2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Bende yanımdayım böyle odanın içinde
Üzülme kardeşimin ogluda bu ışık altında durdu 8 saat sonra düştü fakat eve gidince de bı düşüp bı çıktı sarılığı.anne sütü sarılığı diye bisey varmış .sanırım ondan.resimlerinde 3 aylık olana dek sariydi çocuk.ama bikmadi usanmadi hem sağdı verdi hem emzirdi.3. ay başında akcacik oldu tamamen geçti.

Kızlar bebeğim de enfeksiyon çıktı 5 ya da 7 gün kuvözde kalacak. Çok çok mutsuzum ne olur dua edin. Emiyor diye sevinirken bir anda yanımdan aldılar
Çok geçmiş olsun canım hemencecik sağlığına kavuşur inşallah üzülme sakın sütün etkilenmesin çabucak iyileşsin

Ne mutlu kavusmussunuz Allah ayirmasin.darisi basima..siz yazinca elle sagma videolarina baktim.denedim sadece ucundan damla cikiyor.devami olmadi.sabah eve cikicam kismetse dus alip bide sicak kompres denerim.vatsa baska care yazin lutfen ne olsa yapmaya hazirim..oglumda hic bi sorun yasamadan hersey cok guzel gecmisti..simdi bu beni yikti..ben agladikca esim perisan...cok zormus.Allah kimseyi evladiyla sinamasin..bide anne sutu yerine mama bile verilmiyor sadece serumzayiflamasini gectim bide sarilik olursa bide onu dusunuyorum.umarim hersey yoluna girer..

Kızlar bebeğim de enfeksiyon çıktı 5 ya da 7 gün kuvözde kalacak. Çok çok mutsuzum ne olur dua edin. Emiyor diye sevinirken bir anda yanımdan aldılar
Canım acil şifalar diliyorum tez zamanda kavuşun inşallah

Kızlar sancıyı Nası anlarım geceden beri karnım sertleşiyor sonra yumuşuyor geri top gibi oluyor şimdi de biraz belimde ağrı var ve afedersiniz ama tuvaletten çıkamıyorum

Kızlar sancıyı Nası anlarım geceden beri karnım sertleşiyor sonra yumuşuyor geri top gibi oluyor şimdi de biraz belimde ağrı var ve afedersiniz ama tuvaletten çıkamıyorum
Uyuyunca geçiyor mu ya da duş alınca falan geçiyor mu oyleyse yalancı sancidir ama seni uyutmuyorsa belinden kasiklarina giren düzenli bir sancı varsa doğum sancisidir. Tuvaletten çıkamıyorum derken ishal mi oldun?

Uyuyunca geçiyor mu ya da duş alınca falan geçiyor mu oyleyse yalancı sancidir ama seni uyutmuyorsa belinden kasiklarina giren düzenli bir sancı varsa doğum sancisidir. Tuvaletten çıkamıyorum derken ishal mi oldun?
Evet canım İshal oldum 12 gibi uyudum uyurken karnım sertleşmişti bi uyandım yine sert ve ağrıyor arada belime de vuruyor bi sertleşiyor bi süre sonra normal oluyo tekrar sertleşiyor

Evet canım İshal oldum 12 gibi uyudum uyurken karnım sertleşmişti bi uyandım yine sert ve ağrıyor arada belime de vuruyor bi sertleşiyor bi süre sonra normal oluyo tekrar sertleşiyor
5 dakikada 1 se istersen bir acile git doğum başlıyor olabilir.

Çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin inşallah Şafi ismi hürmetine

bugun bebegimin gozlerinin etrafinda sarilik olusmaya basladi. Zaten bekledigim birseydi, sutum daha yeni tam gelmeye basladi.

Sansima bizim bolgenin hemsiresi nasiliz nasil gidiyor diye aradi. onunla konustuk , persembe randevum var zaten klinikte o zamana kadar kaka yaomaya, cisini yapmaya devam ederse ve kendi kendine uyanabiliuorsa yada biz uyandirmak istedigimiz de uyaniyorsa birsey olmaz , persembe dr randevunda konsuursunuz dedi. fakat kaka ve cis yapmiyorsa ve ne yapsan asla uyanmiyorsa hemen acile git dedi.

Aynen söylediklerini yaşıyorum, adet sancısı gibi. sağ salim gelseydi bi bebekler

Valla ben artık stres yaptım diye doğum başlamıyor diye düşünmeye başladım
Bizim elimizde değil bazı şeyler canım nasip diyelim
Oyle tabi . Ben sadece dogum iznine ayrildim bu hafta , cok gecikmezse bebis daha cok dogum sonrasina kalir izim surem :))herseyin en hayirlisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…