2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Yürüdüm canım daha iyiyim sadece sarkan kablolar çıksa daha iyi olacağım

mauve canım senin yarın 40 haftan doluyor bir hareket var mı
Evet canım yarın günüm doluyor hiçbir belirti yok doktordaydık bugün sancım da yok açıklık da
Cuma gideceğiz tekrar 40 tan sonra 3 günde bir gitmek gerekiyormuş..
haftaya da sezaryen konuşacağız gelmezse kızım inşallah kendisi gelir ama takılmıyorum artık bana da nasip olmayacak galiba normal doğum

Hiç beklemiyordum yarın sezeryanla alalim demesini ,iki ayağım bı pabuca girdi, annemlerle Allah tan yakın sehirlerdeyiz, geldiler hemen. Bakalım sabah 6 buçukta hastanede olun dedi, bu gece nasıl uyurum bilmiyorum. Rabbim inşallah sağlıkla kucagimiza aldirsin

Bana da doktor 40 ta gelmezse 41 de suni sancı vereceğiz dedi. Ama yediklerine dikkat et kilo almasın daha fazla dedi 4 kg olursa sezaryen olacağım ben de. Bakalım el mahkum bekliyoruz hep birlikte M Mekap da iyice sabırsızlanmis

O kadar iyi anlıyorum ki ben 8 gün yattım hastanede ilk 2 gün aynı odada bir başkasının bebeği yanında emziriyor bir zorla süt çıkarmaya çalışıyoruz ,ama senin o aşamada pompa ile gelmesi çok zor bence kesinlikle elle denemelisin sıcak bası uyguluyorduk ıslak bezlerle sıcak sıcak görüşe tutuyorduk elle sağım yapıyorduk zaten ilk aşamada birkaç damla çıkıyor ve sen yine şanslısın bebeğine dokunmuş hatta emzirmişsin benim bebeğim de burundan besleniyordu solunum sıkıntısı olduğu için yormak istemiyordular ,işk gördüğümde bebeğim öyle kötü haldeydi ki şu an 34 günlük hala allıma geldikçe ağlıyorum bugüne çok şükür çünkü hiç düzelecek gibi gelmemişti bana,her söylenen teselli gibi gelmişti çünkü nefes alamıyordu yavrum ama şimdi çok şükür ,süte de takılma elle doğru şekilde sabrederek sağsanız ben inanıyorum geleceğine birkaç damla ama gelmiyorsa da sorun yok muhakkak onu besliyordular zaten işk başlarda çok çok az besleniyormuşlar

Merhaba kızlar,ben sezaryen ile doğum yaptım ve vajinal kanamam çok azdı miktarı bir pedi bile doldurmuyordu ama 33 gündür de devam ediyordu dünden beri miktarı arttı ve pıhtılar halinde geliyor ilk defa büyük büyük pıhtılar geliyor,kanamanın bitmesi gereken dönemde artması ve böyle pıhtılar olması normal mi ki ? Perşembe kontrolüm var ama sizlere de sorayım dedim

bende seker vardi diye bebegin ilk iki gun hep sekerine baktilar. tabi sutum gelmedigi icin mama full verdik. seker en basta 2.6 ydi sonra 3.4-3.6-4.2 ye kadr cikti.
Eger cikmasaydi kuveze alicaz dediler banada . ama gerek kalmadi.
emdikce gelir tabikide kuzum
Kızlar ilk günler ne kadar kakalı ve çişli bez gerekir
canim bana hastaneden kagit vermislerdi , ekliyorum
mama ve sut yiyip emdikce tabiki idrar ile de atiyorlsr vucuttan ama tek sebebi beslenme degil
Bende yanımdayım böyle odanın içinde
canim yarin birlikte evinize gidiceksiniz hayirlisiyla
Yürüdüm canım daha iyiyim sadece sarkan kablolar çıksa daha iyi olacağım
ay benim sondayi idrarimin rengi normale donunce cikardilar . serumuda ikinci gun ben istemedm artk zaten wc ye de cikiyorum diye vermediler . rahatladim
canim eger ters fln degilse bana baslatiklaro yontemleri konus istersen doktorla.
membrane sweep diye birsey yaptilar , parmakla alttan rahim ve bebegin sivinin oldugu keseyi ayiriyorlar o da rahmin yumusamasina , kimisinde de acilmaya neden oluyor.

acilma olmazsa da hormonlu bir tampon var onu koyuyorlar . o aciyor :)) ama acilma bir yerde durabilir . o zaman da suni sanci veriuorlar , suyun gelmemisse onu patlatiyorlar.

ben boyle tam 10 cm acildim ama bebegimin yuzu yukardaydi ve rahimle cikis arasi uzundu mecbur sezeryana donduk

heycandan ve stresyten uyuyamazsin ama hic skma canini, saglikla sabah kavusacaksin bebegine

Reactions: kgm
kizlar ben baby tracker diye bir app kullanmaya basladim baya rahat ettim. dr cunku cizelge vermisti emzirme , bez degistirme vs yazayim
diye ama app daha kolayima geldi .

Eklentiler

• 254A7A1C-50E2-454D-8597-E1E93BA53AA0.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 69
  • 7CB6DC30-922B-4679-9B5F-09B955DB8097.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 69
Hastaneden aradılar sarılığı 17 çıkmış enfeksiyon yok tedbir amaçlı yaptıralım dediler hastadeyiz bugğn

HstanedeyiZ
Geçmiş olsun canım merak etme kızım da bebekken aldı fototerapi çok çabuk toparlar inşallah oğluşun
Kızlar yarın sabah sezeryanla alacak doktor, nst takibi yapıyo 1 haftadır 5 kere filan girdik 1 tanesi ancak düzgün çıktı ve doktor 38 haftayı doldurduğumuz için beklemek istemedi
Sağlıcakla gelsin inşallah bebeğin
Bende yanımdayım böyle odanın içinde
Şifa olsun inşallah Atlas paşaya inşallah çabucak toparlar geçmiş olsun canım

Reactions: 11K
Canım burda böylesi detaylı müdahaleler yok malesef suni sancı veririz dedi ama hiç açılma yokken bir işe yarar mı bilmiyorum

Uyuyamıyorum şaka gibi her akşam 10-11 gibi yatan ben 1 buçuk oldu uyuyamıyorum. Aşağıda bir sondaj çalışması var şuanda kafasını ittirip duruyo benim tontik sızlıyo aşağısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…