2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Kızlar ya Yardımınıza ihtiyacım varçıldırcam..benim bu sıpa emmiyor beni istediğim gibi..Acıkınca yalanlıyor aranıyor memeyi zorla veriyorum ,alıncada sadece ucunu alıp bi kaç kere emip bırakıyor, bende emmiyor diye kan şekeri düşmesin diye biberon veriyorjm onu nasıl aktif emiyor sıpa nasıl aktif emcek beni çıkmaza girdim sanki. Her 3 saatte bir besleme yapıyorum ,çoğunlukla biberonla son buluyor..Beni emip doyup hiç uyumadı.Acaba 35 gün küvözde hep biberonla beslediler ondan alıştı mı.Nasıl yapcam ? Önerisi olan var mı?

Kızlar benim durumumda olup bebeğine süt verenlee nasıl verdi? Pompa ile ziyan oluyor sütler elle mi sağsam ne yapsam bir akıl verin. Burdakiler direkt pompayı getirdiler ama üzerinde kalıyor

Ama canim doktorlar 32. Hafta itibariyle aslinda idrqr ve kan tahlili aliyorlar sende almadilar mi? Bazen bu enfeksiyon sinsi ilerliyo yanma vs olmuyo. Ama ben afedersn idrqr rengi koyulasinca veya az miktarda gelse de cok varmis gibi hisler yasayinca biliyorumki idrqr enfeksiyonum var. Neyse sikma caninj sonucta bilerek olam bisey yok farketsen gerekeni yapardin

Evet kesinlikle özellikle pimpirikliyimdir dikkat ederim ama bu sefer farketmedim ama dediğin gibi idrar rengi daha koyu gibiydi ama belli bir şikayetim olmadığı için aklıma gelmedi. Doktorum da hiç sormadı ya da yapmadı keşke anestezi tahlilleri ile idrar tahlili de isteseydi

Kızlar benim durumumda olup bebeğine süt verenlee nasıl verdi? Pompa ile ziyan oluyor sütler elle mi sağsam ne yapsam bir akıl verin. Burdakiler direkt pompayı getirdiler ama üzerinde kalıyor
Canım pompada niye ziyan oluyo anlamadım.Ben hep pompa ile sağdım elle yapamadım çok zor oluyor

Oy maşallah tospike bak sen benimki 38+3 te 3333 tü seninki 4 u bulabilir yediklerine dikkat etmen lazım. Ben de 3750 doğmuşum
Ay multivitamin iciyorum istahim acayip acik .Ben pek kilo almadm masallah guzel yiyorum :) al mesela eşim gevrek simit almis 2 tqne yedim yarim da pogaca (

Neyse yine Allah baska dert vermesn atlatilmayacak bir şey degil. O da gecer. Moralini yuksek tut annesi.

Seni o kadar iyi anlıyorum ki üzülme desem de üzülüyor insan evet biliyorum ama bebeğinin besleneb bilmesi için üzülme sütün Allah'ın izniyle hemencecik iyileşecek aallah kötü hastalıklardan korusun
Yanımda olsaydı da emzirseydim diyorum pompa ile sütlerim ziyan oluyor daha da çok üzülüyorum çocuğumun rızkını veremiyorum

Canım pompada niye ziyan oluyo anlamadım.Ben hep pompa ile sağdım elle yapamadım çok zor oluyor
Canım sezaryen olduğu için damla damla geliyor aşağıya inmeden yukarıda pompa kısmında kalıyor haliyle onu toplayamıyorlar, yani sütüm hiç yok değil azcık var ama sağdığım süt bebeğime gidemiyor şu an

Ay elle pompqlama cok zor olur. Yaa sosyal medyada avrupali annelerin gogse bisey koyuyo ona sut kendiliginden doluyo onlar islerini hallederken ismi ne acaba bilen var mi sutyenle giyilip otomatik calisiyo galiba.Cok guzel duruyo

Ay elle pompqlama cok zor olur. Yaa sosyal medyada avrupali annelerin gogse bisey koyuyo ona sut kendiliginden doluyo onlar islerini hallederken ismi ne acaba bilen var mi sutyenle giyilip otomatik calisiyo galiba.Cok guzel duruyo
Burda hastane tipi verdiler ama kolostrum ziyan oluyor hep çünkü damla damla geliyor onlar da pompanın kenarında kalıyor ya da pompayı çekerken üzerime dökülüyor

Otomatik degilmis galiba bilmiyorum ama o kap dolu dolu cikiyo

Eklentiler

• Screenshot_20221109-081919_TikTok.webp
    28,9 KB · Görüntüleme: 77
Aa tamam canm anladım ,senin durumunda elle sağmak daha mantıklı ozaman.Ben sütün var sandım .

Ay multivitamin iciyorum istahim acayip acik .Ben pek kilo almadm masallah guzel yiyorum :) al mesela eşim gevrek simit almis 2 tqne yedim yarim da pogaca (
Bana 30 da falan Multivitamini bıraktırdı doktor normal doğum istiyorsan bebek kontrolsüz kilo almasın dedi . Bıraktım ama iştahım yine açık son zamanlar canım hep karbonhidrat çekti zaten. Yenmesi gereken ilk şey karbonhidrat hamilelikte ama napalim canımız çekiyor. Sürekli meyve yiyorum kahvaltıda ekmegi fazla kaçırıyorum mesela. Toplamda 15 kilo aldım ama görenler inanmıyor

İlk değer 13 çıktı takip edelim dedi 4 gün sonra çağırdığinda değer 16.9 du.bugun yükselirse foto terepiye girecek düşüşe geçerse yine takip edilecek.dun mama vermeye başladım istemeye istemeye bir meme bir mama yaptim biraz önce dolu dolu kaka yaptı dün de aynı şekilde eğer onlarla bile atamadiysa bize hastane yolları görünüyor demektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…