- 4 Şubat 2021
- 2.660
- 3.292
- 83
Ama canim doktorlar 32. Hafta itibariyle aslinda idrqr ve kan tahlili aliyorlar sende almadilar mi? Bazen bu enfeksiyon sinsi ilerliyo yanma vs olmuyo. Ama ben afedersn idrqr rengi koyulasinca veya az miktarda gelse de cok varmis gibi hisler yasayinca biliyorumki idrqr enfeksiyonum var. Neyse sikma caninj sonucta bilerek olam bisey yok farketsen gerekeni yapardinSanırım farketmeden son haftada idrar yolu enfeksiyonu yaşamışım bebeğime de geçmiş
İnşallah ilk duydum çok ağladım zorla toparladım sırf sütüm kaçmasın diye şimfi pompa yapıyorum ama damla damla geliyor ziyan oluyır pompada ona da ayrı üzülüyorum
Sağ ol canım amin
Amin amin canım
Farketmeden idrar yolu enfeksiyonu yaşamışım sanırımnasıl oldu hiç bir fikrim yok. Emme güçlüğünün sebebi buymuş
İnşallah canımGeçmiş olsun kuzum
Hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde çıkacak
Evet kesinlikle özellikle pimpirikliyimdir dikkat ederim ama bu sefer farketmedim ama dediğin gibi idrar rengi daha koyu gibiydi ama belli bir şikayetim olmadığı için aklıma gelmedi. Doktorum da hiç sormadı ya da yapmadı keşke anestezi tahlilleri ile idrar tahlili de isteseydiAma canim doktorlar 32. Hafta itibariyle aslinda idrqr ve kan tahlili aliyorlar sende almadilar mim Bazen bu enfeksiyon sinsi ilerliyo yanma vs olmuyo. Ama ben afedersn idrqr rengi koyulasinca veya az miktarda gelse de cok varmis gibi hisler yasayinca biliyorumki idrqr enfeksiyonum var. Neyse sikma caninj sonucta bilerek olam bisey yok farketsen gerekeni yapardin
Canım pompada niye ziyan oluyo anlamadım.Ben hep pompa ile sağdım elle yapamadım çok zor oluyorKızlar benim durumumda olup bebeğine süt verenlee nasıl verdi? Pompa ile ziyan oluyor sütler elle mi sağsam ne yapsam bir akıl verin. Burdakiler direkt pompayı getirdiler ama üzerinde kalıyor
Ay multivitamin iciyorum istahim acayip acik .Ben pek kilo almadm masallah guzel yiyorum :) al mesela eşim gevrek simit almis 2 tqne yedim yarim da pogacaOy maşallah tospike bak sen benimki 38+3 te 3333 tü seninki 4 u bulabilir yediklerine dikkat etmen lazım.Ben de 3750 doğmuşum
Neyse yine Allah baska dert vermesn atlatilmayacak bir şey degil. O da gecer. Moralini yuksek tut annesi.Evet kesinlikle özellikle pimpirikliyimdir dikkat ederim ama bu sefer farketmedim ama dediğin gibi idrar rengi daha koyu gibiydi ama belli bir şikayetim olmadığı için aklıma gelmedi. Doktorum da hiç sormadı ya da yapmadı keşke anestezi tahlilleri ile idrar tahlili de isteseydi
Yanımda olsaydı da emzirseydim diyorum pompa ile sütlerim ziyan oluyor daha da çok üzülüyorum çocuğumun rızkını veremiyorumSeni o kadar iyi anlıyorum ki üzülme desem de üzülüyor insan evet biliyorum ama bebeğinin besleneb bilmesi için üzülme sütün Allah'ın izniyle hemencecik iyileşecekaallah kötü hastalıklardan korusun
Canım sezaryen olduğu için damla damla geliyor aşağıya inmeden yukarıda pompa kısmında kalıyor haliyle onu toplayamıyorlar, yani sütüm hiç yok değil azcık var ama sağdığım süt bebeğime gidemiyor şu anCanım pompada niye ziyan oluyo anlamadım.Ben hep pompa ile sağdım elle yapamadım çok zor oluyor
Ay elle pompqlama cok zor olur. Yaa sosyal medyada avrupali annelerin gogse bisey koyuyo ona sut kendiliginden doluyo onlar islerini hallederken ismi ne acaba bilen var mi sutyenle giyilip otomatik calisiyo galiba.Cok guzel duruyoCanım pompada niye ziyan oluyo anlamadım.Ben hep pompa ile sağdım elle yapamadım çok zor oluyor
Burda hastane tipi verdiler ama kolostrum ziyan oluyor hep çünkü damla damla geliyor onlar da pompanın kenarında kalıyor ya da pompayı çekerken üzerime dökülüyorAy elle pompqlama cok zor olur. Yaa sosyal medyada avrupali annelerin gogse bisey koyuyo ona sut kendiliginden doluyo onlar islerini hallederken ismi ne acaba bilen var mi sutyenle giyilip otomatik calisiyo galiba.Cok guzel duruyo
Canim sen sağıp posetleyip dondursan ? Sen sagdikca artacak o.Burda hastane tipi verdiler ama kolostrum ziyan oluyor hep çünkü damla damla geliyor onlar da pompanın kenarında kalıyor ya da pompayı çekerken üzerime dökülüyor
Kaşık biberona elle sağmayı denicem bi, evde mochi Manuel pompa var onu da denerim olmadı. Ama bi şekilde bebeğime süt göndermem lazımCanim sen sağıp posetleyip dondursan ? Sen sagdikca artacak o.
Aa tamam canm anladım ,senin durumunda elle sağmak daha mantıklı ozaman.Ben sütün var sandım .Canım sezaryen olduğu için damla damla geliyor aşağıya inmeden yukarıda pompa kısmında kalıyor haliyle onu toplayamıyorlar, yani sütüm hiç yok değil azcık var ama sağdığım süt bebeğime gidemiyor şu an
Bana 30 da falan Multivitamini bıraktırdı doktor normal doğum istiyorsan bebek kontrolsüz kilo almasın dedi . Bıraktım ama iştahım yine açık son zamanlar canım hep karbonhidrat çekti zaten. Yenmesi gereken ilk şey karbonhidrat hamilelikteAy multivitamin iciyorum istahim acayip acik .Ben pek kilo almadm masallah guzel yiyorum :) al mesela eşim gevrek simit almis 2 tqne yedim yarim da pogaca(
İlk değer 13 çıktı takip edelim dedi 4 gün sonra çağırdığinda değer 16.9 du.bugun yükselirse foto terepiye girecek düşüşe geçerse yine takip edilecek.dun mama vermeye başladım istemeye istemeye bir meme bir mama yaptim biraz önce dolu dolu kaka yaptı dün de aynı şekilde eğer onlarla bile atamadiysa bize hastane yolları görünüyor demektirGeçmiş olsun lokumum prensesim hayırlısıyla çabuk atlatacak kaç dereceyle ışık veriyorlar kuzum .
Hastahaneden çıkarken değeri kaçtı.
Sonradan birandami yükseldi 1 birim seklindemi biz 3 gün üst üste üst deriden test verdik sonra doktor 15.gunu verin dedi biz kendi istegimizle 2 gün sonra tekrar verdik sonra 15.gun tekrar test 1 birim yükselmişti yinede korkuyorum tekrar yaptıracağım çünkü hiçbirşey demedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?