin canımÇok geçmiş olsun Rabbim şifa versin inşallah Şafi ismi hürmetine
Farketmeden idrar yolu enfeksiyonu yaşamışım sanırımGecer insallah ama neyden olmus ki ?
Düştüğünde yuvarlak bizimkiler gibiydiBen hiç görmedim hep kapalıydı.
Seni o kadar iyi anlıyorum ki üzülme desem de üzülüyor insan evet biliyorum ama bebeğinin besleneb bilmesi için üzülme sütün Allah'ın izniyle hemencecik iyileşecekKızlar bebeğim de enfeksiyon çıktı 5 ya da 7 gün kuvözde kalacak. Çok çok mutsuzum ne olur dua edin. Emiyor diye sevinirken bir anda yanımdan aldılar
Mamamı veriyorlar kuzum sütünü sağıpmı veriyorsun ben hastahanede yatmasin diye hem mama hem meme yapmıştım şekeri düşer diye 7 kusuratla cikmistik kontrole gittigimde yukselmisti çünkü mamayi kesmiştim daha doğrusu günde 1 defa veriyordum 3 gün hep test verdik 15.gunu yine test verdik yukselmisti 1 birim sonra birsey demedi 15.gunden sonra düşüyormuşBenimkini yatırdı kuzu yailerlemessin dedi
Bana mamayu hiç söulemediler keşke söyleselerdi
Mamaya başladık doktor önerisiyle günde 2,3 kez ver dedi
Benimki hastaneden cıkarken sadexe 50 gr eksik çıktı ondan sonra verdi toplaem 270. gr yapıyor aslında
Evet öyleymiş o kadar üzüldüm kiaslında değeri korkacak kadar kötğ değilmiş
Kullanıyorum onu bestlak damlada kullanıcam
Grçmiş olsun canım benim ilerlemez Allah'ın izniyleebugun bebegimin gozlerinin etrafinda sarilik olusmaya basladi. Zaten bekledigim birseydi, sutum daha yeni tam gelmeye basladi.
Sansima bizim bolgenin hemsiresi nasiliz nasil gidiyor diye aradi. onunla konustuk , persembe randevum var zaten klinikte o zamana kadar kaka yaomaya, cisini yapmaya devam ederse ve kendi kendine uyanabiliuorsa yada biz uyandirmak istedigimiz de uyaniyorsa birsey olmaz , persembe dr randevunda konsuursunuz dedi. fakat kaka ve cis yapmiyorsa ve ne yapsan asla uyanmiyorsa hemen acile git dedi.
Geçmiş olsun kuzumKızlar bebeğim de enfeksiyon çıktı 5 ya da 7 gün kuvözde kalacak. Çok çok mutsuzum ne olur dua edin. Emiyor diye sevinirken bir anda yanımdan aldılar
Canım bizimkine 2.Roptan sonra gelmeyin dediler,retina damarları tamamlanmış.6 ay sonra normal muayene gelin dediler..Rop her bebeğin görme gelişmesine bağlı farklı oluyor.Kimini 3.kez çağrıyorlar kimini 5.kez ..Bir sorun çıkmadığına sevindimKızlar merhaba,
ROP muayenesi yaptıran anneler bebeklerinize tekrar yapılacak mı? Bugün kızıma yapıldı sonucun şükür normal çıktığını tekrar yapılmasına gerek olmadığı 8. ayda normal göz polikliniğine muayene olması gerektiğini söylediler. Ama sanki okuduklarım birkaç kez yapıldığı yönündeydi
@mabel63 @okuryazarEflatun1Kelebek
Kendi sütümü verdm geldiğimden beri ama cok sık uyanmaya başladı o yüzden derin uyusun diye 1 kere mama verdik sabah kan aldılar emzirdim uyuyakaldı sağdım birazda uyandığında onu vereceğim aslında uyanmasına göre hareket ediyoruz makinada ne kadar uzun uyursa o kadar iyi bizim içinMamamı veriyorlar kuzum sütünü sağıpmı veriyorsun ben hastahanede yatmasin diye hem mama hem meme yapmıştım şekeri düşer diye 7 kusuratla cikmistik kontrole gittigimde yukselmisti çünkü mamayi kesmiştim daha doğrusu günde 1 defa veriyordum 3 gün hep test verdik 15.gunu yine test verdik yukselmisti 1 birim sonra birsey demedi 15.gunden sonra düşüyormuş
Mama yenisini alacağım kuzu 3 haftalık oluyormus acildiktan sonra bu son haftası bende memeyi emdirdikten sonra ardına mamayi veriyorum sen kaç ml veriyorsun. ekim annelerinde sunshine in tarifi.
kuru meyvelerden yapiyoruz. erik, kayisi, hurma , incir, uzum, cubuk tarcin , hepsini ufak ufak dograyip kaynatiyorsun. ben seker eklemiyorum ama ekleyebilirsin.
ben valla veriyorum.
gece dikis yerlerim cok kotuydum kucagimda tutacak dermanim yoktu verdik mama.
cok sukur meme reddi olmadigi icin ben cok yoruldugum zamanlarda ve memedeki sutun yetmedigi zamanlarda mama vericem.
su tuvalet dongusu ne zamn biticek
afiyet olsun canim , insallah digerlerindeki gibi sende de ise yarar
hayirli olsun canimmm
kuzum benm sutum bestlak damla , komposto, dereotu ve bol su destegiyle anca 3. gunde tam anlamiyla geldi. mama verdik , hala da bazen yetmediginde sutum yada dikislerim cok agridiginda kucagima alamadigim da veriyorum mama
Oy maşallah tospike bak sen benimki 38+3 te 3333 tü seninki 4 u bulabilir yediklerine dikkat etmen lazım.Valla 37+1de bwnimki 3350 cikti. Korkuyorum 4 e ulasir da normal dogacakken bundan dolayi sezeryana kalirim diye ama bi yandan da birazck toppiş dogsa kotu olmaz))
canım kusura bakma bilmiyordum, tez vakitte kavuşursunuz inşallah bugğnlere geldiniz çok güçlü bir bebeğin var unutma bunu da atlatacaksınoz inşallah.Amin canım ALLAH razı olsun ama bebek yanımda değil küvezdeçıkmasını bekliyorum hayırlısıyla dün ilk defa görüşe gittim dua edin olurmu
UmarımBugün geliyor kuzum kargo yolda
Umarım yumuşaktır
Geçmiş olsun lokumum prensesim hayırlısıyla çabuk atlatacak kaç dereceyle ışık veriyorlar kuzum .O kadar emmesine rağmen memede kalmasına rağmen sarılık oldu benim minik kuzum eğer yarın da değerler yükselirse hastaneye yatacak.O kadar üzüldüm ki gün boyu bugün mama başlattı doktor.Emdigi halde
(kaka ve çiş sorunu da yok) bebegimin sarılık olması çok garip geliyor dua et bize kuzum
Bak fıstık önce böyle kullan dikisine zarar vermezcanım kusura bakma bilmiyordum, tez vakitte kavuşursunuz inşallah bugğnlere geldiniz çok güçlü bir bebeğin var unutma bunu da atlatacaksınoz inşallah.
Umarımama birazcık sert olması daha iyi değil mi şaka bi yana
Bizde bişeyler doladık karnıma azıcık tuttu karnımı ama dikişlere zarar vermekten korktuğumuz için çok sıkamadık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?