2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Uyuyamıyorum şaka gibi her akşam 10-11 gibi yatan ben 1 buçuk oldu uyuyamıyorum. Aşağıda bir sondaj çalışması var şuanda kafasını ittirip duruyo benim tontik sızlıyo aşağısı
Ah benimki hala ayagiyla kasiklqrima elleri ve kqfasiyla gobek hizasi ve ust kisma vuruyo makat gelis oldugundan :))bi doneydi asagiya

Benim yegenim hastanede kalmasa da tam 40 gun sariligi zor gecirmisti. Kiminde ise 1 gun bile olmuyo qma korkmayin. Cok iyi hatrliyorum doktor evde florasan isiginda yatsin demisti.Bizimki anne sutune bagli olmus bilememisiz ta 15 sene onceki durum bu.

Canım kendine stres yapma rahatla bak sen de yanındasın bebişin çok da yüksek değil değeri yarına hemen fark eder İnan ki güzel düşün güzel olsun
Kan aldılar simdi insallah geçmiştir
Şifa olsun tontisime hiç dert etme fototerapi çok iyi geliyor
Teşekkürler teyzesi
Daha iyi olacak Allah'ın izniyle miniğin canım benim üzülme sütünü etkilemesin
Sağıyorum yıyemediği zamanda yıne sut gelsin diye yanımda oldugu için rshatım sonuçlarda güzel çıkarsa öok mutku olucamm
Şifa olsun inşallah. Üzülme canım toparlar hemen
Amiin inşallah
Çok geçmiş olsun canım. Üzme kendini. Çocuğu bebek yaşıyor bu durumu. Bir an önce toparlanır inşallah
Teşekkürler öyleymiş gerçekten
Teşekkürler inşallah bekliyorum sabırsızlıkla
Benimde dün sütüm sarardı baya bugün beyaza döndü

Uyuyunca geçiyor mu ya da duş alınca falan geçiyor mu oyleyse yalancı sancidir ama seni uyutmuyorsa belinden kasiklarina giren düzenli bir sancı varsa doğum sancisidir. Tuvaletten çıkamıyorum derken ishal mi oldun?
Bende yqtiyorken kalkarsam yurursem veya ayakta isem kalkip yurudugumde vs geciyo. Duzenli mo degil mi dikkat etmek lazim.

Valla 37+1de bwnimki 3350 cikti. Korkuyorum 4 e ulasir da normal dogacakken bundan dolayi sezeryana kalirim diye ama bi yandan da birazck toppiş dogsa kotu olmaz ))

Ne enfeksiyonu
Neden olabilirmiş
Insallah hemen toparlar
Sanırım farketmeden son haftada idrar yolu enfeksiyonu yaşamışım bebeğime de geçmiş
Çok geçmiş olsun canım hemencecik sağlığına kavuşur inşallah üzülme sakın sütün etkilenmesin çabucak iyileşsin
İnşallah ilk duydum çok ağladım zorla toparladım sırf sütüm kaçmasın diye şimfi pompa yapıyorum ama damla damla geliyor ziyan oluyır pompada ona da ayrı üzülüyorum
Canım acil şifalar diliyorum tez zamanda kavuşun inşallah
Sağ ol canım amin
Çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin inşallah Şafi ismi hürmetine
Amin amin canım
Gecer insallah ama neyden olmus ki ?
Farketmeden idrar yolu enfeksiyonu yaşamışım sanırım nasıl oldu hiç bir fikrim yok. Emme güçlüğünün sebebi buymuş

Kızlar bebeğim de enfeksiyon çıktı 5 ya da 7 gün kuvözde kalacak. Çok çok mutsuzum ne olur dua edin. Emiyor diye sevinirken bir anda yanımdan aldılar
Seni o kadar iyi anlıyorum ki üzülme desem de üzülüyor insan evet biliyorum ama bebeğinin besleneb bilmesi için üzülme sütün Allah'ın izniyle hemencecik iyileşecek aallah kötü hastalıklardan korusun

