Dahada üzülme ziyan olur mu hiç cok sağki cok süt olsunYanımda olsaydı da emzirseydim diyorum pompa ile sütlerim ziyan oluyor daha da çok üzülüyorum çocuğumun rızkını veremiyorum
Evet canim kotu bir kabus gördümHayırdır canım kabus falan mı?
Saglikla kavuş insallahKızlar geceden beri sancım var bugün doğuma alacak doktor geldim belgeleri imzaladım bekliyorum dua edin bana da bebişe de
Hadi bakalım hayirlisiylaGunaydin kizlar.
Geliyor gelmekte olan 3cm acilmam varmis
Gunaydin kizlar.
Kolay doğumlarınız olsun inşallahKızlar geceden beri sancım var bugün doğuma alacak doktor geldim belgeleri imzaladım bekliyorum dua edin bana da bebişe de
Buyk ihtimal yarin yatis yapacak. 10kasimda mi dogacak yaa dedim seninkini bekleriz 11 e gecince basariz suniyi diyoHadi bakalım hayirlisiyla
insallah canimGrçmiş olsun canım benim ilerlemez Allah'ın izniylee
canim biz 20 ml veriyoruz eger aglarsa sutum yetmemisse. full mama veriyorsam , emzirmemissem 30 ml veriyoruz.Mama yenisini alacağım kuzu 3 haftalık oluyormus acildiktan sonra bu son haftası bende memeyi emdirdikten sonra ardına mamayi veriyorum sen kaç ml veriyorsun
Korseyi takarken tutmam zorundayim yoksa korseyi kesip almaları gerek çiş giderken
Dereotu su bestlak damla tam bir mucize hurma yulaf havucta ye o hurma yokmu o hurma çikolata halt etmiş yanında bir enerji bir mutluluk veriyor
kolayliklae diliyorum canimGunaydin kizlar.
hayirlisiyla al kucagina yavrunu canimKızlar geceden beri sancım var bugün doğuma alacak doktor geldim belgeleri imzaladım bekliyorum dua edin bana da bebişe de
AhahaBuyk ihtimal yarin yatis yapacak. 10kasimda mi dogacak yaa dedim seninkini bekleriz 11 e gecince basariz suniyi diyo
İyice yapıştır kuzu vakumlamasi kolay oluyor hava bırakmaKızlar benim durumumda olup bebeğine süt verenlee nasıl verdi? Pompa ile ziyan oluyor sütler elle mi sağsam ne yapsam bir akıl verin. Burdakiler direkt pompayı getirdiler ama üzerinde kalıyor
Kuzum yün korse olanı ben 4 gün kullandım ağrılarım hafifleyene kadar sonra çıkardım bugün 16. günüm bu külot şeklinde olan rahim toparlayici korseyi giydim bunuda 3 ay kullanacağım 3-5 saat takiyorsun en uzun 10 saat takiyorsun yatarken takmiyorsuninsallah canim
canim biz 20 ml veriyoruz eger aglarsa sutum yetmemisse. full mama veriyorsam , emzirmemissem 30 ml veriyoruz.
Bak fıstık önce böyle kullan dikisine zarar vermez
H a p p y canim bunu sezeyandan ne kadr sonra kullanmaya basladin?
kolayliklae diliyorum canim
hayirlisiyla al kucagina yavrunu canim
Atar yavrum memeden sonra mamayi daya ben 3e çıkardım mamayi korkumdan hastanede 2 saate 1 veriyordum eve gelince sadece akşamları vermeye başlamıştım şimdi teste tekrar cagirmayinca korkumdan sabah öğle akşam memeden sonra mama veriyorumİlk değer 13 çıktı takip edelim dedi 4 gün sonra çağırdığinda değer 16.9 du.bugun yükselirse foto terepiye girecek düşüşe geçerse yine takip edilecek.dun mama vermeye başladım istemeye istemeye bir meme bir mama yaptim biraz önce dolu dolu kaka yaptı dün de aynı şekilde eğer onlarla bile atamadiysa bize hastane yolları görünüyor demektir
Neden kuzum düşmedimiBebişimi hastaneye götürüyorum. Göbeğini yakacaklar sanırım. İnşallah canı çok acımaz
Düştü canım ama parça kalmış neden öyle oldu anlamadım gitti. Dokunmadık etmedik aslındaNeden kuzum düşmedimi
Parçayı gorebiliyormusun kuzum sen yapışık olmadimi göbeği açıkmı kaldı bizim gobegimiz gibiDüştü canım ama parça kalmış neden öyle oldu anlamadım gitti. Dokunmadık etmedik aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?