- 23 Ocak 2017
- 1.484
- 1.937
- 133
- 38
O islemin adi yakma cnim aci veren bi islem degil merak etme. Bi.cubuk suruyolar o kdrBebişimi hastaneye götürüyorum. Göbeğini yakacaklar sanırım. İnşallah canı çok acımaz
Minicik gözüküyor sanki canım kan pıhtısı gibiParçayı gorebiliyormusun kuzum sen yapışık olmadimi göbeği açıkmı kaldı bizim gobegimiz gibi
Sevindim canım teşekkür ederimO islemin adi yakma cnim aci veren bi islem degil merak etme. Bi.cubuk suruyolar o kdr
Geçmiş olsun canım. Neden olmuş ki acaba? Dualarım bebeğinleKızlar bebeğim de enfeksiyon çıktı 5 ya da 7 gün kuvözde kalacak. Çok çok mutsuzum ne olur dua edin. Emiyor diye sevinirken bir anda yanımdan aldılar
farkettim de 39 civarı olan herkes benzer şeyler yaşıyor acaba doğum yapmış kadınlar bu adet sancılarını ne kadar çekip doğuma girmişlerdir2 gundur bende de qdet sancisi gibi olmaya basladi ara ara. Ondan once sadece karnimda toplanma oluyodu cogu kez.
açılmayı sen hissediyor musun, sancılarını tarif eder misin? ne kadar sürdü?Gunaydin kizlar.
Geliyor gelmekte olan 3cm acilmam varmis
Hayırlısıyla yoktur kuzumMinicik gözüküyor sanki canım kan pıhtısı gibi
Hangi marka korse 3 ay kullandiginKuzum yün korse olanı ben 4 gün kullandım ağrılarım hafifleyene kadar sonra çıkardım bugün 16. günüm bu külot şeklinde olan rahim toparlayici korseyi giydim bunuda 3 ay kullanacağım 3-5 saat takiyorsun en uzun 10 saat takiyorsun yatarken takmiyorsun
Ben emzirdikten sonrada 30 ml veriyorum kusmadigina göre fazla gelmiyordur sanırım
Bir an dogurdun sandimaçılmayı sen hissediyor musun, sancılarını tarif eder misin? ne kadar sürdü?
Bunu aldım kuzum rahim toparlayiciHangi marka korse 3 ay kullandigin
Ben yine doktoruma sormayı unuttum
Yukarda paylaşmışsin ama acamadim
Bende bendeBir an dogurdun sandim
Asagda 1 gun gecti dogumundan yazmış
Kusmadi dedim ya nazara gelmiyor azıcık kustuinsallah canim
canim biz 20 ml veriyoruz eger aglarsa sutum yetmemisse. full mama veriyorsam , emzirmemissem 30 ml veriyoruz.
Bak fıstık önce böyle kullan dikisine zarar vermez
H a p p y canim bunu sezeyandan ne kadr sonra kullanmaya basladin?
kolayliklae diliyorum canim
hayirlisiyla al kucagina yavrunu canim
benim agrilarima iyi gelir belki , bende kullanayim yarin ozaman .Kuzum yün korse olanı ben 4 gün kullandım ağrılarım hafifleyene kadar sonra çıkardım bugün 16. günüm bu külot şeklinde olan rahim toparlayici korseyi giydim bunuda 3 ay kullanacağım 3-5 saat takiyorsun en uzun 10 saat takiyorsun yatarken takmiyorsun
Ben emzirdikten sonrada 30 ml veriyorum kusmadigina göre fazla gelmiyordur sanırım
insallah canim hizlics cabucak gecerBebişimi hastaneye götürüyorum. Göbeğini yakacaklar sanırım. İnşallah canı çok acımaz
benimkinin gazini cikaramadigimiz da yatar pozisyonda ise o sekilde ciksrtiyor.Kusmadi dedim ya nazara gelmiyor azıcık kustuama pütürlü normal kusmuk sanırım mama değil sıvı şeklinde değildi
Sen şimdi yün olan çok sıkmayani al tatlım.benim agrilarima iyi gelir belki , bende kullanayim yarin ozaman .
kusmadiktan sonra sknti yok , yesin yeter ki
insallah canim hizlics cabucak gecer
Aynen çökelek gibi Pütürbenimkinin gazini cikaramadigimiz da yatar pozisyonda ise o sekilde ciksrtiyor.
sanirim cokelek gibi kusma mideden gelen oluyor. bunlar daha mideye inemyenler bence
Gunaydin kizlar.
Geliyor gelmekte olan 3cm acilmam varmis
Ayy kızlar çok heyecanlı sağlıkla kavuşun inşallah.Kızlar geceden beri sancım var bugün doğuma alacak doktor geldim belgeleri imzaladım bekliyorum dua edin bana da bebişe de
Ben bile bunu üstümden cikarmadiysam herkes giyer çünkü ben acitiyor der atarım bir kenaraTesekkurler canimH a p p y benim istediğim de böyle birseydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?