- 17 Mart 2022
- 2.796
- 2.304
- 83
- 40
Üzülme kardeşimin ogluda bu ışık altında durdu 8 saat sonra düştü fakat eve gidince de bı düşüp bı çıktı sarılığı.anne sütü sarılığı diye bisey varmış .sanırım ondan.resimlerinde 3 aylık olana dek sariydi çocuk.ama bikmadi usanmadi hem sağdı verdi hem emzirdi.3. ay başında akcacik oldu tamamen geçti.Bende yanımdayım böyle odanın içinde
İnşallah canım, sağ salim kavualimheycandan ve stresyten uyuyamazsin ama hic skma canini, saglikla sabah kavusacaksin bebegine
Evet canimKesin sezeryan miydi canim?
Ne enfeksiyonuKızlar bebeğim de enfeksiyon çıktı 5 ya da 7 gün kuvözde kalacak. Çok çok mutsuzum ne olur dua edin. Emiyor diye sevinirken bir anda yanımdan aldılar
Çok geçmiş olsun canımKızlar bebeğim de enfeksiyon çıktı 5 ya da 7 gün kuvözde kalacak. Çok çok mutsuzum ne olur dua edin. Emiyor diye sevinirken bir anda yanımdan aldılar
Hayırdır canım kabus falan mı?Kabusla ciglikla uyandım
Uyumaya korkuyorum simdide
Ne mutlu kavusmussunuz Allah ayirmasin.darisi basima..siz yazinca elle sagma videolarina baktim.denedim sadece ucundan damla cikiyor.devami olmadi.sabah eve cikicam kismetse dus alip bide sicak kompres denerim.vatsa baska care yazin lutfen ne olsa yapmaya hazirim..oglumda hic bi sorun yasamadan hersey cok guzel gecmisti..simdi bu beni yikti..ben agladikca esim perisan...cok zormus.Allah kimseyi evladiyla sinamasin..bide anne sutu yerine mama bile verilmiyor sadece serumO kadar iyi anlıyorum ki ben 8 gün yattım hastanede ilk 2 gün aynı odada bir başkasının bebeği yanında emziriyor bir zorla süt çıkarmaya çalışıyoruz ,ama senin o aşamada pompa ile gelmesi çok zor bence kesinlikle elle denemelisin sıcak bası uyguluyorduk ıslak bezlerle sıcak sıcak görüşe tutuyorduk elle sağım yapıyorduk zaten ilk aşamada birkaç damla çıkıyor ve sen yine şanslısın bebeğine dokunmuş hatta emzirmişsin benim bebeğim de burundan besleniyordu solunum sıkıntısı olduğu için yormak istemiyordular ,işk gördüğümde bebeğim öyle kötü haldeydi ki şu an 34 günlük hala allıma geldikçe ağlıyorum bugüne çok şükür çünkü hiç düzelecek gibi gelmemişti bana,her söylenen teselli gibi gelmişti çünkü nefes alamıyordu yavrum ama şimdi çok şükür ,süte de takılma elle doğru şekilde sabrederek sağsanız ben inanıyorum geleceğine birkaç damla ama gelmiyorsa da sorun yok muhakkak onu besliyordular zaten işk başlarda çok çok az besleniyormuşlar
Canım acil şifalar diliyorum tez zamanda kavuşun inşallahKızlar bebeğim de enfeksiyon çıktı 5 ya da 7 gün kuvözde kalacak. Çok çok mutsuzum ne olur dua edin. Emiyor diye sevinirken bir anda yanımdan aldılar
Uyuyunca geçiyor mu ya da duş alınca falan geçiyor mu oyleyse yalancı sancidir ama seni uyutmuyorsa belinden kasiklarina giren düzenli bir sancı varsa doğum sancisidir. Tuvaletten çıkamıyorum derken ishal mi oldun?Kızlar sancıyı Nası anlarım geceden beri karnım sertleşiyor sonra yumuşuyor geri top gibi oluyor şimdi de biraz belimde ağrı var ve afedersiniz ama tuvaletten çıkamıyorum
Evet canım İshal oldum 12 gibi uyudum uyurken karnım sertleşmişti bi uyandım yine sert ve ağrıyor arada belime de vuruyor bi sertleşiyor bi süre sonra normal oluyo tekrar sertleşiyorUyuyunca geçiyor mu ya da duş alınca falan geçiyor mu oyleyse yalancı sancidir ama seni uyutmuyorsa belinden kasiklarina giren düzenli bir sancı varsa doğum sancisidir. Tuvaletten çıkamıyorum derken ishal mi oldun?
5 dakikada 1 se istersen bir acile git doğum başlıyor olabilir.Evet canım İshal oldum 12 gibi uyudum uyurken karnım sertleşmişti bi uyandım yine sert ve ağrıyor arada belime de vuruyor bi sertleşiyor bi süre sonra normal oluyo tekrar sertleşiyor
Çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin inşallah Şafi ismi hürmetineKızlar bebeğim de enfeksiyon çıktı 5 ya da 7 gün kuvözde kalacak. Çok çok mutsuzum ne olur dua edin. Emiyor diye sevinirken bir anda yanımdan aldılar
sancidir canim. benimde oyleydi. otursam oturamiyordum yatsam yatamiyordum.Kızlar sancıyı Nası anlarım geceden beri karnım sertleşiyor sonra yumuşuyor geri top gibi oluyor şimdi de biraz belimde ağrı var ve afedersiniz ama tuvaletten çıkamıyorum
Aynen söylediklerini yaşıyorum, adet sancısı gibi. sağ salim gelseydi bi bebeklerBenim sancılarım oluyor akşamları ama dayanilmayacak şekilde değil henüz sabahları da adet olacakmış gibi bir ağrım oluyor bel ağrısı ile birlikte37.haftada çatı muayenesi oldum açıklık yoktu yarın da 39+0 oluyorum cumartesi kontrol var bakalım ne diycek
Oyle tabi . Ben sadece dogum iznine ayrildim bu hafta , cok gecikmezse bebis daha cok dogum sonrasina kalir izim surem :))herseyin en hayirlisiValla ben artık stres yaptım diye doğum başlamıyor diye düşünmeye başladım
Bizim elimizde değil bazı şeyler canım nasip diyelim
2 gundur bende de qdet sancisi gibi olmaya basladi ara ara. Ondan once sadece karnimda toplanma oluyodu cogu kez.Aynen söylediklerini yaşıyorum, adet sancısı gibi. sağ salim gelseydi bi bebekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?