Mamamı veriyorlar kuzum sütünü sağıpmı veriyorsun ben hastahanede yatmasin diye hem mama hem meme yapmıştım şekeri düşer diye 7 kusuratla cikmistik kontrole gittigimde yukselmisti çünkü mamayi kesmiştim daha doğrusu günde 1 defa veriyordum 3 gün hep test verdik 15.gunu yine test verdik yukselmisti 1 birim sonra birsey demedi 15.gunden sonra düşüyormuş

Grçmiş olsun canım benim ilerlemez Allah'ın izniylee

Canım bizimkine 2.Roptan sonra gelmeyin dediler,retina damarları tamamlanmış.6 ay sonra normal muayene gelin dediler..Rop her bebeğin görme gelişmesine bağlı farklı oluyor.Kimini 3.kez çağrıyorlar kimini 5.kez ..Bir sorun çıkmadığına sevindim

Kendi sütümü verdm geldiğimden beri ama cok sık uyanmaya başladı o yüzden derin uyusun diye 1 kere mama verdik sabah kan aldılar emzirdim uyuyakaldı sağdım birazda uyandığında onu vereceğim aslında uyanmasına göre hareket ediyoruz makinada ne kadar uzun uyursa o kadar iyi bizim için

Mama yenisini alacağım kuzu 3 haftalık oluyormus acildiktan sonra bu son haftası bende memeyi emdirdikten sonra ardına mamayi veriyorum sen kaç ml veriyorsun
Korseyi takarken tutmam zorundayim yoksa korseyi kesip almaları gerek çiş giderken

Dereotu su bestlak damla tam bir mucize hurma yulaf havucta ye o hurma yokmu o hurma çikolata halt etmiş yanında bir enerji bir mutluluk veriyor

Valla 37+1de bwnimki 3350 cikti. Korkuyorum 4 e ulasir da normal dogacakken bundan dolayi sezeryana kalirim diye ama bi yandan da birazck toppiş dogsa kotu olmaz ))
Oy maşallah tospike bak sen benimki 38+3 te 3333 tü seninki 4 u bulabilir yediklerine dikkat etmen lazım. Ben de 3750 doğmuşum

Amin canım ALLAH razı olsun ama bebek yanımda değil küvezde çıkmasını bekliyorum hayırlısıyla dün ilk defa görüşe gittim dua edin olurmu
canım kusura bakma bilmiyordum, tez vakitte kavuşursunuz inşallah bugğnlere geldiniz çok güçlü bir bebeğin var unutma bunu da atlatacaksınoz inşallah.

Bugün geliyor kuzum kargo yolda
Umarım yumuşaktır
Umarım ama birazcık sert olması daha iyi değil mi şaka bi yana
Bizde bişeyler doladık karnıma azıcık tuttu karnımı ama dikişlere zarar vermekten korktuğumuz için çok sıkamadık.

Geçmiş olsun lokumum prensesim hayırlısıyla çabuk atlatacak kaç dereceyle ışık veriyorlar kuzum .
Hastahaneden çıkarken değeri kaçtı.
Sonradan birandami yükseldi 1 birim seklindemi biz 3 gün üst üste üst deriden test verdik sonra doktor 15.gunu verin dedi biz kendi istegimizle 2 gün sonra tekrar verdik sonra 15.gun tekrar test 1 birim yükselmişti yinede korkuyorum tekrar yaptıracağım çünkü hiçbirşey demedi

Bak fıstık önce böyle kullan dikisine zarar vermez

Eklentiler

• Screenshot_20221109-074122_Trendyol.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 49
P pembeumutyildizi
Sonra bunu kullan çünkü bu tam kavriyor 15 gün sonra aldım ben şuan giydim 5 saat duracak yumuşak giyerken zor oluyor oda normal
3 ay boyunca giyeceğim
Kanamam olduğu için orkid takıyorum

Eklentiler

• Screenshot_20221029-190358_Instagram.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 44
  • Screenshot_20221029-190320_Instagram.webp
    27 KB · Görüntüleme: 47
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…