2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Günaydın kızlar. Evde açılmanın başladınığı anlayabiliyor muyuz?

Kızlar günaydın. Bugün bizim görüş günümüz. Günümüz belli oldu ya erken gelmesin diyorum bu sefer de şartladım kendimi o tarihe Büyük ihtimal yine uykusunda rahatsız edicez beyefendiyi

Grçmiş olsun canım benim ilerlemez Allah'ın izniylee
insallah canim
canim biz 20 ml veriyoruz eger aglarsa sutum yetmemisse. full mama veriyorsam , emzirmemissem 30 ml veriyoruz.

Bak fıstık önce böyle kullan dikisine zarar vermez
H a p p y canim bunu sezeyandan ne kadr sonra kullanmaya basladin?
Gunaydin kizlar.
Geliyor gelmekte olan 3cm acilmam varmis
kolayliklae diliyorum canim
Kızlar geceden beri sancım var bugün doğuma alacak doktor geldim belgeleri imzaladım bekliyorum dua edin bana da bebişe de
hayirlisiyla al kucagina yavrunu canim

Kızlar benim durumumda olup bebeğine süt verenlee nasıl verdi? Pompa ile ziyan oluyor sütler elle mi sağsam ne yapsam bir akıl verin. Burdakiler direkt pompayı getirdiler ama üzerinde kalıyor
İyice yapıştır kuzu vakumlamasi kolay oluyor hava bırakma

Kuzum yün korse olanı ben 4 gün kullandım ağrılarım hafifleyene kadar sonra çıkardım bugün 16. günüm bu külot şeklinde olan rahim toparlayici korseyi giydim bunuda 3 ay kullanacağım 3-5 saat takiyorsun en uzun 10 saat takiyorsun yatarken takmiyorsun

Ben emzirdikten sonrada 30 ml veriyorum kusmadigina göre fazla gelmiyordur sanırım

Atar yavrum memeden sonra mamayi daya ben 3e çıkardım mamayi korkumdan hastanede 2 saate 1 veriyordum eve gelince sadece akşamları vermeye başlamıştım şimdi teste tekrar cagirmayinca korkumdan sabah öğle akşam memeden sonra mama veriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…